Crosstrainers

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Crosstrainers
René

Luxari Crosstrainer – Review

De Luxari Crosstrainer Pro brengt de sportschool naar je huis. Deze crosstrainer heeft verstelbare weerstandsniveaus en verschillende trainingsprogramma’s, waardoor je op efficiënte wijze aan je gezondheid kunt werken.
De antislippedalen en ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele en veilige training. Met de mogelijkheid tot verticale en zijwaartse bewegingen train je maar liefst 100% van je beenspieren.
Deze professionele crosstrainer is ook nog eens ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen. Train je hele lichaam in stijl met Luxari..

Lees review »
Crosstrainers
Xiu

VirtuFit Easy Fit Crosstrainer FitShow – Review

Met de VirtuFit Easy Fit Crosstrainer kan je in de comfort van je eigen huis een uitgebreide workout doen.
Met 21 programma’s en 16 weerstandsniveaus is er genoeg variatie om je training interessant te houden.
Je kan ook je smartphone of tablet verbinden via de Fitshow app en genieten van streamingdiensten tijdens het sporten. De crosstrainer is voorzien van handige transportwieltjes, waardoor je het gemakkelijk kan verplaatsen. De VirtuFit Easy Fit Crosstrainer is een kwalitatief fitnessapparaat met veel functionaliteiten, ontworpen door het Nederlandse merk VirtuFit..

Lees review »
Crosstrainers
Xiu

Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 – Review

De Focus Fitness Fox 1, een crosstrainer voor de thuisgebruiker van goede kwaliteit.
De trainingscomputer zorgt voor variatie in je trainingsregime met maar liefst 12 programma’s en je kan eenvoudig de weerstand aanpassen in 8 niveaus.
Het stabiele en geruisloze apparaat weegt 32 kilogram en kan een gewicht van 120 kilogram dragen. Op het display lees je alle trainingsgegevens gemakkelijk af en er zit zelfs een tablethouder bij zodat je kan Netflixen tijdens je weg naar conditie. Werk aan je fitheid met dit voordelige fitnessapparaat voor thuis..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo