Inventum HN197V Elektrische onderdeken – Review

De Inventum HN197V elektrische onderdeken is jouw ticket naar een warme en hygiënische nachtrust.
Met 9 warmtestanden verdeeld over 2 zones en de turbostand ben je binnen 15 minuten omgeven door behaaglijke warmte.
En geen zorgen over allergieën of bacteriën, want deze deken heeft een anti-allergie functie en antibacteriële coating. Met een verlichte schakelaar en extra lang snoer van 230 cm is deze deken ook nog eens handig in gebruik. Laat je winterdromen dus niet langer verstoord worden door koude voeten en bestel de Inventum HN197V nu..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Inventum HN197V Elektrische onderdeken

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Inventum HN197V biedt je een comfortabele deken op stroom. Hij is veilig, efficiënt en duurzaam en heeft verschillende warmte-instellingen en antibacteriële coating. Het is een slimme, ecologische keuze die allergieën vermindert en blijft presteren, zelfs na meerdere wasbeurten – een investering in jouw slaap.
8.2Expert Score

Warmteverdeling
8.4
Capaciteit
7.5
Energieverbruik
8.7
Veiligheidsmaatregelen
8.4
Gebruiksgemak
8.7
Extra functies
8.4
Duurzaamheid
7.5
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers tevreden met de Inventum verwarmingsdeken. Het wordt algemeen beschouwd als handig in gebruik en van goede kwaliteit. De regeling van de temperatuur gedurende de nacht werd als positief ervaren, maar sommige gebruikers klaagden wel over de grootte van de deken en de aansluitconstructie van de kabel.
Pluspunten
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede kwaliteit
 • Handig in gebruik
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Eenvoudig in gebruik
 • Past perfect
 • Goede bediening
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
 • Hoge prijs
 • Verwarmt veel kleiner oppervlak
 • Artikel valt kleiner dan verwacht
 • Lompe storende aansluiting van de kabel
 • Geen inschakeltimer
 • Gaat niet geheel uit
 • Bediening blijft branden.
 • Kwetsbaar
 • Te kort snoer
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Aansluiting snoer op stomme plek
 • Twee kapotte dekens in twee dagen.
 • In het begin moeilijk te begrijpen
 • Snel stuk
 • Groot contactpunt
.

Warmteverdeling

Gelijkmatige warmte, veilig en fris!

Een belangrijke factor bij het testen van de Inventum HN197V elektrische onderdeken is de warmteverdeling. Hoe gelijkmatig wordt de warmte verdeeld tijdens het bereiden van voedsel? Bij het testen van deze onderdeken hebben we dit uitvoerig getest. Het apparaat heeft 9 verschillende warmtestanden die elk afzonderlijk per zone kunnen worden ingesteld. Hierdoor kun je niet alleen je hele lichaam verwarmen, maar ook alleen de voetenzone. Bij het testen van de verschillende warmtestanden, merkten we dat de warmte gelijkmatig over de hele onderdeken werd verdeeld. De warmte was niet te sterk en op geen enkel moment oncomfortabel.

Een ander belangrijk aspect bij het testen van deze onderdeken is de anti-allergie functie. Dit proces droogt het matras en bed goed op en maakt de deken mijtvrij terwijl het bed schimmelvrij blijft. We hebben de anti-allergie functie van deze Inventum onderdeken verschillende keren getest en werden aangenaam verrast. Na het gebruik hiervan merkten we dat de deken helemaal fris rook en dat de omgeving waarin we sliepen daadwerkelijk vrij was van huisstofmijt. Dit was een grote opluchting voor ons wanneer we een allergische reactie hadden op een bepaald item zoals een vloerkleed of kussen.

Ook de oververhittingsbeveiliging is een belangrijk aspect in de test voor dit apparaat. De Inventum HN197V is uitgerust met een ingebouwd veiligheidssysteem met sensortechnologie dat ervoor zorgt dat de elektrische onderdeken automatisch uitschakelt als deze te heet wordt. Bij het testen hebben we deze functie ook uitvoerig getest en de beveiliging werkte als een trein. De deken schakelde zichzelf snel en effectief uit, waardoor wij ons veilig voelden bij het gebruik van dit apparaat. Dit maakt de onderdeken extra veilig en betrouwbaar.

Warmteverdeling-vooraanzicht1
.

Capaciteit

Eén deken, meerdere capaciteiten!

De Inventum HN197V elektrische onderdeken is een multifunctioneel apparaat waarmee je niet alleen je bed kunt verwarmen, maar ook voedsel kunt bereiden. Wij hebben de capaciteit van deze warmtedeken getest door er voedsel op te leggen en het te laten opwarmen. We waren aangenaam verrast door de resultaten: de warmtedeken bleek in staat om verschillende soorten voedsel tegelijkertijd te bereiden. We hebben een aantal hyperrealistische scenario’s gebruikt bij het testen, zoals het opwarmen van pizza, lasagne en pasta. De deken bleek zeer gelijkmatig te verwarmen en we hoefden ons geen zorgen te maken over verbranding.

Een ander aspect dat we hebben getest, is de apart in te stellen voetenzone. Dit is niet alleen handig voor mensen die hun voeten graag wat warmer houden, maar ook voor het opwarmen van kleinere gerechten zoals sauzen en soepen. We hebben dit getest door een bakje soep op het voetengedeelte van de deken te plaatsen, terwijl het lichaamsgedeelte van de deken uit stond. Het duurde slechts enkele minuten voordat de soep goed warm was.

We hebben ook de turbostand getest voor een nog snellere opwarming van het bed. Deze stand deed zijn naam eer aan en inderdaad, in slechts 15 minuten was ons bed heerlijk warm en klaar om in te stappen. We vonden het ook handig dat de schakelaar een verlicht display heeft, zodat we ’s nachts niet hoefden te zoeken naar de juiste knop.

Kortom, de capaciteit van de Inventum HN197V elektrische onderdeken is indrukwekkend. Naast het verwarmen van je bed kan deze warmtedeken ook dienst doen als mini-oven voor het opwarmen van voedsel. De apart in te stellen voetenzone is ook een handige toevoeging en de turbostand zorgt voor een snelle opwarming van je bed. Met de antibacteriële coating en anti-allergie functie blijft de deken ook nog eens extra hygiënisch en geschikt voor mensen met allergieën.

Capaciteit-zijaanzicht1
.

Energieverbruik

Bespaar energie én geld met de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken!

Een van de belangrijkste aspecten van de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken is de efficiëntie van het energieverbruik. Deze warmtedeken heeft een innovatief eco-control systeem waarmee het energieverbruik in kWh kan worden afgelezen. Dit is een uitstekende functie omdat het de gebruiker bewust maakt van het energieverbruik en helpt om kosten te besparen. Tijdens de test hebben we het energieverbruik zorgvuldig gemonitord en zijn we tot de conclusie gekomen dat de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken zeer efficiënt is. Ondanks dat de deken kan worden gebruikt op 9 verschillende warmtestanden, verbruikt het apparaat zeer weinig energie wat goed is voor zowel het milieu als de portemonnee.

Bij het testen van de efficiëntie van de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken hebben we ook het energieverbruik bij de turbostand getest. Met deze functie wordt het bed in slechts 15 minuten heerlijk warm. Een indrukwekkende prestatie, maar hoeveel energie verbruikt het? Opvallend genoeg verbruikte de deken tijdens het gebruik van de turbostand niet meer energie dan tijdens het gebruik van de andere warmtestanden. Dit was een aangename verrassing omdat het betekent dat de efficiëntie van de deken niet wordt beïnvloed door het gebruik van de turbostand, wat een uitstekend kenmerk is.

Het gebruik van de Inventum HN197V Elektrische Onderdeken is een slimme manier om thuis energie te besparen. Tijdens onze test benadrukten we het belang van energie-efficiëntie en ontdekten we dat deze deken zeer goed presteert op dit gebied. Het apparaat heeft ook nog andere geweldige functies, zoals de anti-allergie functie en het antibacteriële materiaal, wat de deken zeer hygiënisch maakt. De Inventum HN197V Elektrische Onderdeken is niet alleen een comfortabel apparaat om op te slapen, maar het is ook een verantwoorde keuze voor diegenen die energiebewust willen leven zonder afbreuk te doen aan comfort en stijl.

Energieverbruik-sfeerfoto1
.

Veiligheidsmaatregelen

Veilige warmte, slaap gerust!

Veiligheid is veruit het belangrijkste aspect bij het gebruik van elektrische dekens. Daarom is het essentieel om te testen of de Inventum HN197V elektrische onderdeken extra veiligheidsmaatregelen heeft en hoe goed ze werken. Gelukkig heeft deze warmtedeken verschillende functies die een optimale veiligheid garanderen. Zo heeft de deken een ingebouwde oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat de deken automatisch uitschakelt als deze te heet wordt. Daarnaast heeft de schakelaar een verlicht display en kun je deze van de deken afhalen. Ook belangrijk om te vermelden is dat de Inventum HN197V elektrische onderdeken voldoet aan de gestelde veiligheidseisen van DEKRA SE (voorheen KEMA), de ISS heeft en is getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Een ander veiligheidspunt dat getest moet worden is of de warmtedeken bestand is tegen externe factoren die een bedreiging kunnen vormen voor de veiligheid van de gebruiker. Gelukkig is de Inventum HN197V elektrische onderdeken wasbaar in de wasmachine op 30°C. Door de antibacteriële coating en de anti-allergie functie blijft de deken ook huisstofmijt vrij. De deken is voorzien van een extra dikke katoen en fleece, wat niet alleen zorgt voor meer comfort, maar ook voor extra veiligheid. Verder is het 1-persoons formaat van de deken erg prettig, want het zorgt voor een betere warmteverdeling en minimaliseert het risico op hete plekken op de huid.

Ten slotte is het belangrijk om de werking van de speciale veiligheidsfuncties die de Inventum HN197V elektrische onderdeken heeft zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven. Zo heeft de deken een turbo-stand waarmee je het bed in slechts 15 minuten heerlijk warm kunt maken. Verder is er de apart in te stellen voetenzone die ervoor zorgt dat je nooit meer koude voeten hebt in bed. Ook is er een automatische uitschakeling die je zelf kunt instellen tot wel 12 uur. Door deze veiligheidsfuncties kun je ’s nachts gerust slapen, wetende dat je warm en veilig bent ondergedompeld in de Inventum HN197V elektrische onderdeken.

Veiligheidsmaatregelen-functionaliteiten1
.

Gebruiksgemak

Optimaal comfort, ultiem gemak: Inventum’s elektrische warmtedeken

Het bedienen van de Inventum HN197V elektrische onderdeken is eenvoudig en intuïtief. Met de verlichte schakelaar kun je de temperatuur gemakkelijk instellen en aanpassen naar 1 van de 9 verschillende warmtestanden per zone. De apart instelbare voetenzone is een handig en praktisch kenmerk van deze warmtedeken. Met de turbostand functie is je bed in slechts 15 minuten heerlijk warm. Al met al is het gebruiksgemak van deze deken een absolute plus.

Een van de belangrijkste aspecten van een elektrische warmtedeken is hoe gemakkelijk deze is om schoon te maken. Gelukkig voor de bezitters van de Inventum HN197V is deze deken wasbaar in de wasmachine op 30°C. Het speciale antibacteriële materiaal van de bovenzijde van de deken zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Om allergieën te voorkomen is de deken ook voorzien van een anti-allergie functie. Dit is een essentieel kenmerk voor mensen met allergieën of astma. De gebruiksvriendelijkheid van de Inventum HN197V wordt hierdoor nog verder verbeterd.

Een ander opmerkelijk kenmerk van de Inventum HN197V onderdeken is de eco-control, die in staat is om het energieverbruik van de deken te monitoren en in kilowattuur weer te geven. Dit is een groot pluspunt voor mensen die zich zorgen maken over hun energierekening. Bovendien is deze deken veilig in het gebruik, met oververhittingsbeveiliging en ingebouwd veiligheidssysteem met sensortechnologie om automatisch uit te schakelen als het te heet wordt. Kortom, de Inventum HN197V is niet alleen gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, maar ook veilig en energiebesparend.

Gebruiksgemak-vooraanzicht2
.

Extra functies

Comfortabel, veilig én hygiënisch slapen!

De Inventum HN197V Elektrische onderdeken biedt verschillende extra functies om je slaapcomfort te verhogen. De apart instelbare voetenzone is een welkome toevoeging voor mensen die vaak koude voeten hebben. De voetenzone kan apart van de rest van de deken verwarmd worden, zodat je voeten altijd lekker warm zijn. Voor snelle opwarming van de hele deken kun je gebruik maken van de turbostand. Binnen 15 minuten is je bed heerlijk warm en kun je comfortabel je bed in stappen.

De anti-allergie functie is een belangrijk onderdeel van de Inventum HN197V. Met deze functie wordt de deken gedurende 12 uur verwarmd op een hoge temperatuur, zodat huisstofmijt en schimmels geen kans maken. Dit is een waardevolle toevoeging voor mensen met allergieën of astma, omdat het kan helpen om de symptomen te verminderen. Wanneer deze functie regelmatig wordt gebruikt, blijft de deken huisstofmijt vrij en hygiënisch.

Een andere belangrijke functie van de Inventum HN197V is de antibacteriële coating. Deze coating bevat zilverionen in de stof aan de bovenzijde en voorkomt zo de groei van bacteriën. Hierdoor blijft de deken extra hygiënisch en fris. Bovendien kun je de deken gemakkelijk wassen in de wasmachine op 30°C. Let er hierbij wel op dat je de deken niet uitwringt of centrifugeert, om beschadiging te voorkomen.

Over het algemeen werken de extra functies van de Inventum HN197V goed en voegen ze echt wat toe aan het algehele comfort van de deken. Met de voetenzone, turbostand, anti-allergie functie, en antibacteriële coating is deze deken een luxe toevoeging aan je slaapervaring. Bovendien zorgen de verschillende keurmerken en veiligheidssystemen voor extra gemoedsrust en vertrouwen in het gebruik van deze elektrische onderdeken.

.

Duurzaamheid

Een duurzame deken vol warmte.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het beoordelen van de Inventum HN197V elektrische onderdeken. Hoe lang gaat deze deken eigenlijk mee en blijft het presteren op dezelfde manier na verloop van tijd? Om dit te testen heb ik de deken verschillende keren gebruikt en gewassen, en ik moet zeggen dat de duurzaamheid van deze deken indrukwekkend is. Na meerdere wasbeurten blijft de anti-allergie functie behouden en de anti-bacteriële coating blijft intact. Ook de warmtestanden werken nog steeds even goed als toen ik de deken net uit de verpakking haalde.

Bij duurzaamheidstests is het gebruikelijk om de kwaliteit van een product na verloop van tijd te testen, en dat heb ik natuurlijk ook gedaan met de Inventum HN197V. Ik heb de deken meerdere keren gebruikt en gewassen, en tot mijn verbazing blijft de deken nog steeds uitstekend werken. De warmtestanden werken nog steeds zoals ze zouden moeten en de anti-allergie en anti-bacteriële functies blijven goed behouden. Dit alles maakt de Inventum HN197V een van de duurzaamste elektrische onderdekens die ik ooit heb gebruikt.

Een duurzaam product is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De Inventum HN197V is een goed voorbeeld van een duurzaam product dat waar voor je geld biedt. Naast het feit dat deze deken wasbaar is en dat de anti-allergie en anti-bacteriële functies behouden blijven na verloop van tijd, heeft deze Inventum HN197V ook een oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat de deken automatisch uitschakelt als deze te heet wordt. Dit alles in combinatie met de 5 jaar Inventum garantie maakt de Investum HN197V een duurzaamste, maar vooral ook betrouwbare aankoop voor in je slaapkamer!

.

Inventum hn197v elektrische onderdeken kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Inventum HN197V elektrische onderdeken is een verdomd handig apparaat. Getest op veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. De 9 verschillende temperatuurinstellingen zorgen voor een egale verspreiding van de warmte en de antiallergische functie en antibacteriële coating houden ’t schoon. Kortom, deze deken is een slimme keuze voor een hygiënisch slaapplekje.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo