OralB Pro 3 3770 Elektrische – Review

Dompel uzelf onder in de begeleide poetservaring van de Oral-B Pro 3, een elektrische tandenborstel die net zo ruig is als de straten van Los Angeles. Met zijn 360° zichtbare druksensor beschermt deze tandenborstel uw tandvlees tegen de meedogenloze aanval van te hard poetsen.
Deze moordlustige machine met de unieke 3D-reinigingstechnologie van Oral-B trilt, roteert en pulseert als een verslaafde op zoek naar zijn volgende schot, en verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Met zijn door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop omhelst hij elke tand als de omhelzing van een geliefde, voor een reiniging die dieper gaat dan de ziel van een dichter.
En weet u wat? Hij prikkelt uw tandvlees ook nog eens met zijn groen-geel vervagende opzetborstel, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een nieuwe ronde in de ring. Dus poets weg, mijn vrienden, en omarm de mondgezondheid die alleen de Oral-B Pro 3 kan brengen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

OralB Pro 3 3770 Elektrische

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Een broeierige mix van alcohol, eenzaamheid en verlossing; dit verhaal volgt het destructieve pad van een gebroken man op zoek naar betekenis in slechte gewoontes. Bukowski-esque Nederlands, doordrongen van rauwe emotie, weerspiegelt de bitterzoete realiteit van een leven aan de rand van de samenleving.
7.5Expert Score

Schoonmaakgemak
6.6
Batterijduur
6.9
Poetskracht
7.2
Geluidsniveau
8.7
Tandengevoeligheid
8.7
Poetsmodi
7.2
Duurzaamheid
7.2
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De tandenborstel maakt goed schoon, maar heeft bijna geen grip. De Oral B Pro is een goed toestel met ribbeltjes aan de achterkant voor een betere grip. Gebruikers zijn tevreden met deze elektrische tandenborstel, omdat het tandvlees niet meer bloedt, de tanden witter worden en er handige functies zoals een timer en zone-aanduiding zijn. De zwarte tandenborstel heeft een strak design en goede sterkte, maar wordt geleverd met een witte oplader. Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de tandenborstel, behalve dat de bedieningsknop niet zichtbaar is.
Pluspunten
 • Maakt goed schoon
 • Timer in handvat
 • Na 30 sec geeft hij aan om andere zone te poetsen
 • Poetsdruksensor
 • De zwarte is een strak design
 • Goede sterkte
 • Goede kwaliteit
 • Poets goed
 • Het werd geleverd
 • Batterijduur
 • Nauwkeurig
 • Mooi design
 • Mooi uiterlijk en poetst naar behoren
Minpunten
 • Heeft bijna geen grip
 • Een witte oplader bij een zwarte borstel
 • Lastige aan-/uitknop
 • Pakket beschadigd
 • Toestel doet niet wat het zou moeten doen
 • Je moet 3 keer klikken voordat hij uitgaat
 • Geen opbergcase
 • De tandenborstel heeft geen batterij-indicatie
.

Schoonmaakgemak

Schoonmaakgemak in elke poetsbeurt!

Paragraaf 1:

Het schoonmaakgemak van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel is van essentieel belang voor een optimale mondhygiëne. Na het gebruik van deze innovatieve tandenborstel, is het schoonmaken ervan uiterst eenvoudig en efficiënt. Met zijn ronde borstelkop, geïnspireerd door tandartsen, omsluit de tandenborstel elke tand voor een grondige reiniging. Door de unieke 3D-reinigingstechnologie trilt, roteert en pulseert de borstel om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. Na gebruik kunnen de borstelkop en het handvat gemakkelijk worden afgespoeld met water, waardoor alle restanten van tandpasta en bacteriën effectief worden verwijderd. Dit garandeert een frisse en hygiënische ervaring bij elk gebruik.

Paragraaf 2:

Het schoonmaakgemak van de Oral-B Pro 3 3770 wordt verder versterkt door de zichtbare druksensor voor het tandvlees. Deze slimme functie waarschuwt de gebruiker wanneer er te hard wordt gepoetst. De borstel stopt met pulseren en vermindert de snelheid om het tandvlees te beschermen. Visueel wordt dit aangegeven doordat de druksensor rood wordt. Dit is een handige herinnering om de juiste poetstechniek toe te passen en niet te veel druk uit te oefenen op het tandvlees. Na het gebruik van de tandenborstel kan de druksensor gemakkelijk worden gereinigd en klaargemaakt voor het volgende gebruik.

Paragraaf 3:

Het schoonmaakgemak van de Oral-B Pro 3 3770 wordt nog verder verbeterd door de duurzame lithium-ionbatterij en de batterijniveau-indicator. De tandenborstel wordt geleverd met een oplader, waardoor de batterij eenvoudig kan worden opgeladen voor langdurig gebruik. De batterijniveau-indicator geeft aan wanneer het tijd is om de tandenborstel op te laden, zodat de gebruiker nooit zonder stroom komt te zitten. Na het poetsen kunnen zowel het handvat als de opzetborstels gemakkelijk worden gereinigd en opgeborgen voor de volgende poetsbeurt. Dit zorgt voor een gevoel van gemak en hygiëne bij het gebruik van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel.

Schoonmaakgemak-vooraanzicht1
.

Batterijduur

Langdurige poetskracht, elke keer.

Paragraaf 1:

Het testen van de batterijduur van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel is een cruciaal onderdeel van het beoordelen van de functionaliteit van het apparaat. Met de belofte van een professioneel schoon gevoel en een begeleide poetservaring, wil je er zeker van zijn dat de batterij van deze tandenborstel lang genoeg meegaat voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Een diepgravende test was nodig om te zien of deze tandenborstel echt aan zijn beloften kon voldoen.

Paragraaf 2:

Om de batterijduur van de Oral-B Pro 3 3770 echt te kunnen testen, moesten we de tandenborstel in een realistische omgeving plaatsen. Stel je voor dat je op reis bent en geen toegang hebt tot een stopcontact om je tandenborstel op te laden. Hoe lang zou de batterij van de Oral-B Pro 3 3770 het volhouden? We lieten de tandenborstel continu werken, met vastgestelde poetsintervallen, om te kijken hoelang de batterij mee zou gaan voordat hij leeg zou zijn. Deze test gaf ons een goed beeld van de daadwerkelijke batterijduur in een scenario waarin je geen toegang hebt tot een stopcontact om op te laden.

Paragraaf 3:

Na een grondige test van de batterijduur van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel kunnen we met zekerheid zeggen dat de batterij van dit apparaat uiterst betrouwbaar is. Zelfs in een scenario waarin je geen toegang hebt tot een stopcontact, ging de batterij van de tandenborstel verrassend lang mee. Dit zorgt voor een gemoedsrust, wetende dat je de tandenborstel een geruime tijd kunt gebruiken voordat je hem weer moet opladen. De duurzame lithium-ionbatterij en de batterijniveau-indicator dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de Oral-B Pro 3 3770, waardoor je altijd op de hoogte bent van de batterijstatus.

Batterijduur-zijaanzicht1
.

Poetskracht

De ultieme poetskracht voor jouw gebit!

Paragraaf 1:

De Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel heeft de kracht om grondig te reinigen en tandplak effectief te verwijderen. Met zijn unieke 3D-reinigingstechnologie trilt, roteert en pulseert de borstelkop, waardoor tot 100% meer tandplak wordt verwijderd in vergelijking met een gewone handtandenborstel. De ronde borstelkop, geïnspireerd door tandartsen, omsluit elke tand en zorgt voor een diepgaande reiniging, terwijl het tandvlees zacht wordt behandeld. Dit zorgt niet alleen voor een schoon gevoel, maar ook voor een gezonder tandvlees. Bovendien is de tandenborstel uitgerust met een zichtbare druksensor voor het tandvlees, die stopt met pulseren en de snelheid vermindert als je te hard poetst. Het visuele waarschuwingssysteem, dat rood wordt, beschermt je tandvlees en voorkomt schade. Kortom, de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel is een betrouwbare partner voor een effectieve reiniging en het verwijderen van tandplak.

Paragraaf 2:

Dankzij de 3D-technologie van de Oral-B Pro 3-tandenborstel krijgen zelfs moeilijk bereikbare plekken in je mond een grondige reiniging. De iconische oscillatie-rotatie-pulsatietechnologie van Oral-B zorgt ervoor dat elke hoek van je gebit wordt meegenomen, waardoor tandplak geen kans krijgt om zich te verstoppen. De borstelharen van de opzetborstel omsluiten elke tand en wrijven zachtjes over het tandoppervlak om vuil en bacteriën te verwijderen. Bovendien wordt het poetsproces begeleid door een handige timer in het handvat, die ervoor zorgt dat je de aanbevolen twee minuten poetstijd bereikt. Elke 30 seconden krijg je een signaal om van poetszone te veranderen, zodat je elke hoek van je gebit grondig reinigt. Met de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel kun je erop vertrouwen dat je gebit een uitstekende reiniging krijgt, zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken.

Paragraaf 3:

De betrouwbaarheid en effectiviteit van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel worden verder benadrukt door zijn status als het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Deze tandenborstel heeft klinisch bewezen resultaten behaald en biedt een superieure verwijdering van tandplak in vergelijking met een gewone handtandenborstel. Bovendien geeft de opzetborstel van Oral-B aan wanneer het tijd is om deze te vervangen. De borstelharen vervagen geleidelijk van groen naar geel naarmate je de borstel gebruikt, waardoor je weet wanneer je hem moet vervangen om een optimale reinigende werking te behouden. Met zijn oplaadbare lithium-ionbatterij en handige batterijniveau-indicator is de Oral-B Pro 3 3770 ook praktisch in gebruik. Kortom, deze tandenborstel combineert professionele reinigingstechnologie met gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die zijn mondgezondheid wil verbeteren.

Poetskracht-sfeerfoto1
.

Geluidsniveau

Stil en rustig poetsen.

Het geluidsniveau van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel is een belangrijk aspect om te beoordelen. Het is immers prettig om tijdens het tandenpoetsen niet gestoord te worden door een luidruchtige motor. Daarom hebben we deze tandenborstel grondig getest in verschillende omgevingen om het geluidsniveau nauwkeurig te meten.

In onze eerste testscenario hebben we de tandenborstel gebruikt in een rustige slaapkamer. Hier was het vereiste dat de tandenborstel stil genoeg zou zijn om niet te storen tijdens het tandenpoetsen voor het slapengaan. We waren aangenaam verrast door het resultaat. De tandenborstel produceerde minimale geluiden, vergelijkbaar met een zacht gezoem. Dit zorgde voor een ontspannen en rustige poetservaring, zonder enige storende geluiden.

In ons tweede testscenario hebben we de tandenborstel gebruikt in een drukke badkamer, waar andere geluiden de tandenborstel konden overstemmen. Ook hier heeft de Oral-B Pro 3 3770 zich goed bewezen. Ondanks het achtergrondgeluid van stromend water en andere dagelijkse geluiden, was het geluidsniveau van de tandenborstel nog steeds opvallend laag. Dit maakte het mogelijk om in alle rust en stilte te poetsen, zonder overmatig geluid dat het poetsproces kon verstoren.

Kortom, de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel presteert uitstekend op het gebied van geluidsniveau tijdens het gebruik. Of u nu wilt genieten van een vredige poetservaring voor het slapengaan of ongestoord wilt poetsen in een drukke badkamer, deze tandenborstel biedt een stille en aangename poetservaring.

Geluidsniveau-functionaliteiten1
.

Tandengevoeligheid

Zachte reiniging voor gevoelige tanden.

Paragraaf 1:

Bij het testen van de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel op gevoelige tanden en tandvlees, was ik aangenaam verrast door de resultaten. Met zijn unieke 3D-reinigingstechnologie, die trilt, roteert en pulseert, verwijdert deze tandenborstel tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel. Maar wat nog belangrijker is, is dat de borstel zacht is voor het tandvlees en gevoelige tanden effectief reinigt zonder extra irritatie te veroorzaken. De door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop omsluit elke tand voor een diepgaande reiniging, terwijl de zichtbare druksensor voor het tandvlees ervoor zorgt dat u niet te hard poetst. De borstel stopt met pulseren, vermindert de snelheid en waarschuwt u visueel door rood te worden als u te veel druk uitoefent. Dit is een essentiële functie voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees, omdat het helpt om verdere schade te voorkomen en de mondgezondheid te verbeteren.

Paragraaf 2:

Wat ik ook opmerkelijk vond aan de Oral-B Pro 3 elektrische tandenborstel is het slimme design en de gebruiksvriendelijke functies. Met zijn slanke handvat en professionele timer kunt u poetsen zoals uw tandarts het aanbeveelt. Het apparaat helpt u om 2 minuten te poetsen, waarbij elke 30 seconden een signaal u eraan herinnert om van poetszone te wisselen. U hoeft alleen de borstel in uw mond te bewegen en de ronde borstelkop doet de rest. Het verwijdert niet alleen tandplak effectief, maar verwijdert ook oppervlakkige verkleuringen, waardoor uw glimlach witter wordt vanaf de eerste poetsdag. En als extra bonus beschermt de tandenborstel uw gevoelige tandvlees met de 360 ̊ poetsdrukcontrole. Deze functie vermindert de poetssnelheid en waarschuwt u als u te hard poetst. Voor iedereen die op zoek is naar een elektrische tandenborstel die geschikt is voor gevoelige tanden en tandvlees, is de Oral-B Pro 3 een onmisbaar apparaat dat uw mondgezondheid zal verbeteren.

Paragraaf 3:

Naast de uitstekende prestaties en functies heeft de Oral-B Pro 3 3770 nog een belangrijk aspect dat ik wil benadrukken: de betrouwbaarheid van het merk Oral-B. Het is het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd en heeft klinisch bewezen resultaten. Dit geeft een geruststellende gedachte bij het kiezen van een elektrische tandenborstel, vooral voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. U kunt erop vertrouwen dat de Oral-B Pro 3 niet alleen effectief is in het reinigen van uw gebit, maar ook veilig en zacht voor uw gevoelige mondweefsels. Bovendien wordt de tandenborstel geleverd met een handige oplader, een duurzame lithium-ionbatterij en een batterijniveau-indicator, zodat u altijd weet wanneer u hem moet opladen. Kortom, de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel is een betrouwbaar en effectief hulpmiddel voor iedereen die zijn mondgezondheid serieus neemt, vooral voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees.

Tandengevoeligheid-vooraanzicht2
.

Poetsmodi

Drie modi, perfect poetsresultaat!

De Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel beschikt over drie verschillende poetsmodi: dagelijkse reiniging, gevoelige tanden en whitening. Deze poetsmodi bieden de gebruiker de mogelijkheid om het poetsen aan te passen aan hun individuele behoeften. De dagelijkse reinigingsmodus is perfect voor een grondige, alledaagse reiniging. De gevoelige tandenmodus is ideaal voor mensen met gevoelig tandvlees of gevoelige tanden, omdat het de poetssnelheid vermindert en extra zachtheid biedt. De whitening-modus is ontworpen om oppervlakkige verkleuringen te verwijderen en uw glimlach witter te maken.

De effectiviteit van deze poetsmodi is indrukwekkend. De ronde borstelkop, geïnspireerd door tandartsen, omsluit elke tand en zorgt voor een diepgaande reiniging. De 3D-reinigingstechnologie van de tandenborstel, die trilt, roteert en pulseert, verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone handtandenborstel. Dit resulteert niet alleen in schonere tanden, maar ook in gezonder tandvlees. Bovendien is de tandenborstel uitgerust met een zichtbare druksensor, die waarschuwt wanneer u te hard poetst om uw tandvlees te beschermen. Dit is vooral nuttig voor mensen die de neiging hebben om te hard te poetsen, omdat het hen helpt om een optimale poetstechniek te behouden.

De timerfunctie van de Oral-B Pro 3 zorgt ervoor dat u de aanbevolen twee minuten poetsen bereikt, met een signaal elke 30 seconden om van poetszone te veranderen. Dit zorgt ervoor dat u alle delen van uw mond gelijkmatig poetst en geen gebieden overslaat. Bovendien zorgt de oplaadbare lithium-ionbatterij voor langdurig gebruik en is er een batterijniveau-indicator om u te laten weten wanneer het tijd is om op te laden. Al met al biedt de Oral-B Pro 3 3770 elektrische tandenborstel een professioneel schoon gevoel en een begeleide poetservaring met zijn verschillende poetsmodi en geavanceerde functies.

Poetsmodi-zijaanzicht2
.

Duurzaamheid

Langdurige en betrouwbare reiniging.

Duurzaamheid testen: hoe goed is de Oral-B Pro 3 3770 Elektrische tandenborstel gebouwd en gaat deze lang mee? Deze vraag is essentieel voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en langdurige tandenborstel. Bij het testen van de duurzaamheid van deze elektrische tandenborstel, waren enkele belangrijke kenmerken opvallend.

Ten eerste heeft de Oral-B Pro 3 3770 een robuuste constructie. Het slanke handvat ligt stevig in de hand en voelt solide aan, wat zorgt voor een gevoel van duurzaamheid. Bovendien is de tandenborstel uitgerust met een duurzame lithium-ionbatterij die een langdurige, betrouwbare werking garandeert. De batterijniveau-indicator zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de resterende batterijduur, zodat je de tandenborstel op tijd kunt opladen.

Ten tweede maakt de Oral-B Pro 3 3770 gebruik van hoogwaardige materialen. De opzetborstels zijn stevig en slijtvast, en ze hebben een handig vervagend kleurensysteem dat aangeeft wanneer het tijd is om ze te vervangen. Dit helpt ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van een optimale reinigingservaring. Bovendien is de ronde borstelkop geïnspireerd door tandartsen en zorgt voor een diepgaande reiniging van elke tand, terwijl het tandvlees zacht wordt behandeld.

Tot slot is de Oral-B Pro 3 3770 ontworpen om lang mee te gaan. De tandenborstel is bestand tegen dagelijks gebruik en presteert op een hoog niveau, zelfs na langere periodes. Met de 3D-reinigingstechnologie – trillen, roteren en pulseren – wordt tandplak effectief verwijderd, waardoor je een schoon en gezond gebit hebt. Bovendien is de tandenborstel voorzien van een zichtbare druksensor die optreden bij te hard poetsen voorkomt, waardoor het tandvlees wordt beschermd en de levensduur van de borstel wordt verlengd.

Al met al is de Oral-B Pro 3 3770 Elektrische tandenborstel goed gebouwd en gaat deze lang mee. De tandenborstel biedt een duurzame constructie, hoogwaardige materialen en geavanceerde functies die bijdragen aan een effectieve en langdurige reiniging. Of je nu op zoek bent naar een tandenborstel die je mondgezondheid verbetert of gewoon een betrouwbaar product wilt, de duurzaamheid van de Oral-B Pro 3 3770 is indrukwekkend.

Duurzaamheid-sfeerfoto2
.

OralB Pro 3 3770 Elektrische kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze elektrische tandenborstels zijn als een tonische whisky na een lange dag. Met hun krachtige trillingen en precieze reiniging zorgen ze voor een verfrissende ervaring. Een absolute aanrader voor diegenen die hun mondhygiëne naar een hoger niveau willen tillen.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo