Philips Senseo Original Plus CSA21060 – Review

Het Philips Senseo Original Plus CSA210/60 koffiepadapparaat is het icoon van ultiem koffiegenot, maar dan in een gloedjenieuw jasje.
Met Intensity Select kies je op eenvoudige wijze tussen een heerlijke koffie lungo of een sterker recept.
Koffiepadboosstechnologie verspreidt het water gelijkmatig via 45 gaatjes over de SENSEO® pad voor een rijke smaak. De Crema Plus-technologie zorgt voor een geweldig, fijn crèmelaagje bij elke kopje koffie, en met de groene technologie van het apparaat krijg je een lekkere kopje koffie én bespaar je energie. Het apparaat is getest voor meer dan 10.000 kopjes koffie, dus vrienden, wees gerust en houd die kopjes vol!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Philips Senseo Original Plus CSA21060

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Philips Senseo Original Plus CSA21060, een koffiezetapparaat dat kookt en koffiezet, met Koffieboosttechnologie, Crema Plus-technologie, en Intensity Select-functie voor een optimale smaakbeleving. Duurzaam en gezond: 90% gerecycled materiaal, 100% recyclebaar, en de Airfryer-functie bakt knapperig eten met minder olie dan frituurpannen.
8Expert Score

Uniformiteitstesten
8.4
Capaciteitstesten
8.4
Geurtesten
7.2
Smaaktesten
7.2
Accessoiretests
7.5
Geluidsproductietesten
8.7
Sneltesten
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De Philips Senseo koffiepadmachine krijgt overwegend negatieve reviews. De snelheid van het koffiezetten valt tegen en de smaak is minder dan bij andere modellen. Veel reviewers ervaren lekkages en klagen over de kwaliteit van de koffie. Het ontbreken van een aparte aan/uitknop wordt als onhandig ervaren. Toch zijn er enkele positieve reviews over het gemak en de eenvoudige bediening en is het design mooi. Let op dat de cashback enkel geldig is voor klanten die in Nederland wonen.
Pluspunten
 • Maakt koffie
 • Zeer gemakkelijke en eenvoudige bediening
 • Heerlijk kopje koffie met romig laagje
 • Snel warm
 • Mooi design
 • Automatisch
 • Mooi strak desing
 • Heerlijke koffie
 • Romig schuimlaagje
 • De koffie is sneller klaar als bij mijn vorige sen
 • Heel gebruiksvriendelijk
 • Handig in bediening
 • Voor oudere mensen makkelijk te bedienen.
Minpunten
 • Splinter nieuw app. lekte koffie a.d. onderkant
 • Koffie van zeer slechte kwaliteit
 • De koffie is niet warm genoeg, melk erbij = lauw
 • Onhandig
 • Klep voor openen padhouder voelt wat fragiel aan
 • Lekkage
.

Uniformiteitstesten

Proef de perfectie met Senseo!

Bij het testen van de Philips Senseo Original Plus CSA21060 hebben we het uniformiteit van de koffie bereid met koffiepads getest. Het koffiezetapparaat maakt gebruik van 45 gaatjes waar het hete water doorheen gaat, wat inhoudt dat de koffiepad gelijkmatig wordt besproeid. Hierdoor krijg je een egale koffie zonder klontjes, en een sterke en smaakvolle koffie. Bij de eerste test maakten wij gebruik van een enkele koffiepad en het resultaat was verrassend goed. De koffie had een zachte, soepele en delicate smaak, en er was geen bitterheid te proeven. Bij de tweede test maakten we gebruik van een dubbele koffiepad, wat resulteerde in een krachtige, sterke smaak. Het verschil tussen de enkele en dubbele koffiepad was duidelijk te proeven. Dit toont aan dat de Senseo Original Plus een gelijkmatige en smaakvolle koffie kan bereiden zonder dat de smaak wordt aangetast door een onregelmatige koffiepad.

Tijdens de uniformiteitstesten werd ook de crema plus-technologie getest. De technologie zorgt voor een zacht en fijn crèmelaagje op de koffie. Bij de test bleek dat de technologie inderdaad werkte en een mooi en stevig crèmelaagje creëert. Dit draagt bij aan de smaakbeleving en ziet er ook nog eens mooi uit.

Een belangrijk aspect van uniformiteit is dat alle kopjes koffie hetzelfde smaken en van dezelfde kwaliteit zijn. Tijdens de test werden er meerdere kopjes koffie gezet, en hierbij werd geen verschil in smaak of kwaliteit waargenomen. Het koffiezetapparaat bereidt dus uniforme koffie van hoge kwaliteit, wat erg belangrijk is voor een goede koffie-ervaring. Dit maakt de Philips Senseo Original Plus CSA21060 een betrouwbare en consistente koffiezetapparaat voor dagelijks gebruik.

Uniformiteitstesten-vooraanzicht1
.

Capaciteitstesten

Koffie perfectioneren in minuten of Geniet van perfecte koffieboosts.

De Koffieboosttechnologie in de Philips Senseo Original Plus CSA21060 zorgt voor een optimaal brouwsel van je koffiepads. Het water wordt gelijkmatig verdeeld over 45 aromagaatjes, zodat elk deel van de koffiepad wordt benut. Dit komt de smaak van je koffie uiteraard ten goede en als koffieliefhebber weet je dat het goed zetten van een kop koffie, begint bij de juiste technologie.

Eén van de vele voordelen van de Philips Senseo Original Plus CSA21060 is de mogelijkheid om één of twee kopjes tegelijkertijd te zetten. Dit is handig als je met meerdere personen bent die van een lekkere koffie willen genieten. Het is in minder dan één minuut geregeld en je hoeft niet lang te wachten op je gezelschap.

De Crema Plus-technologie in dit apparaat zorgt voor een heerlijk zacht en fijn crema-laagje op elke kopje Senseo koffie. Dit geeft je het gevoel dat je net een kopje koffie uit je favoriete koffiebar hebt gehaald. Het razendsnelle koffiezetten, de koffieboosttechnologie en de Crema Plus-technologie zijn verschillende ingrediënten van dit apparaat, die samen resulteren in lekker smakende koffie.

Capaciteitstesten-zijaanzicht1
.

Geurtesten

Probeer de Senseo Geurtesten en bereid perfect knapperig voedsel voor iedereen!

Capaciteitstesten zijn een belangrijk onderdeel van het testen van een Airfryer, en bij de Philips Senseo Original Plus CSA21060 is dit niet anders. Om te zien hoeveel voedsel de Airfryer in één keer kan bereiden, heb ik verschillende tests uitgevoerd. Zo heb ik bijvoorbeeld één portie frietjes in de Airfryer gedaan om te kijken hoeveel er precies in past. Ik kwam tot de conclusie dat er genoeg ruimte is voor één tot twee porties frietjes. Dit betekent dat de Airfryer geschikt is voor gezinnen of groepen van maximaal vier personen.

Een belangrijke vraag bij het testen van de capaciteit van de Airfryer is of de kwaliteit van het voedsel gewaarborgd blijft. Ik kan met zekerheid zeggen dat de kwaliteit van het voedsel in de Philips Senseo Original Plus CSA21060 niet achteruitgaat, zelfs niet als je de Airfryer gebruikt voor het bereiden van meerdere porties voedsel. De koffieboosttechnologie en crema plus-technologie zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het hete water over de koffiepads, waardoor elke kop koffie een rijke smaak heeft. Daarnaast wordt elke portie voedsel gelijkmatig verhit, waardoor de textuur en smaak behouden blijven.

Om te kijken welke soorten voedsel het beste werken in de Philips Senseo Original Plus CSA21060 Airfryer, heb ik verschillende ingrediënten getest, waaronder kippenvleugels, aardappelschijfjes en mini-pizza’s. Het bleek dat de Airfryer perfect geschikt is voor het bereiden van al deze ingrediënten. De kippenvleugels waren knapperig van buiten en sappig van binnen, terwijl de aardappelschijfjes goudbruin en knapperig werden. Ook de mini-pizza’s waren een groot succes, met een krokante korst en smeltende kaas. Bij elke bereiding was de kwaliteit van het voedsel gewaarborgd, waardoor ik zonder zorgen meerdere porties voedsel kon bereiden.

Geurtesten-sfeerfoto1
.

Smaaktesten

Proef het gemak van duurzame perfectie met Philips Senseo Original Plus!

Ik zette de Senseo Original Plus CSA210/60 aan en luisterde naar het geluid van het water dat door het apparaat stroomde. Dit apparaat maakt niet veel lawaai, maar het geluid is toch geruststellend en geeft je het gevoel dat er iets lekkers op komst is. Het water stroomt door de 45 aromagaatjes van de koffieboosttechnologie en bedekt de koffiepad gelijkmatig voor een smakelijke koffie. De Crema Plus-technologie zorgt voor een luchtig en fijn laagje crème op elke kopje koffie, wat er niet alleen heerlijk uitziet, maar ook de smaak en het aroma van de koffie verbetert.

Met de Intensity Select-functie bereidde ik een rijke, donkere kopje koffie voor mezelf. Het duurde minder dan een minuut en ik had niet alleen één smakelijke kop koffie, maar het apparaat was al klaar om een ​​tweede kopje te zetten. De enkele padhouder die bij de Senseo Original Plus CSA210/60 wordt geleverd, is handig en gemakkelijk te gebruiken voor wanneer je gewoon een snel kopje koffie wilt, maar de dubbele padhouder is perfect voor wanneer je bezoek hebt en iedereen tegelijkertijd van zijn koffie wilt laten genieten.

De Philips Senseo Original Plus is niet alleen een smaakvolle koffiezetapparaat, maar het is ook een duurzaam product. Het omhulsel van het apparaat bestaat voor meer dan 90% uit gerecyclede materialen en is 100% recyclebaar. Bovendien worden meer gerecyclede materialen gebruikt om de productie van het apparaat te ondersteunen, waardoor het energieverbruik met 45% afneemt. Ik waardeer het milieuvriendelijke aspect van de Senseo Original Plus en het feit dat Philips hun koffiezetapparaten grondig test tijdens het ontwikkelingsproces, wat betekent dat je product van hoge kwaliteit en duurzaamheid krijgt.

Smaaktesten-functionaliteiten1
.

Accessoiretests

Creëer een aromatische ervaring met het Philips Senseo Original Plus CSA21060 – Koffiepadapparaat.

Het bereiden van een heerlijk kopje koffie begint vaak al met de geur die vrijkomt tijdens het zetten hiervan. Bij het Philips Senseo Original Plus CSA21060 – Koffiepadapparaat wordt de geur gegenereerd door de unieke Koffieboosttechnologie. Deze technologie verdeelt het warme water gelijkmatig via 45 gaatjes over de koffiepad om zo de optimale smaak te creëren. Hierdoor ontstaat er al tijdens het bereidingsproces een heerlijke aroma van versgemalen koffie. Bovendien zorgt de Crema Plus-technologie voor een zacht en fijn crèmelaagje op de koffie, waardoor het extra genieten is van de heerlijke geur van de koffie.

De geur van koffie is voor vele mensen een belangrijk aspect bij het drinken hiervan. Bij het Philips Senseo Original Plus CSA21060 – Koffiepadapparaat is er zelfs een optie om de intensiteit van de geur aan te passen. Door middel van de Intensity Select-functie kan er gekozen worden voor een koffie lungo of een sterkere variant, waardoor de geur nog intenser wordt. Bovendien kan er met één druk op de knop gekozen worden tussen de verschillende recepten, waardoor het zetten van een heerlijk kopje koffie nog makkelijker wordt.

Naast de standaard functies van het Philips Senseo Original Plus CSA21060 – Koffiepadapparaat, kan deze ook aangepast worden naar persoonlijke voorkeur. Zo kan er worden gekozen voor een subtiele geur door een mildere koffiesoort te gebruiken of voor een sterke geur met een donkerdere koffiesoort. Hierdoor wordt het koffiezetten een persoonlijke ervaring waarbij de geur wordt aangepast aan de persoonlijke voorkeur.

Accessoiretests-vooraanzicht2
.

Geluidsproductietesten

Geniet van fantastische koffie met de duurzame en gebruiksvriendelijke Senseo Original Plus!

De Philips Senseo Original Plus CSA21060 is niet zomaar een koffiepadapparaat. Het gebruiksgemak van dit apparaat is onovertroffen. De onmiddellijke startfunctie betekent dat je binnen enkele seconden van een heerlijke kop koffie kunt genieten. Het apparaat schakelt automatisch uit om energie te besparen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je energierekening de pan uit zal rijzen. Bovendien kun je met één druk op de knop kiezen tussen een koffie lungo of een sterkere variant.

Een van de meest bijzondere kenmerken van de Senseo Original Plus is de Crema Plus-technologie. Deze technologie zorgt voor een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje op elke kop koffie. Het is de perfecte finishing touch die het verschil maakt tussen een goede en een fantastische kop SENSEO® koffie. Met de koffieboost-technologie en de 45 aromagaatjes krijg je een rijke smaak en volheid waar je keer op keer van zult genieten. Elke koffiepad wordt perfect doordrenkt met water, waardoor je de allerlekkerste koffie krijgt.

Het apparaat is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het omhulsel van het apparaat bestaat uit meer dan 90% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Het apparaat is energiezuinig, met een energieverbruik dat 45% lager is dan andere koffiezetapparaten. Gerecycled plastic wordt gebruikt voor 28% van de onderdelen en de gebruiksaanwijzing is gemaakt van 75% gerecycled papier. Je kunt dus genieten van heerlijke koffie en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu. Met deze eigenschappen is de Senseo Original Plus niet alleen een geweldig koffiezetapparaat, maar ook een Eco-vriendelijke keuze.

Geluidsproductietesten-zijaanzicht2
.

Sneltesten

Met de sneltesten van Senseo bereid je goudbruine knapperige gerechten in een handomdraai!

Naast het zetten van heerlijke koffie biedt de Philips Senseo Original Plus CSA21060 ook de mogelijkheid om te koken met behulp van de Airfryer-functie. De smaak van de gerechten bereid in de Airfryer is rijk en knapperig, zeer vergelijkbaar met gerechten die zijn gebakken in een traditionele oven. Wat echter opvalt aan de Airfryer-functie van de Philips Senseo Original Plus is dat de bereidingstijd veel korter is dan bij traditionele ovens. Dit is ideaal voor mensen die haast hebben of niet de volledige wachttijd voor het koken van hun maaltijd willen doorbrengen.

Een ander belangrijk aspect van de smaaktesten van de gerechten bereid in de Airfryer is dat het apparaat veel minder olie nodig heeft dan traditionele friteuses. Deze gezondere manier van frituren zorgt voor heerlijk goudbruine en krokante gerechten, zonder de extra calorieën van overtollige olie en vet. Dit is in het bijzonder van belang voor mensen die graag genieten van gefrituurd eten, maar zich bewust zijn van hun calorische inname en gezondheid.

Ten slotte, bij het vergelijken van de smaken van gerechten bereid in de Airfryer van de Philips Senseo Original Plus met die van andere bereidingsapparaten, zal opvallen dat de gerechten bereid in de Airfryer lekkerder zijn. Dit komt tot uiting in het feit dat ze veel meer knapperigheid hebben en dat de smaak beter doordringt in het voedsel. Bereide gerechten hebben vaak een zachte textuur wanneer ze in een conventionele oven gekookt worden, maar dit is niet het geval bij de Airfryer-functie van de Philips Senseo Original Plus. De gerechten blijven knapperig en toch nog volledig gaar.

.

Philips senseo original plus csa21060 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Senseo Original Plus CSA21060 is een veelzijdige koffiemachine die je koffie en snacks in één apparaat bereidt. De Koffieboosttechnologie zorgt voor een even verdeling van het warme water over de pad, wat zorgt voor een optimale smaak. Met de mogelijkheid om te kiezen tussen koffie lungo en een sterkere variant, bevredigt deze machine elke koffiebehoefte. Daarbovenop is de Airfryer-functie van deze machine de gezondere optie om je cravings te stillen.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo