Alle sporten

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Turnmatten
Tijmen

OneMovement Airtrack Blauw Thuis flips – Review

De OneMovement Airtrack is jouw ticket naar het thuis beoefenen van verschillende sporten. Of je nu yoga wilt doen, freerunnen of turnen, deze airtrack is perfect voor flips en tricks.
Gemaakt van hoge kwaliteit, geeft hij je de vrijheid om overal en altijd je moves te oefenen. De compacte afmetingen van 3 meter lang, 1 meter breed en 20 centimeter dik maken het mogelijk om de airtrack eenvoudig thuis op te blazen in de tuin of zelfs binnen.
Met genoeg veerkracht voor een soepele landing, kun je salto’s, rollen, flikflakken en nog veel meer uitvoeren. En als je klaar bent, kan je de lucht er snel uit laten voor makkelijke opslag. Je ontvangt niet alleen de airtrack, maar ook een handige opbergtas en elektrische pomp. Met jouw OneMovement Airtrack ben je altijd klaar om te springen!.

Lees review »
Sportdrinks
René

Isostar Powertabs Lemon Bruistabletten – Review

Met de Isostar Powertabs herontdek je de kracht van intense inspanning. Deze handige bruistabletten zijn gemaakt voor de momenten waarop je tot het uiterste gaat.
Met een perfecte combinatie van koolhydraten, energie en vitamines en mineralen, geven ze je de boost die je nodig hebt. Elk tablet bevat maar liefst 19 gram koolhydraten, samen met natrium, calcium, magnesium, kalium, vitamine E, C en B11.
Of je nu warmdraait, je inspanning levert of herstelt, deze bruisende koolhydraatdrank is je trouwe metgezel. Verkrijgbaar in drie verrukkelijke smaken, is het perfect voor en tijdens je korte trainingen..

Lees review »
Sportbadpakken
admin

Speedo Badpak – Review

Dit klassieke Thinstrap badpak, nu geüpdatet naar het duurzame ECO Endurance+, is een knipoog naar Moeder Aarde. Gemaakt van 50% gerecycled materiaal, doet dit badpak haar deel om het milieu te sparen.
Met haar chloorbestendigheid en sneldrogende eigenschappen blijft ze trouw aan haar wortels. Haar pasvorm is onveranderd gebleven: hoge beenuitsnede, dunne schouderbanden en brede, open rug.
Hierdoor behoudt ze haar verleidelijke bewegingsvrijheid en flexibiliteit in het water. Perfect voor de dagelijkse zwembeurt, of het nu in een rivier, zee of zwembad is..

Lees review »
Golftrainingsmaterialen
Senna

Swingz Golf swing trainer – Review

Met de Swingz® Golfswing Corrector hoef je je geen zorgen meer te maken over een gebogen elleboog tijdens je backswing. Dit inventieve hulpmiddel, dat eenvoudig aan je elleboog wordt bevestigd, geeft een klik wanneer je elleboog te veel buigt.
Het geluid van deze tik-tok waarschuwt je meteen waar je op moet letten bij je volgende swing. Maar dat is niet het enige voordeel van de Golfswing Corrector.
Het ondersteunt je ook bij het aannemen van de juiste houding en vermindert onnodige krachtinspanning, wat resulteert in betere golftechnieken en meer ontspanning. Het verstelbare ontwerp zorgt voor persoonlijke ondersteuning op maat, terwijl het duurzame en sterke materiaal zijn vorm behoudt, zelfs bij een hoge slagkracht. Met zijn ademende materiaal en stevige klittenbandsluiting is dit hulpmiddel de perfecte metgezel om jouw golfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen..

Lees review »
Racefiets verlichting
Senna

AXA Blueline 30 Fietslamp voorlicht – Review

De AXA Blueline 30 Steady Auto is een krachtige koplamp die je veiligheid op de fiets vergroot. Met een lichtopbrengst van 30 Lux ben je tot 3.000 meter zichtbaar voor andere weggebruikers, terwijl je zicht tot 50 meter vooruit verlicht wordt.
Deze lamp, speciaal ontworpen door AXA, bevat een geïntegreerde reflector en Clear Lens Technology, waardoor je zichtbaar bent voor verkeer van alle kanten. Dankzij de automatische lichtsensor schakelt de Blueline 30 automatisch aan wanneer het donker wordt, waardoor je altijd zichtbaar en veilig bent.
Met de eenvoudige aansluiting op de dynamo van je fiets en de standlichtfunctie die ervoor zorgt dat het achterlicht nog 4 minuten blijft branden wanneer je stilstaat, biedt de Blueline 30 optimale veiligheid. Met een LED-lamp die 50.000 branduren heeft en geschikt is voor zowel naaf- als flankdynamo’s, voldoet deze koplamp aan al je verlichtingsbehoeften. Kies voor AXA en geniet van betrouwbare en duurzame verlichting voor je fiets..

Lees review »
Fietsondershirts
Aafje

Beeren Thermoshirt heren korte mouw – Review

Dit heren thermo shirt is als een warme omhelzing op een koude winterdag. Gemaakt van een fijn en zacht viscose materiaal, biedt het comfort dat je verlangt. Met zijn polyester samenstelling behoudt het shirt veel warmte, zodat je de kou kunt trotseren.
Zonder zijnaden en een ronde hals zorgt dit shirt voor een moeiteloze stijl en draagcomfort. Of je nu de bergen beklimt of op kantoor werkt tijdens de koudere dagen, dit shirt is je ideale metgezel. In wit, zwart en donkerblauw, verkrijgbaar in maten M tot XXL, biedt het een perfecte pasvorm.
Wees gerust, de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Houd er echter rekening mee dat dit shirt minder geschikt is als sport thermisch ondergoed. Maar maak je geen zorgen, voor dat doel kun je beter kijken naar de merken Craft en Heatkeeper. Dompel jezelf onder in de warmte van dit thermo shirt en voel de zorgvuldig samengestelde materialen op je huid. Een ware redder in koude tijden..

Lees review »
Inlineskates
admin

Roces Jokey 30 Kids 3033 – Review

Deze bad-ass Jokey 3.0 skeelers van Roces zijn perfect voor de jonge skaters die op zoek zijn naar comfort en aanpasbaarheid. Met een zachte schuimrubberen binnenkant en een lichtgewicht design, zullen de voetjes minder snel vermoeid raken na een intensieve rit.
Deze skates zijn ideaal om de basistechnieken van het skaten onder de knie te krijgen. En als kers op de taart zijn ze ook nog eens verstelbaar, wat betekent dat ze meegroeien met de kinderen en kostenbesparend zijn voor hun hardwerkende ouders.
Maar let op, deze skates zijn alleen geschikt voor kinderen en niet voor volwassenen. Dus laat je innerlijke rebel los en skate in stijl met de Jokey 3.0!.

Lees review »
Inlineskates
Aafje

Move Blitz Inlineskates Maat 3134 – Review

Deze kinderrolschaatsen zijn gemaakt voor de kleine jongens en meisjes die op avontuur willen gaan op wielen.
Met een semi-zachte buitenlaars en een verwijderbare binnenlaars, biedt deze schoen comfort en flexibiliteit.
Twee snelsluitingen zorgen ervoor dat ze snel kunnen vertrekken, terwijl het kunststof frame en de 82A PU-wielen ervoor zorgen dat ze soepel en stabiel rollen. Met de drukknop aan de hiel kunnen ze deze schoenen zelfs vier maten verstellen, zodat ze kunnen meegroeien met hun avontuurlijke geest. Dus trek je blauw-rood-wit gekleurde rolschaatsen aan en ga op pad, klaar om de wereld te veroveren, hoe klein je ook bent..

Lees review »
Yogaoogkussens
admin

Oogkussen lavendel gevormd naturel eco – Review

Als de dag haar vermoeiende klauwen in je gezicht heeft gezet en je wanhopig snakt naar een vleugje rust, dan is het Lotus oogkussen jouw reddende engel. Dit met de handgemaakte, stijlvolle kussentje van 100% bio katoen sluit als een trouwe metgezel je ogen af van elk streepje licht.
Gevuld met zacht lijnzaad en het bedwelmende aroma van lavendel, biedt dit oogkussen niet alleen een hemels zachte plek voor je vermoeide ogen, maar ook een kalmerende geur die je tegemoet komt zodra je het uit het zakje haalt. Of je nu op zoek bent naar verkoeling op een brandend hete dag of naar een warme omhelzing na een dag vol werk, dit oogkussen past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.
En als extraatje kan dit troetelzachte hulpmiddel zelfs spanningshoofdpijn verzachten door het simpelweg op te warmen in de magnetron of op de verwarming. Met afmetingen van 22 cm x 10 cm en een gewicht van 210 gram, is dit kleine meesterwerkje een must-have voor iedereen die snakt naar een vleugje verlichting in deze turbulente wereld..

Lees review »
Fietshelmen
Amin

Fietshelm herendames volwassenen Medium 5459cm – Review

Op zoek naar een verdorie degelijke fietshelm? Welverdraaid, deze fietshelm van Pro Sport Lights is een godvergeten goede optie. Hij is geschikt voor zowel het lappen van de weg als het bossige avontuur. Met het losneembare zonneklepje is hij uitermate geschikt voor het ruige mountainbiken, terwijl je deze tijdens je wegavonturen meestal lekker thuis kunt laten. Hij is verkrijgbaar in modieuze kleuren en heeft twee maten: medium voor een omtrek van 54-59cm en groot voor een omtrek van 57-62cm.
Met een gewicht van 180 gram in medium en 190 gram in groot, ben je de helm zowat vergeten zodra je fietst, zo comfortabel is hij. De pasvorm is eenvoudig aan te passen met de verstelbare draaiknop. Met 19 ventilatiegaten, zul je nooit last hebben van oververhitting tijdens je rit. Je kunt de interne padding verwijderen om het eventueel te wassen.
Een helm waarmee je zonder problemen op elk soort fiets uit de voeten kunt. Deze Pro Sport Lights Allround fietshelm is uitermate geschikt voor jouw fietsavonturen. Zit je nog te twijfelen over de maat? Pak een meetlint en leg hem op je voorhoofd, net iets boven je wenkbrauwen. Trek het lint naar je achterhoofd, net boven je oren. Haal het lint van je kop en check welke omtrek het meetlint aangeeft. Bestel vandaag en ga binnenkort stijlvol, veilig en modieus de weg op..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo