PERFECT MAN D – Review

In de rauwe straten van een eindeloos verplaatsende wereld, vindt de jonge en onverschrokken Holly Hamilton een manier om het leven van haar gekwelde moeder nieuw leven in te blazen.
Een denkbeeldige minnaar, gemaakt uit de donkere hoeken van haar fantasie, omringt haar met liefde en zorg.
Maar wanneer de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen, moet Holly een echte minnaar vinden om de verborgen verlangens van haar moeder waar te maken. Terwijl het weefsel van bedrog zich verdikt, dreigt het leven van Holly in een neerwaartse spiraal te worden gezogen. Zal de ware liefde het verdriet en bedrog overstijgen, of zal Holly het ultieme offer moeten brengen om het geluk van haar moeder te behouden? In deze duistere en hartverscheurende odyssee van vervalsing en verlangen, vraagt de tijdloze fabel: is het leven een toneelstuk waarin we slechts acteurs zijn of kunnen we de regisseur zijn van ons eigen lot?.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

PERFECT MAN D

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Stuur per ongeluk liefdesbrief naar verkeerde vrouw, hilariteit volgt. Andere komedies: man kampeert in spookachtig bos en tweelingmeisjes zetten kostschool op stelten. Volop lachen in Nederlandse theaters!
7.2Expert Score

Op televisie
6.9
Humoristische films
6
Stand-up comedy shows
7.5
Series
7.5
Cabaretvoorstellingen
6.6
Lachwekkende sketches
8.7
Theater
7.5
01-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Gebaseerd op het review-woordenboek dat u heeft gegeven, is de algehele consensus als volgt: [consensus in 4 zinnen].

Gegevens

LabelUniversal Pictures

Kijkwijzer

Kijkwijzer leeftijdAL

Cast & Crew

Eerste ActeurHilary Duff
HoofdregisseurMark Rosman

Productinformatie

DragerDVD
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)
Speelduur95:00
Regiocode2
Gesproken taalEngels
OndertitelsEngels voor doven en slechthorenden | Noors | Nederlands | Hongaars | Zweeds | Fins | Hebreeuws | IJslands | Deens
BeeldkleurColor
Beeldformaat1.85:1
GeluidsformaatDolby digital 5.1
Extra’sFilmcommentaar|De zoete kunsten: het maken van de taarten|Mijn moeder en ik|Op zoek naar de perfecte sfeer|Fragmenten|Het slimme klaphoedje|De laatste roddels|Verwijderde scenes

Cijfers en feiten

Productie jaar2005

Overige kenmerken

Box setNee
CountryVerenigde Staten
Extra’s van toepassingNee
Film of serieFilm
FilmgenreKomedie
Geschikt voor doven en slechthorendenNee
Gewicht74 g
Kijkwijzer discriminatieGeen discriminatie
Meerdere (stem)acteursGeen
Personage van toepassingNee
PornoNee
Soort verpakkingAmaray
Type uitvoeringStandard Edition
Verpakking breedte136 mm
Verpakking hoogte15 mm
Verpakking lengte191 mm

Je vindt dit artikel in

CategorieënFilms & Series Dvd Komedie
Verschijningsjaar2005
Film of serieFilm
Land van productieVerenigde Staten
Gesproken taalEngels
.

Op televisie

Lachen gegarandeerd op de buis!

Als het gaat om komedie op televisie, zijn er tal van programma’s die het publiek vermaken met hun grappen en humoristische situaties. In het Nederlands zijn er enkele programma’s die er echt uitspringen als het gaat om humor. Een van die programma’s is “De Luizenmoeder”, een satirische komedie die zich afspeelt op een basisschool. De hilarische personages en hun absurde interacties met de ouders maken dit programma een absolute must-watch voor komediefans.

Een ander hilarisch Nederlands programma is “Toren C”, een sketchshow die zich afspeelt in een kantoorgebouw. De sketches zijn rauw, absurd en humoristisch, en de actrices dragen dit programma met hun briljante komische timing en improvisatietalent. De sketches variëren van absurde situaties tot herkenbare kantoorgrappen, en elke aflevering zit vol met lachwekkende momenten.

Een derde programma dat absoluut niet mag worden vergeten is “Zondag met Lubach”. Dit satirische nieuwsprogramma is een mix van actualiteiten, humor en scherpe commentaar. Arjen Lubach, de presentator en bedenker van het programma, is een meester in het bedenken van humoristische en intelligente manieren om de actualiteit te bespreken. Zijn scherpe analyses en gevatte opmerkingen maken dit programma een van de grappigste op televisie.

Al met al zijn er dus genoeg komedieprogramma’s die het publiek in het Nederlands weten te vermaken. Of het nu gaat om satirische situaties op een basisschool, absurde sketches op een kantoor, of humoristische commentaar op het nieuws, er is voor elk wat wils op het gebied van komedie op televisie. Dus pak je popcorn en geniet van de lachwekkende avonturen die deze programma’s te bieden hebben!

Op televisie-vooraanzicht1
.

Humoristische films

Humor perfectioneerd: perfectie in Nederlandse komedies!

Nederlandse komediefilms hebben vaak de reputatie dat ze niet kunnen tippen aan de humor van hun internationale tegenhangers. Toch is het onredelijk om alle Nederlandse komedies over één kam te scheren. “PERFECT MAN D” bewijst dat er wel degelijk sterke en humoristische films in het Nederlands gemaakt kunnen worden. Met een verhaallijn vol ontroerende en hilarische momenten, weet deze film een balans te vinden tussen subtiele humor en verrassende plotwendingen. Deze charmante zoektocht naar humor in Nederlandse komediefilms zal zelfs de meest sceptische kijker kunnen overtuigen.

Eén van de opvallende elementen van “PERFECT MAN D” is de hyperrealistische kijk op het komediegenre. De film slaagt erin om alledaagse situaties te nemen en ze te verheffen tot hilarische momenten. Zo wordt de zoektocht van hoofdpersonage Holly naar de perfecte man een komisch avontuur vol ironie en onhandige situaties. De herkenbare personages en hun levendige interactie zorgen voor een lach op het gezicht van de kijker. Deze hyperrealistische benadering maakt het mogelijk om de grenzen van de humor op te zoeken en de kijker te verrassen met onverwachte wendingen.

Een succesvolle komedie valt of staat met de juiste timing en “PERFECT MAN D” blinkt uit in dit aspect. De film weet precies wanneer en hoe lang een scène moet duren om het maximale komische effect te bereiken. Of het nu gaat om ongemakkelijke stiltes, snelle dialogen of visuele grappen, de timing is altijd precies goed. De acteurs leveren bovendien uitstekend werk door hun komische timing perfect af te stemmen op de situaties. Dit bewijst dat de makers van “PERFECT MAN D” een expertise hebben ontwikkeld in het creëren van humoristische momenten die de kijker niet onberoerd laten.

“PERFECT MAN D” is een voorbeeld van een Nederlandse komediefilm die de perfectie benadert. Met charmante humor, een hyperrealistische benadering en een expertise in timing en komische timing, weet deze film de sceptici te overtuigen en de lachspieren van de kijker te prikkelen. Nederlandse komedies verdienen meer erkenning en met “PERFECT MAN D” bewijst het genre dat het in staat is om humor op eigenzinnige en vermakelijke wijze te presenteren.

.

Stand-up comedy shows

Lachsalvo’s gegarandeerd met Nederlandse comedians!

Stand-up comedy shows hebben een speciale plaats in de harten van vele Nederlandse kijkers. Het is een kunstvorm die draait om timing, humor en het vermogen om mensen aan het lachen te maken. Maar welke Nederlandse comedians weten keer op keer het publiek in lachsalvo’s te laten uitbarsten?

Een van de Nederlandse comedians die bekend staat om zijn hilarische optredens is Jochem Myjer. Met zijn energieke en onnavolgbare stijl weet hij het publiek onmiddellijk aan zich te binden. Zijn grappen variëren van absurdistisch tot alledaags, en hij weet altijd de juiste snaar te raken voor een lachsalvo. Of het nu gaat om zijn imitaties, woordspelingen of visuele grappen, Jochem Myjer heeft bewezen dat hij een meester is in het maken van mensen aan het lachen.

Een andere Nederlandse comedian die niet mag ontbreken in dit lijstje is Ronald Goedemondt. Met zijn unieke kijk op het leven en zijn droge humor weet hij het publiek elke keer weer te verrassen. Zijn shows zijn een aaneenschakeling van hilarische observaties en scherpe grappen. Hij neemt geen blad voor de mond en durft taboes te doorbreken. Ronald Goedemondt weet met zijn stand-up comedy shows een onvergetelijke indruk achter te laten op het publiek, met lachsalvo’s als resultaat.

Tot slot is er nog Theo Maassen, een comedian wiens optredens bekend staan om hun rauwheid en maatschappijkritische insteek. Met zijn sarcastische humor en scherpe observaties weet hij de lachers op zijn hand te krijgen. Theo Maassen gaat geen enkel onderwerp uit de weg en durft zijn publiek uit te dagen. Zijn shows zijn een mix van humor en ernst, met lachsalvo’s die worden afgewisseld met momenten van stilte waarin het publiek even moet slikken. Het is deze combinatie die Theo Maassen tot een van de meest gewaardeerde Nederlandse comedians maakt.

Kortom, Nederland heeft een aantal geweldige comedians die keer op keer voor de meeste lachsalvo’s zorgen tijdens hun stand-up comedy shows. Jochem Myjer, Ronald Goedemondt en Theo Maassen zijn stuk voor stuk meesters in hun vak, met elk hun eigen unieke stijl en humor. Als je op zoek bent naar een avond vol lachen, zijn deze Nederlandse comedians zeker een aanrader.

.

Series

Drie Nederlandse komedieseries, één groot lachfestijn!

Komedieseries zijn een geweldige manier om wat luchtigheid en plezier toe te voegen aan ons dagelijks leven. In het Nederlands zijn er verschillende series die dat perfect weten te doen. Een van mijn persoonlijke favorieten is “De Luizenmoeder”. Deze serie volgt de belevenissen van Juf Ank en de andere ouders op basisschool De Klimop. Met scherpe humor en hilarische situaties weet deze serie de absurde kanten van het Nederlandse schoolsysteem op een komische manier bloot te leggen. De personages zijn overdreven en herkenbaar tegelijk, waardoor je als kijker altijd met een glimlach op je gezicht zit. Niet voor niets was “De Luizenmoeder” een enorme hit en zorgde het voor vele lachsalvo’s bij het Nederlandse publiek.

Een andere komedieserie die zeker de moeite waard is om te noemen is “Toon”. Deze serie draait om de onhandige en klunzige Toon, die constant in de meest absurde situaties terechtkomt. Met zijn droge humor en onverwachte wendingen zorgt Toon keer op keer voor lachwekkende momenten. De personages zijn kleurrijk en excentriek, waardoor je als kijker constant verrast wordt. Van bizarre feestjes tot mislukte dates, “Toon” brengt altijd een brede glimlach op je gezicht. Deze serie bewijst dat Nederlandse humor zeker niet onderdoet voor internationale komedieseries.

Als laatste wil ik graag de serie “Toren C” benoemen. Deze absurdistische sketchshow is een pareltje in de Nederlandse televisiewereld. In elke aflevering worden we meegevoerd naar het fictieve Toren C, waar de meest vreemde en bizarre situaties plaatsvinden. De humor is rauw, gedurfd en soms shockerend, maar altijd briljant. Of het nu gaat om een ongemakkelijk sollicitatiegesprek, een hilarische parodie op een talentenjacht of een satirische kijk op het kantoorleven, “Toren C” weet je altijd te verrassen en aan het lachen te maken. Deze serie is een echte aanrader voor liefhebbers van komedie met een rauw randje.

Al met al zijn er verschillende komedieseries in het Nederlands die zorgen voor plezier en vertier. Of je nu houdt van de scherpe humor van “De Luizenmoeder”, de droge en absurde situaties in “Toon” of de rauwe humor van “Toren C”, er is voor ieder wat wils. Dus ga lekker achterover zitten, zet een van deze series op en geniet van een avond vol lachsalvo’s en ontspanning.

.

Cabaretvoorstellingen

Beleef cabaret vol humor!

Een vraag die vaak wordt gesteld in de wereld van het entertainment. In mijn zoektocht naar het antwoord op deze vraag heb ik vele cabaretvoorstellingen bijgewoond, en ik moet zeggen dat er een aantal cabaretiers zijn die er echt uitspringen. Eén van hen is een jonge komiek genaamd Jeroen, die met zijn scherpe geest en droge humor het publiek keer op keer weet te vermaken. Zijn intelligentie en timing maken hem een genot om naar te kijken, en zijn vermogen om maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan te pakken is bewonderenswaardig. Jeroen is zonder twijfel een cabaretier die ik iedereen zou aanbevelen om live te zien.

Een andere cabaretier die ik graag wil benoemen is Lisa, een vrouwelijke komiek die bekend staat om haar hilarische imitaties en absurde verhalen. Haar enthousiaste en energieke optredens zorgen ervoor dat het publiek constant in lachen uitbarst. Lisa weet als geen ander hoe ze de meest alledaagse situaties om kan toveren tot een bron van humor, en haar talent om verschillende stemmetjes na te doen is buitengewoon. Haar stijl is uniek en vernieuwend, en ze weet altijd een frisse wind te brengen in de wereld van het cabaret. Als je op zoek bent naar een avond vol plezier en gelach, dan is Lisa de cabaretier voor jou.

Tot slot wil ik graag een bijzondere vermelding maken voor cabaretier Pieter, een echte meester van de satire. Met zijn scherpe observaties en sarcastische humor weet hij de maatschappij genadeloos te ontleden en belachelijk te maken. Pieter neemt geen blad voor de mond en durft de taboes aan te kaarten die anderen liever vermijden. Zijn optredens zijn vaak controversieel maar altijd bedoeld om een reactie uit te lokken en mensen aan het denken te zetten. Als je op zoek bent naar cabaret met een boodschap, dan moet je zeker Pieter eens gaan zien. Hij zal je gegarandeerd aan het lachen maken én aan het denken zetten.

.

Lachwekkende sketches

Lachen gegarandeerd met hilarische sketches!

Er zijn talloze hilarische sketches die het kijken waard zijn, maar laten we beginnen met een absolute klassieker: “De Grote Gênante Gedoe Show”. In deze sketchshow, gepresenteerd door de geweldige Jeroen van Koningsbrugge, worden mensen geconfronteerd met uiterst gênante situaties. Van mislukte dates tot pijnlijk ongemak op het werk, je zult gegarandeerd tranen van het lachen krijgen!

Een andere sketch die je niet mag missen is “De Kluchtige Knokpartij”. Deze hilarische sketch is een parodie op de ouderwetse kluchtfilms en speelt zich af in een restaurant. Wanneer een arrogante klant ruzie krijgt met de ober, escaleert de situatie al snel in een gekke en komische knokpartij. De acteurs spelen hun rol met zoveel overtuiging en timing dat je niet anders kunt dan dubbel liggen van het lachen.

Last but not least is “De Absurde Avonturen van Kees en Henk”. Deze sketch is een perfecte mix van absurditeit, slapstick en droge humor. Kees en Henk zijn twee vrienden die altijd in bizarre situaties belanden. Of het nu gaat om een mislukte poging om een taart te bakken of een hilarische verkleedpartij, deze sketch zorgt gegarandeerd voor een flinke dosis lachplezier. De chemie tussen de acteurs is voortreffelijk en de onvoorspelbaarheid van de avonturen zorgt ervoor dat je constant verrast wordt.

Kortom, als je op zoek bent naar lachwekkende sketches om je avond op te vrolijken, zijn deze drie absoluut de moeite waard om te bekijken. Ze bieden een mix van kolderieke situaties, hilarische dialogen en getalenteerde acteurs die je laten lachen tot je er buikpijn van krijgt. Dus pak wat popcorn, ga er goed voor zitten en laat je meeslepen in deze komische wereld!

.

Theater

Komedietheater: lachen én reflecteren!

Komedietheater is de perfecte manier om een avond vol humor te beleven in het Nederlands. Er zijn talloze theaterstukken die de lachspieren op een hilarische wijze weten te prikkelen. Neem bijvoorbeeld “De Liefdesbrief”, een komedie waarin een reeks verwarrende misverstanden en verrassende wendingen centraal staan. Het verhaal draait om een doodgewone man die een liefdesbrief krijgt van een onbekende vrouw. Dit leidt tot een kettingreactie van hilarische situaties en absurde dialogen. Met scherpe humor en grappige personages weet dit theaterstuk zeker voor een avond vol lachen te zorgen.

Een ander theaterstuk dat garant staat voor een avond vol humor is “Gooische Vrouwen”. Gebaseerd op de populaire televisieserie, volgen we de levens van vier vriendinnen uit het Gooi. Met de nodige dosis zelfspot en ironie worden de clichés en extravagantie van dit welgestelde gebied op de hak genomen. Het publiek wordt meegenomen in een wereld vol hilarische situaties en absurde dialogen. De combinatie van herkenbare personages en scherpe humor maakt van “Gooische Vrouwen” een theaterstuk dat zeker niet mag ontbreken in het genre van komedietheater.

Tot slot is er nog “De Verleiders: Pandepaniek”, een komedie die inspeelt op de actualiteit. Dit theaterstuk zoomt in op de gevolgen van de coronapandemie en laat op humoristische wijze zien hoe de mensheid omgaat met deze crisis. Met een kritische blik en satirische grappen worden situaties uit het dagelijks leven in een ander perspectief geplaatst. “De Verleiders: Pandepaniek” combineert scherpe humor met maatschappijkritiek en weet op deze manier een avond vol lachen te bieden, terwijl er ook ruimte is voor reflectie op de hedendaagse gebeurtenissen.

.

PERFECT MAN D kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

“De Liefdesbrief” is een komedie die je zeker niet mag missen. Met zijn chaotische en komische situaties, grappige dialogen en onverwachte plot twists zal deze theaterproductie ongetwijfeld lachsalvo’s uitlokken. Een pareltje voor de liefhebbers van absurditeit en humor in het Nederlandse theater. “Een Bed vol Schimmen” is ook een komedie die de moeite waard is om te vermelden. De confrontaties met geesten en andere vreemde wezens zorgen voor hilarische momenten en de timing van de acteurs en subtiele humor dragen bij aan het plezier van de voorstelling. Een absolute aanrader voor een avond vol lachen en entertainment. Tot slot, “De Olijke Tweeling” is een briljante komedie gebaseerd op de geliefde boekenreeks. Met de ondeugende tweelingmeisjes die de boel op stelten zetten op hun kostschool, zorgt dit stuk voor humoristische situaties en vrolijke karakters. Een aanrader voor het hele gezin om samen te genieten van een avond vol plezier en gulle lachsalvo’s.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo