Enkel & Polsgewichten

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Enkel & Polsgewichten
Xiu

Enkelgewichten en polsgewichten VirtuFit Verstelbare – Review

Met de VirtuFit Enkelgewichten / Polsgewichten 2×2.0 kg til je elke training naar een hoger niveau! Deze gewichten zijn perfect voor tijdens het joggen of het uitvoeren van biceps- en tricepsoefeningen. Door het extra gewicht worden je spieren extra uitgedaagd, wat leidt tot een hogere calorieverbranding en vetverbranding, en het opbouwen van meer spieren.
Deze gewichten zijn gemakkelijk verstelbaar dankzij stevige klittenbandsluitingen en kunnen zowel om de polsen als om de enkels worden gedragen. Met een gewicht van 2 kg per stuk maak je je workout 4 kg zwaarder en haal je het beste uit je training.
De Enkel- en Polsgewichten zijn stevig afgewerkt met nylon aan de buitenkant, waardoor ze gemakkelijk afneembaar en duurzaam zijn. De lengte is 34 cm en de breedte is 13,5 cm, en je ontvangt 2 jaar garantie op deze gewichten. VirtuFit staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en aandacht voor gebruikersgemak, design en functionaliteit..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo