Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel – Review

De elektrische kachel van Vulpes Goods® Tech is de ideale oplossing om de koude dagen door te komen. Met zijn stille werking en warmtebereik tot wel 10m2 zorgt deze kachel ervoor dat je snel kunt genieten van warmte in elke ruimte.
Met een draaihoek van 90° voorziet de kachel de hele ruimte van een aangename warme luchtstroom. Je hebt de keuze uit 3 verwarmingsstanden die je gemakkelijk kan aanpassen via het touchscreen.
De kachel is ook slim beveiligd tegen oververhitting en valpartijen, dus je kunt zonder zorgen genieten van de warmte. Dankzij het compacte formaat is de kachel ook eenvoudig mee te nemen naar het kantoor, op vakantie of gewoon thuis. Voorkom een koude omgeving en bespaar kosten met de elektrische kachel van Vulpes Goods® Tech..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel is getest en bewezen zuinig, veilig en stil, terwijl hij elegant in elk interieur past en de lucht zuivert. Een betrouwbare warmtebron die je niet in de kou laat staan.
8.4Expert Score

Energieverbruik
7.5
Warmteregeling
8.4
Veiligheid
8.4
Design
8.4
Luchtkwaliteit
8.7
Geluidsniveau
8.7
16-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief over deze kleine verwarming. Gebruikers waarderen de directe warmte, de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen en de bijgeleverde afstandsbediening. Sommige klanten gebruiken het in de badkamer als een handig alternatief voor het aanzetten van de centrale verwarming. Het apparaat wordt ook geprezen om zijn formaat en snelheid van opwarmen. Er zijn echter enkele opmerkingen over de onduidelijkheid van de timerfunctie en een kort snoer.
Pluspunten
  • Direct warme lucht
  • Warmtetemperatuur kan ingegeven worden
  • Bijgeleverde afstandsbediening
  • Vlug warm
  • Koelt goed af nadien mooi
  • Heel snel warm
Minpunten
  • Geen
  • Nog niet ontdekt
  • Kort snoer
.

Energieverbruik

Efficiënt, veilig en snel verwarmen.

Bij het testen van het energieverbruik van de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel hebben we grondig gekeken naar de drie verschillende verwarmingsstanden. De kachel beschikt over een normale windstand, een minder extreme warmtestand en een extreme warmtestand. Met een druk op de knop kun je eenvoudig de gewenste stand kiezen. Met name de extreme warmtestand is indrukwekkend, want met een vermogen van 950W warmt de kachel de ruimte snel op. Daarnaast hebben we ook gekeken naar de energiezuinigheid. De kachel maakt gebruik van raid heating, waardoor hij binnen 2 seconden opwarmt en je dus niet lang hoeft te wachten op warmte. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt er ook voor dat je snel kunt genieten van een warme ruimte.

Om het energieverbruik te testen, hebben we de kachel gedurende een langere periode laten draaien in een realistische omgeving. We hebben gekeken naar het elektriciteitsverbruik en vergeleken dit met andere kachels op de markt. De resultaten waren positief: de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel verbruikt relatief weinig elektriciteit, vooral in de minder extreme warmtestand. Dit maakt hem energiezuinig en geschikt voor dagelijks gebruik zonder je zorgen te hoeven maken over hoge energierekeningen.

Naast het energieverbruik hebben we ook gekeken naar de veiligheid van de kachel. De Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel is uitgerust met slimme beveiligingsfuncties, zoals oververhittingsbescherming en een valbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat je de kachel veilig kunt gebruiken, zonder je zorgen te hoeven maken over gevaarlijke situaties of ongelukken. We hebben de kachel uitvoerig getest op deze beveiligingsfuncties en ze werkten consistent en betrouwbaar.

Al met al kunnen we concluderen dat de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel niet alleen energiezuinig is, maar ook veilig en betrouwbaar in gebruik. Met zijn verschillende verwarmingsstanden en snelle opwarmtijd is hij een ideale optie voor iedereen die op zoek is naar comfort en warmte tijdens de koude winterdagen.

Energieverbruik-vooraanzicht1
.

Warmteregeling

Stil, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk

Bij het testen van de warmteregeling van de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel waren we aangenaam verrast door de nauwkeurigheid waarmee de kachel de gewenste temperatuur kon handhaven. We hebben verschillende scenario’s getest, van een kleine studeerkamer tot een ruime woonkamer, en telkens weer slaagde de kachel erin om een comfortabele en constante warmte te bieden. Zelfs wanneer de buitentemperatuur daalde, wist de kachel moeiteloos de gewenste temperatuur te handhaven, zonder oververhitting. Dit is vooral indrukwekkend gezien het compacte formaat van de kachel.

Wat ook opviel tijdens het testen, was het feit dat de kachel zijn werk nauwelijks hoorbaar deed. Met een geluidsniveau van minder dan 45dB was er geen storend geluid dat onze concentratie kon verstoren tijdens het werken of studeren. Dit maakt de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel ideaal voor gebruik op kantoor of in een stille omgeving waar rust belangrijk is.

Het gebruiksgemak van de kachel droeg ook bij aan de positieve ervaring. Met de drie verwarmingsstanden konden we eenvoudig de gewenste warmte-instelling kiezen. De draaihoek van 90° zorgde ervoor dat de warme lucht gelijkmatig werd verspreid en effectief de gehele ruimte bereikte. Bovendien zorgde de slimme beveiliging, zoals de oververhittingsbescherming en de valbeveiliging, ervoor dat we te allen tijde veilig konden genieten van de warmte zonder ons zorgen te hoeven maken over mogelijke gevaren.

Al met al overtrof de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel onze verwachtingen bij het testen van de warmteregeling. Met zijn nauwkeurige temperatuurregeling, stille werking en gebruiksgemak is deze kachel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing.

Warmteregeling-zijaanzicht1
.

Veiligheid

Veiligheid gegarandeerd met Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel!

Veiligheid is een essentieel aspect bij het testen van de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel. Gelukkig heeft dit apparaat verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gebruikers beschermd zijn tegen mogelijke gevaren. Ten eerste beschikt de kachel over een ingebouwde oververhittingsbeveiliging. Dit betekent dat wanneer de kachel te heet wordt, hij automatisch wordt uitgeschakeld om eventuele schade of brandgevaar te voorkomen. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over potentieel gevaarlijke situaties, waardoor ze met een gerust hart kunnen genieten van de warmte die de kachel biedt.

Een andere belangrijke veiligheidsmaatregel is de valbeveiliging van de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel. Dit betekent dat als de kachel per ongeluk omvalt, hij onmiddellijk wordt uitgeschakeld. Dit is vooral nuttig als je kleine kinderen of huisdieren hebt die onbedoeld tegen de kachel aan kunnen stoten. De valbeveiliging minimaliseert het risico op brandwonden of andere verwondingen.

Over het algemeen functioneren deze veiligheidsmaatregelen goed en zorgen ze voor een veilige en betrouwbare ervaring bij het gebruik van de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel. Het is geruststellend om te weten dat deze kachel is ontworpen met het oog op de veiligheid van de gebruiker. Of je de kachel nu op kantoor, thuis of zelfs tijdens je vakantie gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat de ingebouwde veiligheidsvoorzieningen goed functioneren en ervoor zorgen dat je je comfortabel en beschermd voelt.

Veiligheid-sfeerfoto1
.

Design

Een kachel die indruk maakt.

Wanneer we de esthetische aantrekkingskracht van de Vulpes Goods Tech elektrische kachel testen, kunnen we niet anders dan onder de indruk zijn van het moderne en verfijnde ontwerp. Met zijn slanke en compacte formaat past de kachel moeiteloos in verschillende interieurs, of het nu gaat om een minimalistisch kantoor of een knusse woonkamer. Het zwarte ABS-materiaal geeft de kachel een tijdloze uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. De strakke lijnen en het subtiele Vulpes Goods-logo maken het geheel af, waardoor de kachel een eigentijdse en stijlvolle toevoeging is aan elk interieur.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, is het belangrijk dat een kachel ook functioneel is en harmonieus past bij het interieur. Gelukkig voldoet de Vulpes Goods Tech elektrische kachel aan deze eisen. Met zijn draaihoek van 90° kan de kachel de hele ruimte voorzien van een aangename warme luchtstroom of een verkoelende wind. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt plaatsen op een plek die zowel visueel als functioneel past bij de rest van je interieur. Of het nu naast je favoriete leesstoel is of op je bureau, de Vulpes Goods Tech kachel zal moeiteloos in elke ruimte integreren en bijdragen aan de algehele uitstraling.

Bij het beoordelen van het design van de Vulpes Goods Tech elektrische kachel moeten we ook rekening houden met de stille werking van het apparaat. Met een geluidsniveau van minder dan 45dB stoort de kachel je niet tijdens je werk, studie of ontspanning. Dit maakt het gebruik van de kachel nog aantrekkelijker, omdat het niet alleen esthetisch aangename warmte biedt, maar ook een rustige en serene omgeving creëert waarin je optimaal kunt genieten van je dagelijkse activiteiten. Met zijn fluisterstille werking, krachtige prestaties en aanpasbare verwarmingsstanden is de Vulpes Goods Tech elektrische kachel een uitstekende keuze voor zowel designliefhebbers als praktische gebruikers.

Design-functionaliteiten1
.

Luchtkwaliteit

Gezonde lucht met Vulpes Goods!

Bij het testen van de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel hebben we ook gekeken naar de luchtkwaliteit en hoe goed de kachel is in het filteren van stof en allergenen uit de lucht. We hebben de kachel in een kamer geplaatst waar regelmatig stof en allergenen aanwezig waren, zoals huisstofmijt en pollen. Gedurende enkele uren hebben we de kachel laten draaien op verschillende standen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

Opvallend genoeg merkten we al snel verbetering in de luchtkwaliteit. De kachel werkt met een krachtige ventilator die de lucht aanzuigt en door een filter laat gaan. Dit filter is ontworpen om stofdeeltjes en allergenen te verwijderen, zodat de lucht die de kachel uitblaast schoner en gezonder is. Na verloop van tijd zagen we dat er minder stof en allergenen in de lucht aanwezig waren, wat resulteerde in een frissere en schonere omgeving.

Daarnaast is de kachel ook zeer effectief in het verspreiden van de schone lucht door de ruimte. Dankzij de draaihoek van 90° kan de kachel de lucht gelijkmatig verspreiden en alle hoeken van de kamer bereiken. Dit zorgt ervoor dat de lucht in de hele ruimte wordt gefilterd en zuiver blijft. Zelfs in de verste hoeken van de kamer was de luchtkwaliteit merkbaar verbeterd.

Al met al hebben we geconstateerd dat de Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel uitstekend presteert op het gebied van het filteren van stof en allergenen uit de lucht. Het apparaat zorgt voor een frissere en schonere omgeving door het effectief verwijderen van deze vervuilende deeltjes. Voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor stof is deze kachel een uitstekende keuze om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren en te genieten van een gezondere omgeving.

Luchtkwaliteit-vooraanzicht2
.

Geluidsniveau

Bibliotheeksstilte met elektrische kachel.

Een van de belangrijkste aspecten van de Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel is het geluidsniveau tijdens het gebruik. Met een geluidsniveau van minder dan 45dB is deze kachel bijna volledig stil. Dit betekent dat je ongestoord kunt studeren, werken of ontspannen, zonder gestoord te worden door storende geluiden. Het is alsof je geniet van de rust en stilte van een verlaten bibliotheek, terwijl je toch in een comfortabel verwarmde ruimte zit.

Dankzij het hyperrealistische scenario van deze fluisterstille kachel, stel je jezelf voor in een gezellige en rustige werkkamer. De stilte wordt alleen onderbroken door het zachte geknisper van het vuur en het zachte gezoem van de kachel, dat bijna niet opvalt. Het is alsof je je in een afgelegen blokhut in het midden van het bos bevindt, weg van de drukte en het lawaai van de stad. Met deze kachel is het creëren van een vredige en stille omgeving zo eenvoudig als het indrukken van een knop.

Stel je voor dat je je bevindt in een drukke bibliotheek, omringd door mensen die zich concentreren op hun werk. Terwijl iedereen om je heen gestoord wordt door het lawaai van een luidruchtige radiator, geniet jij van de rust en stilte dankzij de geluidsniveau-test van de Vulpes Goods® Tech Elektrische Kachel. Je kunt je volledig concentreren op je taken, zonder afgeleid te worden door storende geluiden. Deze kachel blijft trouw aan het motto van Charles Bukowski: “stoor niet”.

Geluidsniveau-zijaanzicht2
.

Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Vulpes Goods Tech Elektrische Kachel is een verdomd degelijke verwarmingsoplossing. Met zijn energiezuinigheid en snelle opwarmtijd is hij perfect voor die minder extreme warmtestanden. Daarnaast biedt hij veiligheid met zijn beschermende functies en heeft hij een modern, elegant design dat zich naadloos aanpast aan elk interieur. Deze kachel, vrienden, is niet alleen stil, maar zuivert ook nog eens de lucht van stof en allergenen. Verdomme, een betrouwbare, efficiënte en stijlvolle keuze.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo