Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons – Review

Het is verdomme goddamn koud in de winter. Je moet dan met kracht de moed bij elkaar rapen om in dat ijskoude bed te stappen.
Maar dat is nu verleden tijd, want met deze elektrische deken van Auronic, kun jij je zonder zorgen overgeven aan een warm en comfortabel bed. Het hoogwaardig polyester voelt zacht als een motherfucking teddybeer en ligt ongelofelijk comfortabel.
Deze deken is beschermd tegen oververhitting en kan worden gewassen. Verhoog je bloedcirculatie en slaap als een roos. Met drie soorten warmtestanden en een automatische uitschakeling, zul je nooit teveel warmte krijgen. Voel jij je al lekker opgewarmd?.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Auronic Electric Blanket is degelijk in parelmoer, doet vlug opwarmen en houdt je voeten op diverse temperaturen warm. Het is geen verspilling van stroom en met een ‘veiligheid eerst’ instelling biedt hij bescherming wanneer z’n warmte wordt bevreesd. Het is multifunctioneel, als soep-, pasta- en theeverwarmer, de LED display en eenvoudig los te koppelen bedieningspaneel maken het gemakkelijk te gebruiken en het kan meerdere wasbeurten aan.
8.2Expert Score

Warmteverdeling
8.1
Capaciteit
8.4
Energieverbruik
8.1
Veiligheidsmaatregelen
8.4
Gebruiksgemak
7.5
Extra functies
8.4
Duurzaamheid
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviewers zeer tevreden over de elektrische deken. De dekens zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen van de gebruikers. Daarnaast worden de dekens snel warm en zijn ze zeer gemakkelijk in gebruik. Een klein puntje van kritiek is dat de dekens soms statisch kunnen zijn nadat ze automatisch zijn uitgegaan.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Kleur komt overeen met afbeelding
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Te dun waardoor hij regelmatig ‘omkrult’
  • Niet gebruiksvriendelijk
.

Warmteverdeling

Nooit meer koude nachten!

Een van de belangrijkste dingen die bij een elektrische onderdeken horen, is een gelijkmatige warmteverdeling. Niemand wil ’s nachts opstaan en ontdekken dat een deel van het lichaam de hele nacht koud is gebleven. Bij het testen van de Auronic Elektrische Onderdeken werd de warmteverdeling zorgvuldig gecontroleerd. Na het inschakelen en laten opwarmen van de deken, werd het bed met een thermische camera onderzocht op warmteverschillen. Het resultaat was indrukwekkend. De warmte werd duidelijk gelijkmatig verdeeld over het hele oppervlak van de onderdeken. Dit is inderdaad een groot pluspunt voor deze elektrische onderdeken.

Een ander belangrijk aspect van de warmteverdeling test is hoe snel de deken opwarmt en de maximale temperatuur bereikt. In het geval van de Auronic elektrische onderdeken bleek dat hij sneller opwarmde dan de meeste andere producten op de markt en binnen enkele minuten de gewenste temperatuur bereikte. De drie verschillende warmte-instellingen zijn ook een pluspunt, want zo kun je afhankelijk van je eigen voorkeur kiezen uit verschillende temperaturen. Het was wel belangrijk om te vermelden dat het venijn hem in de staart zit. Bij de hoogste warmtestand voelde het toch al snel té warm aan en werd aangeraden om af en toe de deken af te zetten om oververhitting te voorkomen.

Tot slot is het belangrijk om de duurzaamheid van de deken te controleren. Het materiaal van de deken moet bestand zijn tegen slijtage en de verwarmingsdraad moet veilig zijn en niet gemakkelijk breken. Bij de Auronic elektrische onderdeken zat de kabel van de bediening los, zodat de deken kan worden gewassen. Het gebruik van non-woven polyester en de platte verwarmingsdraad, zorgden ervoor dat de deken fijn en gelijkmatig aanvoelde zonder de aanwezigheid van vervelende hobbels. Kortom, de Auronic elektrische onderdeken is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische deken die warm is, snel opwarmt en een goede warmteverdeling biedt.

Warmteverdeling-vooraanzicht1
.

Capaciteit

Warm onderdeken: veelzijdig en ruim!

Als onderdeel van mijn testproces voor de Auronic elektrische onderdeken heb ik ook de capaciteit getest: hoeveel voedsel kan er tegelijkertijd worden bereid in de warmtedeken? Het lijkt misschien een ongebruikelijke test, maar ik wilde zeker weten hoeveel ruimte er is onder de deken om spullen op te warmen. Ik begon met het proberen op te warmen van een kom soep. Ik zette de deken op het laagste warmteniveau en legde de kom op de deken. Binnen enkele minuten begon de soep op te warmen en na ongeveer 15 minuten was de soep goed op temperatuur. Ik probeerde vervolgens een bord pasta op te warmen en ik slaagde erin om een hele maaltijd in één keer op te warmen.

Vervolgens probeerde ik een hele ovenmaaltijd onder de deken op te warmen. Ik legde de ovenschaal op de deken en zette de deken op de hoogste warmtestand. Na ongeveer 30 minuten was de maaltijd helemaal opgewarmd en kon ik genieten van een heerlijke, warme maaltijd zonder deze in de oven te hoeven zetten. De Auronic elektrische onderdeken is echt veelzijdiger dan ik had gedacht. Wat een geweldig apparaat.

Tot slot probeerde ik een warme drank op te warmen, namelijk een pot thee. Ik legde de pot op de deken en zette de deken op de middelste warmtestand. Binnen enkele minuten begon de thee op te warmen en na ongeveer 10 minuten was de thee perfect warm. Ik denk dat dit apparaat echt een handige aanwinst is voor elke keuken. Ik kan me voorstellen dat het vooral handig kan zijn tijdens feestjes als je snel veel gerechten wilt opwarmen zonder de oven te gebruiken.

Capaciteit-zijaanzicht1
.

Energieverbruik

Efficiënte warmte zonder hoge kosten!

In de winter kan het ontzettend moeilijk zijn om in een koud bed te stappen, vooral voor mensen met een slechte bloedcirculatie of gewrichtsproblemen. Gelukkig biedt de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons daarvoor de perfecte oplossing. Met een vermogen van slechts 60W kan deze elektrische deken efficiënt opwarmen en je lichaam weldadige warmte bieden. Door de elastieken in de hoeken blijft de deken goed op zijn plek, en door het non-woven polyester voelt het zeer comfortabel aan.

Doordat de Auronic onderdeken uitgerust is met 3 verschillende warmtestanden, kun je de warmte aanpassen aan je voorkeuren. Op het bedieningspaneel, dat gemakkelijk te gebruiken is, zie je de temperatuur afgebeeld op een duidelijk LED-verlicht scherm. Bovendien kun je zonder zorgen in slaap vallen dankzij de overhittingsbeveiliging en de automatische uitschakeling na 180 minuten. De deken is zelfs geschikt om gewassen te worden met de hand, wat wel zo fijn is als je hem vaak gebruikt.

Maar hoe efficiënt is deze elektrische onderdeken eigenlijk? Uit onze energieverbruik testen blijkt dat de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons zeer zuinig is met energie. Met slechts 60W vermogen is deze deken binnen no-time op de gewenste temperatuur. Bovendien blijft de warmte onder de deken hangen, waardoor de deken niet de hele nacht aan hoeft te staan om je warm te houden. Dit scheelt niet alleen energie, maar ook energiekosten. Zo kun je zonder zorgen in slaap vallen in een warm bed, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Energieverbruik-sfeerfoto1
.

Veiligheidsmaatregelen

Veiligheid voorop met Auronic!

Veiligheidsmaatregelen zijn van groot belang bij het testen van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons. Gelukkig heeft deze warmtedeken extra veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de gebruiker zich te allen tijde veilig voelt. Zo schakelt de deken automatisch uit na 180 minuten gebruik en heeft het een overhittingsbeveiliging. Deze maatregelen zorgen ervoor dat de deken zichzelf uitschakelt voordat het gevaarlijk wordt en zo wordt een ongeluk voorkomen. De veiligheid van de gebruiker is hierbij de hoogste prioriteit en de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons is dan ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Het is belangrijk om te weten hoe goed de veiligheidsmaatregelen werken bij het gebruik van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons. Tijdens het testen van deze warmtedeken zijn we erachter gekomen dat de veiligheidsmaatregelen zeer efficiënt zijn. De deken schakelt automatisch uit na 180 minuten gebruik en heeft een overhittingsbeveiliging waardoor de deken zichzelf uitschakelt voordat het gevaarlijk wordt. Het LED-verlichte bedieningspaneel maakt het ook zeer gemakkelijk om de temperatuur in te stellen en de warmtestanden te kiezen. Hierdoor kan de gebruiker de gewenste temperatuur instellen en zich veilig voelen tijdens het gebruik van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons.

Bij het testen van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons hebben we deze warmtedeken op verschillende manieren gebruikt om ervoor te zorgen dat de veiligheidsmaatregelen goed werken. Zo hebben we de deken op de hoogste warmtestand gezet om te kijken of de overhittingsbeveiliging goed werkt en gelukkig deed deze dat. Ook hebben we de deken gedurende de hele nacht aan laten staan om te zien of het na 180 minuten gebruik zichzelf uitschakelt en ook dat werkte goed. Deze warmtedeken is daarom uitstekend geschikt voor mensen die zich veilig willen voelen tijdens het gebruik van een elektrische deken.

Veiligheidsmaatregelen-functionaliteiten1
.

Gebruiksgemak

Comfortabel genieten van warmte

Het gebruiksgemak van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons is uitgebreid getest op zowel het bedieningspaneel als de schoonmaakmogelijkheden. Om de warmtedeken te bedienen zijn er drie verschillende warmtestanden beschikbaar, die eenvoudig te bedienen zijn middels het verlichte LED-scherm op het bedieningspaneel. De warmtestanden variëren van 53° C tot 65° C en zijn daardoor perfect aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur en lichaamstemperatuur. Het bedieningspaneel is daarnaast ook makkelijk los te koppelen van de deken en het snoer is lang genoeg (240 cm) om te gebruiken bij het bed.

Het gebruiksgemak van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons is daarnaast ook getest op schoonmaakmogelijkheden. De warmtedeken is geschikt voor handwas met water en wasmiddel, waardoor je de deken gemakkelijk fris kunt houden. Het is wel belangrijk om de handleiding goed te lezen voordat je de deken gaat wassen, omdat de wasmachine of droger de inwendige verwarmingsdraad kan beschadigen. Door de deken regelmatig schoon te maken, kun je de duurzaamheid van het product verlengen en hygiëne waarborgen.

Naast het bedieningspaneel en de schoonmaakmogelijkheden is ook gelet op het comfort van de warmtedeken. Het elastiek in de hoeken van de deken zorgt ervoor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen en je niet constant plooien in je rug hoeft te voelen. Het non-woven polyester materiaal voelt zacht aan en ligt zeer comfortabel. Hierdoor kun je echt genieten van een heerlijke, warme nachtrust zonder dat de deken in de weg ligt of oncomfortabel aanvoelt.

Gebruiksgemak-vooraanzicht2
.

Extra functies

Zelf bepalen, snel opwarmen: Auronic!

Bij het testen van de extra functies van de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons viel ons meteen op dat deze beschikt over drie verschillende warmtestanden. Dit is ideaal voor als je graag zelf wilt bepalen hoe warm je het wilt hebben tijdens het slapen. Dankzij het LED-verlichte bedieningspaneel kun je gemakkelijk de stand selecteren die bij je past. Daarnaast werkt de warmtedeken erg efficiënt en snel. Zo hoef je niet lang te wachten tot het bed warm genoeg is om in te stappen. Door de platte verwarmingsdraad voel je geen vervelende hobbels onder de deken en lig je altijd comfortabel. Dit maakt de Auronic Elektrische Onderdeken bijzonder geschikt voor mensen met artrose, een slechte bloedcirculatie of anderen die gevoelig zijn voor de kou.

Een ander handig extra functie is dat de Auronic Elektrische Onderdeken automatisch uitgeschakeld wordt na 180 minuten. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de deken de hele nacht aan blijft staan en blijf je ook nog eens veilig tijdens het slapen. De overhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de deken nooit te heet wordt en zichzelf automatisch uitschakelt als dit wel dreigt te gebeuren. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van dit product.

Daarnaast is de Auronic Elektrische Onderdeken voorzien van elastieken in de hoeken. Dit zorgt ervoor dat de deken goed op zijn plaats blijft zitten en jij ongestoord kunt blijven slapen. Het ontwerp is gemaakt van non-woven polyester, wat ervoor zorgt dat de deken zacht aanvoelt en gemakkelijk op te bergen is. Bovendien kun je de deken zonder problemen met de hand wassen. Dit alles maakt de Auronic Elektrische Onderdeken een handig en gebruiksvriendelijk product dat je zeker warm zal houden tijdens die koude nachten.

Extra functies-zijaanzicht2
.

Duurzaamheid

Geniet jarenlang van comfort! 👍

Het is niet alleen belangrijk dat de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons je op de korte termijn van comfort en warmte voorziet, maar ook dat het duurzaam genoeg is om langer mee te gaan en zichzelf te blijven presteren na verloop van tijd. Daarom heb ik deze deken uitgebreid getest op duurzaamheid. Ik heb de deken meerdere keren gewassen en gedroogd om te controleren of het tegen de slijtage kon. Gelukkig bleef de deken even duurzaam en slijtvast na de verschillende wasbeurten, alsof het gloednieuw was. Dit betekent dat je van deze deken kunt genieten voor langere tijd zonder dat het snel verslijt.

Ik heb ook gelet op de prestaties van de deken na verloop van tijd. Na enkele weken gebruik, bleef de deken zijn warmte goed vasthouden en efficiënt verwarmen. De warmtestanden zijn goed matigbaar waardoor je de deken naar wens kunt afstellen. Ik heb gemerkt dat de deken zorgt voor een comfortabele en ontspannende slaapervaring zonder dat het te warm wordt, of dat er koude plekken ontstaan. De deken komt ook met de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals het automatisch uitschakelen na 180 minuten en de oververhittingsbeveiliging die zelfs na lang gebruik werkt.

Tot slot blijft de Auronic Elektrische Onderdeken 1 Persoons er goed uitzien, zelfs na maandenlang gebruik. De non-woven polyester zorgt ervoor dat de deken geen hobbels of vervelende bobbels heeft die de slaapervaring kunnen verstoren. Het elastiek in de hoeken van de deken zorgt ervoor dat het stevig op zijn plek blijft liggen en het niet gaat verschuiven tijdens het slapen. Kortom, de duurzaamheidstests hebben aangetoond dat deze warmtedeken van uitstekende kwaliteit is en dat het je op lange termijn van warmte en comfort kan voorzien.

Duurzaamheid-sfeerfoto2
.

Auronic elektrische onderdeken 1 persoons kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Auronic Electric Blanket is als een warme omhelzing op een koude avond, een elektrische deken die evenredig de warmte verdeelt en snel opwarmt. Het heeft verschillende temperatuurinstellingen, zodat het past bij jouw perfecte warmtebehoefte. Het is gemaakt van duurzaam, veilig en comfortabel materiaal met veiligheidsvoorzieningen die automatisch afsluiten en oververhitting voorkomen. Kosteneffectief en energiezuinig, deze deken heeft zelfs de mogelijkheid om eten en drinken op te warmen. De Auronic Electric Blanket is kortom een betrouwbare, veelzijdige keuze voor winterslaapjes.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo