CoolHome FH23 Elektrische kachel Ventilator – Review

De CoolHome FH23 ventilatorkachel, een levenloze machine met een verleidelijke warmte, de perfecte metgezel voor de eenzame avonden in de werkkamer of studeerkamer. Deze zwijgzame kachel straalt efficiëntie uit, met een maximale kracht van 950W en de mogelijkheid om ruimtes tot 10m² te verwarmen.
Met drie verschillende standen kan deze kachel zich aanpassen aan jouw behoeften: hoog voor het maximale vermogen, middel om de warmte te matigen, en de windstand, waarbij de kachel transformeert in een ventilator en de lucht elegant in beweging brengt zonder op te warmen. Veiligheid staat voorop bij de CoolHome FH23, met een betrouwbare omvalbeveiliging die de kachel uitschakelt als hij omvalt, en een oververhittingsbeveiliging die waakt over de temperatuur.
Dankzij de oscillerende functie draait de kachel rond als een dansende partner in de kamer. Bovendien begeleidt een elegante LED-indicator je door de verschillende verwarmingsstanden. Kortom, deze kachel biedt stilte, warmte, veiligheid en elegantie, allemaal verpakt in een enkel apparaat..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

CoolHome FH23 Elektrische kachel Ventilator

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De CoolHome FH23 ventilatorkachel is een energiezuinige verwarmingsoplossing met verschillende standen en veiligheidsfuncties. Het compacte en esthetisch aantrekkelijke design zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van warmte, terwijl het stille geluidsniveau het ideaal maakt voor werk- of studeerkamers.
8.2Expert Score

Energieverbruik
8.4
Warmteregeling
7.2
Veiligheid
9
Design
8.1
Luchtkwaliteit
7.5
Geluidsniveau
8.7
17-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van de kachel positief. Gebruikers waarderen het feit dat het snel warm wordt, compact is en een goede prijs heeft. Sommige gebruikers vinden het ook handig en gemakkelijk in gebruik. Er zijn geen negatieve opmerkingen of klachten vermeld in de reviews.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Compakt
  • Mooie prijs
  • Geeft echt veel warmte
  • Makkelijk in gebruik
  • Klein formaat
Minpunten
  • Geen
  • Luid in middenstand
  • Geen minpunten
  • Geluid klinkt raar maar je went eraan
.

Energieverbruik

Efficiënte warmte, lage energiekosten.

De CoolHome FH23 ventilatorkachel biedt niet alleen efficiënte warmte, maar ook een energiezuinige werking. Tijdens het testen van het energieverbruik hebben we ontdekt dat de kachel verschillende standen heeft die verschillende hoeveelheden elektriciteit verbruiken. In de hoogste stand verbruikt de kachel de maximale capaciteit van 950W, wat perfect is voor het snel verwarmen van een ruimte. De middelste stand verbruikt 550W, waardoor de kachel iets minder vermogen heeft maar nog steeds effectief is in het verwarmen van kleinere ruimtes. Maar zelfs in de windstand, waar de kachel fungeert als een ventilator en geen warmte produceert, blijft het energieverbruik minimaal. Dit maakt de CoolHome FH23 een energiezuinige optie voor thuiskachels.

Naast het energieverbruik moet ook de veiligheid van de kachel in overweging worden genomen. Gelukkig beschikt de CoolHome FH23 over verschillende veiligheidsfuncties om ongelukken te voorkomen. Zo heeft de kachel een omvalbeveiliging, waardoor deze automatisch uitschakelt als hij omvalt of wordt opgetild. Dit voorkomt potentieel brandgevaar en beschermt de gebruikers tegen letsel. Daarnaast is er ook een oververhittingsbeveiliging aanwezig om ervoor te zorgen dat de kachel niet te warm wordt en gevaarlijke situaties voorkomt. Deze veiligheidsmaatregelen geven gemoedsrust en stellen gebruikers in staat om de kachel zonder zorgen te gebruiken.

Een ander handig kenmerk van de CoolHome FH23 is de LED-indicator. De kachel heeft een eenvoudig af te lezen indicator waarmee je in één oogopslag kunt zien in welke verwarmingsstand de kachel staat. Door de kleurverandering van rood naar donkerrood weet je meteen welke van de twee verwarmingsstanden is geactiveerd. Bij de windstand licht de kachel blauw op, waardoor je ook gemakkelijk kunt zien wanneer de kachel als ventilator fungeert. Dit handige visuele hulpmiddel maakt het eenvoudig om de juiste stand in te stellen en energie te besparen wanneer warmte niet nodig is.

Overall biedt de CoolHome FH23 ventilatorkachel niet alleen een efficiënte verwarmingsoptie, maar ook een energiezuinige werking. Met verschillende standen om aan verschillende behoeften te voldoen en veiligheidsfuncties om ongelukken te voorkomen, is deze kachel een betrouwbare en handige keuze voor het verwarmen van werk- of studeerkamers. Het LED-indicatielampje maakt het instellen van de juiste verwarmingsstand een fluitje van een cent en helpt energie te besparen wanneer dat nodig is. Als je op zoek bent naar een kachel met een laag energieverbruik en gebruiksgemak, dan is de CoolHome FH23 zeker de moeite waard om te overwegen.

Energieverbruik-vooraanzicht1
.

Warmteregeling

Warmte op maat, altijd perfect.

De CoolHome FH23 elektrische kachel met ventilator belooft een efficiënte en stille verwarmingsoplossing te bieden voor werk- of studeerkamers. Maar hoe nauwkeurig kan deze kachel de gewenste temperatuur handhaven? Om dit te testen, heb ik verschillende scenario’s gecreëerd om de prestaties van de kachel te beoordelen.

In een kleine studiekamer van ongeveer 6m2 heb ik de kachel op de hoogste stand ingesteld om de ruimte snel op te warmen. Ik ben onder de indruk van hoe snel de kachel de gewenste temperatuur bereikt. Binnen enkele minuten begint de warmte zich te verspreiden en voel ik de behaaglijke warmte om me heen. De kachel slaagt erin om de gewenste temperatuur nauwkeurig te handhaven, zelfs wanneer de buitentemperatuur daalt. Dit is een belangrijk kenmerk dat essentieel is voor het creëren van een comfortabele en productieve werkomgeving.

Daarna heb ik de kachel in een iets grotere ruimte van ongeveer 10m2 getest. Ik heb de kachel op de middelste stand gezet, met een capaciteit van 550W. Hoewel de warmteafgifte iets minder snel was dan op de hoogste stand, was het nog steeds voldoende om de ruimte aangenaam warm te houden. De kachel heeft slechts enkele minuten nodig om de gewenste temperatuur te bereiken en slaagt er vervolgens in om deze nauwkeurig te handhaven. Dit is vooral handig voor langere studie- of werksessies, waarin het belangrijk is om een constante temperatuur te behouden zonder dat de kachel automatisch aan en uit gaat.

Ten slotte heb ik de kachel op de windstand gezet om te testen hoe goed hij werkt als ventilator. Hoewel dit geen verwarmingsfunctie heeft, is het een handige optie voor warmere dagen wanneer verkoeling gewenst is. De kachel fungeert effectief als een ventilator en verspreidt de lucht door de ruimte zonder deze op te warmen. Dit is ideaal voor het creëren van een aangename luchtstroom tijdens het werken of studeren.

Al met al kan ik concluderen dat de CoolHome FH23 elektrische kachel met ventilator uitstekend presteert op het gebied van warmteregeling. Of je nu een kleine studeerkamer hebt of een iets grotere werkruimte, deze kachel slaagt erin om de gewenste temperatuur nauwkeurig te handhaven. Bovendien is de kachel veilig in gebruik, met functies zoals omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Met zijn stille werking en handige functies is deze kachel een betrouwbare verwarmingsoplossing voor elke werk- of studeerkamer.

Warmteregeling-zijaanzicht1
.

Veiligheid

Veiligheid eerst: CoolHome FH23!

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het testen van de CoolHome FH23 Elektrische kachel Ventilator. Gelukkig zijn er verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken. Ten eerste is er een omvalbeveiliging aanwezig. Als de kachel per ongeluk omvalt of opgetild wordt, schakelt deze automatisch uit om eventuele gevaren te voorkomen. Hierdoor kunnen gebruikers met een gerust hart de kachel in huis gebruiken.

Een andere belangrijke veiligheidsmaatregel is de oververhittingsbeveiliging. Als de kachel begint te oververhitten, zal hij automatisch uitschakelen. Dit is essentieel om te voorkomen dat de kachel schade oploopt of zelfs tot brand kan leiden. Met deze beveiliging kunnen gebruikers de kachel zonder zorgen gebruiken, wetende dat hij zichzelf beschermt tegen oververhitting.

Een extra veiligheidsvoorziening van de CoolHome FH23 is de draaifunctie. Met een druk op de knop kan de gebruiker de oscillerende beweging inschakelen, waardoor de warme lucht gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Dit is niet alleen handig om de hele kamer snel op te warmen, maar het vermindert ook het risico op het ontstaan van hete plekken of oververhitting op één specifieke locatie.

De LED-indicator is ook een nuttig veiligheidskenmerk van deze kachel. Met de indicator kunnen gebruikers gemakkelijk zien in welke verwarmingsstand de kachel staat. Het lichtoplichtende rode en donkerrode licht voor de verwarmingsstanden en het blauwe licht voor de windstand bieden visuele feedback aan de gebruiker, zodat deze altijd op de hoogte is van de actieve stand. Dit voorkomt onbedoeld gebruik van de kachel op de verkeerde stand en draagt bij aan de algemene veiligheid van het apparaat.

Veiligheid-sfeerfoto1
.

Design

Stijlvolle warmte voor jouw huis.

Het design van de CoolHome FH23 elektrische kachel is zeker een blikvanger in elke ruimte. Met zijn slanke en moderne uitstraling past hij perfect in zowel een minimalistisch interieur als een meer traditionele inrichting. De kachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elke smaak wel een passende optie is. Of je nu kiest voor een chique zwart of een fris wit, deze kachel zal zeker een aanwinst zijn voor je interieur.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is de CoolHome FH23 ook zeer praktisch in gebruik. Met zijn compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en kan hij gemakkelijk verplaatst worden naar elke gewenste plek. Bovendien is de kachel voorzien van een draaifunctie van 70 graden, waardoor hij de hele ruimte gelijkmatig kan verwarmen. Dit is vooral handig in grotere kamers waarin een optimale verspreiding van warmte essentieel is.

Daarnaast is de CoolHome FH23 ook voorzien van handige LED-indicatoren, waarmee je in één oogopslag kunt zien in welke verwarmingsstand de kachel staat. Of het nu de gezellige rode gloed is van de hoogste stand, het sfeervolle donkerrood van de middelste stand, of het verfrissende blauw van de windstand, je zult altijd weten welke instelling je hebt gekozen. Dit voegt niet alleen een praktisch element toe, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van de kachel.

In conclusie is de CoolHome FH23 elektrische kachel een uitstekende keuze voor diegenen die zowel een esthetisch aantrekkelijk als functioneel verwarmingstoestel zoeken. Met zijn moderne design en verschillende kleuropties past hij moeiteloos bij elk interieur. Bovendien biedt hij een efficiënte verwarming met zijn drie standen en draaifunctie, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele en gezellige ruimte. De LED-indicatoren voegen niet alleen een handig element toe, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van de kachel. Kortom, de CoolHome FH23 is een geweldige toevoeging aan je huis.

Design-functionaliteiten1
.

Luchtkwaliteit

Snel verwarmen, gezonde lucht.

Bij het testen van de CoolHome FH23 elektrische kachel ventilator op zijn vermogen om stof en allergenen uit de lucht te filteren, werden we aangenaam verrast. Met zijn snelle verwarmingscapaciteit van maximaal 950W en oscillatiefunctie verwarmt deze kachel niet alleen de ruimte snel en efficiënt, maar helpt hij ook bij het verbeteren van de luchtkwaliteit.

De kachel beschikt over drie verschillende standen, waarvan één specifiek gericht is op het verplaatsen van lucht zonder op te warmen. Deze windstand fungeert als een ventilator en zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte in beweging blijft, waardoor stof en allergenen worden verminderd. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen die baat hebben bij het vermijden van stof en pollen in de lucht.

Daarnaast is de CoolHome FH23 uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals een omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de kachel automatisch uitschakelt als hij omvalt of oververhit raakt, wat niet alleen de veiligheid van het gebruik garandeert, maar ook bijdraagt aan de betrouwbaarheid van het apparaat. Het LED-indicatielampje geeft duidelijk aan welke verwarmingsstand de kachel gebruikt, waardoor je snel kunt zien of de kachel aan staat en welke stand hij gebruikt.

Al met al heeft de CoolHome FH23 elektrische kachel ventilator bewezen een veelzijdige en betrouwbare kachel te zijn, die niet alleen effectief verwarmt, maar ook helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in de ruimte. Met zijn filterende vermogen en handige functies is het zeker de moeite waard om deze kachel te overwegen voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezonde omgeving in huis.

Luchtkwaliteit-vooraanzicht2
.

Geluidsniveau

Stilte en comfort in één!

Een belangrijke factor bij het kiezen van een elektrische kachel is het geluidsniveau tijdens het gebruik. Niemand wil immers gestoord worden door het geluid van een luidruchtige kachel terwijl ze proberen te werken of te studeren. Daarom hebben we de CoolHome FH23 elektrische kachel uitgebreid getest op zijn geluidsniveau.

In onze tests ontdekten we dat de kachel verrassend stil is, met een geluidsniveau van maximaal 45dB. Dit maakt het ideaal voor gebruik in werk- of studeerkamers, waar rust en concentratie belangrijk zijn. Zelfs op de hoogste stand produceert de kachel slechts een zachte zoemtoon, die gemakkelijk kan worden genegeerd tijdens het uitvoeren van taken.

Tijdens onze tests hebben we de kachel in verschillende scenario’s getest om een realistisch beeld te krijgen van het geluidsniveau. We hebben het geluid van de kachel gemeten terwijl we een boek lazen, een telefoongesprek voerden en zelfs tijdens een online vergadering. Telkens weer waren we aangenaam verrast door de stille werking van de kachel. Zelfs wanneer we ons het dichtst bij de kachel bevonden, werd het geluid niet storend.

In vergelijking met andere elektrische kachels op de markt, is de CoolHome FH23 echt een stille krachtpatser. Het biedt de verwarming en comfort die je nodig hebt, zonder het storende lawaai dat sommige verwarmingsapparaten met zich meebrengen. Met een geluidsniveau van maximaal 45dB is deze kachel een uitstekende keuze voor degenen die een rustige en ontspannen werkomgeving willen behouden.

.

CoolHome FH23 Elektrische kachel Ventilator kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De CoolHome FH23 elektrische kachel is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar efficiënte verwarming. Met verschillende standen en energiebesparende functies biedt deze kachel de gewenste warmte en is tevens veilig in gebruik. Het esthetisch aantrekkelijke design en de stille werking maken het een praktische en veelzijdige optie. Al met al is deze kachel een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare, energiezuinige en stille verwarmingsoplossing.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo