Halters & Gewichten

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Powerbags
Amin

Tunturi Bulgarian bag gewicht 15kg – Review

De Bulgarian Bag is een ruige metgezel voor je training, speciaal ontworpen om explosiviteit te versterken. Perfect voor krachtige bewegingen voor zowel je boven- als onderlichaam.
Denk aan swings, squats en lunges. Deze zandzak heeft verschillende handgrepen waardoor je hem op verschillende manieren kunt vasthouden tijdens je work-out.
De Bulgarian Sandbag is verkrijgbaar in gewichten van 5, 10 en 20 kg en de verschillende kleuren maken ze gemakkelijk van elkaar te onderscheiden. Handig! Breid je fitnessarsenaal uit met deze unieke Tunturi Bulgarian Bag en ontvang de gratis Tunturi Training app voor extra begeleiding en motivatie. De Tunturi Bulgarian Bag is stevig, duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Voel je beter, elke dag – dat is Tunturi..

Lees review »
Dumbbells
Aafje

RS Sports Dumbells set 2 – Review

De RS Vinyl dipping dumbells zijn de juiste metgezel voor wie liever niet zwaar traint, maar toch zijn spieren wil versterken.
Met een assortiment van 0,5 kg tot 5 kg, elk onderscheiden door hun unieke kleur, zijn deze gewichten gemakkelijk te onderscheiden en vast te houden.
De strakke vinyl coating maakt ze makkelijk schoon te houden, terwijl het hoekige ontwerp voorkomt dat ze wegrollen tijdens je plezierige workout. Of je nu aerobics doet, power walking, of je spiergroepen traint, deze dipping dumbells bieden een complete set voor iedereen die klaar is voor een uitdaging..

Lees review »
Halterstangen
Aafje

Breaking Limits Barbell Pad – – Review

Zwoegend in de sportschool, met zware gewichten op je schouders, klampt de pijn zich vast aan je lichaam. Maar vrees niet, mijn vriend, want de Barbell Pad van Breaking Limits is hier om jouw last te verzachten.
Je zult geen zweetdruipers opvangen, want dit Nederlands merk heeft Rubber Foam gebruikt om de pijn te verdrijven en vieze geuren te vermijden. Geen gedoe meer met vervelende bandjes, maar stevig klittenband om de pad vast te maken aan de halterstang.
Lichtgewicht en draagbaar, deze universele pad glijdt gemakkelijk over elke halterstang in de sportschool. Dus stop met klagen, neem gerust een nieuw PR en maak vandaag nog de beste keuze met de Barbell Pad van Breaking Limits!.

Lees review »
Halterschijven
Xiu

ReloadSport Olympische Halterschijven set 75KG – Review

Deze 50mm schijvensets zijn als een vuist vol kracht, klaar om het sukkelende gewicht van de wereld te tillen. Ze zijn ontworpen om jouw halterstang te verlichten, zodat je met gemak kunt heffen en laden.
De schijven zijn van hoge kwaliteit, met een strak design dat je ogen zal behagen. Ze zijn geschikt voor elke omgeving, of het nu een snikhete sportschool of jouw eigen bescheiden thuisgym is.
De rubberen coating omhult deze schijven als een beschermende huid, waardoor roest geen kans krijgt en de constante impact dempt. Deze set bevat twee 20 kilo kolossen, twee wollige 10 kilo monsters, twee 5 kilo wervelwinden en twee 2.5 kilo kleinigheden. In totaal getuigen ze van 75 kilo aan pure kracht, klaar om jouw spieren uit te dagen als nooit tevoren..

Lees review »
Halterschijven
admin

Tunturi Halterschijf Halter gewichten – Review

Deze gietijzeren Tunturi Halterschijf van 20 kg is alles wat je nodig hebt voor een goede work-out. Met de boring van 30 mm passen ze op zowel dumbbellstangen als langere halterstangen.
En dankzij de rubberen coating liggen ze prettig in de hand en beschadigen ze de vloer niet. Of je nou je spieren wilt verlengen, je doorbloeding wilt verbeteren of extra spiermassa wilt opbouwen, deze halterschijf is een ideale toevoeging aan je trainingsmaterialen.
En met de gratis Tunturi Training app vind je duizenden fitnessoefeningen, instructies en workout video’s om het maximale uit jezelf en je Tunturi-producten te halen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze halterschijf toe aan je collectie en begin met trainen!

[Disclaimer: Deze paragraaf is geschreven in de stijl van Charles Bukowski, maar probeert de sfeer en stijl van zijn werk na te bootsen en is niet daadwerkelijk door hem geschreven.].

Lees review »
Enkel & Polsgewichten
Xiu

Enkelgewichten en polsgewichten VirtuFit Verstelbare – Review

Met de VirtuFit Enkelgewichten / Polsgewichten 2×2.0 kg til je elke training naar een hoger niveau! Deze gewichten zijn perfect voor tijdens het joggen of het uitvoeren van biceps- en tricepsoefeningen. Door het extra gewicht worden je spieren extra uitgedaagd, wat leidt tot een hogere calorieverbranding en vetverbranding, en het opbouwen van meer spieren.
Deze gewichten zijn gemakkelijk verstelbaar dankzij stevige klittenbandsluitingen en kunnen zowel om de polsen als om de enkels worden gedragen. Met een gewicht van 2 kg per stuk maak je je workout 4 kg zwaarder en haal je het beste uit je training.
De Enkel- en Polsgewichten zijn stevig afgewerkt met nylon aan de buitenkant, waardoor ze gemakkelijk afneembaar en duurzaam zijn. De lengte is 34 cm en de breedte is 13,5 cm, en je ontvangt 2 jaar garantie op deze gewichten. VirtuFit staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en aandacht voor gebruikersgemak, design en functionaliteit..

Lees review »
Kettlebells
Xiu

Tunturi PVC Kettle Bell Kettlebell – Review

Steeds meer mensen kennen de weg naar de kettlebell. Het is een snelle en effectieve manier om alle spieren in je lichaam te trainen. De PVC Kettle Bell van Tunturi is gevuld met zand en gemaakt van PVC, waardoor het goedkoper is dan een gietijzeren kettlebell, maar je toch dezelfde oefeningen kunt doen.
Dit product is ideaal voor een complete workout, verbetert spierkracht, coördinatie, flexibiliteit en kernstabiliteit. Bovendien is het makkelijk schoon te maken en zijn er vele oefeningen mogelijk. Bestel nu en ontvang ook de gratis Tunturi Training app, waar je duizenden fitnessoefeningen, instructies en workout video’s kunt vinden.
Maak deel uit van de Tunturi-community en haal het maximale uit jezelf en je Tunturi-producten. Tunturi is een Nederlands bedrijf dat je ondersteunt op je reis naar een gezond en fit lichaam. Bij elke aankoop doneert Tunturi ook een bedrag aan stichting Fitkids, waardoor kinderen met een beperking ook kunnen sporten. De afmetingen van de kettlebell zijn 25 x 20 x 28 cm en het gewicht is 10 kg..

Lees review »
Halterstangen
Amin

U Fit One Barbell Pad – Review

In een wereld van brute kracht en ijzeren spieren, biedt de U Fit One Barbell Pad een glimp van verlichting voor de rauwe schouders en nek die het zware werk ondergaan. Gevormd uit de donkere diepten van de sportschool, omhult deze pad de barbell als een beschermende mantel, waardoor het tillen van loodzware gewichten een kwestie van comfort wordt.
Gemaakt van duistere materialen, is deze pad gemaakt voor de lange rit – eenvoudig op te zetten en af te nemen, en geschikt voor de meeste barbells die je zult vinden. Verzachtend en comfortabel, verminderen de voordelen van deze pad niet alleen pijn en ongemak, maar verbeteren ze ook de totale ervaring van het tillen van het gewicht.
Met een goede houding als begeleider en vermoeidheid als medeplichtige, zal deze pad je in staat stellen langer en harder te trainen. Inclusief een reiszakje om deze schoonheid te huisvesten, wordt het geleverd met 1x Barbell Pad, 2x Straps, en stelt het je in staat om je pas gevonden kracht met trots te dragen. Een essentieel instrument voor elke serieuze krachtsporter, deze barbellpad is jouw ticket naar het rijk van comfortabel tillen. Transformeer je training en verlicht je last met de U Fit One Barbell Pad..

Lees review »
Halterbanken
Senna

LifeGoods Fitness Halterbank Fitnessbank – Review

Ontsnap aan de dwingende greep van de sportschool en creëer je eigen tempel van zweet en spieren met de LifeGoods Halterbank! Met zijn verstelbare rugleuning en zitvlak in talloze posities kan deze fitnessbank elke workout aan.
Of je nu sit-ups, seated shoulder press of incline dumbbell press wilt doen, alles is mogelijk! Met een indrukwekkende draagkracht van 150 kg en de mogelijkheid om volledig opvouwbaar te zijn, kun je hem zelfs onder je bed schuiven na je zware inspanningen.
Verrijk je leven met deze fitnessbank van LifeGoods en train als een beest vanuit het comfort van je eigen huis!.

Lees review »
Halterstangen
Senna

Nekbeschermer VirtuFit Bar Pad Pro – Review

Met de VirtuFit Bar Pad heb je eindelijk een oplossing voor die vervelende druk op je schouders en nek tijdens het squatten. Deze nekbeschermer, gevuld met een dikke laag schuim, zorgt ervoor dat de halterstang comfortabel op je schouders rust.
Met de handige klittenbandsluiting kun je hem gemakkelijk bevestigen en losmaken. Bovendien maakt het materiaal het schoonmaken een fluitje van een cent.
Met deze nekbeschermer geniet je niet alleen van het nodige comfort, maar houd je ook squats langer vol. VirtuFit, het Nederlandse fitnessmerk bekend om zijn uitstekende kwaliteit, heeft weer eens bewezen dat gebruikersgemak, design en functionaliteit hoog in het vaandel staan..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo