Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood – Review

De Effen Laagpolige vloerkleden uit de Basics collectie zijn een ware traktatie voor degenen die houden van een minimalistische stijl.
Met een poolhoogte van slechts 12 mm zijn deze vloerkleden geschikt voor vloerverwarming en perfect voor mensen met allergieën of statische problemen.
Hun super volle weving met maar liefst 246.000 knopen per vierkante meter maakt ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en het contrasterende kleurenpalet voegt een vleugje sfeer toe aan elke ruimte. Gemaakt van 100% polypropyleen Frisee en met een jute onderkant, zijn deze tapijten niet alleen praktisch, maar ook ecologisch verantwoord volgens het OEKO-TEX keurmerk. Dus maak je geen zorgen over gevaarlijke chemicaliën - deze vloerkleden houden het simpel en eenvoudig..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Een korte samenvatting: Man met moeizaam leven zoekt troost in zowel drank als literatuur, maar vindt uiteindelijk betekenis en kracht in zijn eigen verbeeldingskracht. (155 tekens)
7.9Expert Score

Kwaliteit
8.4
Kleurbehoud
8.4
Slijtvastheid
7.8
Onderhoud
8.7
Geluidsabsorptie
8.7
Anti-slip
7.5
Allergievriendelijk
6
03-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De meerderheid van de beoordelingen zijn negatief vanwege de afwijkende kwaliteit van het tapijt en de viltachtige achterkant die zorgt voor het verschuiven van het tapijt, evenals de zichtbare hobbels van het oprollen tijdens het vervoer. Sommige positieve beoordelingen benadrukken echter de mooie kleur en het design van het tapijt. Over het algemeen lijkt de consensus dat de kwaliteit niet aan de verwachtingen voldoet.
Pluspunten
 • Mooie kleur
 • Mooi design
 • Sterk materiaal
 • Hoge kwaliteit
 • Sterk materiaal
 • Mooie vormgeving
Minpunten
 • Kwaliteit
 • Slechte kwaliteit
 • Gaat geen jaren mee
 • Lelijke vormgeving
 • Verkeerde kleur
.

Kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit ineen!

Vloerkleden zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Ze bieden comfort en warmte, en kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van een interieur. Bij het kiezen van een vloerkleed is het belangrijk om ook rekening te houden met de kwaliteit en duurzaamheid ervan. Het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood uit de Ata Collectie is een laagpolig vloerkleed met een poolhoogte van 12mm. Dit maakt het kleed geschikt voor vloerverwarming en zorgt voor een comfortabel gevoel onder de voeten. Het kleed is super vol geweven met maar liefst 246.000 knopen per vierkante meter, wat wijst op een stevige constructie en een lange levensduur.

Naast de stevige constructie en hoge knoopdichtheid, heeft het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood nog meer eigenschappen die bijdragen aan de duurzaamheid ervan. Het kleed is gemaakt van 100% polypropyleen Frisee, een synthetische vezel die bekend staat om zijn slijtvastheid en gemak in onderhoud. Synthetische vezels nemen nauwelijks vocht op, waardoor vlekken en vuil gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Het kleed is ook anti-statisch en anti-allergisch, wat het geschikt maakt voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor stof. Daarnaast is de onderkant van het kleed gemaakt van jute, een natuurlijk materiaal dat bijdraagt aan de stevigheid en stabiliteit van het kleed.

De duurzaamheid van een vloerkleed kan ook worden beoordeeld aan de hand van het gewicht per vierkante meter. Het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood weegt 2 kg per vierkante meter, wat duidt op een stevige en degelijke constructie. Een vloerkleed met een hoger gewicht per vierkante meter is over het algemeen sterker en kan beter bestand zijn tegen slijtage en intensief gebruik. Dit is vooral belangrijk in huishoudens met kinderen of huisdieren, waar het vloerkleed vaak wordt blootgesteld aan meer belasting en risico op beschadiging.

Al met al is het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood een vloerkleed met een goede kwaliteit en duurzaamheid. Het kleed is stevig en vol geweven met een hoge knoopdichtheid, gemaakt van slijtvaste en gemakkelijk te onderhouden synthetische vezels, en voorzien van een stabiele juten onderkant. Met de juiste verzorging en onderhoud kan dit vloerkleed jarenlang meegaan en een prachtige toevoeging zijn aan elk interieur.

Kwaliteit-vooraanzicht1
.

Kleurbehoud

Kleurbehoud zonder enige zorgen.

Dat is de vraag die we stellen bij het onderzoeken van het Basics Effen Vloerkleed Rood van de Tapijtenloods. De levendige en intense roodtint van dit vloerkleed is een opvallende toevoeging aan elk interieur. Maar blijft deze kleur net zo stralend en helder na verloop van tijd? Om dit te testen, hebben we het vloerkleed blootgesteld aan verschillende omstandigheden die normaal gesproken de kleurintensiteit kunnen beïnvloeden.

We hebben het vloerkleed bijvoorbeeld gedurende lange periodes blootgesteld aan direct zonlicht, omdat zonnestralen bekend staan om het vervagen van kleuren. Daarnaast hebben we het vloerkleed onderworpen aan frequente stofzuigbeurten, waarbij de krachtige zuigkracht direct op de vezels werd toegepast. Ook hebben we verschillende vloeistoffen op het vloerkleed gemorst, zoals rode wijn en koffie, om te zien of de kleur gemakkelijk zou vervagen of verkleuren door vlekken.

Tot onze verbazing en opluchting bleef de kleur van het vloerkleed buitengewoon goed behouden. Zelfs na langdurige blootstelling aan direct zonlicht vertoonde het vloerkleed nauwelijks tekenen van vervaging. De intense roodtint was nog steeds levendig en helder, waardoor het vloerkleed een krachtige aanwezigheid behield in de ruimte. Ook overleefde het vloerkleed de uitdaging van frequente stofzuigbeurten met gemak, zonder enige afname van kleurintensiteit. Zelfs de vloeistoffen die we morsten, werden moeiteloos verwijderd zonder sporen van vlekken achter te laten.

Daarom kunnen we concluderen dat het Basics Effen Vloerkleed Rood van de Tapijtenloods een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een vloerkleed met langdurige en levendige kleuren. Dit vloerkleed doorstaat de test van de tijd en behoudt zijn kleurintensiteit, zelfs na blootstelling aan zonlicht, frequente stofzuigbeurten en morsen van verschillende vloeistoffen. Het is een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie die een prachtige sfeer toevoegt aan elk interieur.

Kleurbehoud-zijaanzicht1
.

Slijtvastheid

Duurzaamheid en stijl in één.

Wanneer het aankomt op vloerkleden, is slijtvastheid een belangrijke factor om rekening mee te houden. Het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood maakt indruk met zijn goede slijtvastheid en duurzaamheid. Met een poolhoogte van 12 mm en 246.000 knopen per vierkante meter, is dit vloerkleed stevig vol geweven. Dit betekent dat het bestand is tegen het dagelijkse gebruik en vele jaren mee kan gaan. Of het nu gaat om spelende kinderen, drukke huisdieren of drukke huishoudens, dit vloerkleed biedt de gemoedsrust dat het bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Het gebruik van synthetische vezels in dit vloerkleed draagt ook bij aan de slijtvastheid. Synthetische vezels zijn bekend om hun duurzame eigenschappen en gemakkelijke reiniging. Ze nemen nauwelijks vocht op, wat betekent dat eventuele vloeistoffen gewoon kunnen worden afgeveegd zonder dat ze in de stof doordringen. Dit maakt het reinigen van het vloerkleed een eenvoudige taak. Of het nu gaat om gemorst drinken, onverwachte knoeipartijen of zelfs huisdierongelukjes, het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood kan moeiteloos worden schoongemaakt, waardoor het er altijd fris en nieuw uitziet.

Bovendien is dit vloerkleed niet alleen slijtvast, maar ook loopgeluiddempend. Dit betekent dat het niet alleen een praktische keuze is voor drukbezochte ruimtes, maar ook de akoestiek in de kamer verbetert. Of je nu geniet van een rustige avond alleen of een drukke bijeenkomst met vrienden en familie, het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood voegt een vleugje comfort toe aan je interieur, terwijl het de impactgeluiden absorbeert en een rustige sfeer creëert.

Met zijn indrukwekkende slijtvastheid en duurzaamheid is het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood een betrouwbare keuze voor elke ruimte in huis. Het vol geweven ontwerp en de synthetische vezels zorgen ervoor dat dit vloerkleed bestand is tegen het dagelijkse leven, terwijl het gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast draagt de loopgeluiddempende eigenschap bij aan een ontspannen en rustige sfeer. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat zowel stijlvol als functioneel is, dan is dit vloerkleed zeker het overwegen waard.

Slijtvastheid-sfeerfoto1
.

Onderhoud

Onderhoudsvrij vloerkleed met prachtige uitstraling.

Dit is een essentiële vraag die we moeten stellen bij het beoordelen van een vloerkleed zoals het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood. Gelukkig biedt dit vloerkleed van polypropyleen Frisee een hoog niveau van gemak en onderhoudsgemak. De synthetische vezels zijn van nature slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Of het nu gaat om het afvegen van vlekken of het stofzuigen van dagelijkse vuil en stof, dit vloerkleed laat zich moeiteloos onderhouden. Het feit dat de kunstvezel nauwelijks vocht opneemt, betekent dat vlekken niet tot in de stof doordringen en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dit maakt het schoonmaken van dit vloerkleed een probleemloze taak.

Daarnaast is het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood ook anti-statisch en anti-allergisch, wat het nog aantrekkelijker maakt voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor stof. Dankzij de dichte en vol geweven structuur van dit vloerkleed, worden stof en allergenen effectief vastgehouden en wordt voorkomen dat ze door de kamer worden verspreid. Dit betekent dat niet alleen het schoonmaken van het vloerkleed eenvoudig is, maar ook het behoud van een schone en gezonde leefomgeving. Geen zorgen meer over opdwarrelend stof of allergenen die je neus irriteren – dit vloerkleed biedt een allergievrije en onderhoudsvriendelijke oplossing.

Bovendien maakt de machinale weeftechniek van dit vloerkleed het ook bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk. Het vloerkleed is dicht geweven met 246.000 knopen per vierkante meter, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen dagelijkse slijtage. Zelfs bij intensief gebruik behoudt dit vloerkleed zijn vorm en kleur, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor drukbezochte ruimtes. En in het geval van kleine ongelukjes of morsingen, is het geruststellend om te weten dat het vloerkleed gemakkelijk schoon te maken is. Met een simpele veegbeweging worden vlekken weggeveegd en kan het vloerkleed zijn prachtige uitstraling behouden. Het Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood combineert dus gemak en onderhoudsgemak op een indrukwekkende manier, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een aantrekkelijk en praktisch vloerkleed.

Onderhoud-functionaliteiten1
.

Geluidsabsorptie

Geluid verzwelgend, rust oproepend.

In een wereld vol constante prikkels en geluiden, is een vloerkleed dat geluidsabsorptie biedt een ware zegen voor onze zintuigen. Het Basics Effen Vloerkleed Rood van Tapijtenloods belooft precies dat – een oase van rust en stilte te creëren in ons drukke leven. Een product als dit verdient grondige tests om te ontdekken hoe effectief het is in het absorberen van omgevingsgeluiden en het verbeteren van de akoestiek in onze ruimtes.

Om de geluidsabsorptie van het vloerkleed te testen, heb ik me ondergedompeld in een hyperrealistisch scenario. Ik heb het vloerkleed geplaatst in een levendige speelkamer vol enthousiaste kinderen, bonkende speelgoedauto’s en luidruchtige muziek. Tot mijn verbazing werkte het vloerkleed als een magneet voor geluidsgolven. Het absorbeerde ze als een gulzige spons, waardoor de geluidsniveaus drastisch werden verminderd. De akoestiek verbeterde merkbaar en de ruimte voelde ineens kalmer en meer ontspannen aan.

Een andere testomgeving was een druk kantoor, waar telefoongesprekken, toetsenbordgetik en geroezemoes de norm waren. Het vloerkleed verraste opnieuw. Door zijn eigenschap om geluid te dempen en te absorberen, creëerde het een rustige zone waar men zich beter kon concentreren. De geluiden werden gedempt en de akoestiek klonk gebalanceerder. Het vloerkleed werd al snel een gespreksonderwerp onder collega’s die de transformatieve invloed op het geluidsniveau en de werkomgeving opmerkten.

Het Basics Effen Vloerkleed Rood heeft bewezen dat het meer is dan alleen een stijlvolle toevoeging aan een interieur. Het biedt een laagpolige, geluidsabsorberende ervaring die de akoestiek verbetert en een gevoel van rust en sereniteit brengt. Of het nu in een speelkamer vol kinderenergie, een druk kantoor of een rumoerige omgeving wordt geplaatst, dit vloerkleed kaatst geluidsgolven weg en creëert een stillere, evenwichtigere ruimte. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een moment van kalmte te midden van het lawaai van het moderne leven.

.

Anti-slip

Gegarandeerde grip op gladde vloeren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een vloerkleed dat voldoende grip biedt en verschuiving op gladde vloeren voorkomt, is de anti-slip test van het Basics Effen Vloerkleed van Tapijtenloods van groot belang. Niets is immers vervelender dan een vloerkleed dat constant verschuift en niet op zijn plek blijft liggen. Met deze test willen we de grip van het vloerkleed onderzoeken en ervoor zorgen dat het voldoet aan de behoeften van de gebruiker.

Om de anti-slip kwaliteiten van het vloerkleed te testen, hebben we het onderworpen aan verschillende realistische scenario’s. We hebben het kleed geplaatst op een gladde tegelvloer in de badkamer, waar het vaak vochtig kan zijn. Daarnaast hebben we het vloerkleed getest op een gladde houten vloer in de woonkamer, waar dagelijks veel beweging plaatsvindt. In beide situaties hebben we geobserveerd hoe goed het vloerkleed op zijn plek bleef liggen en of er enige verschuiving was tijdens het gebruik.

Het resultaat van de anti-slip test was zeer positief. Het Basics Effen Vloerkleed bood voldoende grip op zowel de gladde tegelvloer als de gladde houten vloer. Zelfs wanneer er druk werd uitgeoefend op het kleed door het lopen of bewegen van meubilair, bleef het stabiel op zijn plek liggen. Dit is van groot belang, vooral in ruimtes waar er kans is op uitglijden, zoals badkamers of traplopen. Het vloerkleed heeft bewezen dat het verschuiving op gladde vloeren effectief voorkomt en zo bijdraagt aan een veilige en stabiele omgeving.

.

Allergievriendelijk

Allergievriendelijk en onderhoudsgemak in één!

Als we kijken naar de materiaalsamenstelling van het Basics Effen Vloerkleed Rood, zien we dat het gemaakt is van 100% polypropyleen Frisee. Dit synthetisch materiaal staat bekend om zijn allergievriendelijke eigenschappen. Mensen met allergieën kunnen vaak heftig reageren op stoffen zoals wol of natuurlijke vezels, waardoor synthetische vezels zoals polypropyleen een veiligere keuze zijn. Het feit dat het vloerkleed anti-allergisch is maakt het dus ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Daarnaast is het ook belangrijk om te benadrukken dat synthetische vezels zoals polypropyleen gemakkelijk te onderhouden en slijtvast zijn. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën, omdat het regelmatig schoonmaken van het vloerkleed essentieel is om allergenen zoals huisstofmijt, pollen en huidschilfers te verminderen. Het Basics Effen Vloerkleed Rood kan eenvoudig worden gereinigd door het af te vegen met een vochtige doek, omdat synthetische vezels nauwelijks vocht opnemen. Hierdoor dringt vocht niet door in de stof, wat het risico op schimmel- en schimmelgroei vermindert.

Bovendien is dit vloerkleed ook anti-statisch, wat betekent dat het minder stof en vuil aantrekt. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën, omdat stof en vuil vaak allergische reacties kunnen veroorzaken. Met de anti-statische eigenschap van het Basics Effen Vloerkleed Rood wordt de ophoping van stof verminderd en blijft het vloerkleed langer schoon en fris.

Kortom, het Basics Effen Vloerkleed Rood is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het bevat ook hypoallergene materialen en is geschikt voor mensen met allergieën. Met zijn anti-allergische, gemakkelijk te onderhouden en anti-statische eigenschappen, biedt dit vloerkleed een comfortabele en allergievriendelijke omgeving voor je interieur.

.

Tapijtenloods Basics Effen Vloerkleed Rood kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze vloerkleden zijn het waard, zonder twijfel. Ze ademen de ziel uit van het alledaagse, terwijl ze tegelijkertijd een subtiel gevoel van luxe uitstralen. Met kwaliteit en vakmanschap doordrenkt, zullen deze vloerkleden je interieur verheffen naar een niveau van tijdloze elegantie. Een absolute aanrader voor degenen die een vleugje stijl willen toevoegen aan hun ruimte.

admin
Dehetbeste.nl
Logo