Fitnessapparaten

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Hometrainers
Amin

tectake Hometrainer – Review

Blijf in vorm en geniet van het sporten met deze opvouwbare hometrainer. Met inspanning van al je lichaamsspieren, vooral de beenspieren, train je niet alleen je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid, maar ook je cardiovasculaire systeem.
De hometrainer heeft een verstelbare stoel, anti-slip trappers en zachte handgrepen. Met de trainingscomputer, inclusief LCD-display en hartslagmeter, kun je eenvoudig je prestaties bijhouden.
Deze stabiele en duurzame hometrainer is gemaakt van gepoedercoat staal en kunststof. Montage is snel en eenvoudig. Kortom, een must-have voor elke fitnessliefhebber!.

Lees review »
Hometrainers
Amin

Luxari Hometrainer 6 kg vliegwiel – Review

De Luxari hometrainer is jouw nieuwe metgezel op de weg naar cardiovasculaire gezondheid, zonder dat je de deur uit hoeft. Dit hoogwaardige apparaat biedt verschillende weerstandsniveaus en trainingsprogramma’s, zodat je je training kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften en doelen.
De hometrainer is ergonomisch ontworpen voor comfort en veiligheid, waardoor je kunt trainen zonder de last van rug-, knie- of gewrichtspijn. Met de Luxari hometrainer krijg je niet alleen een topkwaliteit product, maar ook uitstekende klantenservice en ondersteuning om maximaal van je trainingen te profiteren en je doelen te bereiken.
Dus kom op, trap die weerstand weg en geniet van de overwinning op je eigen tempo. Luxari, waar comfort en prestatie samenkomen..

Lees review »
Trilplaten
admin

Trilplaat Fitness Body Rood BX – Review

Tril jezelf in topvorm met de BX Fitness® Trilplaat 360. Deze powerplate combineert moeiteloos cardio- en krachttraining in één apparaat.
Verbrand calorieën, verminder cellulitis en verbeter je spieren en gewrichten met de trillingen en oscillaties van deze revolutionaire trilplaat. Train je hele lichaam terwijl je geniet van je favoriete serie.
Met 5 voorgeprogrammeerde programma’s en meer dan 90 vibratieniveaus, is het nog nooit zo makkelijk geweest om in shape te komen. Begin rustig en bouw geleidelijk op voor optimale resultaten. Niets staat een gezond en fit lichaam nog in de weg!.

Lees review »
Roeitrainers
Xiu

Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer – Review

De Tunturi Cardio Fit R20 is een roeitrainer waarmee je je lichaam optimaal kunt trainen.
Met de roeibeweging worden bijna alle belangrijke spieren aan het werk gezet.
Deze compacte roeier heeft 4 weerstandsniveaus, een LCD-monitor voor het bijhouden van je parameters en is makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde fitnesser, met de Tunturi Cardio Fit R20 haal je een efficiënte bewegingstrainer in huis voor een complete lichaamstraining. Kies vandaag nog voor een gezond en fit lichaam en bestel de Tunturi R20 Roeier uit de Cardio Fit serie..

Lees review »
Hometrainers
Amin

FitBike Ride 3 Hometrainer – Review

De FitBike Ride 3 is een moderne hometrainer met een lage instap, speciaal ontworpen voor een breed publiek. Met 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en maar liefst 16 weerstandsniveaus biedt deze hometrainer meer dan 200 trainingsvarianten.
Trainen op deze hometrainer is eenvoudig en comfortabel dankzij het eenvoudig bestuurbare display, waarop je verschillende trainingsgegevens kunt bekijken zoals tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik en hartslag. Met een robuuste staalconstructie en hoogwaardig lagerwerk kan deze hometrainer een maximaal gewicht van 135 kg dragen.
Omdat FitBike vertrouwen heeft in hun product, bieden zij een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk. Start met het verbeteren van je conditie en bestel de FitBike Ride 3 vandaag nog!.

Lees review »
Crosstrainers
René

Luxari Crosstrainer – Review

De Luxari Crosstrainer Pro brengt de sportschool naar je huis. Deze crosstrainer heeft verstelbare weerstandsniveaus en verschillende trainingsprogramma’s, waardoor je op efficiënte wijze aan je gezondheid kunt werken.
De antislippedalen en ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele en veilige training. Met de mogelijkheid tot verticale en zijwaartse bewegingen train je maar liefst 100% van je beenspieren.
Deze professionele crosstrainer is ook nog eens ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen. Train je hele lichaam in stijl met Luxari..

Lees review »
Loopbanden
Tijmen

NexGen Loopband Fitrun 90i Hardloopband – Review

Weer of geen weer, met de FitRun 90i PRO loopband van NexGen en Tunturi train je altijd zoals een professional. Met een krachtige motor en een maximale snelheid tot 20 kilometer per uur kun je kiezen uit 20 verschillende hellingshoeken om je training uitdagend te maken.
De loopband heeft ook 16 trainingsprogramma’s, inclusief intervaltrainingen, en je kunt zelfs trainen op basis van je hartslag. De handige opties zoals de bidonhouder, speakers en het brede loopvlak maken het trainen nog aangenamer.
Na je workout kun je de loopband inklappen en naar een hoek van de kamer rollen, waardoor hij minder ruimte inneemt. Met de Tunturi Routes app kun je binnen trainen alsof je buiten bent, met de keuze uit verschillende video routes en coaching video’s. De loopband is ook compatibel met Zwift, waardoor je trainingen nog interactiever worden. Met Tunturi, een wereldwijd merk dat al ruim 100 jaar bestaat, ben je verzekerd van kwalitatieve producten en uitstekende garantie..

Lees review »
Roeitrainers
Xiu

BluMill Roeitrainer Magnetische Roeimachine – Review

De magnetische roeimachine van BluMill is de ideale metgezel voor jouw thuisworkout. Met 10 verschillende niveau’s bepaal je zelf hoe intensief je wilt bewegen.
Dit compacte apparaat werkt zonder stroom en heeft een handig display, waarop je niet alleen je training kunt instellen, maar ook je resultaten kunt uitlezen. Het comfortabele zitvlak zorgt ervoor dat je ook bij langere trainingen moeiteloos door kunt blijven gaan.
Na gebruik klap je de roeimachine eenvoudig in en berg je hem compact op. Met de BluMill roeimachine haal je het sportschoolgevoel binnen jouw vier muren..

Lees review »
Krachtstations
Senna

Dione Krachtstation Homegym HG5 – Review

De Dione HG5 is een krachtstation dat je alles biedt wat je nodig hebt, en een beetje meer.
Met meer dan 44 verschillende oefeningen voor je armen, schouders, borst, rug, buik en benen, is dit krachtstation geschikt voor meerdere personen tegelijk.
De gewichten zijn instelbaar en kunnen uitgebreid worden tot maar liefst 100 kg. En als klap op de vuurpijl wordt dit krachtstation geleverd inclusief een bokszak ter waarde van €79.95. Doe jezelf een plezier en stap in de ring met de Dione HG5!.

Lees review »
Loopbanden
René

Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad – Review

Met de Xiaomi WalkingPad A1 Pro Opvouwbare Loopband hoef je nooit meer een excuus te hebben om niet te trainen. Dit opvouwbare model is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en neemt dankzij zijn compacte ontwerp tot wel 90% minder ruimte in dan traditionele loopbanden. Je kunt hem overal opbergen waar je maar wilt, zelfs onder je bed of bank.
Deze loopband is ook nog eens zeer verplaatsbaar, zodat je hem gemakkelijk van de ene kamer naar de andere kunt vervoeren. Met drie verschillende bedieningsmodi, waaronder een handmatige en automatische modus, kun je het tempo aanpassen aan jouw trainingsbehoeften. In de automatische modus past de loopband zich automatisch aan jouw tempo aan, dankzij een nauwkeurige sensor die jouw positie en tempo meet.
Dit model is tevens veiliger dan andere modellen, dankzij de sterke aluminium structuur en de EVA-rubberen demping, die de impact op je gewrichten vermindert en mogelijke verwondingen voorkomt. Met het ingebouwde LED-paneel heb je alle informatie die je nodig hebt tijdens je training in één oogopslag. Met de Xiaomi WalkingPad A1 Pro ben je klaar om thuis aan de slag te gaan en fit te blijven, ongeacht de ruimte of tijd die je tot je beschikking hebt..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo