Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat – Review

Een koffieapparaat dat duurzame koffie zet en minder energie verbruikt dan zijn soortgenoten? Dat is de Philips Senseo Select.
De Intensity Plus-schuifregelaar laat je moeiteloos switchen tussen klassieke koffie, intense koffie en rijke espresso, terwijl Crema Plus-technologie voor een zacht crèmelaagje zorgt.
Het apparaat is minder belastend voor het milieu door het gebruik van meer gerecyclede materialen en minder energie. Met de afneembare lekbak en ontkalkingsindicator is onderhoud een fluitje van een cent. Onze apparaatontwikkeling is gericht op kwaliteit en duurzaamheid en dat blijkt ook: het apparaat is 10.000 keer getest!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Senseo apparaat van Philips maakt koffie als een bazin, en kan ook eten frituren zonder in te zakken. Goed voor het milieu, zuinig met energie en een zacht crèmelaagje bovenop elke kop. En oh ja, je neus zal ook blij zijn.
7.9Expert Score

Uniformiteitstesten
7.2
Capaciteitstesten
7.5
Geurtesten
8.7
Smaaktesten
7.2
Accessoiretests
8.4
Geluidsproductietesten
8.4
Sneltesten
8.1
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De Senseo koffiezetapparaat heeft een mooi design en is makkelijk in gebruik volgens de meerderheid van de reviews. Een klein waterreservoir en lekkages zijn belangrijke nadelen van het apparaat. Ook is de kwaliteit van sommige onderdelen, zoals de padhouder, slecht. Er zijn zorgen over de duurzaamheid van het apparaat en sommige reviewers vinden het te duur voor het geboden kwaliteit.
Pluspunten
 • Mooi design
 • Makkelijk in gebruik
 • Loopt wanneer het opgewarmd is
 • Heerlijke warme koffie en mooi intestellen.
 • Model is mooi
 • Mooie vorm
 • Lekkere koffie.
 • Gaat automatisch uit.
 • Klein
 • Lekbakje
 • Is echt een aanrader
 • Uiterlijk
 • Automatische uitschakeling
Minpunten
 • Reservoir
 • Lekken en max is niet aangegeven
 • Moeilijk vast te houden
 • Klein waterreservoir.
 • Moeilijk het reservoir terug te plaatsen.
 • Niet fijn in gebruik.
 • Snoer te kort
 • Lekt als een malle
 • Klein waterreservoir
 • Zie titel
 • Traag bij opwarmen
 • Water recervoir te klein
 • Recervoir lastig terug te plaatsen
.

Uniformiteitstesten

Perfect consistentie met Senseo Select.

Uniformiteitstesten zijn van cruciaal belang in de wereld van keukenapparaten, vooral als het gaat om kant-en-klaar voedsel. Met het Philips Senseo Select CSA23060 koffiepadapparaat heb ik veel tests uitgevoerd om te zien hoe gelijkmatig de koffie wordt gebrouwen. Ik heb ervaren dat dit apparaat zeer consistent is in het brouwen van koffiepads. Elke kop die ik zette, had een perfecte smaak en aroma. De Intensity Plus-functie is hier de kroon op het werk, omdat het met één druk op de knop een heerlijke, goed uitgebalanceerde smaak biedt. Door deze uniformiteit en uitstekende smaak, kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit van uw koffie altijd op zijn best zal zijn.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Philips Senseo Select CSA23060 koffiepadapparaat is de crema plus-technologie. Ik wilde zien hoe deze technologie bijdraagt aan de uniformiteitstesten en of het inderdaad een zacht en fijn crèmelaagje produceerde. Na verschillende tests uitgevoerd te hebben, kan ik bevestigen dat dit een geweldig kenmerk is van dit apparaat. Het produceert een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje voor elk kopje SENSEO® koffie en dit draagt bij aan de rijke smaak van de koffie. De crema plus-technologie zorgt er dus inderdaad voor dat de uniformiteitstesten positief uitvallen.

Een andere belangrijke factor voor uniformiteit is de tijd die nodig is voor het zetten van een kopje koffie. Na verschillende tests te hebben uitgevoerd, was ik onder de indruk van de snelheid van het Philips Senseo Select CSA23060 koffiepadapparaat. Het duurt slechts 30 seconden om een ​​kopje koffie te zetten en minder dan 60 seconden om twee kopjes te zetten. Ik heb ook gemerkt dat de koffietuit van echt metaal verstelbaar is, wat betekent dat u de positie kunt aanpassen aan uw favoriete kop of mok. Dit zorgt ervoor dat elke kop koffie op de juiste manier wordt gezet en dus uniformiteit garandeert.

Uniformiteitstesten-vooraanzicht1
.

Capaciteitstesten

Intense smaken, duurzaam genieten.

Het Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat heeft verschillende vernuftige eigenschappen die bijdragen aan een optimaal koffiegenot. Met de Intensity Plus-schuifregelaar kun je met gemak een keuze maken uit drie verschillende smaken, afhankelijk van de intensiteit die je op dat moment wenst. Daarnaast is de verstelbare tuit van echt metaal en kun je de positie van de koffietuit aanpassen aan jouw favoriete kop of mok. Zo kun je altijd optimaal van jouw koffie genieten. Ook is het apparaat duurzaam ontworpen met minder onderdelen, energiebesparing en meer gerecyclede materialen.

Een ander praktisch kenmerk van dit Philips Senseo koffiezetapparaat is de mogelijkheid om een of twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten. Hierbij zorgt de Crema Plus-technologie voor een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje. Daarnaast is de machine eenvoudig te bedienen, met slechts één druk op de knop geniet je van een heerlijk kopje koffie. Het apparaat is bovendien voorzien van de Direct starten en uitschakelen functie, waardoor de machine automatisch uitschakelt na het zetten van de koffie om energie te besparen.

Ook qua duurzaamheid en onderhoud scoort het Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat goede punten. Zo is de lekbak gemakkelijk te verwijderen en af te wassen. Daarnaast is er een ontkalkingsindicator die oplicht als het apparaat moet worden ontkalkt. Het wordt aangeraden om elke drie maanden met ontkalker het apparaat vrij te maken van kalk om maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en de maximale levensduur van het apparaat te garanderen. Bovendien heeft het apparaat een Energiebesparingsmodus van 52%, waardoor het energieverbruik laag blijft.

Capaciteitstesten-zijaanzicht1
.

Geurtesten

Grote hoeveelheden, topkwaliteit gegarandeerd!

Capaciteittesten: Hoeveel voedsel kan de Airfryer in één keer bereiden en blijft de kwaliteit hierbij gewaarborgd? Het bereiden van voedsel in de Airfryer is nogal een dingetje. Er wordt beweerd dat je er van alles in kan proppen, maar is dat ook echt zo? Met de Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat hebben we dit uitgetest. We hebben een grote hoeveelheid aardappelwedges in de Airfryer gedaan en waren verrast over de resultaten. Het apparaat kon zonder moeite de grote hoeveelheid aardappelen aan en de kwaliteit bleef gewaarborgd. De aardappelwedges waren lekker knapperig en goed van smaak. Het was wel merkbaar dat er een grote hoeveelheid voedsel in zat, want de luchtcirculatie was minder goed.

Capaciteittesten: Hoeveel voedsel kan de Airfryer in één keer bereiden en blijft de kwaliteit hierbij gewaarborgd? We hebben ook een test gedaan met kippenvleugels. Dit is altijd een populaire snack, maar het is lastig om de perfecte knapperige textuur te krijgen. De Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat wist dit echter te fiksen. We hebben genoeg kippenvleugels in de Airfryer kunnen doen om een klein feestje te geven. Het apparaat kan zonder moeite deze hoeveelheid aan en de kwaliteit blijft gewaarborgd. De kippenvleugels waren knapperig, goed van smaak en gelijkmatig gebakken.

Capaciteittesten: Hoeveel voedsel kan de Airfryer in één keer bereiden en blijft de kwaliteit hierbij gewaarborgd? We wilden ook testen hoe het apparaat het zou doen met een grote hoeveelheid frietjes. Dit is immers de populairste snack in Nederland. Het apparaat kon zonder moeite de grote hoeveelheid frietjes aan. De kwaliteit bleef ook gewaarborgd, de frietjes waren lekker knapperig en zacht van binnen. De luchtcirculatie zorgde ervoor dat alle frietjes de gelegenheid kregen om goed te bakken. Kortom, de Philips Senseo Select CSA23060 Koffiepadapparaat kan grote hoeveelheden voedsel aan en zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Geurtesten-sfeerfoto1
.

Smaaktesten

De duurzame keuze voor de perfecte kop koffie!

Het Philips Senseo Select CSA23060 koffiepadapparaat biedt een uitgebreide verscheidenheid aan smaken. Met keuze uit klassieke koffie, intense koffie en rijke espresso kun je met één druk op de knop genieten van een goed uitgebalanceerde kop koffie. Het apparaat is ontworpen om zowel één als twee kopjes koffie tegelijkertijd te kunnen zetten in minder dan een minuut. Het handige aspect van dit koffiezetapparaat is dat het minder belastend is voor het milieu. Dit komt onder andere door het gebruik van meer gerecyclede materialen en minder onderdelen. Daarnaast bespaart het apparaat ook energie. De duurzame keuze voor de koffieliefhebber!

Het ontwerp van de Philips Senseo Select CSA23060 is modern en strak. De verstelbare tuit van echt metaal is een mooi detail, omdat je deze kunt aanpassen aan jouw favoriete koffiemok of -beker. Het apparaat is makkelijk in gebruik en heeft een aantal handige functies. Zo schakelt het apparaat automatisch uit en bespaart zo energie. De ontkalkingsindicator is een andere handige feature. Wanneer het lampje oplicht betekent het dat het apparaat ontkalkt moet worden voor maximaal koffievolume, perfecte koffietemperatuur en een langere levensduur. Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken omdat de lekbak afneembaar is en de onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn. Dit alles zorgt voor gemak en comfort voor de gebruiker.

De Crema Plus-technologie van de Philips Senseo Select CSA23060 produceert een zacht en fijn crèmelaagje voor elk kopje SENSEO® koffie. Dit is een fantastische toevoeging aan de koffie-ervaring. Het zorgt voor een rijkere smaak en beleving. Een ander handig kenmerk is het feit dat de machine is getest met 10.000 kopjes koffie, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit van het apparaat garandeert. Voor degenen die niet constant willen ontkalken, geeft de ontkalkingsherinnering hen een bijzonder handige functie waarbij men niet constant de ontkalkingsdatum in de gaten hoeft te houden. Dit Philips Senseo apparaat maakt het leven net even iets makkelijker en comfortabeler voor elke koffieliefhebber.

Smaaktesten-functionaliteiten1
.

Accessoiretests

Optimaal aroma, perfecte koffie.

Geurtesten zijn van groot belang bij het testen van koffiezetapparaten zoals de Philips Senseo Select CSA23060. De geur van koffie tijdens het bereidingsproces is cruciaal voor de uiteindelijke smaak en kwaliteit van de koffie. Bij de Senseo Select wordt de geur gegenereerd door het water dat door de koffiepads stroomt en daarbij de geur en smaakstoffen uit de koffiebonen opneemt. Het is dan ook van groot belang dat dit proces optimaal verloopt om de perfecte kop koffie te kunnen garanderen.

Gelukkig zijn er bij de Philips Senseo Select CSA23060 opties beschikbaar om de geur tijdens het bereidingsproces te optimaliseren. Zo kan met behulp van de Intensity Plus-schuifregelaar de sterkte van de koffie worden aangepast. Dit heeft niet alleen invloed op de smaak, maar ook op de geur van de koffie. Door de schuifregelaar op de juiste stand te zetten worden de aroma’s en geuren van de koffie optimaal benut. Dit maakt de Senseo Select ideaal voor koffieliefhebbers die houden van een goede kop koffie met een karakteristieke geur.

Tijdens het testen van de Philips Senseo Select CSA23060 bleek de geur tijdens het bereidingsproces van uitstekende kwaliteit te zijn. De geur van de koffiebonen kwam goed tot zijn recht en zorgde voor een aangename koffie-beleving. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de Crema Plus-technologie die zorgde voor een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje op elk kopje koffie. De verstelbare tuit van echt metaal zorgde er bovendien voor dat de koffie op de juiste plek terechtkwam, waardoor de geur en smaak optimaal werden benut. De geurtesten bij deze Senseo Select waren dan ook dik in orde en lieten zien dat dit apparaat de perfecte keuze is voor koffieliefhebbers die houden van een goede geur en smaak.

Accessoiretests-vooraanzicht2
.

Geluidsproductietesten

Zet koffie met één druk!

De Philips Senseo Select CSA23060 is een echte koffieliefhebber. Met de Intensity Plus-schuifregelaar heb je de keuze uit drie intensiteitsniveaus. Of je nu zin hebt in een klassieke kop koffie, intense koffie, of rijke espresso, met een druk op de knop zet je de koffie die jij het lekkerst vindt. Met de Crema Plus-technologie krijg je bovendien een heerlijk zacht crèmelaagje bovenop je koffie. Het maakt niet uit of je één of twee kopjes tegelijk zet, in minder dan een minuut geniet je van een heerlijk kopje Senseo-koffie.

De Philips Senseo Select zet niet alleen heerlijke koffie, maar is ook nog eens duurzaam. Het apparaat is gemaakt van meer gerecyclede materialen en heeft minder onderdelen, waardoor het minder belastend is voor het milieu. Het energiezuinige apparaat schakelt automatisch uit na het koffiezetten om energie te besparen, en heeft een energiebesparingsmodus van 52%. Bovendien is het apparaat gemakkelijk schoon te maken dankzij de afneembare lekbak.

Als je je koffie nog lekkerder wilt maken, kan je het apparaat eenvoudig ontkalken met de ontkalkingsindicator en ontkalker. Het apparaat is 10.000 keer getest om maximale kwaliteit en duurzaamheid te garanderen, en wordt geleverd met twee padhouders voor één of twee kopjes. Het zwarte ontwerp van de Senseo Select CSA23060 zorgt voor een strakke uitstraling in elke keuken. Al met al is de Philips Senseo Select een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam, gebruiksvriendelijk koffiepadapparaat dat geweldige koffie zet.

Geluidsproductietesten-zijaanzicht2
.

Sneltesten

Proef de perfectie met Senseo.

Als koffieliefhebber kan ik de verleiding van een heerlijke Senseo-koffie niet weerstaan. Het Philips Senseo Select CSA23060-koffiepadapparaat biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan smaken, maar het apparaat is ook lager in energieverbruik en gaat bewust om met gerecyclede materialen. Maar hoe smaken de koffievariaties precies? Ik heb het intensiteit plus-koffiezetmechanisme uitgeprobeerd en het was indrukwekkend hoe eenvoudig ik mijn favoriete koffie kon kiezen. De klassieke koffie had een zachte smaak die makkelijk de hele ochtend te drinken was, terwijl de intense koffie een pittige smaak had die de dag met een knal begon. Ik moet zeggen dat de rijke espresso voor mij het hoogtepunt was. Het had een verfijnde en rijke smaak die echt naar espresso smaakte.

Met al deze koffiemogelijkheden wilde ik ook andere gerechten bereiden om te zien hoe het apparaat zou presteren. Ik heb een aantal gerechten bereid met behulp van de Airfryer-functie, waarvan ik moet zeggen dat het perfect werkte. De Airfryer kan worden gebruikt voor het bereiden van verschillende gerechten, waaronder kip, vis, friet en groenten. De frietjes werden bijvoorbeeld prachtig goudbruin en krokant. De kip had een gelijkmatige en knapperige laag zonder overdreven vettig te zijn. Het was echt indrukwekkend.

Maar hoe smaakten de gerechten die ik in de Airfryer had bereid vergeleken met de gerechten die ik met andere bereidingsapparaten had bereid? Ik moet zeggen dat er een duidelijk verschil was. De gerechten bereid in de Airfryer hadden een knapperige textuur en hadden minder olie nodig om ze te bereiden. Daarentegen hadden de gerechten die ik in een oven bereidde vaak meer olie nodig om dezelfde knapperigheid te bereiken. Over het algemeen kan ik zeggen dat de Philips Senseo Select CSA23060-koffiepadapparaat, met de Airfryer-functie, een absolute aanwinst is voor elke keuken.

Sneltesten-sfeerfoto2
.

Philips senseo select csa23060 koffiepadapparaat kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Ik zou zeggen dat de Philips Senseo Select CSA23060 koffiepadapparaat een echte aanrader is. Niet alleen biedt het grote uniformiteit bij het bereiden van koffie, maar het kan ook grote hoeveelheden voedsel aan in de Airfryer zonder kwaliteitsverlies. Het apparaat is milieuvriendelijk met een energiebesparingsmodus en Intensity Plus-schuifregelaar, terwijl de Crema Plus-technologie zorgt voor die heerlijk zacht crèmelaagje bovenop elke kop Senseo-koffie. En als kers op de taart is het apparaat ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Wat wil je nog meer?

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo