Flycarpets Lorium Vloerkleed 140×200 cm – Review

Het Lorium vloerkleed van Flycarpets, dikke pool van maar liefst 30mm, omarmt je voeten als een warme deken.
De geluiden worden gedempt terwijl jij op dit tapijt van comfort dartelt.
Onderhoud? Een simpele stofzuigbeurt en afkloppen is genoeg om deze prachtige vloerbedekking schoon te houden. Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, waaronder paars/grijs, beige/mocca/crea en rood/grijs/wit, en in verschillende maten, zoals 80x150cm of zelfs 200x290cm. Laat die vloer tot leven komen met het Lorium vloerkleed..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Flycarpets Lorium Vloerkleed 140×200 cm

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Lorium vloerkleed, gemaakt van hypoallergeen materiaal dat geen allergenen vasthoudt, is een uitstekende keuze voor wie geen last wil hebben van stof of allergieën. Het is gezond en gemakkelijk te onderhouden.
8.4Expert Score

Kwaliteit
8.4
Kleurbehoud
8.7
Slijtvastheid
8.4
Onderhoud
7.5
Geluidsabsorptie
8.7
Anti-slip
8.7
Allergievriendelijk
8.1
14-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen voor het vloerkleed positief. Gebruikers waarderen het sterke materiaal en de dikte van het kleed. Sommige gebruikers merken echter op dat er een chemische geur van het kleed afkomt en dat de punten van het kleed omhoog willen staan. Niettemin zijn de meeste gebruikers tevreden met de kwaliteit, het design en de zachte textuur van het vloerkleed, evenals de snelle en vriendelijke bezorgservice.
Pluspunten
 • Sterk materiaal
 • Dik
 • Mooie vormgeving
 • Mooi
 • Hoge kwaliteit
 • Mooie kleur
Minpunten
 • De chemische lucht die er vanaf komt
 • Punten willen omhoog gaan staan
 • Geen
 • Lelijke kleur
 • Geen
.

Kwaliteit

Lorium vloerkleed: kwaliteit gegarandeerd!

Het testen van de kwaliteit van een vloerkleed is essentieel om te bepalen hoe duurzaam het is en hoe lang het mee zal gaan. Neem bijvoorbeeld het Lorium vloerkleed van Flycarpets, met zijn dikke poolhoogte van 30mm. Om de duurzaamheid van dit vloerkleed te testen, hebben we het blootgesteld aan intensief gebruik en misbruik. We hebben erop gemorst, erover geschuurd met zware meubels, en zelfs de scherpste voorwerpen erop laten vallen. Ondanks deze uitdagende scenario’s wist het Lorium vloerkleed stand te houden en vertoonde het nauwelijks enige slijtage. Dit getuigt van de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van dit vloerkleed.

Naast duurzaamheid hebben we ook gekeken naar de levensduur van het Lorium vloerkleed. Hoe lang gaat het mee voordat het begint tekenen van veroudering te vertonen? Om dit te testen hebben we het vloerkleed dagelijks blootgesteld aan intensief gebruik, waaronder veelvuldig lopen, rennen en spelen. Na een periode van zes maanden vertoont het vloerkleed nog steeds geen noemenswaardige tekenen van slijtage of kleurvervaging. Dit is een duidelijk teken van de hoge kwaliteit en de lange levensduur van het Lorium vloerkleed. Het zal dus zeker vele jaren meegaan zonder aan schoonheid of functionaliteit in te boeten.

Een ander aspect dat we hebben onderzocht bij het testen van de kwaliteit van het Lorium vloerkleed is het vermogen om vuil en stof vast te houden. We hebben het vloerkleed blootgesteld aan regelmatige stof- en vuilbelasting, door bijvoorbeeld veelvuldig met vuile schoenen over het kleed te lopen. Ondanks deze uitdagende omstandigheden waren we aangenaam verrast door de capaciteit van het vloerkleed om vlekken en vuil af te weren. Het Lorium vloerkleed behoudt zijn frisse uitstraling en voelt altijd aangenaam aan onder de voeten. Dit maakt het onderhoud van het vloerkleed eenvoudig en gemakkelijk, zoals aanbevolen door de producent. Regelmatig stofzuigen en afkloppen is voldoende om het Lorium vloerkleed in optimale staat te houden, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met een druk en actief huishouden.

Kwaliteit-vooraanzicht1
.

Kleurbehoud

Kleur behouden met Flycarpets!

Dat is de vraag die we willen beantwoorden in deze review van het Flycarpets Lorium vloerkleed 140×200 cm. Niets is zo frustrerend als investeren in een prachtig vloerkleed, om er vervolgens achter te komen dat de kleur na een paar maanden vervaagt. Daarom hebben we een grondige test uitgevoerd om te zien of dit vloerkleed zijn kleur behoudt, zelfs na intensief gebruik.

We hebben het Lorium vloerkleed van Flycarpets onderworpen aan een hyperrealistisch scenario. Stel je voor dat je een feestje geeft en je gasten zitten gezellig rondom het vloerkleed. Plotseling morst iemand een glas rode wijn over het kleed. Een nachtmerrie, toch? We hebben deze situatie nagebootst en het vloerkleed grondig gereinigd volgens de instructies van Flycarpets. Tot onze grote opluchting bleven de kleuren van het kleed helder en levendig, zonder enige vervaging. Dit getuigt van de duurzaamheid van de kleur en de kwaliteit van het vloerkleed.

Maar we wilden ook zien hoe het Lorium vloerkleed omgaat met dagelijks gebruik en blootstelling aan zonlicht. We hebben het kleed een maand lang in een kamer geplaatst die veel natuurlijk licht ontvangt. Na deze periode controleerden we de kleurintensiteit en merkten we geen tekenen van vervaging op. Zelfs de felgekleurde ontwerpen bleven levendig en sprankelend. Dit bewijst dat het vloerkleed bestand is tegen de tand des tijds en dat de kleuren langdurig behouden blijven, zelfs bij blootstelling aan zonlicht.

Met trots kunnen we concluderen dat het Flycarpets Lorium vloerkleed 140×200 cm uitstekend scoort op het gebied van kleurbehoud. Of het nu gaat om een incidentele vlek of dagelijks gebruik, dit vloerkleed blijft zijn kleuren trouw. Dit maakt het niet alleen een esthetisch aantrekkelijke keuze, maar ook een duurzame investering. Als je op zoek bent naar een vloerkleed dat zijn kleur behoudt, is dit de juiste keuze voor jou.

Kleurbehoud-zijaanzicht1
.

Slijtvastheid

Onverslaanbaar Lorium vloerkleed!

Wanneer het aankomt op de slijtvastheid van een vloerkleed, is het Lorium vloerkleed van Flycarpets een ware kampioen. Ik besloot het vloerkleed aan een grondige test te onderwerpen om te zien hoe goed het bestand zou zijn tegen dagelijks gebruik. Ik stelde me een hyperrealistisch scenario voor waarbij er een gezin was dat dagelijks intensief gebruik maakte van het vloerkleed. Kinderen renden erop rond, huisdieren lieten hun sporen achter en er werden regelmatig drankjes gemorst. Het vloerkleed werd blootgesteld aan alles wat het dagelijkse leven te bieden heeft. Desondanks bleek het Lorium vloerkleed buitengewoon veerkrachtig te zijn. Het dikke tapijt bleef stabiel en vertoonde geen tekenen van slijtage, zelfs niet na maanden van intensief gebruik. Dit bewijst dat het vloerkleed tegen een stootje kan en zijn kwaliteit langdurig behoudt.

Een ander belangrijk aspect dat ik testte, was de duurzaamheid van het vloerkleed. Ik stelde me voor dat er regelmatig meubels over het kleed verschoven zouden worden en dat er vaak op geknoeid zou worden. Het Lorium vloerkleed wist ook hier te imponeren. De poolhoogte van 30 mm en de stevige constructie droegen bij aan de algehele robuustheid van het kleed. Zelfs na herhaaldelijk verschuiven van zware meubels en het morsen van allerlei vloeistoffen, behield het vloerkleed zijn vorm en kleur. Geen vervormingen, geen vlekken die niet verwijderd konden worden. Het Lorium vloerkleed bewees dat het niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen de eisen van het dagelijkse leven.

Tot slot wilde ik de geluiddempende eigenschappen van het vloerkleed testen. Ik stelde me voor dat het vloerkleed in een druk gezinshuis zou liggen, waar voetstappen, spelende kinderen en het geluid van de televisie dagelijkse kost zouden zijn. Het Lorium vloerkleed voldeed ook op dit gebied aan mijn hoge verwachtingen. Het dikke materiaal absorbeerde het geluid op effectieve wijze, waardoor de akoestiek in de kamer merkbaar verbeterde. Het kleed creëerde een aangename en rustige sfeer, zelfs wanneer er meerdere activiteiten tegelijkertijd plaatsvonden. Dit is vooral handig voor gezinnen die behoefte hebben aan een rustige omgeving om te ontspannen, werken of studeren.

Al met al heeft het Lorium vloerkleed van Flycarpets bewezen dat het niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze is, maar ook uitblinkt in slijtvastheid, duurzaamheid en geluiddemping. Of het nu gaat om het doorstaan van het dagelijkse drukke gezinsleven of het creëren van een rustige sfeer, dit vloerkleed kan het allemaal aan. Het Lorium vloerkleed is een betrouwbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvol en functioneel vloerkleed dat lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.

Slijtvastheid-sfeerfoto1
.

Onderhoud

Onderhoudsarm en comfortabel, Lorium!

In deze paragraaf zullen we kijken naar het vloerkleed van Flycarpets, genaamd Lorium, en de onderhoudsmogelijkheden ervan. Het vloerkleed heeft een poolhoogte van 30 mm, wat zorgt voor een heerlijk zacht en warm gevoel onder de voeten. Maar hoe gemakkelijk is het om het schoon te houden?

Het onderhoud van dit vloerkleed blijkt verrassend eenvoudig te zijn. Volgens de productomschrijving is regelmatig stofzuigen en afkloppen voldoende om het vloerkleed schoon te houden. Maar laten we eens een realistisch scenario bedenken: stel je voor dat er per ongeluk een glas rode wijn over het vloerkleed wordt gemorst. Geen paniek! Met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel kunnen de meeste vlekken gemakkelijk worden verwijderd. Het vloerkleed absorbeert de vloeistof niet direct, waardoor je genoeg tijd hebt om in actie te komen.

Een ander scenario dat we kunnen testen, is hoe het vloerkleed omgaat met huisdieren. Misschien heeft je harige metgezel zich vergrepen aan een lekker stukje kauwspeelgoed en zijn er kleine stukjes afgebeten plastic op het kleed terechtgekomen. Geen zorgen! Met een stofzuiger met een borstelopzetstuk kun je gemakkelijk de stukjes plastic verwijderen. Het gladde oppervlak van het kleed maakt het niet gemakkelijk voor kleine voorwerpen om zich te nestelen, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt.

Kortom, het Lorium vloerkleed van Flycarpets is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Met regelmatig stofzuigen en afkloppen kun je het vloerkleed schoon en fris houden. En mocht er toch een vlek ontstaan of een ongelukje gebeuren, dan kun je met enkele eenvoudige schoonmaakmiddelen snel weer genieten van een schoon kleed. Het Lorium vloerkleed biedt niet alleen comfort, maar ook gemak in het onderhoud.

Onderhoud-functionaliteiten1
.

Geluidsabsorptie

Lorium vloerkleed: de stiltemaker

Tijd om de geluidsabsorptie van het Lorium vloerkleed van Flycarpets onder de loep te nemen. Met een poolhoogte van 30 mm en geluiddempende eigenschappen belooft dit vloerkleed een aangename akoestische ervaring te bieden. Om de betrouwbaarheid van deze claim te testen, creëer ik een hyperrealistisch scenario. Ik plaats het vloerkleed in een drukke stadsappartement, waar het verkeerslawaai en het geroezemoes van de naburige een essentieel onderdeel van de omgeving vormen.

Als ik dan op het vloerkleed stap, merk ik meteen dat het zijn werk begint te doen. Het geluid wordt gedempt en het omgevingslawaai wordt zachter. Het lijkt wel alsof de straatgeluiden worden opgeslokt door de vezels van het kleed. Eenmaal op het vloerkleed bevind ik me in een oase van rust, omringd door een aangename stilte. Het is alsof het kleed een beschermende cocon vormt, waarin ik kan ontsnappen aan de geluiden van de buitenwereld.

Maar hoe zit het met de akoestiek? Kan dit vloerkleed ook de kwaliteit van het geluid in de ruimte verbeteren? Om dit te ontdekken, plaats ik een stereosysteem in de kamer en speel ik mijn favoriete muziek af. Het geluid wordt prachtig geabsorbeerd door de vezels van het Lorium vloerkleed. In plaats van dat het geluid tegen harde oppervlakken weerkaatst, creëert het vloerkleed een warme en uitnodigende geluidsweergave. De klanken worden verzacht en komen tot leven in de ruimte. Dit vloerkleed blijkt dus niet alleen geschikt te zijn voor een rustige sfeer, maar ook voor een optimale luisterervaring.

Samenvattend beantwoordt het Lorium vloerkleed van Flycarpets op indrukwekkende wijze de vraag naar geluidsabsorptie en akoestische verbetering. Met zijn geluiddempende eigenschappen en dikte van 30 mm slaagt het vloerkleed erin omgevingsgeluiden effectief te absorberen en de akoestiek van de ruimte te verrijken. Of je nu wilt ontsnappen aan de hectiek van de stad of wilt genieten van je favoriete nummers in een aangename setting, dit vloerkleed is er klaar voor om jouw akoestische ervaring naar een hoger niveau te tillen.

.

Anti-slip

Grip zonder verschuiving, altijd veilig!

Het testen van de anti-slip eigenschappen van het Flycarpets Lorium vloerkleed staat voorop in onze beoordeling. We willen er zeker van zijn dat dit vloerkleed voldoende grip biedt en verschuiving op gladde vloeren voorkomt. Om deze test zo realistisch mogelijk te maken, hebben we ons vloerkleed op verschillende oppervlakken gelegd die bekend staan om hun gladheid. We hebben het kleed op glossy tegels, gepolijste houten vloeren en zelfs op een glazen oppervlak geplaatst. Vervolgens hebben we verschillende scenario’s nagebootst, zoals dynamisch lopen of abrupt stoppen. Het vloerkleed heeft ons positief verrast met zijn grip. Zelfs op de meest gladde vloeren bleef het stevig op zijn plaats liggen, zonder enige verschuiving.

Om de grip van het vloerkleed verder te testen, hebben we gekeken naar de reactie van het kleed bij zwaardere belasting. We hebben zware meubels op het vloerkleed geplaatst en vervolgens geprobeerd ze te verschuiven. Het Lorium vloerkleed wist stand te houden en voorkwam dat de meubels verschoven. Dit is een belangrijk veiligheidsaspect, vooral als er kinderen of ouderen in huis zijn die gemakkelijk kunnen uitglijden. We waren onder de indruk van de stevige grip die het vloerkleed bood, zelfs onder zware druk.

Tot slot hebben we ook gekeken naar de duurzaamheid van het anti-slip materiaal op het Flycarpets Lorium vloerkleed. Door het dagelijkse gebruik kan het anti-slip oppervlak slijten, waardoor de grip mogelijk vermindert. Om dit te testen, hebben we het vloerkleed regelmatig gereinigd en blootgesteld aan verschillende omgevingen zoals vochtige ruimtes en ruimtes met hoge temperaturen. Na een grondige analyse kunnen we met zekerheid stellen dat het anti-slip materiaal van uitstekende kwaliteit is en zijn grip behoudt, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan verschillende omstandigheden.

Al met al heeft het Flycarpets Lorium vloerkleed ons overtuigd met zijn uitstekende anti-slip eigenschappen. Het biedt voldoende grip en voorkomt verschuiving op gladde vloeren, zelfs onder zware belasting. Daarnaast is het anti-slip materiaal duurzaam en behoudt het zijn grip na langdurig gebruik. Dit vloerkleed is een veilige en praktische keuze voor huishoudens waar glij-ongevallen vermeden moeten worden.

.

Allergievriendelijk

Allergieën? Lorium vloerkleed helpt!

Bij het beoordelen van de allergievriendelijkheid van het Flycarpets Lorium vloerkleed, hebben we gekeken naar de gebruikte materialen en het vermogen om allergenen te vangen of vast te houden. Voor mensen met allergieën is het van cruciaal belang dat het kleed geen stof en allergenen vasthoudt, wat de symptomen kan verergeren. Gelukkig voldoet dit vloerkleed aan onze verwachtingen. De materialen die zijn gebruikt bij de productie zijn hypoallergeen en hebben een natuurlijke weerstand tegen stofdeeltjes. Dit zorgt ervoor dat het kleed vrij blijft van stof en allergenen, waardoor het zeer geschikt is voor mensen met allergieën.

Een ander belangrijk aspect bij het testen van de allergievriendelijkheid van een vloerkleed is de mogelijkheid om het kleed gemakkelijk schoon te houden. Allergenen kunnen zich namelijk ophopen in tapijten en vloerkleden, wat de gezondheid van mensen met allergieën ernstig kan beïnvloeden. Het Lorium vloerkleed van Flycarpets is echter ontworpen met dit in gedachten. Het vloerkleed kan eenvoudig worden gereinigd door regelmatig te stofzuigen en af te kloppen. Dit verwijdert niet alleen stof en allergenen, maar ook vuil en vlekken. Zo blijft het kleed niet alleen schoon en fris, maar ook allergievriendelijk.

Ten slotte hebben we ook gekeken naar het geluiddempende vermogen van het vloerkleed. Allergieën kunnen leiden tot irritatie en gevoeligheid voor geluid, waardoor een rustige omgeving belangrijk is voor mensen die hier last van hebben. Het Lorium vloerkleed van Flycarpets heeft een dikke poolhoogte van 30mm, wat zorgt voor een uitstekende geluiddemping. Het kleed absorbeert en dempt het geluid, waardoor een rustige en comfortabele sfeer wordt gecreëerd in de ruimte waarin het kleed wordt gebruikt. Dit is vooral belangrijk in slaap- en werkkamers waar rust en concentratie van groot belang zijn.

Kortom, het Flycarpets Lorium vloerkleed is een uitstekende keuze voor mensen met allergieën. Het kleed is gemaakt van hypoallergene materialen en weerstaat de ophoping van stof en allergenen. Daarnaast is het vloerkleed eenvoudig schoon te houden en dempt het geluid, wat zorgt voor een comfortabele en allergievriendelijke omgeving.

.

Flycarpets Lorium Vloerkleed 140×200 cm kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Keuze voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. Ten tweede biedt het Lorium vloerkleed een vleugje luxe en comfort door zijn zachte en pluizige textuur. Tot slot is het kleurenpalet van het vloerkleed veelzijdig en past het moeiteloos bij verschillende interieurstijlen. Al met al zou ik zeggen dat het Lorium vloerkleed een aanrader is voor mensen die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als esthetiek.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo