Thrillers & Spanning

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Klassieke horror
Tijmen

Het huis zonder einde – Review

Ik lach het meisje uit. Geesten bestaan niet. Toch? Voor de derde keer vraag ik wie ze is, maar nu zonder te stotteren.
Ze kijkt me aan met haar donkere, lege oogkassen en haar slepende stem vertelt me dat ik haar drie keer heb opgeroepen. ‘Woud van Westerdam’, fluistert ze en ik voel mijn maag omdraaien. Dit horrorverhaal kan je je nachtrust kosten.
Het verlaten landhuis is hun enige kans om de mysteries van de nacht te ontrafelen, maar wie te lang blijft, ziet dingen die er niet zijn. Dit is geen gewoon spookverhaal. Dit is horror..

Lees review »
Hedendaagse horror
Amin

November – Review

Welkom in Lock Haven, Washington, waar de straten gevuld zijn met geluk en welvaart, behalve in november.
Dan breken de Donkerder Dagen aan en slaat het ongeluk keihard toe.
Maar Luana en Ralph weten wat ze moeten doen om hun geluk terug te krijgen. Er moet iemand sterven in het bos achter hun huis enkel dan zal het onheil verdwijnen. Hoeveel is een mensenleven waard? Met November geeft Thomas Olde Heuvelt een duistere inkijk in de menselijke ziel en wordt hij beschouwd als een ware meester van de horror-thrillers..

Lees review »
Hedendaagse horror
Tijmen

Hex – Review

In het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek, heerst de Wylerheks al eeuwen lang.
Dood en verderf zaaiend, trekt ze zwijgend door de straten en bezoekt ze jouw bed in de nacht.
Niemand durft haar te trotseren, want het openen van haar mond en ogen zal zorgen voor de ondergang van het hele dorp. Maar wanneer een groep jongeren haar aanwezigheid viral laat gaan, zakt de moderne samenleving af naar middeleeuwse praktijken. HEX is een briljant en volstrekt origineel meesterwerk van Thomas Olde Heuvelt, waar je beter niet mee kunt sollen..

Lees review »
Hedendaagse horror
Xiu

Orakel – Review

Orakel, het nieuwe meesterwerk van een internationaal fenomeen. Het is een ijzingwekkend spannend verhaal vol met folklore.
Het markante personage Robert Grim keert terug uit HEX en dit boek is zeker zo briljant en volstrekt origineel als zijn voorgangers. Luca Wolf en Emma Reich zien op een mistige winterochtend een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen en hun nieuwsgierigheid laat hun niet met rust.
Emma gaat naar binnen en niemand ziet haar ooit nog terug. Het schip wordt een voorbode van iets onheilspellends en als de geheime dienst naar antwoorden graaft, blijkt dat het verleden nog een belangrijke rol speelt. Geheel in de stijl van Bukowski zal Orakel je leven voor altijd veranderen..

Lees review »
Detectives
Amin

Bureau MARIT 8 De slag – Review

Duik in de duistere wereld van Bureau Marit en dompel jezelf onder in de grimmige confrontatie van “De slag in het Kralingse Bos”. Met het nieuwe prijskaartje van slechts €15,95, in plaats van €19,95, is dit boek een koopje dat je niet wilt missen! Bestel nu bij Bol en ontvang een gesigneerd exemplaar van dit originele cadeau.
Laat het boek zelfs bezorgen bij een vriend of vriendin voor een extra speciale verrassing. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt “De slag in het Kralingse Bos” geleverd met echt politielint! Elk deel van de Bureau Marit detectives is los leesbaar, maar laat je niet misleiden, want niets is wat het lijkt tijdens de geheimzinnige speurtocht van privédetective Marit Johansen door de onbekende subcultuur van Rotterdam.
In haar zoektocht kruist haar pad met dat van rechercheur Dix Boeks, die haar waarschuwt voorzichtig te zijn. Samen met haar eigenzinnige collega’s, Jack Stevens en Olaf, is Bureau Marit klaar voor vele nachtelijke uren vol mysterie in het Erasmus MC. Grijp deze spannende detective en geniet van een moment van (ont)spanning!.

Lees review »
Thrillers & Spanning
Tijmen

Atlee Pine 2 Eén minuut – Review

Het leven van FBI-agent Atlee Pines is bezaaid met onzekerheid sinds haar tweelingzus Mercy werd ontvoerd en vermoedelijk vermoord.
Haar zoektocht naar antwoorden leidt haar naar het dorp van haar jeugd, Andersonville, Georgia.
Als er echter een moord wordt gepleegd en een seriemoordenaar op de loer lijkt te liggen, wordt Atlee gedwongen om haar verleden onder ogen te zien en te ontdekken welke geheimen verborgen blijven in deze kleine, gesloten gemeenschap. Charles Bukowski zou trots zijn geweest op het rauwe en meeslepende verhaal dat de duisternis van de menselijke natuur verkent en de vraag stelt of sommige geheimen beter begraven kunnen blijven..

Lees review »
Detectives
Senna

De nachtegaal – Review

Op het mysterieuze eiland Öland keert Hanna Duncker na jaren van afwezigheid terug als rechercheur bij de politie van Kalmar.
Met haar partner Erik Lindgren onderzoekt ze de gruwelijke moord op een vijftienjarige jongen, dat persoonlijk wordt als blijkt dat hij de zoon is van haar jeugdvriendin.
Terwijl Hanna worstelt met haar verleden en de dreigende anonieme telefoontjes, wordt het duidelijk dat er meer aan de hand is op dit afgelegen eiland. In dit verontrustende en veelbelovende start van de Eilandmoorden-reeks wordt een scherpe blik geworpen op een gemeenschap vol duistere geheimen en verbroken vriendschappen..

Lees review »
Detectives
René

Roy Grace 3 Op dood – Review

‘Op dood spoor’ van Peter James is een meeslepende thriller uit de Roy Grace-serie waarin inspecteur Grace verstrikt raakt in een mysterie rondom de moord op Katie Bishop.
Hoewel haar man Brian Bishop een ijzersterk alibi heeft, ontdekt Grace dat niets is wat het lijkt.
Is Brian een meesterlijke bedrieger of is er sprake van een gestolen identiteit? Terwijl Grace steeds dieper graaft, komt zijn eigen leven op het spel te staan in deze spannende pageturner waarin de waarheid verder weg lijkt dan ooit..

Lees review »
Thrillers & Spanning
René

Rani Diaz Pitta – Review

In de verzengende hitte van de zomer, heeft hoofdinspecteur Rani Diaz geen tijd om te rusten. Terwijl de zon onverbiddelijk schijnt, verdwijnt er een meisje uit het ziekenhuis en veroorzaakt chaos in de stad.
De zoektocht naar het kind gaat met man en macht door. Maar dan meldt een vrouw dat haar verloofde spoorloos is verdwenen.
Twee zaken, één sinistere dader? Wat drijft deze obsessieveling tot zijn daden? Rani en haar team moeten de puzzel snel oplossen voordat er meer slachtoffers vallen. Sterre Carron’s Rani Diaz reeks, met de gewaardeerde thrillers Mara, Tirtha, Matsya, Trifla, Indigo, Indra, Gotcha!, Carta, Puta en Preta, heeft al duizenden lezers in zijn greep..

Lees review »
Literaire thrillers
Amin

Millenium 1 Mannen die vrouwen – Review

In “Mannen die vrouwen haten”, het eerste boek in de razend populaire Millennium-trilogie, worden de levenspaden van de charmante journalist Mikael Blomkvist en de gecompliceerde hacker Lisbeth Salander samengebracht.
Wanneer Mikael benaderd wordt door de oud-zakenman Henrik Vanger om een mysterieus verdwijningszaak uit het verleden op te lossen, duiken ze samen de duistere krochten van een bloederig familiegeheim in.
Met hun scherpe intelligentie en ongebruikelijke talenten ontvouwt zich een spannend verhaal dat wereldwijd al meer dan 50 miljoen lezers heeft weten te boeien..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo