Medisana HU 665 Wasbare Elektrische – Review

Je hebt gewerkt als een muildier, en nu wil je niets liever dan ontspannen en wegdromen in een warm en uitnodigend bed. De HU665 warmtedeken is jouw beste vriend om de stress van de dag te vergeten en te ontspannen als een koning.
De deken is beschermd tegen oververhitting zodat je zonder zorgen kunt slapen, terwijl de afneembare bediening het wassen gemakkelijk maakt. Met drie warmtestanden en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening maakt de 60 Watt verwarming de perfecte temperatuur.
Daarnaast hebben ze ook nog eens gezorgd dat het textiel op een ecologisch verantwoorde manier is gefabriceerd volgens de Textielrichtlijn ‘Öko TEX standard 100’. Heerlijk comfortabel en duurzaam!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Medisana HU 665 Wasbare Elektrische

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De warmtedeken is een veilig, groen en comfortabel wondermiddel om je in de nacht lekker warm te houden. Het is efficiënt in energieverbruik, makkelijk in gebruik en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.
7.9Expert Score

Warmteverdeling
7.5
Capaciteit
7.2
Energieverbruik
8.4
Veiligheidsmaatregelen
7.5
Gebruiksgemak
8.1
Extra functies
8.4
Duurzaamheid
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de elektrische dekens, die snel opwarmen en automatisch uitschakelen. Er is wel enige kritiek op de bevestigingsbanden van sommige dekens, die beter ontworpen zouden kunnen worden. De meeste reviewers zijn blij met de goede prijs-kwaliteitverhouding en de handige functies van de dekens, hoewel sommigen teleurgesteld zijn over hun warmte-uitstraling en kwaliteit.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Handig in gebruik
 • Goede pasvorm
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Gebruiksvriendelijk
 • Voordelige koop
Minpunten
 • Geen minpunten
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Vind deken niet warm genoeg aan het voeteinde
 • Slechte kwaliteit
 • Slechte prijs/kwaliteit verhouding
 • Niet gebruiksvriendelijk
 • Warmt ontzettend traag op
 • Warmt zeer matig op
.

Warmteverdeling

Geniet van gelijkmatige warmte!

Een warmtedeken kan ervoor zorgen dat je na een lange dag werken kunt genieten van de warmte die je verdient. Maar hoe gelijkmatig wordt de warmte verdeeld tijdens het gebruik van de HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken van Medisana? Om dit te testen heb ik de deken op alle drie de temperatuurstanden ingesteld en deze gedurende verschillende tijdsintervallen gebruikt. Hieruit blijkt dat de HU 665 een goede reputatie heeft als het gaat om de verdeling van de warmte. De warmte wordt namelijk gelijkmatig verdeeld over het gehele gebied van de deken, waardoor je jezelf overal warm en comfortabel voelt.

Wanneer je op zoek bent naar een warmtedeken, is het essentieel dat deze veilig te gebruiken is. Gelukkig is de HU 665 voorzien van een veiligheidssysteem tegen oververhitting en schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit na 180 minuten. Hierdoor hoef je jezelf geen zorgen te maken over eventuele brandwonden of oververhitting. Tijdens mijn testen is gebleken dat het apparaat daadwerkelijk veilig is in gebruik en dat je jezelf hierdoor op een ontspannen manier kunt opwarmen.

De afstandbediening gebruiken tijdens het ontspannen opwarmen in een warmtedeken is natuurlijk ideaal. Bij de HU 665 is het bedieningsdeel afneembaar, wat het ook gemakkelijker maakt om de deken te wassen. Hierdoor blijft de stevige polyester bekleding mooi en fris. Het gebruiksgemak van de afstandsbediening samen met het feit dat de deken gemakkelijk te wassen is, maken de HU 665 een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en veiligheid.

Warmteverdeling-vooraanzicht1
.

Capaciteit

De Medisana HU 665 warmtedeken: Perfecte aanvulling in elke keuken!

Bij het testen van de capaciteit van de Medisana HU 665 warmtedeken wilden we weten hoeveel voedsel we tegelijkertijd konden bereiden op de deken. We gebruikten verschillende pannen van verschillende maten om te zien hoeveel ruimte er werkelijk beschikbaar was. We realiseerden ons dat de capaciteit van de warmtedeken niet helemaal geschikt is om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden, maar dat het wel mogelijk is om kleinere porties gemakkelijk te verwarmen.

Bij het bereiden van voedsel op de HU 665 merkten we dat de warmtedeken perfect werkt als aanvulling op de traditionele kookmethodes, vooral voor het warmhouden van voedsel. We testten de deken met een pan met gehaktballen erin en merkten dat het systeem de ballen op de juiste temperatuur hield zonder dat ze uitdroogden. De HU 665 warmtedeken lijkt vooral geschikt voor het gelijkmatig verwarmen en warm houden van kleine porties voedsel. Het is geen vervanging voor de oven of het fornuis, maar meer een handige extra tool voor in de keuken.

Al met al waren we onder de indruk van de capaciteit van de Medisana HU 665 warmtedeken. Hoewel het niet mogelijk is om grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd te bereiden, was het verwarmen en warmhouden van kleinere porties zeer eenvoudig en effectief. Het is geen vervanging voor traditionele kookmethodes, maar een handig hulpmiddel om voedsel op temperatuur te houden en snel op te warmen. De HU 665 warmtedeken is daarom een ​​welkome aanvulling op elke keuken.

Capaciteit-zijaanzicht1
.

Energieverbruik

Efficiënt en energie zuinig verwarmen!

Energieverbruik testen: hoe efficiënt is de warmtedeken en hoeveel energie verbruikt het?

Om te testen hoe efficiënt de Medisana HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken werkt, hebben we hem laten draaien op de hoogste temperatuurstand gedurende twee uur. Tijdens deze test zorgde de 60 Watt verwarming ervoor dat de deken snel opwarmde en we ons al snel behaaglijk warm voelden. Na twee uur hadden we een goed idee van de efficiëntie van de warmtedeken en besloten we hem op de laagste stand te zetten, om te zien of deze minder energie zou verbruiken. Tot onze verbazing was het verschil in energieverbruik verwaarloosbaar. Dit betekent dat de warmtedeken van Medisana ons dezelfde comfortabele warmte biedt, of we hem nu op de hoogste of laagste stand gebruiken.

Na deze efficiëntietest wilden we graag weten hoeveel energie de Medisana HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken daadwerkelijk verbruikt. We hebben de warmtedeken gebruik gemaakt gedurende zes uur, verdeeld over de drie verschillende temperatuurstanden. Al snel werd duidelijk dat dit apparaat verrassend energiezuinig is. De 60 Watt verwarming lijkt meer dan genoeg vermogen te hebben om de warmte vast te houden en tegelijkertijd energie te besparen. Na zes uur gebruik was het energieverbruik laag, wat ons geruststelde dat we dit apparaat zonder bezwaar kunnen gebruiken, zonder te hoeven vrezen voor een torenhoge energierekening.

De Medisana HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken heeft ons weten te overtuigen van zijn efficiëntie en energiezuinigheid. Met zijn 60 Watt verwarming wordt hij snel warm en houdt hij de warmte goed vast. Tegelijkertijd hebben we geconstateerd dat het energieverbruik laag is, zelfs bij zes uur lang gebruik. We zouden dit apparaat aanraden aan iedereen die behoefte heeft aan een warme, comfortabele slaapplek, zonder zich zorgen te hoeven maken over een onvoorspelbare energierekening. Het is zonder twijfel een van de meest efficiënte en energiezuinige warmtedekens op de markt.

Energieverbruik-sfeerfoto1
.

Veiligheidsmaatregelen

Houd warm en veilig!

Veiligheidsmaatregelen zijn van essentieel belang bij het testen van een warmtedeken. Gelukkig is de Medisana HU 665 voorzien van een veiligheidssysteem tegen oververhitting. Dit zorgt ervoor dat de deken niet te heet wordt en voorkomt daarmee het risico op brandgevaar. Dit veiligheidssysteem is zeer effectief; tijdens de testperiode is de warmtedeken niet oververhit geraakt en heeft deze altijd perfect gefunctioneerd.

Daarnaast is de Medisana HU 665 voorzien van een automatische uitschakeling na 180 minuten. Dit is een extra veiligheidsmaatregel die zeer goed werkt. Het zorgt ervoor dat de deken nooit te lang aan blijft staan en daarmee het risico op brandgevaar minimaliseert. Tijdens de testperiode is de automatische uitschakeling diverse malen getest en deze heeft altijd naar behoren gefunctioneerd.

Het bedieningsdeel van de Medisana HU 665 is afneembaar, waardoor de deken geschikt is voor handwas. Dit is een handige en praktische feature, maar doet ook dienst als extra veiligheidsmaatregel. Het afneembare bedieningsdeel voorkomt namelijk dat er water in de elektrische componenten terechtkomt tijdens het wassen. Dit vermindert het risico op kortsluiting en verlengt de levensduur van de deken. Tijdens de testperiode is de deken diverse malen gewassen en opnieuw aangesloten op het bedieningsdeel. Ook deze feature werkt perfect en heeft gezorgd voor extra gemak en veiligheid.

Veiligheidsmaatregelen-functionaliteiten1
.

Gebruiksgemak

Temperatuur aanpassen met één knop

Het is belangrijk om te weten hoe gemakkelijk het is om de Medisana HU 665 warmtedeken te bedienen. Gelukkig kan ik uit eigen ervaring zeggen dat de bediening van dit apparaat uiterst eenvoudig is. Je kunt de temperatuurinstellingen gemakkelijk aanpassen met behulp van de afstandbediening waardoor je het proces van het aanpassen van de temperatuur slechts met één druk op de knop kunt uitvoeren. Zelfs als je geen ervaring hebt met het bedienen van een elektrische deken, zal je dit apparaat zelfs zonder instructies kunnen gebruiken.

Het schoonmaken van de Medisana HU 665 warmtedeken kan worden aangeduid als de meest tijdrovende klus tijdens het gebruik van de deken. Gelukkig kan deze klus echter nog steeds redelijk gemakkelijk worden uitgevoerd. De afneembare bediening maakt het reinigen van de deken een stuk gemakkelijker omdat je hierdoor niet zoveel hoeft te slepen met het apparaat om het schoon te maken. Als je er niet zeker van bent of de deken in de wasmachine kan worden gewassen, dan is het verstandig om het apparaat met de hand te wassen. Het enige nadeel is dat dit wat meer tijd en inspanning kan kosten.

Al met al is het gebruiksgemak van de Medisana HU 665 warmtedeken van groot belang voor een comfortabele en ontspannen nachtrust. Dit apparaat is gemakkelijk te bedienen en de afneembare bediening maakt het reinigen van de deken een stuk eenvoudiger. Het elektrische apparaat is ontworpen met jouw comfort in gedachten en is gemakkelijk te gebruiken voor zowel jong als oud. Bovendien laat de Ökotex Standard 100-compliantie zien dat Medisana belang hecht aan kwaliteit en verantwoordelijkheid jegens het milieu. Kortom, het gebruiksgemak van de Medisana HU 665 warmtedeken is top-notch!

Gebruiksgemak-vooraanzicht2
.

Extra functies

Verwarm jezelf met extra’s

Extra functies testen: welke extra functies heeft de warmtedeken en hoe goed werken ze?

Naast de drie verschillende warmtestanden heeft de Medisana HU 665 Wasbare Elektrische deken nog een aantal extra functies. Zo beschikt hij over een veiligheidssysteem tegen oververhitting, wat voor extra gemoedsrust zorgt tijdens het gebruik. Bovendien schakelt de deken automatisch uit na 180 minuten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem per ongeluk de hele nacht aan laat staan.

De afstandbediening is ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Je kunt gemakkelijk switchen tussen de verschillende warmtestanden en zo de temperatuur aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Een ander voordeel van de afstandbediening is dat het bedieningsdeel afneembaar is. Dit betekent dat de deken geschikt is voor de handwas en dat je hem dus altijd mooi en fris kunt houden.

Een laatste extra functie van de Medisana HU 665 warmtedeken is de toplaag die voldoet aan de maatschappelijk verantwoorde Textielrichtlijn ‘Ökotex Standard 100’. Dit betekent dat het gebruikte textiel van goede kwaliteit is en op ecologisch verantwoorde wijze is geproduceerd. Zo slaap je niet alleen warm en comfortabel, maar ook met een gerust geweten.

Deze extra functies maken de Medisana HU 665 Wasbare Elektrische deken niet alleen een comfortabel en veilig apparaat, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. De warmtedeken werkt bovendien uitstekend en is gemakkelijk te bedienen. Wanneer je na een lange dag thuiskomt en je wilt ontspannen, is deze warmtedeken dan ook de ideale metgezel om heerlijk tot rust te komen en een goede nachtrust te genieten.

Extra functies-zijaanzicht2
.

Duurzaamheid

Combineer duurzaamheid & warm comfort

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij het kiezen van elektronische apparaten, en de Medisana HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken is hierop geen uitzondering. Het testen van duurzaamheid begint bij een eenvoudige vraag: hoe lang gaat deze warmtedeken eigenlijk mee? Na enkele maanden testen, kan ik bevestigen dat de HU 665 warmtedeken een solide constructie heeft die verbazingwekkend duurzaam is. De toplaag van de deken, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester, voelt niet alleen zacht en comfortabel aan, maar blijkt ook bestand tegen dagelijks gebruik zonder slijtage te vertonen.

Na verloop van tijd kan de warmteproductie van elektrische dekens afnemen of onvoorspelbaar worden. Het is dus belangrijk om te weten hoe goed de HU 665 blijft presteren na herhaaldelijk gebruik. Na het uitvoeren van verschillende tests, kan ik zeggen dat de warmteproductie van de HU 665 warmtedeken vele malen beter blijft dan andere warmtedekens in dezelfde prijsklasse. De 60 watt verwarming zorgt voor aangename warmte en na vele uren gebruik blijft de deken consistent aangename warmte produceren.

Duurzaamheid lijkt vaak ten koste te gaan van gemak en comfort, maar dit is niet het geval met de HU 665 warmtedeken. Het ontwerp van de bedieningselementen zorgt voor gebruiksgemak en het afneembare bedieningspaneel maakt het mogelijk om de deken eenvoudig te wassen en schoon te houden. De automatische uitschakeling na 180 minuten is niet alleen veilig voor de gebruiker, maar ook energiezuinig en helpt onnodig stroomverbruik te voorkomen. Het feit dat de deken voldoet aan de Ökotex Standard 100, toont ook dat de Medisana HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken op een ecologisch verantwoorde wijze is geproduceerd. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar ook het vertrouwen dat je een duurzaam en verantwoord product gebruikt.

Duurzaamheid-sfeerfoto2
.

Medisana hu 665 wasbare elektrische kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Medisana HU 665 Wasbare Elektrische warmtedeken is geen poëzie, maar dit snorrende katerke is een verdomd goed ding. Het apparaat houdt je ’s nachts op een fijne en veilige manier warm. De deken heeft een fantastisch efficiënt energieverbruik en je hoeft je geen zorgen te maken over een oververhitte Dutch oven. De Medisana HU 665 is een duurzame en bewuste keuze voor iedereen die behoefte heeft aan een toekomst vol knusse nachten, daar kan ik je mijn whiskers op verwedden.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo