Religie, Spiritualiteit & Filosofie

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Oosterse filosofie
Xiu

Confucius – Review

‘De gesprekken’ is een Nederlandse vertaling van Confucius’ uitspraken en dialogen, direct vertaald uit het klassiek Chinees.
Deze uitgave is de eerste volledige vertaling en biedt toegang tot de fundamentele bron van zijn denken en humanistische levensbeschouwing.
Het confucianisme en taoïsme zijn tegengesteld maar vullen elkaar ook aan, en beide zijn van invloed op de Chinese cultuur. Ondanks pogingen om het confucianisme uit te roeien, is het tegenwoordig weer relevant en geworteld in de Chinese beschaving. Deze uitgave bevat ook een toelichting op basis van hedendaags onderzoek en een vertaling van Confucius’ biografie door de grote Chinese historicus Sima Qian..

Lees review »
Spiritualiteit
Senna

Vraag en het wordt gegeven – Review

Dit boek nodigt je uit om terug te keren naar de oorsprong van alles, de Bron-energie, waaruit we zijn voortgekomen maar waar we vaak van zijn weggedreven.
Het Collectief Bewustzijn genaamd Abraham biedt diepe wijsheid en inzichten aan, vertaald door Esther, om ons te helpen de verbinding met de Bron te herstellen en de krachtige vibraties van onze verlangens te begrijpen.
Binnenin dit boek vind je tal van voorbeelden en oefeningen die je laten zien hoe je de stroom van overvloed kunt toelaten door te luisteren naar de emoties die vibreren in harmonie met de oneindige mogelijkheden van het Universum..

Lees review »
Genezing
Aafje

Overprikkeld – Review

In hun boek ‘Overprikkeld’ reiken Liesbeth Kamerling en Lieke Zunderdorp de helpende hand aan diegenen die hoogsensitief zijn. Met een vleugje luchtigheid en humor geven zij inzicht in de betekenis van hoogsensitiviteit.
Door middel van eenvoudige tips en trucs kan men het beste uit zichzelf halen en overprikkeling voorkomen. Met talloze voorbeelden uit het echte leven, is dit boek zowel herkenbaar voor HSP’ers als voor de mensen om hen heen.
Het is waar, mijn hoogsensitiviteit laat mij intens genieten, zoals wanneer de zon op mijn gezicht schijnt. Dat is echt heerlijk! – Liesbeth Kamerling..

Lees review »
Genezing
Aafje

Breng je emoties in balans – Review

Dit boek, geschreven door de befaamde auteur en zelfgenezingsexpert Thorsten Weiss, onthult de kracht van essentiële oliën in het herstellen en behouden van emotioneel evenwicht.
Geïnspireerd door de diepgewortelde overtuiging dat alle emoties van invloed zijn op lichaam en geest, onthult Weiss de geheimen van 44 speciale oliën en hoe ze veilig gebruikt kunnen worden.
Met hun helende geurmoleculen activeren deze oliën een uniek genezingsproces dat niet alleen het lichaam, maar ook de psyche en het onderbewustzijn beïnvloedt. Na het lezen van dit boek zul je je sterker, helderder van geest en bevrijd voelen..

Lees review »
Esoterie
Senna

Het Orakel van schaduw en – Review

Stap binnen in de betoverende wereld van Het Orakel van Schaduw en Licht, waar mystici, zoekers en zwervenden hun wijsheid vinden.
Laat je leiden door eerlijke, fascinerende wezentjes – beschermengelen, elfen, heksjes en geesten – die je oprecht en direct de weg wijzen.
Met 45 prachtige kaarten en een diepgaande handleiding, geschreven door bestsellerauteur Lucy Canvendisch en geïllustreerd door de beroemde Jasmine Becket-Griffith, zal dit orakel je helpen bij het nemen van beslissingen en het ontwikkelen van moed, intuïtie en geluk. Ontdek de magie van Het Orakel van Schaduw en Licht!.

Lees review »
Genezing
Aafje

East by West – Review

In ‘East by West’ neemt Jasmine Hemsley, auteur van de bestseller Hemsley + Hemsley, ons mee op een culinaire reis naar de ultieme mind-body balans met eenvoudige Ayurvedische recepten.
Ze brengt de principes van Ayurveda naar de westerse keuken, waarbij ze oosterse smaken vermengt met seizoensgebonden producten uit het westen.
Met 140 heerlijke recepten, variërend van traditioneel tot modern en van eenvoudig tot bijzonder, biedt dit boek voor ieder wat wils. Daarnaast deelt Hemsley simpele maar doordachte en klassieke Ayurvedische rituelen om je energielevel een boost te geven. ‘East by West’ brengt Ayurveda op een verfrissende manier tot leven..

Lees review »
Genezing
Xiu

Yoga helpt – Review

Yoga, de uitweg naar je binnenste zelf, waar alles klopt. In de stijlvolle woorden van Tara Stiles ontdek je de wonderen van yoga.
Van oude sportblessures tot rugpijn, allergieën en zelfs de nasleep van een wilde nacht, yoga biedt verlichting voor allerhande kwalen. Geen noodzaak om naar een yogastudio te hollen, deze oefeningen kunnen gemakkelijk en leuk gedaan worden vanuit je eigen sofa.
Adem in, adem uit, en laat de poses van de auteur op de foto’s je de weg wijzen. Zo simpel kan het zijn..

Lees review »
Spiritualiteit
Xiu

Als jouw leven een cirkel – Review

Dit prachtig geïllustreerde e-boek, geschreven door Inez van Oord, toonaangevende zingevingsexpert en oprichter van Happinez, biedt praktische tips om richting te vinden in het leven en een frisse start te maken.
Het is een fascinerende reis door de levenscirkel, waarin Inez haar verhaal vertelt over succes, verlies en het creëren van ideeën.
Ze nodigt je uit om bezieling, verbeelding en verbinding in je leven te herintegreren en je waarden te laten zien in je daden. Dit boek fungeert als een innerlijk kompas, dat je leidt naar het midden, de essentie waar alles samenkomt. Het is de meest waardevolle plek om te zijn..

Lees review »
Waarzeggen
Senna

Angels and Ancestors Oracle Cards – Review

Deze bijzondere kaartendeck, Angels and Ancestors genaamd, brengt de oude wijsheden en helende krachten van engelen en voorouders rechtstreeks naar jouw wereld.
Of je nu geïnspireerd wordt door Keltische, Native American, Aboriginal of op aarde gebaseerde spiritualiteiten, deze 55 kaarten zullen jouw reis tussen dit leven en het volgende verlichten.
Met behulp van de begeleidende gids ontdek je de diepgaande geheimen en boodschappen die de engelen en voorouders voor jou hebben, en laat je een leven leiden dat wordt aangeraakt door goddelijke, magische leiding..

Lees review »
Esoterie
Aafje

Beginnen met mandalatekenen en ontwerpen – Review

Voorbij de grenzen van onze onzekerheden en angsten ligt een rijke wereld van creativiteit en zelfexpressie.
In haar boek, meesterlijk geïllustreerd met betoverende beelden, neemt Greetje Molenaar je zorgvuldig bij de hand op een ontdekkingsreis naar het magische rijk van het mandala’s maken.
Geïnspireerd door haar jarenlange ervaring als instructrice aan haar bekende tekenschool, treedt ze binnen in de schijnbaar complexe wereld van het ontwerpen van mandala’s en maakt deze toegankelijk voor een breder publiek. Dus neem een potlood ter hand, open je geest en laat je meevoeren op deze buitengewone reis vol vreugde, schoonheid en zelfontdekking..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo