Boeken

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Dark fantasy
Amin

Fairy Tale – Review

Daar heb je het dan, weer zo’n verdomd goede Stephen King roman. Een normale gast met de naam Charlie Reade ontmoet een hond genaamd Radar en zijn doodgraver van een baas.
Naar verluidt is er iets geks aan de hand in de schuur van deze kluizenaar. Maar verdomme als iemand het zal geloven als ze het hoorden.
Dat is totdat Charlie een cassettebandje krijgt dat alles zal veranderen. Horror, fantasy en thrillerelementen, het is allemaal verwerkt in deze paar honderd bladzijden. Het is weer Smakelijk vakwerk van de grootmeester van de horror zelf..

Lees review »
Klassieke horror
Tijmen

Het huis zonder einde – Review

Ik lach het meisje uit. Geesten bestaan niet. Toch? Voor de derde keer vraag ik wie ze is, maar nu zonder te stotteren.
Ze kijkt me aan met haar donkere, lege oogkassen en haar slepende stem vertelt me dat ik haar drie keer heb opgeroepen. ‘Woud van Westerdam’, fluistert ze en ik voel mijn maag omdraaien. Dit horrorverhaal kan je je nachtrust kosten.
Het verlaten landhuis is hun enige kans om de mysteries van de nacht te ontrafelen, maar wie te lang blijft, ziet dingen die er niet zijn. Dit is geen gewoon spookverhaal. Dit is horror..

Lees review »
Contemporary fantasy
René

Later – Review

Jamie Conklin is geboren met bovennatuurlijke gaven en kan dingen zien die anderen niet kunnen.
Maar wanneer hij wordt betrokken bij de zoektocht naar een moordenaar, komt hij oog in oog te staan met een overledene die niet bereid is te vertrekken.
“Later” is een onvergetelijke thriller die je doet denken aan Stephen King’s “It”. Durf jij de confrontatie aan met het kwaad en al zijn gezichten? De VN heeft het uitgeroepen tot Thriller van het jaar 2021!.

Lees review »
Hedendaagse horror
Amin

November – Review

Welkom in Lock Haven, Washington, waar de straten gevuld zijn met geluk en welvaart, behalve in november.
Dan breken de Donkerder Dagen aan en slaat het ongeluk keihard toe.
Maar Luana en Ralph weten wat ze moeten doen om hun geluk terug te krijgen. Er moet iemand sterven in het bos achter hun huis enkel dan zal het onheil verdwijnen. Hoeveel is een mensenleven waard? Met November geeft Thomas Olde Heuvelt een duistere inkijk in de menselijke ziel en wordt hij beschouwd als een ware meester van de horror-thrillers..

Lees review »
Hedendaagse horror
Tijmen

Hex – Review

In het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek, heerst de Wylerheks al eeuwen lang.
Dood en verderf zaaiend, trekt ze zwijgend door de straten en bezoekt ze jouw bed in de nacht.
Niemand durft haar te trotseren, want het openen van haar mond en ogen zal zorgen voor de ondergang van het hele dorp. Maar wanneer een groep jongeren haar aanwezigheid viral laat gaan, zakt de moderne samenleving af naar middeleeuwse praktijken. HEX is een briljant en volstrekt origineel meesterwerk van Thomas Olde Heuvelt, waar je beter niet mee kunt sollen..

Lees review »
Hedendaagse horror
Xiu

Orakel – Review

Orakel, het nieuwe meesterwerk van een internationaal fenomeen. Het is een ijzingwekkend spannend verhaal vol met folklore.
Het markante personage Robert Grim keert terug uit HEX en dit boek is zeker zo briljant en volstrekt origineel als zijn voorgangers. Luca Wolf en Emma Reich zien op een mistige winterochtend een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen en hun nieuwsgierigheid laat hun niet met rust.
Emma gaat naar binnen en niemand ziet haar ooit nog terug. Het schip wordt een voorbode van iets onheilspellends en als de geheime dienst naar antwoorden graaft, blijkt dat het verleden nog een belangrijke rol speelt. Geheel in de stijl van Bukowski zal Orakel je leven voor altijd veranderen..

Lees review »
Mindfulness
Xiu

Het bos vier vragen het – Review

In Het bos, vier vragen, het leven en ik, neemt Tessa Randau ons mee op een intrigerende reis door de levens van een jonge en een oudere vrouw.
Verstrikt in de chaos van haar bestaan, vlucht de jonge vrouw de duistere waarheden van haar leven binnen.
Een bijzondere ontmoeting met een wijze oudere vrouw brengt haar onverwachte inzichten door middel van vier raadselachtige vragen. Deze vriendschap ontketent een transformatie van haar wereld en daagt ons uit om het échte belang te ontdekken, met meer vrede en geluk als ultieme beloning. Een waarachtige bestseller voor degenen die genoten hebben van de betoverende wijsheden in ‘De alchemist’ van Paulo Coelho..

Lees review »
Detectives
Amin

Bureau MARIT 8 De slag – Review

Duik in de duistere wereld van Bureau Marit en dompel jezelf onder in de grimmige confrontatie van “De slag in het Kralingse Bos”. Met het nieuwe prijskaartje van slechts €15,95, in plaats van €19,95, is dit boek een koopje dat je niet wilt missen! Bestel nu bij Bol en ontvang een gesigneerd exemplaar van dit originele cadeau.
Laat het boek zelfs bezorgen bij een vriend of vriendin voor een extra speciale verrassing. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt “De slag in het Kralingse Bos” geleverd met echt politielint! Elk deel van de Bureau Marit detectives is los leesbaar, maar laat je niet misleiden, want niets is wat het lijkt tijdens de geheimzinnige speurtocht van privédetective Marit Johansen door de onbekende subcultuur van Rotterdam.
In haar zoektocht kruist haar pad met dat van rechercheur Dix Boeks, die haar waarschuwt voorzichtig te zijn. Samen met haar eigenzinnige collega’s, Jack Stevens en Olaf, is Bureau Marit klaar voor vele nachtelijke uren vol mysterie in het Erasmus MC. Grijp deze spannende detective en geniet van een moment van (ont)spanning!.

Lees review »
Pop
Tijmen

Kiss Alive II 2 CD – Review

Alive II, het album dat de rauwe rock en de donkere ziel van Kiss belichaamt, brengt je terug naar de donkere, rokerige zalen waar het echte leven aanwezig is.
Met explosieve gitaarriffs en schreeuwende vocalen zorgt dit album ervoor dat je hart sneller klopt en je ziel verlangt naar meer.
Van de bekende nummers tot hun verborgen juweeltjes, Alive II is een onmisbaar meesterwerk voor elke rockliefhebber die het echte, ruige en gepassioneerde geluid van Kiss wil ervaren..

Lees review »
Pop
Xiu

El Tren De Los Momentos – Review

El Tren de Los Momentos van Alejandro Sanz is een muzikale reis die de diepten van het menselijk bestaan verkent.
De bedwelmende stem van Sanz trekt je mee in een duizelingwekkende draaikolk van emoties en verlangens, terwijl de instrumentatie je ziel beroert als het koude glas van een laatste slok whisky.
Dit album is als een nachtelijke ontmoeting met je donkerste gedachten, waarin je jezelf verliest en weer vindt, en uiteindelijk ontdekt dat menselijkheid in al zijn gebrokenheid en passie toch een prachtige treinrit is..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo