Fietselektronica

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Fietscomputers
Xiu

Garmin Varia RCT715 Fietsachterlamp met – Review

De Garmin Varia RCT715 is niet zomaar een achteruitkijkspiegel voor op je fiets, het is een waarlijk meesterwerk van technologie dat je veiligheid en gemoedsrust naar nieuwe hoogten tilt.
Met dit kleine apparaatje heb je niet alleen een radar die achteropkomend verkeer tot op wel 140 meter afstand detecteert, maar ook een camera die onophoudelijk alles opneemt wat er zich achter je afspeelt.
Geen enkel detail ontsnapt aan zijn alziende oog. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de Varia RCT715 ook nog eens zowel visuele als geluidssignalen op je compatibele fietsnavigatie of smartphone, waardoor je altijd op de hoogte bent van wat er zich achter je bevindt, zonder ook maar een moment je focus van de weg te verliezen. Dus wees niet langer bang voor wat er zich achter je afspeelt, vertrouw op de Garmin Varia RCT715 en laat je angsten achter in het stof terwijl je in volle zekerheid verder fietst..

Lees review »
Fietscomputers
admin

Garmin Edge 1030 Plus Fietscomputer – Review

Hier is een korte productbeschrijving van de Garmin Edge 1030 Plus, in de stijl van Charles Bukowski:

Met de Garmin Edge 1030 Plus, een beeldscherm als een uitgestrekte snelweg in een stad die altijd in beweging is, breng je jouw fietservaring naar nieuwe hoogten. Het 3.5-inch scherm met zijn gedetailleerde 282 x 470 pixels resolutie laat je moeiteloos je weg vinden en je doelen bereiken.
Met 32 GB intern geheugen heb je genoeg ruimte om al je gegevens, routes en avonturen op te slaan. De levensduur van de lithium-ion batterij, als een onverschrokken zwerver die altijd verder gaat, houdt het vol voor 24 uur.
Met een breedte van 58 mm, een diepte van 16 mm en een hoogte van 114 mm, is dit apparaatje compact en klaar om met je mee op pad te gaan. In de doos vind je ook de HRM-Dual™, de cadanssensor, de snelheidssensor, verschillende montage-opties, een USB-kabel, een veiligheidskoord en handleidingen. Dus stap uit je comfortzone, zadel je fiets en maak je klaar voor avontuur met de Garmin Edge 1030 Plus..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo