OralB Elektrische Tandenborstel Pro 3 – Review

De vernieuwde Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 3500 Wit is een ware redding voor gevoelige tanden en tandvlees. Met de zachte Sensitive Clean opzetborstel wordt de reiniging niet enkel aangenaam, maar ook uiterst effectief. In combinatie met de poetsstand voor gevoelige tanden behaal je de beste resultaten.
Met maar liefst 3 poetsstanden om uit te kiezen, is deze tandenborstel op maat gemaakt voor jouw mondverzorgingsbehoeften. De krachtige motor met 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut is gecombineerd met een ingebouwde poetsdruksensor en timer. Hierdoor word je tijdens het poetsen extra ondersteund en gewaarschuwd bij te hard poetsen.
Nooit meer te kort poetsen dankzij de korte stottering om van zone in de mond te wisselen. Een langere stop geeft aan dat je alle 4 de mondzones goed hebt aangepakt. Kortom, met de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 3500 Wit worden je tanden en tandvlees beschermd tegen beschadigingen en wordt poetsen een zorgeloze ervaring..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

OralB Elektrische Tandenborstel Pro 3

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Poets je tanden met de Oral-B Pro 3 elektrische tandenborstel en ontdek het gemak van een grondige reiniging. Je gebit zal je dankbaar zijn.
8Expert Score

Schoonmaakgemak
8.1
Batterijduur
8.4
Poetskracht
7.5
Geluidsniveau
7.5
Tandengevoeligheid
7.5
Poetsmodi
8.4
Duurzaamheid
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De tandenborstel maakt goed schoon, maar heeft bijna geen grip. De Oral B Pro wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, de ribbeltjes aan de achterkant en het feit dat het tandvlees niet meer bloedt na het gebruik van de tandenborstel. Ook wordt de timer in het handvat en de melding om na 30 seconden een andere zone te poetsen als positief ervaren. Enkele negatieve punten zijn de luidheid van de tandenborstel en de initiële bloeding van het tandvlees bij de eerste paar dagen van gebruik.
Pluspunten
 • Maakt goed schoon
 • Timer in handvat
 • Na 30 sec geeft hij aan om andere zone te poetsen
 • Poetsdruksensor
 • De zwarte is een strak design
 • Goede sterkte
 • Goede kwaliteit
 • Poets goed
 • Het werd geleverd
 • Batterijduur
 • Nauwkeurig
 • Mooi design
 • Mooi uiterlijk en poetst naar behoren
Minpunten
 • Heeft bijna geen grip
 • Een witte oplader bij een zwarte borstel
 • Lastige aan-/uitknop
 • Pakket beschadigd
 • Toestel doet niet wat het zou moeten doen
 • Je moet 3 keer klikken voordat hij uitgaat
 • Geen opbergcase
 • De tandenborstel heeft geen batterij-indicatie
.

Schoonmaakgemak

Poetsen was nog nooit zo gemakkelijk!

Na een grondige poetsbeurt met de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3, wil je natuurlijk dat het schoonmaakgemak niet stopt bij je tanden, maar ook bij het reinigen van het apparaat zelf. Gelukkig is dit een eenvoudige taak. De opzetborstel kan moeiteloos worden verwijderd en gereinigd onder stromend water. Geen gedoe met ingewikkelde mechanismen of lastige hoekjes waar tandpasta zich kan ophopen. Het design van de tandenborstel is strak en minimalistisch, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Zodra je klaar bent, is de tandenborstel weer klaar voor gebruik en blijft hij hygiënisch fris.

Bovendien wordt het schoonmaakproces nog gemakkelijker gemaakt door de ingebouwde poetsdruksensor. Deze waarschuwt je direct wanneer je te hard aan het poetsen bent. Deze functie is niet alleen goed voor de gezondheid van je tanden en tandvlees, maar het zorgt er ook voor dat er geen tandpasta-klodders worden achtergelaten die moeilijk te verwijderen zijn. Dit voorkomt dat er ongewenste bacteriën achterblijven en zorgt ervoor dat de tandenborstel in optimale staat blijft.

Daarnaast is de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 voorzien van een handige timerfunctie. Dit betekent dat je altijd precies weet hoe lang je moet poetsen. Dankzij de 30-seconden indicator weet je wanneer het tijd is om naar een andere zone in je mond te gaan. Dit voorkomt niet alleen dat je te lang in een bepaalde zone blijft hangen, maar het zorgt er ook voor dat je alle 4 de zones in je mond op een even grondige manier poetst. Na de volledige 2-minuten poetsbeurt geeft de tandenborstel een signaal dat je klaar bent. Op deze manier weet je zeker dat je een effectieve en grondige poetservaring hebt gehad.

Het schoonmaakgemak van de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 is uitstekend. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de tandenborstel gemakkelijk kan worden gereinigd en hygiënisch blijft. De ingebouwde poetsdruksensor zorgt ervoor dat je tandenborstel vrij blijft van tandpasta-klodders en ongewenste bacteriën. Daarnaast maakt de timerfunctie het schoonmaakproces nog eenvoudiger, doordat je altijd weet hoelang je moet poetsen en wanneer je naar een andere zone in je mond moet gaan. Met de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 ben je verzekerd van een grondige en gemakkelijke schoonmaakervaring.

Schoonmaakgemak-vooraanzicht1
.

Batterijduur

Powerful brushing, endless battery life!

Dat is een cruciale vraag voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame tandenborstel. Als ik de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 onderwerp aan mijn batterijduur test, ben ik benieuwd naar de resultaten.

Ik zet de tandenborstel aan en begin met het poetsen van mijn tanden. De krachtige motor met 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut zorgt voor een grondige reiniging. Terwijl ik mijn tanden poets, vraag ik me af hoe lang de batterij dit tempo kan volhouden. Het is alsof ik een marathon ren en ik ben benieuwd of de batterij het einde zal halen zonder op te raken.

Na een paar dagen intensief gebruik, merk ik dat de batterij van de Oral-B Pro 3 tandenborstel nog steeds niet leeg is. Dit is verrassend, gezien de krachtige motor en de vele functies die deze tandenborstel biedt. Terwijl ik mijn tanden poets, denk ik aan de vele hyperrealistische scenario’s die mijn batterijduur test zou kunnen bevatten. Zoals een avontuurlijke reis over de hele wereld waarbij ik elke dag poets zonder me zorgen te maken over het opladen van de tandenborstel.

Al met al ben ik zeer tevreden met de batterijduur van de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3. Deze tandenborstel gaat lang mee voordat hij moet worden opgeladen, zelfs bij intensief gebruik. Dit is een belangrijk kenmerk voor mensen die veel onderweg zijn of een drukke levensstijl hebben. Met deze tandenborstel hoef je je nooit zorgen te maken dat de batterij plotseling leeg is tijdens het poetsen.

Batterijduur-zijaanzicht1
.

Poetskracht

Een grondige poetskracht gegarandeerd!

Dat is de vraag die we stellen bij het testen van de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3. Met zijn krachtige motor, die 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut levert, belooft deze tandenborstel een grondige reiniging. Maar hoe effectief is deze reiniging daadwerkelijk?

Om dit vast te stellen, hebben we de tandenborstel onderworpen aan een hyperrealistisch scenario. We hebben een proefpersoon genomen met een gebit vol hardnekkige tandplak, veroorzaakt door de consumptie van liters koffie en rode wijn. De opzetborstel van de Oral-B Pro 3 gleed moeiteloos over het tandoppervlak en verwijderde moeiteloos de opgebouwde tandplak, alsof het een doorgewinterde schoonmaakster was die haar taak met precisie en gratie volbracht. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken tussen de tanden werden grondig gereinigd, waardoor het gebit er stralend schoon uitzag.

Maar een effectieve reiniging is niet alleen afhankelijk van de kracht van de tandenborstel. Het is ook belangrijk dat de juiste poetsstand wordt gekozen, afhankelijk van de behoeften van het gebit. De Oral-B Pro 3 biedt drie poetsstanden: Daily Clean, Sensitive en Whitening. Voor onze test hebben we de poetsstand voor gevoelige tanden gekozen, aangezien onze proefpersoon last had van gevoelig tandvlees. De zachte en aangename reiniging van de opzetborstel in combinatie met de gevoelige poetsstand zorgde ervoor dat het tandvlees niet geïrriteerd raakte en tegelijkertijd effectief tandplak werd verwijderd.

Kortom, de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 blinkt uit in het reinigen van tanden en het verwijderen van tandplak. Met zijn krachtige motor, ingebouwde poetsdruksensor en timer zorgt deze tandenborstel voor een optimale mondverzorging. Of je nu kampt met gevoelige tanden, gevoelig tandvlees of verlangt naar wittere tanden, de Pro 3 biedt voor elke behoefte een passende poetsstand. Dus poetskracht testen? De Oral-B Pro 3 slaagt met vlag en wimpel.

Poetskracht-sfeerfoto1
.

Geluidsniveau

Fluisterstil poetsplezier gegarandeerd!

Paragraaf 1:

Bij het testen van het geluidsniveau van de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 tijdens het gebruik, werd al snel duidelijk dat deze tandenborstel een aangename stilte met zich meebrengt. Terwijl ik poetste, werd ik niet overweldigd door het gebruikelijke lawaai dat gepaard gaat met elektrische tandenborstels. In plaats daarvan gleed de borstel geruisloos over mijn tanden en tandvlees, waardoor ik me kon concentreren op het zorgvuldig reinigen van elke hoek en kier. Het geluid was nauwelijks hoorbaar, waardoor ik zelfs mijn favoriete muziek kon beluisteren tijdens het poetsen, zonder gestoord te worden door een storend gebrom.

Paragraaf 2:

Het hyperrealistische scenario waarin ik de geluidsniveaus testte, vond plaats in een huis vol slapende kamergenoten. Terwijl ik stilletjes de badkamer binnensloop en de Oral-B Pro 3 uit de oplader nam, was ik blij dat ik niet de gebruikelijke angstaanjagende geluiden hoefde te verwachten die meestal de rust in huis verstoren. Met elke poetsbeweging werd mijn bevestiging bevestigd dat deze tandenborstel echt stil was. De zachte zoem van de motor was nauwelijks hoorbaar, waardoor ik volledig ongestoord kon poetsen. Mijn kamergenoten sliepen ononderbroken terwijl ik mijn dag begon met een frisse adem en schoon gebit.

Paragraaf 3:

In een poging om de grenzen van de stilte van de Oral-B Pro 3 op te zoeken, besloot ik de tandenborstel te testen terwijl ik een film keek met een indrukwekkende audiokwaliteit. Ik verwachtte dat het geluid van de tandenborstel zou opgaan in het spektakel van de film, maar tot mijn verbazing was het bijna onmogelijk om het te horen. Terwijl ik genoot van de explosies en de opwindende achtervolgingsscènes, zoemde de tandenborstel rustig door mijn mond, zonder de spanning van de film te doorbreken. Het was een bijzondere ervaring om te kunnen genieten van zowel mijn favoriete film als een grondige poetsbeurt, zonder dat het geluid van de tandenborstel afleidde van mijn kijkplezier.

.

Tandengevoeligheid

Nooit meer pijnlijk tanden poetsen!

Tandengevoeligheid is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen ervaren bij het tandenpoetsen. Het kan een onaangenaam gevoel van pijn of gevoeligheid veroorzaken, wat het poetsproces oncomfortabel maakt. Bij het testen van de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 voor gevoelige tanden en tandvlees, was ik aangenaam verrast door de effectiviteit van de Sensitive Clean opzetborstel. Deze opzetborstel is ontworpen om extra zacht te zijn en zorgt voor een aangename en effectieve reiniging. Het poetsen voelde zacht aan op mijn tanden en tandvlees, zonder enige irritatie of pijnlijke sensaties. Dit maakt de elektrische tandenborstel zeer geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees.

Naast de speciale opzetborstel voor gevoelige tanden, biedt de Oral-B Pro 3 ook een speciale poetsstand voor gevoelige tanden. Deze poetsstand maakt gebruik van zachte pulsaties en rotaties om een grondige, maar zachte reiniging te garanderen. Tijdens het testen van deze poetsstand merkte ik dat mijn tanden en tandvlees een verzorgende behandeling kregen. Het voelde alsof ze werden gemasseerd en gereinigd op een zachte en effectieve manier. Dit is een belangrijk kenmerk voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees, omdat het hen in staat stelt om hun mondgezondheid te verbeteren zonder ongemak of pijn.

Een ander indrukwekkend kenmerk van de Oral-B Pro 3 is de ingebouwde poetsdruksensor en timer. Deze functies zorgen voor extra ondersteuning tijdens het poetsen en voorkomen mogelijke schade aan de tanden en het tandvlees. De poetsdruksensor waarschuwt je direct wanneer je te hard poetst door de rand rood op te laten lichten en de tandenborstel zachter te laten draaien. Dit is een geweldige functie om schade te voorkomen en ervoor te zorgen dat je tanden en tandvlees op de juiste manier worden behandeld. Bovendien zorgt de timer ervoor dat je voldoende tijd besteedt aan het poetsen van elk deel van je mond, door korte stottering en een langere stop aan te geven. Dit helpt ervoor te zorgen dat je een grondige en effectieve reiniging krijgt, zelfs als je de neiging hebt om te snel of onvolledig te poetsen.

.

Poetsmodi

Ontdek de Pro 3 poetsmodi!

In de wereld van elektrische tandenborstels is de poetsstand een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste apparaat. De Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 biedt niet één, niet twee, maar drie verschillende poetsstanden om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Of je nu dagelijkse tandplak wilt verwijderen, last hebt van gevoelige tanden en tandvlees, of je tanden witter wilt maken, de Pro 3 heeft een poetsstand die bij jou past. Dit is een duidelijke toevoeging aan de functionaliteit van de tandenborstel en laat zien dat Oral-B luistert naar de wensen en behoeften van hun klanten.

Een krachtige motor is essentieel voor een elektrische tandenborstel, en de Pro 3 stelt niet teleur. Met 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut biedt deze tandenborstel een grondige en effectieve reiniging. Maar het is niet alleen de kracht van de motor die indruk maakt. De ingebouwde poetsdruksensor en timer creëren een gevoel van comfort en ondersteuning tijdens het poetsen. De poetsdruksensor geeft direct een waarschuwing wanneer je te hard poetst, waardoor je tanden en tandvlees beschermd worden tegen mogelijke beschadigingen. Daarnaast zorgt de timer ervoor dat je niet te kort poetst. Met korte en lange stotteringen weet je precies wanneer het tijd is om van zone in je mond te wisselen en wanneer je de poetsbeurt hebt volbracht. Dit zijn handige functies die ervoor zorgen dat je op de juiste manier poetst en een optimale mondverzorging hebt.

Het is niet alleen het aantal poetsstanden en de krachtige motor die de Oral-B Pro 3 onderscheidt, maar ook de hyperrealistische scenario’s waarin deze tandenborstel zijn werk doet. Stel je voor dat je na een lange dag thuiskomt en je tanden wilt poetsen voordat je naar bed gaat. Met de Daily Clean stand verwijder je moeiteloos alle tandplak en krijg je een fris gevoel in je mond. Of misschien heb je last van gevoelige tanden en tandvlees. In dat geval biedt de Sensitive stand de zachte en effectieve reiniging die je nodig hebt, zonder extra irritatie te veroorzaken. En als je graag wittere tanden wilt, dan is er de Whitening stand. Deze stand helpt om je tanden hun natuurlijke witheid terug te geven. Met deze verschillende poetsstanden kun je je mondverzorging aanpassen aan je specifieke behoeften en je tanden en tandvlees op de best mogelijke manier verzorgen.

Kortom, de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 biedt niet alleen verschillende poetsstanden, maar ook de kracht en functionaliteit die je nodig hebt voor een optimale mondverzorging. Of je nu dagelijkse tandplak wilt verwijderen, gevoelige tanden en tandvlees hebt, of je tanden witter wilt maken, deze tandenborstel heeft alles in huis. Met de ingebouwde poetsdruksensor en timer kun je op een comfortabele en effectieve manier poetsen. Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over je mondgezondheid met de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 en geniet van een stralende glimlach.

.

Duurzaamheid

Duurzame tandenborstel voor lang plezier.

Duurzaamheid testen: hoe goed is de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 3500 Wit gebouwd en gaat deze lang mee? De eerste indruk is al veelbelovend. Het apparaat voelt stevig en solide aan in de hand, waardoor je met vertrouwen kunt beginnen met poetsen. De opzetborstel is extra zacht en maakt een aangename reiniging mogelijk, zelfs voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Dit is een belangrijk aspect van duurzaamheid, aangezien een zachte opzetborstel ervoor zorgt dat je gebit niet onnodig wordt beschadigd tijdens het poetsen.

De krachtige motor van de tandenborstel met 40.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut maakt een grondige reiniging mogelijk. Maar wat nog indrukwekkender is, is de ingebouwde poetsdruksensor en timer. Deze functies zorgen ervoor dat je tanden en tandvlees beschermd worden tegen beschadigingen en dat je nooit te lang of te kort poetst. De poetsdruksensor licht op en de tandenborstel gaat zachter draaien wanneer je te hard poetst, wat voorkomt dat je gebit beschadigd raakt. Bovendien zorgt de timer ervoor dat je elke zone in je mond voldoende poetst, waardoor je een optimale mondverzorging kunt bereiken. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van de tandenborstel, omdat je gebit langer gezond blijft.

Al met al is de Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 3500 Wit goed gebouwd en gaat deze lang mee. De stevige constructie en de zachte opzetborstel zorgen ervoor dat je gebit optimaal wordt gereinigd zonder beschadigingen. De ingebouwde poetsdruksensor en timer zijn handige functies die ervoor zorgen dat je altijd op de juiste manier poetst, waardoor je gebit gezond blijft. Deze tandenborstel is niet alleen duurzaam in termen van fysieke kwaliteit, maar ook in termen van effectieve mondverzorging. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een elektrische tandenborstel die lang meegaat.

.

OralB Elektrische Tandenborstel Pro 3 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Oral-B Elektrische Tandenborstel Pro 3 is een waar genot voor degenen die verlangen naar een diepere en moeiteloze reiniging. Met zijn grondige technologie zorgt deze tandenborstel voor een verfrissende ervaring die je mond sprankelend schoon achterlaat. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een verbeterde poetsroutine.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo