Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Mindfulness
Xiu

Het bos vier vragen het – Review

In Het bos, vier vragen, het leven en ik, neemt Tessa Randau ons mee op een intrigerende reis door de levens van een jonge en een oudere vrouw.
Verstrikt in de chaos van haar bestaan, vlucht de jonge vrouw de duistere waarheden van haar leven binnen.
Een bijzondere ontmoeting met een wijze oudere vrouw brengt haar onverwachte inzichten door middel van vier raadselachtige vragen. Deze vriendschap ontketent een transformatie van haar wereld en daagt ons uit om het échte belang te ontdekken, met meer vrede en geluk als ultieme beloning. Een waarachtige bestseller voor degenen die genoten hebben van de betoverende wijsheden in ‘De alchemist’ van Paulo Coelho..

Lees review »
Populaire psychologie
Xiu

Get your guts – Review

“Get your Guts – je instinct als kompas” van Drs. Hilde A.J. Bolt is een boek dat je uitdaagt om met lef en moed te leven.
In onze buik zit meer wijsheid dan we beseffen, en dit boek onthult hoe we deze wijsheid kunnen gebruiken als kompas in ons leven. Het biedt inzichten en handvatten om onze geest en lichaam optimaal te laten samenwerken in een steeds veranderende wereld. Dit boek is een bron van oeroude, instinctieve kennis die je kan helpen om lichter, speelser en eenvoudiger met het leven om te gaan.
Een must-read voor iedereen die zijn eigen guts wil ontwikkelen, maar ook voor therapeuten, coaches en hulpverleners. Drs. Hilde A.J. Bolt deelt in dit oprechte en moedige boek haar eigen visie en persoonlijke ervaringen. Het bevat tevens een werkboek om de inzichten in de praktijk te brengen..

Lees review »
Populaire psychologie
Xiu

Je ongekende vermogens – Review

In zijn meesterlijke boek ‘Je ongekende vermogens’, dat al 40.000 keer over de toonbank is gegaan, neemt Tony Robbins je mee op een verbluffende ontdekkingsreis door de wereld van Neurolinguïstisch Programmeren.
Met de heldere kracht van zijn woorden laat hij zien dat zelfbewustzijn, positief denken en het ontdekken van innerlijke krachten de sleutel zijn tot een buitengewoon leven.
Robbin’s revolutionaire vorm van psychotherapie onthult het eenvoudige, maar verbluffende principe dat als je jezelf kunt voorstellen wie je wilt zijn en wat je wilt bereiken, dit beeld een positieve invloed heeft op het uiteindelijke resultaat. Dus neem de kans om je leven in eigen handen te nemen en te leiden naar het schitterende pad dat voor jou ligt..

Lees review »
Populaire psychologie
Xiu

Vrij Leven – Review

In “Vrij Leven” krijg je de kans om los te breken van stress en oude patronen die je tegenhouden.
Bas van Pelt, acupuncturist, coach en ontwikkelaar van de ASER methode, reikt herkenbare voorbeelden aan uit zijn eigen praktijk om je bewust te maken van je eigen patronen en hoe je deze kunt loslaten.
Met eerlijkheid naar jezelf en het volledig ervaren van je emoties, kun je een leven creëren dat vol, rijk en ontspannen is. Dit boek biedt waardevolle inzichten die je leven kunnen veranderen..

Lees review »
Populaire psychologie
Senna

Ik ben ok jij bent – Review

In de bejubelde literaire creatie “Ik ben o.k.
Jij bent o.k.”, doet de illustere zielenkenner Thomas Harris uit de doeken hoe de mens uiteindelijk vrij kan worden en op een volwassen wijze kan verkeren met zijn medemens.
Met de rauwe eerlijkheid waar Charles Bukowski om bekend staat, onthult Harris helder waarom wij handelen zoals we handelen, waarom onze reacties altijd een bepaalde vorm aannemen en wat eigenlijk de wortel is van ons gedrag. Bovendien biedt deze magnum opus van Harris praktische handvatten voor huwelijksperikelen, relatiedilemma’s, opvoedkundige vraagstukken, godsdienstige impasses en conflictsituaties in de maatschappij..

Lees review »
Mindfulness
René

De valstrik van het geluk – Review

Stop met streven – begin met leven is een speels en humoristisch zelfhulpboek dat inzicht geeft in angst, onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen.
Met eenvoudige tips en mindfulness-oefeningen leer je destructieve gedachten en gevoelens op de juiste plek te zetten, zodat ze je niet langer tegenwerken.
Door acceptatie en engagement te omarmen, verbreek je de vicieuze cirkel van het najagen van geluk en creëer je een lichter, stressvrij leven met meer kansen op geluk. Met minder stress, verdwenen angst en onzekerheid, en een groter zelfvertrouwen resulteert dit boek in een zinvoller en bevredigender bestaan. Geschreven door Russ Harris, een arts en psychotherapeut, en prachtig geïllustreerd door Bev Aisbett..

Lees review »
Populaire psychologie
Xiu

Think Like a Monk – Review

In zijn inspirerende en meeslepende boek, Think Like a Monk, trekt Jay Shetty, een socialemediaster en gastheer van de populaire podcast On Purpose, het tijdloze wijze als praktiserend monnik, om dit te vertalen naar praktische stappen die iedereen dagelijks kan nemen om een ​​minder angstig en betekenisvoller leven te leiden.
Met zijn achtergrond als monnik in de Vedische traditie en zijn rijke ervaringen in het ashram, onthult Shetty hoe we negatieve gedachten en gewoontes kunnen overwinnen en toegang kunnen krijgen tot de rust en het doel die in ons allemaal schuilen.
Hij vertaalt diepgaande maar vaak abstracte lessen van monniken naar advies en oefeningen die we allemaal kunnen toepassen om stress te verminderen, focus te verbeteren, relaties te verbeteren, verborgen talenten te identificeren, zelfdiscipline te vergroten en de geschenken die we in onszelf vinden aan de wereld te geven. Shetty bewijst dat iedereen kan – en zou moeten – denken als een monnik..

Lees review »
Mindfulness
Aafje

Mindfulness werkboek – Review

Met dit krachtige Mindfulness werkboek waan je jezelf in de wereld van Charles Bukowski, waarin je een nieuwe kracht ontdekt die je in de meest moeilijke momenten bijstaat.
De wetenschappelijk onderbouwde methode is een perfecte combinatie van mindfulness, positieve psychologie en Mind/Body Medicine.
Met dit programma van acht weken leer je stap voor stap de vaardigheden om stress te overwinnen, piekeren te verminderen en depressie te voorkomen. Het is een praktisch werkboek dat je helpt om je aandacht te richten en om te gaan met de dieptepunten in het leven. Grijp deze kans om het geluk van je leven in eigen handen te nemen!.

Lees review »
Populaire psychologie
René

Het hele brein het hele – Review

In “Het hele brein, het hele kind” nemen Daniel J.
Siegel en Tina Payne Bryson je mee op een fascinerende reis door de ontwikkeling van het kinderbrein.
Met behulp van inzichten uit de neuropsychologie laten ze zien hoe je als ouder op een praktische manier kunt bijdragen aan de emotionele intelligentie van je kind. Geen wollig gedoe, maar heldere uitleg en leeftijdsgerichte strategieën die je helpen je kind beter te begrijpen en te begeleiden. Dit boek stelt je in staat om van alledaagse interacties kostbare momenten te maken die het brein van je kind vormen en het in staat stellen om beter om te gaan met zijn gevoelens en lekkerder in zijn vel te zitten..

Lees review »
Carriere & Succes
René

Miracle Morning – Review

In de internationale bestseller ‘Miracle Morning’ openbaart Hal Elrod een briljante methode om je leven ten goede te veranderen.
Geïnspireerd door visionairen zoals Oprah Winfrey, Bill Gates, Tony Robbins en Richard Branson, leert Elrod ons dat het vroeg opstaan de sleutel is tot succes.
Met zijn zes nieuwe gewoontes, die je in slechts 30 dagen kunt cultiveren, krijg je meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. Zelfs als je een druk leven hebt, biedt Miracle Morning je de kans om je doelen te bereiken en een rijker en bevredigender leven te leiden..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo