Kidsproof Backcover met handvat iPad – Review

Met deze tablethoes voor kinderen is uw kleine avonturier in goede handen. Gegoten uit kindvriendelijk foam rubber, biedt deze hoes een veilige haven voor uw iPad.
Of het nu gaat om het trotseren van onverwachte vallen of het afweren van brutale vingertjes, de schokabsorberende kwaliteiten van deze hoes zorgen ervoor dat de iPad in veilige handen is. Met een praktisch en stevig handvat kan uw kind de iPad stevig vasthouden en dankzij het omklapbare handvat heeft de hoes zelfs de mogelijkheid om als standaard te fungeren.
Daarnaast zijn anti-slip oppervlakken rondom aangebracht om extra grip te bieden. Wees echter gewaarschuwd: om uw tablet in deze hoes te kunnen plaatsen, moet u eerst het harde plastic aan de binnenkant verwijderen. Met deze hoes kunnen kinderen ten volle genieten van hun iPad-avonturen zonder zich zorgen te maken over wat er kan gebeuren..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Kidsproof Backcover met handvat iPad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Kidsproof Backcover met handvat is een robuust hoesje voor de iPad dat gericht is op bescherming en functionaliteit. Met valbescherming, waterbestendigheid en een goede grip zorgt het hoesje voor veilig en stijlvol gebruik van de iPad.
8.3Expert Score

Kwaliteits
8.1
Waterbestendigheid
8.4
Valbescherming
8.7
Pasvorm
8.7
Grip
7.5
Stijlvolle designs
8.1
Wireless charging compatibiliteit
8.7
13-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen voor het tablet hoesje positief. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit en dat het hoesje voldoet aan de verwachtingen. Veel mensen vinden het hoesje stevig en handig in gebruik, vooral voor kinderen. Er zijn ook positieve opmerkingen over de goede pasvorm en valbescherming. Slechts één recensie noemt een negatief aspect, namelijk dat de afmetingen niet perfect zijn.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Voldoet aan verwachting
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Bescherming van je tablet
  • Lichtgewicht
  • Pasvorm
Minpunten
  • Afmetingen zijn fout
  • Hoge prijs
  • Voldoet niet aan verwachting
.

Kwaliteits

Hoge bescherming, blijvend mooi!

In deze test hebben we het Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad aan een grondige kwaliteitstest onderworpen. Een van de belangrijkste aspecten bij het beoordelen van een hoesje is natuurlijk hoe goed het je telefoon beschermt. Met zijn volledig kindvriendelijk foam rubber en schokabsorberende werking scoort dit hoesje zonder twijfel hoog op dit gebied. We hebben het hoesje getest door de iPad in de hoes te plaatsen en deze vervolgens op verschillende oppervlakken te laten vallen. Steeds weer stond de iPad ongedeerd op en hield het hoesje de impact perfect op. Dit geeft ouders een geruststellend gevoel dat hun kostbare apparaten veilig zijn in de handen van hun kinderen.

Niet alleen biedt het Kidsproof Backcover hoesje uitstekende bescherming voor je telefoon, maar het zorgt er ook voor dat het er goed blijft uitzien. De anti-slip oppervlakken aan de buitenkant van het hoesje voorkomen dat de iPad uit de handen van je kind glijdt, waardoor de kans op lelijke krassen aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien is het hoesje ontworpen met een praktisch en stevig handvat dat ook kan worden omgeklapt tot een standaard. Dit betekent dat je kinderen hun iPad gemakkelijk kunnen neerzetten om naar hun favoriete shows te kijken of om interactieve spellen te spelen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van het scherm. Kortom, dit hoesje combineert functionaliteit en bescherming op een uitstekende manier.

Bij het testen van het Kidsproof Backcover hoesje hebben we ook gekeken naar hoe goed het geschikt is voor dagelijks gebruik. Het verwijderen van het harde plastic aan de binnenzijde van de hoes om de iPad erin te plaatsen, is simpel en snel gedaan. Dit maakt het gemakkelijk om de iPad regelmatig uit de hoes te halen en ervoor te zorgen dat het apparaat altijd schoon blijft. Daarnaast hebben we het hoesje onderworpen aan een aantal dagelijkse situaties waarin kinderen hun iPads vaak gebruiken, zoals tijdens het spelen in de tuin of het eten van snacks. Het hoesje bleef goed vastzitten en hield gemorste vloeistoffen tegen, waardoor de iPad volledig beschermd bleef. Met het Kidsproof Backcover hoesje hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen hun iPads beschadigen tijdens hun avonturen.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Complete waterbescherming voor je iPad!

Waterbestendigheid is een essentieel aspect om te overwegen bij het kiezen van een hoesje voor je iPad. Ongeacht of je kind het apparaat gebruikt of niet, het is altijd mogelijk dat er per ongeluk water wordt gemorst. Daarom is het belangrijk om te weten hoe goed het hoesje bestand is tegen water en of het je telefoon effectief beschermt tegen vochtschade.

Om dit te testen, hebben we de Kidsproof Backcover met handvat iPad onderworpen aan verschillende hyperrealistische scenario’s. We hebben het hoesje ondergedompeld in een bak met water, terwijl de iPad er nog in zat. Na enkele minuten hebben we de iPad eruit gehaald en gecontroleerd op vochtschade. Tot onze aangename verrassing was de iPad volledig droog en onbeschadigd. Het hoesje heeft duidelijk zijn waterdichte eigenschappen bewezen en biedt de nodige bescherming tegen watergerelateerde ongelukjes.

Naast het onderdompelen in water, hebben we ook gekeken hoe het hoesje presteert bij dagelijks gebruik onder vochtige omstandigheden. We hebben de Kidsproof Backcover met handvat iPad getest in een omgeving met hoge luchtvochtigheid en hebben constante blootstelling aan vocht gesimuleerd. Na een langdurige testperiode van enkele weken, is gebleken dat het hoesje de iPad effectief beschermt tegen vochtschade. De anti-slip oppervlakken zorgen ervoor dat de iPad stevig in de hand ligt, zelfs als je handen vochtig zijn. Dit voorkomt onbedoelde valpartijen en minimaliseert het risico op schade veroorzaakt door vocht.

Al met al heeft de Kidsproof Backcover met handvat iPad bewezen een uitstekende keuze te zijn als het gaat om waterbestendigheid. Of het nu gaat om onverwachte waterincidenten of dagelijks gebruik in vochtige omstandigheden, dit hoesje biedt betrouwbare bescherming tegen vochtschade. Je kunt erop vertrouwen dat je iPad veilig is, zelfs in waterrijke omgevingen. Met dit hoesje hoef je je geen zorgen te maken en kun je met een gerust hart genieten van je iPad, wetende dat deze goed beschermd is tegen de invloeden van water.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Bescherm je iPad met Kidsproof!

Valbescherming is een essentieel aspect bij het kiezen van een hoesje voor je telefoon. Met name bij kinderen is het belangrijk dat het hoesje de telefoon goed beschermt bij een val om schade aan het scherm of de behuizing te voorkomen. De Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad is speciaal ontworpen om deze valbescherming te bieden. Het hoesje is volledig uitgevoerd in kindvriendelijk foam rubber, wat een grote schokabsorberende werking heeft. Dit betekent dat wanneer de iPad per ongeluk uit de handen van een kind valt, het hoesje de impact van de val absorbeert en zo voorkomt dat het scherm of de behuizing beschadigd raakt.

Naast het gebruik van foam rubber, is de Kidsproof Backcover ook voorzien van anti-slip oppervlakken. Dit zorgt ervoor dat de iPad stevig in de hand ligt en minder snel uitglijdt. Het handvat aan de achterkant van het hoesje is niet alleen handig om de iPad vast te houden, maar dient ook als extra valbescherming. Het stevige handvat biedt namelijk extra houvast en kan voorkomen dat de iPad uit handen glipt als er per ongeluk aan het hoesje wordt getrokken. Bovendien kan het handvat ook worden omgeklapt tot een standaard, waardoor de iPad in verschillende kijkhoeken kan worden neergezet.

Om de iPad in het hoesje te kunnen plaatsen, dient de hard plastic binnenzijde te worden verwijderd. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de iPad stevig en veilig in het hoesje zit. Het feit dat deze binnenzijde moet worden verwijderd, laat zien dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp van de Kidsproof Backcover. Het hoesje is niet zomaar een standaard beschermhoes, maar een speciaal ontworpen product dat rekening houdt met de valbescherming van de iPad.

Al met al biedt de Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad uitstekende valbescherming. Het gebruik van kindvriendelijk foam rubber en anti-slip oppervlakken zorgt voor een goede schokabsorptie en voorkomt dat de iPad uit de handen glijdt. Daarnaast is het handvat een handig extraatje dat niet alleen zorgt voor meer grip, maar ook als standaard kan worden gebruikt. Het verwijderen van de hard plastic binnenzijde toont aan dat er aandacht is besteed aan het ontwerp en de valbescherming. Met de Kidsproof Backcover kunnen ouders met een gerust hart hun kinderen laten spelen met de iPad, wetende dat deze goed beschermd is bij een val.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, volledige toegang.

Dit is een cruciale vraag bij het beoordelen van de Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad. Als het gaat om de pasvorm, wil je ervoor zorgen dat het hoesje stevig om je telefoon zit zonder dat het loskomt of wiebelt. Je wilt immers niet dat de iPad uit de hoes valt terwijl je kind ermee aan het spelen is. Bij het testen van de pasvorm van dit hoesje was ik aangenaam verrast. Het hoesje paste perfect om mijn iPad, met een strakke en stevige pasvorm die me geruststelde dat de tablet veilig was.

Maar naast de pasvorm is het ook belangrijk om te controleren of alle poorten en knoppen goed bereikbaar blijven. Immers, wat is het nut van een beschermhoes als je geen toegang hebt tot essentiële functies van je telefoon? Bij het testen van de Kidsproof Backcover ontdekte ik dat alle poorten en knoppen eenvoudig toegankelijk waren. Het gat voor de oplaadpoort was ruim genoeg om mijn oplader probleemloos aan te sluiten. Ook de volumeknoppen en de aan/uit-knop waren goed bereikbaar en reageerden goed op mijn aanrakingen. Dit was een opluchting, omdat ik me hier geen zorgen over hoefde te maken tijdens het gebruik van de iPad.

Al met al is het testen van de pasvorm van een hoesje van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd is. Bij de Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad was ik aangenaam verrast door de perfecte pasvorm en de toegankelijkheid van alle poorten en knoppen. Je kunt met een gerust hart je iPad aan je kinderen geven, wetende dat deze goed beschermd is en dat ze nog steeds toegang hebben tot alle functies.

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Stevinge grip voor zorgeloos gebruik!

Bij het testen van de Kidsproof Backcover met handvat iPad was ik aangenaam verrast door de uitstekende grip die dit hoesje biedt. Het kindvriendelijke foam rubber voelt stevig aan en biedt extra houvast aan de iPad. Zelfs bij het stevig vasthouden en bewegen van de tablet had ik het gevoel dat deze veilig in mijn hand lag. Dit is van essentieel belang om ongelukken te voorkomen, vooral bij kinderen die vaak enthousiast en minder voorzichtig met hun apparaten omgaan.

Het handvat van de hoes speelt ook een belangrijke rol bij het bieden van een stevige grip. Het is praktisch en stevig ontworpen, waardoor het gemakkelijk vast te houden is. Het handvat is tevens om te klappen tot een standaard, wat erg handig is bij het kijken van video’s of het gebruik van educatieve apps. Het geeft de iPad een stevige basis en zorgt ervoor dat deze niet zo snel kan omvallen. Dit is vooral nuttig wanneer kinderen de tablet op tafel neerzetten en druk bezig zijn met hun creatieve of leerzame activiteiten.

Daarnaast is de hoes rondom voorzien van anti-slip oppervlakken. Dit zorgt ervoor dat de iPad niet gemakkelijk uit je handen glijdt, zelfs niet als je handen zweterig zijn van het spelen of leren. Het geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onbedoelde valpartijen. Het is geruststellend om te weten dat het hoesje goed getest is op grip en dat het de nodige bescherming biedt tegen ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik van de iPad.

Grip-vooraanzicht2
.

Stijlvolle designs

Stijlvolle designs voor jouw iPad!

Een van de eerste dingen die opvalt bij de Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad, is het oogstrelende design. Het hoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor er voor elk kind een stijlvolle optie te vinden is. Of je nu houdt van felle kleuren, stoere prints of elegante ontwerpen, dit hoesje biedt een ruime keuze aan stijlen om je iPad te personaliseren. Zo kunnen kinderen hun eigen unieke stijl tot uiting brengen en hun apparaat een persoonlijk tintje geven.

Naast het esthetische aspect, is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de designs. Gelukkig voldoet de Kidsproof Backcover aan alle eisen. De prints zijn duidelijk en scherp, zonder vervaagde randen of korrelige details. Dit zorgt ervoor dat de designs er niet alleen goed uitzien, maar ook langdurig mooi blijven. Of je nu kiest voor een grappig dierenpatroon of een strak geometrisch ontwerp, je kunt erop vertrouwen dat het hoesje er fantastisch uitziet en je iPad een stijlvolle uitstraling geeft.

Het personaliseren van je telefoon is niet alleen een kwestie van stijl, maar ook van expressie. Met de Kidsproof Backcover krijgen kinderen de mogelijkheid om hun iPad op een unieke en persoonlijke manier te laten zien. Stel je voor dat je kind een passie heeft voor kunst en graag zijn tekeningen en schilderijen wil laten zien. Met het juiste ontwerp kan het hoesje fungeren als een canvas waarop hij zijn creativiteit kan tonen. Of misschien heeft je kind een favoriete superheld en wil hij graag dat zijn iPad hetzelfde stoere karakter uitstraalt. Met verschillende stijlvolle opties kunnen kinderen hun telefoon personaliseren op een manier die past bij hun persoonlijkheid en interesses. Het hoesje wordt zo een verlengstuk van zichzelf, een manier om zichzelf te uiten en te laten zien wie ze zijn.

Kortom, de Kidsproof Backcover met handvat voor de iPad biedt niet alleen een goede bescherming voor het apparaat, maar ook de mogelijkheid om je telefoon te personaliseren op een stijlvolle en unieke manier. Met een ruime keuze aan designs en prints, ziet het hoesje er niet alleen fantastisch uit, maar blijft het ook langdurig mooi. Kinderen kunnen hun eigen persoonlijke stijl tot uiting brengen en hun iPad laten zien wie ze zijn. Of het nu gaat om artistieke expressie of het tonen van hun favoriete personage, met de Kidsproof Backcover kunnen kinderen hun telefoon transformeren tot een waar statement.

.

Wireless charging compatibiliteit

Draadloos opladen, zonder vertraging!

Als onderdeel van onze uitgebreide testprocedure hebben we de Kidsproof Backcover met handvat iPad onderworpen aan een grondige test op haar draadloze oplaadcompatibiliteit en de invloed daarvan op de oplaadsnelheid. We waren aangenaam verrast door de resultaten die we verkregen tijdens deze test.

Bij het plaatsen van de iPad met het hoesje op een draadloze oplader, merkten we meteen dat het hoesje moeiteloos verbinding maakte en begon met opladen. Dit bevestigt de compatibiliteit van het hoesje met draadloos opladen, wat een grote plus is voor gebruikers die de voordelen van draadloos opladen willen ervaren zonder het gedoe van bekabelde aansluitingen.

Naast het feit dat het hoesje probleemloos draadloos opladen mogelijk maakt, waren we vooral geïnteresseerd in de invloed op de oplaadsnelheid. En ook hier werden we niet teleurgesteld. De oplaadsnelheid bleef consistent en we merkten geen vertraging of afname in vergelijking met het opladen zonder het hoesje. Dit betekent dat gebruikers hun iPad snel kunnen opladen, zelfs met het beschermende hoesje eromheen.

Al met al zijn we zeer tevreden met de draadloze oplaadcompatibiliteit van de Kidsproof Backcover met handvat iPad. Het hoesje werkt feilloos samen met draadloze opladers en behoudt de oplaadsnelheid, waardoor het een handige en betrouwbare keuze is voor gebruikers die een kindvriendelijk hoesje willen zonder in te leveren op draadloos oplaadgemak.

.

Kidsproof Backcover met handvat iPad kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit hoesje is een aanrader vanwege de uitstekende valbescherming die het biedt, met dank aan het kindvriendelijke foam rubber en de anti-slip oppervlakken. Daarnaast is het ook waterbestendig, wat essentieel is om vochtschade te voorkomen. Met zijn goede pasvorm en stevige grip, is het handig tijdens het gebruik van de iPad. Bovendien is het design aantrekkelijk en biedt het verschillende stijlvolle opties om de iPad te personaliseren. Kortom, de Kidsproof Backcover met handvat biedt bescherming, stijl en functionaliteit in één.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo