Sciencefiction

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Sciencefiction
Aafje

Supernatural Seizoen 112 DVD – Review

In de duistere onderwereld van deze bovennatuurlijke thriller, die zich uitstrekt over twaalf seizoenen, treden twee broers aan als angstaanjagende krijgers tegen het kwaad.
In de huid van Sam en Dean, meesterlijk gespeeld door Jared Padalecki en Jensen Ackles, zoeken ze onverschrokken naar spoken, demonen, vampiers, weerwolven en zelfs goden.
Deze queeste brengt hen uiteindelijk oog in oog met de grootste machten van de hemel en de hel. Volkomen verweven met zowel vriend als vijand ontdekken ze dat elke triomf een zware tol eist..

Lees review »
Sciencefiction
Senna

Divergent DVD – Review

In een wereld bezaaid met verwoesting en de weergalm van verloren hoop, staat de jonge en onverschrokken Beatrice Prior voor een duistere waarheid. Divisie en zegevierende beperkingen zijn alomtegenwoordig in het knarsende systeem van vijf facties die de laatste overblijfselen van de beschaving symboliseren.
Maar Beatrice is anders, een ongehoorzame gnosis die niet past in de vooraf bepaalde kaders van conformiteit. Bevend door haar speciale identiteit, ontdekt ze al snel dat het pad van deviantie niet alleen een vloek is, maar ook een leven in de snijdende schaduwen en een constante strijd op leven en dood.
Waar het gevaar zich verhult in de schijnbare leugens van normaliteit, zoekt Beatrice naar de ware aard van haar eigen waarheid, bereid om te vechten temidden van de donkere chaos van de Apocalyps. Wie zal ze worden? Welke prijs zal ze betalen voor haar overleving? In deze meedogenloze wereld roept de buitengewone kracht van afwijking een onheilspellend lot op dat het hart doet bonzen en de ziel doet branden..

Lees review »
Sciencefiction
admin

XMen Dark Phoenix DVD – Review

In X-MEN: DARK PHOENIX nemen de verknipte superhelden van de X-MEN het op tegen de meest angstaanjagende vijand ooit: Jean Grey, een bloedverwant die één van hun eigen is. Na een riskante reddingsmissie in de ruimte wordt Jean getroffen door een vreemde buitenaardse macht.
Haar overleving is een wonder, maar deze kosmische kracht maakt haar niet alleen sterker, maar ook volledig ontwricht. Terwijl Jean worstelt met de duistere entiteit in haar, leiden haar nieuwe en ongecontroleerde vermogens tot chaos.
Deze scheuren in haar psyche brengen de X-MEN op hun knieën. Nu de familie desintegratie nabij is, moeten ze een manier vinden om samen te werken, niet alleen om Jean’s ziel te redden, maar ook om te voorkomen dat de aarde ten prooi valt aan bovennatuurlijke krachten die haar als wapen willen gebruiken en het hele universum willen veroveren..

Lees review »
Sciencefiction
René

Fringe Seizoen 1 DVD – Review

De grenzen van de wetenschap worden overschreden in deze intrigerende serie van J.J.
Abrams, Roberto Orci en Alex Kurtzman.
Teleportatie, mind control, onzichtbaarheid, astrale projectie, mutatie en reanimatie: fenomenen die zich afspelen aan de rand van het bekende worden losgelaten in dit verhaal waar moedig politieonderzoek de confrontatie aangaat met het onbekende. Drie onwaarschijnlijke bondgenoten, een ravissante FBI-agente, een briljante wetenschapper opgesloten in een inrichting voor de laatste 17 jaar, en zijn cynische en bedrieglijke zoon, bundelen hun krachten om een reeks vreemde sterfgevallen en catastrofes te onderzoeken, bekend als “Het Patroon”. Vermoedens wijzen naar Massive Dynamic, een duistere multinational die misschien wel machtiger is dan menig land, om de wereld als laboratorium te gebruiken..

Lees review »
Sciencefiction
René

Stargate SG1 Seizoen 8 4DVD – Review

Dit product biedt een meeslepende reis door de donkere krochten van het menselijk bestaan, ondergedompeld in de beklemmende wereld van afleveringen zoals “New Order (PART 1)” en “New Order (PART 2)”. Ontdek de wrede realiteit van “Lockdown” en de bloedstollende climax van “Zero Hour”.
Verlies jezelf in het intrigerende mysterie van “Prometheus unbound” en ervaar de geniale krankzinnigheid van “It’s Good To Be King”. Met elk vleugje hoop komt er evenveel verlies in de afleveringen “Sacrifices” en “Endgame”.
Word deel van dit onverbiddelijke spel van krachten in “Moebius (part 1)” en “Moebius (part 2)”. Neem plaats, hou je adem in, en laat deze ultieme verzameling van afleveringen van het allerhoogste kaliber je op je knieën dwingen. Welkom in de duistere wereld van “Stargate SG-1”..

Lees review »
Sciencefiction
Tijmen

Equilibrium Bluray – Review

In een tuchtig en wreed regime genaamd Libria beheerst een elitekorps de meest dodelijke vechtkunst, Gun-Kata, om de orde te handhaven. Ontsnap is onmogelijk.
John Preston, een afgehakte jager, voert hun bevelen onverbiddelijk uit – geen brute moorden, geen oorlogen, geen gewelddadige gevechten. Alles wat emoties kan oproepen, is fel verboden.
Maar wanneer John begint te twijfelen aan het systeem, barst de hel los. Nu vormt hij een dodelijk gevaar voor het systeem. Echter, zal dit nooit worden gedoogd….

Lees review »
Sciencefiction
Aafje

Star Wars Episode 1 The – Review

In Star Wars-episode I, The Phantom Menace, neemt meesterlijke verbeelding ons mee terug naar een turbulente periode in de galaxy. Op de verlaten planeet Tatooine bevindt zich een jonge slaaf, genaamd Anakin Skywalker.
Qui-Gon Jinn, de charismatische Jedi-meester met een voelspriet voor de krachten van de Force, beseft al snel dat deze jongen de sleutel kan zijn tot het herstellen van de evenwichtige orde. Terwijl Senator Palpatine zijn duistere spel speelt om macht te vergaren, worden de vreedzame planeet Naboo en haar dappere koningin Amidala het slachtoffer van een explosief conflict.
Daarop roept de koningin de hulp in van de wijze Jedi-meester Qui-Gon en zijn getalenteerde leerling Obi-Wan Kenobi. Eine epische strijd loert aan de horizon, en hun lot is onlosmakelijk verbonden met dat van de jonge, veelbelovende Anakin Skywalker..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo