Dvd

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Sciencefiction
Aafje

Supernatural Seizoen 112 DVD – Review

In de duistere onderwereld van deze bovennatuurlijke thriller, die zich uitstrekt over twaalf seizoenen, treden twee broers aan als angstaanjagende krijgers tegen het kwaad.
In de huid van Sam en Dean, meesterlijk gespeeld door Jared Padalecki en Jensen Ackles, zoeken ze onverschrokken naar spoken, demonen, vampiers, weerwolven en zelfs goden.
Deze queeste brengt hen uiteindelijk oog in oog met de grootste machten van de hemel en de hel. Volkomen verweven met zowel vriend als vijand ontdekken ze dat elke triomf een zware tol eist..

Lees review »
Animatie
Aafje

Duimelijntje – Review

Duimelijntje, de betoverende animatiefilm van Don Bluth met de meeslepende muziek van Bary Manilow, brengt op magische wijze het sprookje van Hans Christian Andersen tot leven.
In dit klassieke verhaal volgen we een klein meisje dat vastberaden is om haar hart te volgen, omdat ze gelooft dat niets onmogelijk is.
Wanneer ze Prins Cornelius ontmoet, een elfje dat net zo klein is als zijzelf, denkt ze dat haar liefdeswens is vervuld. Maar voordat deze romance werkelijkheid kan worden, wordt ze ontvoerd door een band showbusiness padden, bedrogen door een geniepige tor en gedwongen om te trouwen met een verstrooide mol. Haar avontuurlijke terugreis naar huis wordt geprezen als een meesterstuk door Peter Travers van Family Life: “Ouders zullen enthousiast zijn, meisjes in de zevende hemel en jongens worden beloond met spannende bravoure.”.

Lees review »
Horror
Xiu

Final Destination 1 3 3DVD – Review

Final Destination – Een huiveringwekkende reeks films die je meesleept in angstaanjagende rampscenario’s. In het eerste deel zit scholier Alex vast in een vliegtuig dat hij ziet exploderen voordat het opstijgt. In deel twee beleeft Kimberly een sinistere visie waarin een boomstam een kettingreactie veroorzaakt.
Ze neemt het heft in eigen handen en voorkomt het gruwelijke ongeluk. Maar ontsnappen aan de dood is niet zo simpel. In de derde film worden Wendy’s gedachten overvallen door een verschrikkelijk ongeluk.
Ze beleeft de nachtmerrie op een razendsnelle achtbaan, waarbij de wagon uit de rails schiet en de diepte in stort. Deze collectie laat je huiveren met haar bloedstollende beelden en ondertiteling in het Nederlands. Beeld: 16:9. Geluid: Engels (Dolby Digital 2.0)..

Lees review »
Thriller
Tijmen

The Nun DVD – Review

Als een non haar eigen leven ontneemt, roepen een priester en een novice de moed op om de duisternis van het klooster te doorgronden.
Hun rug wordt gekromd door de jaren van gebed en zelfopoffering, terwijl ze zich wagen in de verborgen krochten van angst en mysterie.
Een demonische non onthult zichzelf als de belichaming van het kwaad, waarbij hun reine zielen op het spel staan. Zullen ze triomferen over de demon die hun pad heeft gekruist, of worden ze voor eeuwig gevangen in de greep van het bovennatuurlijke? Een beklemmende en betoverende vertelling over de confrontatie tussen het goddelijke en het duivelse..

Lees review »
Fantasy
Tijmen

Monster Hunter – Review

Monster Hunter, een nieuwe actie-thriller van regisseur Paul W.S. Anderson, brengt ons naar een nieuwe wereld waar Captain Artemis en haar militaire eenheid terechtkomen na een wervelwind van gevaar.
Hier worden ze geconfronteerd met angstaanjagende monsters die hun wapens trotseren. Gelukkig ontmoeten ze Hunter, een mysterieuze en machtige krijger die hen helpt in hun wanhopige strijd om te overleven.
Samen met Hunter en zijn team, onder leiding van The Admiral, moeten ze hun krachten bundelen en hun vaardigheden combineren tegen een dreiging die hun werelden kan vernietigen. Bereid je voor op de ultieme strijd in Monster Hunter!.

Lees review »
Actie
Senna

Hudson Hawk – Review

Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, staat bekend als de beste inbreker in de business.
Na tien jaar gevangenisstraf wil hij een nieuw leven beginnen en zijn criminele verleden achter zich laten.
Maar wanneer de gehaaide Darwin en de ambitieuze Minerva Mayflower zijn hulp nodig hebben, wordt zijn vriendschap met Tommy op het spel gezet. Onwetend van het feit dat de toekomst van de hele wereld op het spel staat, moet Hudson Hawk kiezen tussen zijn vrijheid en het redden van zijn beste vriend en de wereld. Buckle up, want deze komische actiethriller zit vol met spanning en onverwachte wendingen..

Lees review »
Actie
Aafje

Vikings Seizoen 4 deel 2 – Review

Het veelbelovende tweede deel van het magnifieke seizoen 4 van Vikings laat je rillen van horror! Gekwelde koning Ragnar is verslagen door de verraderlijke Rollo en zijn verraderlijke Franse leger.
Verstrikt in de nasleep van deze bloederige strijd, keert Ragnar in zichzelf en verbant zichzelf naar eenzaamheid.
Bjorn neemt het roer over, terwijl Ragnar langzaam ouder wordt en zijn vervloekte zoons Ivar, Bjorn, Hvitserk, Ubbe en Siguard onzeker zijn over hun vader. Hoe zal Ragnar triomferen nu zijn dierbaren hem in de steek laten? Kan de voormalige koning terugkeren naar het nederige bestaan van een boer, of zal zijn onvermijdelijke ondergang zich snel aandienen?.

Lees review »
Horror
Aafje

Jaws Special Edition – Review

Deze klassieker van Steven Spielberg dompelt je onder in de ijzingwekkende spanning van een klein vakantieoord dat geterroriseerd wordt door een meedogenloze witte moordenaar.
Jaws is een haaienfilm die de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds even populair en wild besproken is als toen hij voor het eerst verscheen.
Met een sterrencast bestaande uit Roy Scheider, Robert Shaw en Richard Dreyfuss laat deze film je gegarandeerd op het puntje van je stoel zitten terwijl deze mannen alles op alles zetten om dit drie ton wegende monster te vernietigen. Een spectaculair avontuur dat zowel de critici als het publiek in extase brengt..

Lees review »
Animatie
Xiu

Turbo DVD – Review

Turbo, het verhaal over een dromende slak, doet je hart sneller kloppen en brengt een glimlach op je gezicht.
Als Turbo een tragisch incident overkomt, krijgt hij onverwachts de gave van superkracht en schiet hij als een razende voorbij zijn concurrenten.
Deze avontuurlijke slak gaat de uitdaging aan in de legendarische Indy 500 race, waar hij het opneemt tegen snelle auto’s. Maar niemand gelooft dat hij kan winnen omdat hij een slak blijft. Zal Turbo alle verwachtingen overtreffen en het onmogelijke waarmaken? Dit bliksemsnelle, humoristische en ontroerende familieverhaal neemt je mee op een onvergetelijke race vol sensationele momenten..

Lees review »
Misdaad
Senna

Fast & Furious 5 DVD – Review

In deze tomeloze actieknaller scheuren Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson als razende honden door het tropische Rio de Janeiro.
Een flitsende aaneenschakeling van waanzinnige stunts, glimmende bolides en oogverblindende dames.
Hier ontmoeten de legendarische Dom Toretto (Diesel) en de opstandige flik Brian O’Conner (Walker) elkaar weer aan de verkeerde kant van de wet. Achtervolgd door de meedogenloze Agent Hobbs (Dwayne Johnson) en een horde corrupte smerissen in dienst van een genadeloze drugsbaron, trommelen Toretto en O’Conner hun oude compagnons op voor de ultieme klapper: een levensgevaarlijke overval met een payout van maar liefst 100 miljoen dollar!.

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo