Actie

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Actie
Senna

Hudson Hawk – Review

Eddie Hawkins, bijgenaamd Hudson Hawk, staat bekend als de beste inbreker in de business.
Na tien jaar gevangenisstraf wil hij een nieuw leven beginnen en zijn criminele verleden achter zich laten.
Maar wanneer de gehaaide Darwin en de ambitieuze Minerva Mayflower zijn hulp nodig hebben, wordt zijn vriendschap met Tommy op het spel gezet. Onwetend van het feit dat de toekomst van de hele wereld op het spel staat, moet Hudson Hawk kiezen tussen zijn vrijheid en het redden van zijn beste vriend en de wereld. Buckle up, want deze komische actiethriller zit vol met spanning en onverwachte wendingen..

Lees review »
Actie
Aafje

Vikings Seizoen 4 deel 2 – Review

Het veelbelovende tweede deel van het magnifieke seizoen 4 van Vikings laat je rillen van horror! Gekwelde koning Ragnar is verslagen door de verraderlijke Rollo en zijn verraderlijke Franse leger.
Verstrikt in de nasleep van deze bloederige strijd, keert Ragnar in zichzelf en verbant zichzelf naar eenzaamheid.
Bjorn neemt het roer over, terwijl Ragnar langzaam ouder wordt en zijn vervloekte zoons Ivar, Bjorn, Hvitserk, Ubbe en Siguard onzeker zijn over hun vader. Hoe zal Ragnar triomferen nu zijn dierbaren hem in de steek laten? Kan de voormalige koning terugkeren naar het nederige bestaan van een boer, of zal zijn onvermijdelijke ondergang zich snel aandienen?.

Lees review »
Actie
Amin

Sharpe Seizoen 1 – Review

Sean Bean, bekend van zijn rollen in “Lord of the Rings,” “National Treasure,” en “Troy,” straalt als Richard Sharpe in deze adembenemende verfilmingen van Bernard Cornwells bestsellers.
Tijdens de turbulente Napoleontische oorlog wordt Sharpe geconfronteerd met keiharde actie, intriges, avontuur en een vleugje romantiek.
Deze overweldigende serie speelt zich af in een van de meest bloedige periodes uit de Europese geschiedenis. Bereid je voor op spannende afleveringen, waaronder “Sharpe’s Rifles,” “Sharpe’s Eagle,” en “Sharpe’s Company.” Geniet van het Engels Dolby Digital 2.0 geluid met Nederlandse ondertiteling..

Lees review »
Actie
Xiu

Gomorra – Review

GOMORRA, het bewogen en meedogenloze meesterwerk van Roberto Saviano, dat de diepte van de machtige Camorra in en rondom Napels onthult, wordt nu verfilmd.
Ondergedompeld in de grimmige en genadeloze wereld van territoriale oorlogen en alle vormen van illegale handel, volgen we de hachelijke lotgevallen van Toto, Don Ciro, Maria, Franco, Roberto, Pasquale, Marco en Ciro.
Gegrepen door de strot van de werkelijkheid en gedoemd om te overleven of te worden opgeslokt. Maar wees gewaarschuwd, deze verbluffend rauwe en furieuze vertelling, gevangen in de sinistere straten van Napels, heeft een prijs: Roberto Saviano leeft in constante doodsangst, gedwongen om zijn leven dag en nacht door de politie te laten bewaken..

Lees review »
Actie
Tijmen

Back to the Future Trilogy – Review

Michael J.
Fox en Christopher Lloyd schitteren in een legendarische reeks avonturen die zowel de tijd als de verbeelding tart.
De klassieke trilogie, Back to the Future, Back to the Future deel 2 en Back to the Future deel 3, neemt je mee op een unieke reis door de geschiedenis en de toekomst. Het onvoorspelbare lot van een alledaagse Amerikaanse jongen en zijn excentrieke leraar wordt bepaald door de ongelooflijke kracht van een Delorean, aangedreven door plutonium. Van het turbulente jaar 1955 tot het futuristische 2015 en zelfs terug naar het cowboy-tijdperk van 1885, deze filmtrilogie is een tijdloos meesterwerk dat je nooit zal vergeten..

Lees review »
Actie
René

Training Day – Review

Agent Jake Hoyt is een groentje, vastberaden om misdadigers blij in de boeien te slaan, zonder zelf in de verleiding van immoraliteit te vervallen. Maar zijn principes wankelen snel wanneer hij wordt gekoppeld aan de doorgewinterde undercoveragent Alonzo Harris, die zich niets aantrekt van de regels.
In Training Day, meeslepend geregisseerd door Antoine Fuqua, zet Denzel Washington voor het eerst in zijn carrière een duister personage neer als de verdorven rechercheur Harris. Zijn charismatische voorkomen wekt zowel medegevoel als angst en afkeer op.
Ethan Hawke schittert als de onervaren rekruut Hoyt en in de cast vinden we ook prominente rap- en R&B-sterren zoals Dr. Dre, Macy Gray en Snoop Dogg. Bereid je voor op een spannende confrontatie met de grenzen van goed en kwaad in deze krachtige film..

Lees review »
Actie
Xiu

Class of 1984 Special Edition – Review

Vanuit de duistere hoeken van de Abraham Lincoln High, waar de zonde en het verval de boventoon voeren, komt de rebelse melodie van Andy Norris, een muziekleraar die vastbesloten is om de verderfelijkheid te overwinnen.
Ondergedompeld in een wereld van jeugdbendes en onophoudelijk cynisme beheert hij te midden van dit 16:9 bioscoopscherm van drugshandel, prostitutie en geweld zijn eigen symfonie.
Hoewel geconfronteerd met een klas vol tuig die zijn leven tot een hel maken, zal Norris, met Dolby Digital 5.1 achter zijn rug, tot het uiterste gaan, ongeacht de prijs, om zijn muziek te laten triomferen en zijn innerlijke harmonie te behouden. Nu verkrijgbaar met Nederlands als uitzonderlijke ondertitelingstaal..

Lees review »
Actie
Senna

Jurassic Park 3 – Review

Het avontuur wacht om elke hoek in deze adembenemende thriller genaamd Jurassic Park III. Paleontoloog Dr.
Alan Grant, hoofdrolspeler in een schimmig spel, wordt gedwongen om een rijke avonturier en zijn vrouw te volgen naar het verraderlijke eiland Isla Soma. Hier blijken de prehistorische creaturen van InGen tot leven te zijn gekomen en maken ze het eiland tot een angstaanjagende, levensgevaarlijke plek.
Dr. Grant ontdekt dat hij in een valstrik is gelokt en beseft dat de dinosaurussen veel slimmer, sneller en agressiever zijn dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Maak je klaar voor spanning, actie en bloedstollende momenten in Jurassic Park III!.

Lees review »
Actie
Senna

Run All Night DVD – Review

In de vuile straten van Brooklyn woont Jimmy Conlon, ook wel bekend als The Gravedigger, een eens machtige gangster en huurmoordenaar.
55 jaar oud en achtervolgd door zijn zonden, zoekt hij zijn heil voornamelijk in een whiskyglas.
Maar als zijn verloren zoon Mike het doelwit wordt, dreigt Jimmy te moeten kiezen tussen de maffiabroederschap die hij ooit koos en zijn echte familie. Opgejaagd en met slechts één nacht, moet Jimmy de waarheid achterhalen en de fouten uit het verleden rechtzetten om te voorkomen dat zijn zoon eindigt aan de verkeerde kant van een vuurwapen..

Lees review »
Actie
Aafje

Phone Booth – Review

In het duistere aardedonker van Stuart Shepard’s blikveld, blinkt een klein, rood licht als een kaarsvlam in de duisternis. Een telefooncel, zijn precaire toevluchtsoord, doorklieft de stille, nachtelijke straten.
Terwijl de telefoon rinkelt als een waanzinnige, brengt een schim van een stem onheilspellend bericht: hang op en hij zal het lood laten dansen. Stuart’s hart bonst als een op hol geslagen jazzdrummer, zijn zintuigen gespannen als snaren van een verdoemde gitaar.
Hij voelt de dreiging in zijn ruggengraat kruipen, als een gif dat langzaam zijn aderen infiltreert. Een angstaanjagende danse macabre in het rijk der telefonische schaduwen is begonnen ….

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo