Fietsaccessoires

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Racefiets verlichting
Senna

AXA Blueline 30 Fietslamp voorlicht – Review

De AXA Blueline 30 Steady Auto is een krachtige koplamp die je veiligheid op de fiets vergroot. Met een lichtopbrengst van 30 Lux ben je tot 3.000 meter zichtbaar voor andere weggebruikers, terwijl je zicht tot 50 meter vooruit verlicht wordt.
Deze lamp, speciaal ontworpen door AXA, bevat een geïntegreerde reflector en Clear Lens Technology, waardoor je zichtbaar bent voor verkeer van alle kanten. Dankzij de automatische lichtsensor schakelt de Blueline 30 automatisch aan wanneer het donker wordt, waardoor je altijd zichtbaar en veilig bent.
Met de eenvoudige aansluiting op de dynamo van je fiets en de standlichtfunctie die ervoor zorgt dat het achterlicht nog 4 minuten blijft branden wanneer je stilstaat, biedt de Blueline 30 optimale veiligheid. Met een LED-lamp die 50.000 branduren heeft en geschikt is voor zowel naaf- als flankdynamo’s, voldoet deze koplamp aan al je verlichtingsbehoeften. Kies voor AXA en geniet van betrouwbare en duurzame verlichting voor je fiets..

Lees review »
Racefiets verlichting
Aafje

1200 Lumen & 100 Lumen – Review

Met onze LED Fietsverlichtingsset Pro Sport Lights creëer je niet alleen een veilige fietservaring, maar ook een buitengewone stijl. Met een krachtig wit LED-voorlicht van maar liefst 1200 lumen en een rood LED-achterlicht van 100 lumen, kun je met gemak andere weggebruikers laten weten dat je eraan komt.
De verlichting heeft een bereik tot wel 200 meter, zelfs in de meest duistere omstandigheden. Montage is moeiteloos dankzij de hoogwaardige, verstelbare siliconen houders en de micro-USB oplaadmogelijkheid.
En het beste van alles is dat je met de powerbank in het grote voorlicht ook je smartphone kunt opladen tijdens je fietstocht. Kies voor veiligheid, stijl en functionaliteit met onze LED Fietsverlichtingsset Pro Sport Lights! Bestel nu en laat je zien en gezien worden op de weg..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo