Gezin & Relaties

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Ouderschap & Opvoeding
René

Mini Mama momenten – Review

Mini Mama Momenten is een literaire ontdekkingstocht die inzichten biedt en verlichting in het leven van de vermoeide moeder. Met een sublieme combinatie van praktische adviezen, sprankelende ideeën en poëtische fragmenten, helpt dit waardevolle boek moeders om zichzelf beter te verzorgen.
Of het nu gaat om het diep onderdompelen in een rustgevend bad of het dansen in de woonkamer als een vrije geest, deze 52 manieren stimuleren ontspanning en vernieuwde energie. Vergeet niet, slechts 10 minuten is alles dat je nodig hebt om deze grandioze zelfzorg te omarmen.
Dus gun jezelf dit boek. Zorg voor jezelf. Geniet! Als je geïnteresseerd bent in zelfliefde en compassie, dan is dit boek een absolute must-have! – Elsbeth Teeling, de eloquente beheerster van de Club van Relaxte Moeders..

Lees review »
Rouwverwerking
René

Rouw op je dak – Review

Rouwen op je dak is een eerlijk boek, geschreven door Jos Brink, dat de pijnlijke reis van rouw verkent.
Met zijn lange ervaring als pastor en stervensbegeleider, begrijpt Brink jouw unieke situatie en biedt hij misschien een richting en steun aan tijdens deze moeilijke weg.
Hij legt geen waarheden op, maar probeert samen met jou te wandelen, en misschien, heel misschien, kan hij je weer leren lopen..

Lees review »
Ouderschap & Opvoeding
Tijmen

Baby’s weten wat ze willen – Review

Baby’s weten wat ze willen is een briljante herziening van een essentieel boek. In deze met zorg samengestelde gids onthult Aletha Solter een nieuwe vertaling en warme benadering voor het omgaan met baby’s tussen de 0 en 2½ jaar oud. Deze methode is gebaseerd op het idee dat baby’s instinctief weten wat ze nodig hebben. Solter moedigt ouders en verzorgers aan om aandacht te besteden aan de signalen van hun baby’s en deze op de juiste manier te interpreteren.
Huilen staat centraal in deze benadering, aangezien het de belangrijkste manier is waarop baby’s aandacht vragen voor hun behoeften en hun frustraties en pijn verwerken. Door oprechte aandacht te schenken aan huilen, boosheid en lachende momenten, zonder ze te onderdrukken, kunnen baby’s zich herstellen van traumatische ervaringen. Solter’s methode is deels gebaseerd op het principe van co-counselen, waarbij volwassenen elkaar helpen om het vermogen tot huilen, lachen en woede terug te vinden, waardoor ze zichzelf kunnen genezen van vroegere pijnlijke ervaringen. Baby’s weten wat ze willen bevat verschillende oefeningen voor ouders om hun eigen pijnlijke ervaringen te verwerken via deze “ontladingsmechanismen”, om zo beter in staat te zijn aan de behoeften van hun kinderen te voldoen.
Solter, een ontwikkelingspsychologe en moeder, heeft jarenlange ervaring in het vak en is bekend vanwege haar workshops en wetenschappelijke publicaties. Deze versie van het boek is vertaald door Dorine Duyster, met feedback van kinderpsychologe drs. Hanneke van Hasselt-Mooy, die ook al betrokken was bij de eerdere versie van dit baanbrekende werk. Al met al is Baby’s weten wat ze willen een onmisbare bron voor ouders die willen begrijpen en reageren op de behoeften van hun baby’s..

Lees review »
Liefde & Relaties
admin

Trouwboekje – Review

Het idee van een perfecte bruiloft lijkt simpel genoeg: een bruidsjurk, een locatie, die typische Pinterest-waardige witte klapstoeltjes, een ring, een jawoord en wat tranen.
Maar zelfs de niet zo bruidzilla-achtige Aaf Brandt Corstius bleek niet immuun voor de stress, tranen, ontroering en waanzin die gepaard gaan met de aanloop naar een huwelijk.
Gelukkig verliep de grote dag zelf beter dan verwacht en vond Aaf haar bruiloft zo fantastisch dat ze het eigenlijk nog wel een keer zou willen doen. In dit boekje deelt ze alle tips en tricks die ze heeft geleerd om de perfecte bruiloft te beleven. Want, zoals de pers al zei over Aaf’s boeken, ze zijn hartveroverend onhandig, vol drama en zelfspot, even geestig als droevig, en zeer hilarisch en herkenbaar..

Lees review »
Slaap
admin

Baby in een droomritme – Review

“Baby in een droomritme” is een revolutionair boek dat zich richt op het creëren van een rustige en vredige slaapomgeving voor baby’s.
Stephanie Molenaar, een ervaren slaap- en onrustdeskundige, deelt haar unieke Droomplan dat gebaseerd is op de natuurlijke ritmes en leeftijd van baby’s.
Dit handboek biedt uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat ouders de werkelijke stoorzender kunnen ontdekken. Met behulp van voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van moeders en praktische tips kunnen ouders meteen aan de slag om een slaaproutine te ontwikkelen die past bij hun baby’s behoeften. Stephanie Molenaar’s expertise en toewijding maken dit boek een onmisbare gids voor ouders die hun baby’s een goede nachtrust willen bieden..

Lees review »
Ouderschap & Opvoeding
admin

Mild Ouderschap – Review

Beste ouders,

Dit boek is niet bedoeld om jullie te vertellen hoe je de perfecte ouder kunt zijn, noch biedt het een strategie om je kinderen te laten gehoorzamen. Als een moeder, vrouw en gezinspsychologe, put ik uit mijn persoonlijke ervaring om jullie te helpen bij het vinden van jullie eigen oudergevoel. Ik wil jullie leren om dat gevoel te vertrouwen, zelfs als het ingaat tegen adviezen van anderen of jullie eigen idee van de ‘perfecte’ ouder. Ik wil laten zien dat meebewegen met jezelf en je kinderen, in verschillende situaties, meer energie oplevert dan krampachtig vasthouden aan rigide regels.
Daarnaast bespreek ik gevoelige gezinsthema’s zoals eten, emoties en slapen. Ik wil duidelijk maken dat het okay is als je kind bij jou in bed wil slapen, zolang het maar past bij jullie oudergevoel. Of je nu kiest voor kunstvoeding of borstvoeding, het is belangrijk dat het een weloverwogen keuze is. Ik leg uit waarom je emoties, zoals een woedeaanval in de supermarkt, niet zomaar kunt straffen, en hoe je de machtsstrijd aan tafel kunt vermijden.
Ik eindig het boek met waar alles zou moeten beginnen: zelfzorg. Het is belangrijk om een verbinding met jezelf te maken, zodat je weet waar jouw grenzen liggen. Mild Ouderschap is mijn vriendelijke maar krachtige pleidooi voor mildheid naar jezelf, je kinderen en je omgeving. Neem eruit wat voor jou en je gezin werkt. Ik wens jullie een mooie zoektocht. Liefdevol, Nina Mouton..

Lees review »
Seks & Seksualiteit
admin

Verslaafd aan liefde – Review

In Verslaafd aan liefde ontrafelt Jan Geurtz op meesterlijke wijze de diepgewortelde patronen van zelfafwijzing die ons drijven tot een onverzadigbare zoektocht naar liefde en erkenning.
Met zijn kenmerkende humor en oog voor praktische voorbeelden, leidt hij ons naar een bevrijdende staat van zijn waarin we ons losmaken van onze verslaving aan liefde en erkenning en een bestaan vol liefde en helderheid creëren, onafhankelijk van een relatie.
Dit boek biedt een waardevolle uitweg uit de verstikkende cirkel waarin we onszelf gevangen houden en nodigt ons uit om te groeien naar duurzaam en onvoorwaardelijk geluk..

Lees review »
Ouderschap & Opvoeding
admin

Waarom? Daarom! – Review

In “Waarom? Daarom!” neemt Roué Verveer ons mee op een hilarische en gepassioneerde reis door de opvoeding in Nederland.
Gewapend met zijn eigen ervaringen als kind in het streng opvoedende Suriname van de jaren tachtig, en als vader van twee zonen in het hedendaagse Amsterdam, biedt hij een verfrissend perspectief op de verschillen tussen Surinaamse “je doet wat ik zeg”-ouders en Nederlandse “wil je broccoli of spinazie?”-ouders.
Zonder enige wetenschappelijke onderbouwing geeft Verveer op humoristische wijze inzicht in de zorgen over onze veranderende opvoedstijl, en weet hij op unieke wijze te vermaken én te inspireren..

Lees review »
Ongewilde kinderloosheid
admin

Een magisch getal – Review

In ‘Een magisch getal’ neemt Dessie Lividikou ons mee op een aangrijpende reis vol onvoorspelbaarheid.
Wanneer ze te horen krijgt dat haar zoontje Sam ernstig ziek is en hoogstwaarschijnlijk niet ouder zal worden dan twee jaar, wordt ze geconfronteerd met de rauwe realiteit van leven en dood.
Maar te midden van rouw en angst besluiten Dessie en haar man Laurens om alles uit het leven met Sam te halen. Met een bucketlist en maandelijkse verjaardagsvieringen proberen ze elk kostbaar moment te koesteren. Dit prachtige en hoopvolle verhaal laat zien hoe we in de greep van onzekerheid en verdriet ook liefde, hoop en geluk kunnen vinden..

Lees review »
Ouderschap & Opvoeding
Xiu

Supernanny – Review

Met een hartenbrekende hoeveelheid onvoorwaardelijke genegenheid, een ijzeren discipline en beloningen voor het betamelijke gedrag verricht Jo Frost, beter bekend als de Supernanny, waarachtige mirakelen met kinderen.
Gedurende haar twee decennia van met kinderen werken, heeft zij alle denkbare gevallen meegemaakt.
Haar onverbiddelijke, doch rechtvaardige aanpak triomfeert bij eenieder; een gestaag patroon, kordaat consequent gedrag, verbale waarschuwingen en korte tijdperken van afzondering bij onheus gedrag, allemaal ruimhartig gecompenseerd met complimenten en volop aandacht. Of je nu te maken hebt met een onrustige slapeloze baby of een peuter met waanzinnige woede-uitbarstingen: Jo beschikt over de exacte handleiding!.

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo