Sport

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Hometrainers
Amin

tectake Hometrainer – Review

Blijf in vorm en geniet van het sporten met deze opvouwbare hometrainer. Met inspanning van al je lichaamsspieren, vooral de beenspieren, train je niet alleen je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid, maar ook je cardiovasculaire systeem.
De hometrainer heeft een verstelbare stoel, anti-slip trappers en zachte handgrepen. Met de trainingscomputer, inclusief LCD-display en hartslagmeter, kun je eenvoudig je prestaties bijhouden.
Deze stabiele en duurzame hometrainer is gemaakt van gepoedercoat staal en kunststof. Montage is snel en eenvoudig. Kortom, een must-have voor elke fitnessliefhebber!.

Lees review »
Hometrainers
Amin

Luxari Hometrainer 6 kg vliegwiel – Review

De Luxari hometrainer is jouw nieuwe metgezel op de weg naar cardiovasculaire gezondheid, zonder dat je de deur uit hoeft. Dit hoogwaardige apparaat biedt verschillende weerstandsniveaus en trainingsprogramma’s, zodat je je training kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften en doelen.
De hometrainer is ergonomisch ontworpen voor comfort en veiligheid, waardoor je kunt trainen zonder de last van rug-, knie- of gewrichtspijn. Met de Luxari hometrainer krijg je niet alleen een topkwaliteit product, maar ook uitstekende klantenservice en ondersteuning om maximaal van je trainingen te profiteren en je doelen te bereiken.
Dus kom op, trap die weerstand weg en geniet van de overwinning op je eigen tempo. Luxari, waar comfort en prestatie samenkomen..

Lees review »
Turnmatten
Tijmen

OneMovement Airtrack Blauw Thuis flips – Review

De OneMovement Airtrack is jouw ticket naar het thuis beoefenen van verschillende sporten. Of je nu yoga wilt doen, freerunnen of turnen, deze airtrack is perfect voor flips en tricks.
Gemaakt van hoge kwaliteit, geeft hij je de vrijheid om overal en altijd je moves te oefenen. De compacte afmetingen van 3 meter lang, 1 meter breed en 20 centimeter dik maken het mogelijk om de airtrack eenvoudig thuis op te blazen in de tuin of zelfs binnen.
Met genoeg veerkracht voor een soepele landing, kun je salto’s, rollen, flikflakken en nog veel meer uitvoeren. En als je klaar bent, kan je de lucht er snel uit laten voor makkelijke opslag. Je ontvangt niet alleen de airtrack, maar ook een handige opbergtas en elektrische pomp. Met jouw OneMovement Airtrack ben je altijd klaar om te springen!.

Lees review »
Sportdrinks
René

Isostar Powertabs Lemon Bruistabletten – Review

Met de Isostar Powertabs herontdek je de kracht van intense inspanning. Deze handige bruistabletten zijn gemaakt voor de momenten waarop je tot het uiterste gaat.
Met een perfecte combinatie van koolhydraten, energie en vitamines en mineralen, geven ze je de boost die je nodig hebt. Elk tablet bevat maar liefst 19 gram koolhydraten, samen met natrium, calcium, magnesium, kalium, vitamine E, C en B11.
Of je nu warmdraait, je inspanning levert of herstelt, deze bruisende koolhydraatdrank is je trouwe metgezel. Verkrijgbaar in drie verrukkelijke smaken, is het perfect voor en tijdens je korte trainingen..

Lees review »
Dumbbells
Aafje

RS Sports Dumbells set 2 – Review

De RS Vinyl dipping dumbells zijn de juiste metgezel voor wie liever niet zwaar traint, maar toch zijn spieren wil versterken.
Met een assortiment van 0,5 kg tot 5 kg, elk onderscheiden door hun unieke kleur, zijn deze gewichten gemakkelijk te onderscheiden en vast te houden.
De strakke vinyl coating maakt ze makkelijk schoon te houden, terwijl het hoekige ontwerp voorkomt dat ze wegrollen tijdens je plezierige workout. Of je nu aerobics doet, power walking, of je spiergroepen traint, deze dipping dumbells bieden een complete set voor iedereen die klaar is voor een uitdaging..

Lees review »
Handtrainers
Tijmen

U Fit One Handtrainer 10 – Review

Vergroot je gripkracht en haal nog meer uit je fitness routine met onze knijphalter! Deze handtrainer is speciaal ontworpen om de spieren in je handen en onderarmen te trainen, ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is.
Maar ook bij revalidatie na operaties aan de hand of vingers, en bij aandoeningen zoals artritis, een tenniselleboog of RSI kan onze knijphalter helpen.
Daarnaast is het een uitstekend middel om stress te verminderen en de spieren te ontspannen. Kies uit verschillende weerstanden en kleuren en ontvang ook nog eens een Ebook met instructies en oefeningen bij jouw aankoop!.

Lees review »
Sportbadpakken
admin

Speedo Badpak – Review

Dit klassieke Thinstrap badpak, nu geüpdatet naar het duurzame ECO Endurance+, is een knipoog naar Moeder Aarde. Gemaakt van 50% gerecycled materiaal, doet dit badpak haar deel om het milieu te sparen.
Met haar chloorbestendigheid en sneldrogende eigenschappen blijft ze trouw aan haar wortels. Haar pasvorm is onveranderd gebleven: hoge beenuitsnede, dunne schouderbanden en brede, open rug.
Hierdoor behoudt ze haar verleidelijke bewegingsvrijheid en flexibiliteit in het water. Perfect voor de dagelijkse zwembeurt, of het nu in een rivier, zee of zwembad is..

Lees review »
Foamrollers
admin

TriggerPoint The Grid 10 Foam – Review

The Grid is de revolutie in foam rolling. Vergeet de traditionele rollers, want deze nieuwkomer tilt het naar een geheel nieuw niveau.
Gemaakt met minder schuim, maar ontworpen om constant gebruik te weerstaan zonder te breken. Met zijn “groene” technologie en gemaakt van EVA-schuim, is The Grid het ultieme hulpmiddel voor atleten en mensen van alle soorten.
Of je nu een langeafstandsloper bent, een profsporter, een yoga-liefhebber of gewoon op zoek bent naar een killer core workout, The Grid voldoet zeker aan al je behoeften. Het is de meest veelzijdige en uitgebreide schuimroller en trainingstool die er is..

Lees review »
Halterschijven
admin

Tunturi Halterschijf Halter gewichten – Review

Deze gietijzeren Tunturi Halterschijf van 20 kg is alles wat je nodig hebt voor een goede work-out. Met de boring van 30 mm passen ze op zowel dumbbellstangen als langere halterstangen.
En dankzij de rubberen coating liggen ze prettig in de hand en beschadigen ze de vloer niet. Of je nou je spieren wilt verlengen, je doorbloeding wilt verbeteren of extra spiermassa wilt opbouwen, deze halterschijf is een ideale toevoeging aan je trainingsmaterialen.
En met de gratis Tunturi Training app vind je duizenden fitnessoefeningen, instructies en workout video’s om het maximale uit jezelf en je Tunturi-producten te halen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze halterschijf toe aan je collectie en begin met trainen!

[Disclaimer: Deze paragraaf is geschreven in de stijl van Charles Bukowski, maar probeert de sfeer en stijl van zijn werk na te bootsen en is niet daadwerkelijk door hem geschreven.].

Lees review »
Trilplaten
admin

Trilplaat Fitness Body Rood BX – Review

Tril jezelf in topvorm met de BX Fitness® Trilplaat 360. Deze powerplate combineert moeiteloos cardio- en krachttraining in één apparaat.
Verbrand calorieën, verminder cellulitis en verbeter je spieren en gewrichten met de trillingen en oscillaties van deze revolutionaire trilplaat. Train je hele lichaam terwijl je geniet van je favoriete serie.
Met 5 voorgeprogrammeerde programma’s en meer dan 90 vibratieniveaus, is het nog nooit zo makkelijk geweest om in shape te komen. Begin rustig en bouw geleidelijk op voor optimale resultaten. Niets staat een gezond en fit lichaam nog in de weg!.

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo