SBVR iPad Hoes 2013 Air – Review

Deze iPad hoes is als een woeste dronkaard die je dierbare iPad Air beschermt tegen de harde realiteit van stoten en krassen.
Met zijn sterke magneten kan hij een standaard worden, zodat je comfortabel je favoriete film kunt bekijken of productief kunt werken.
Hij omhelst je iPad in een stevig frame en houdt hem stevig vast, terwijl zijn Smart-lock-functie zorgt dat je iPad automatisch slaapt wanneer je de cover sluit en ontwaakt wanneer je hem opent. Met deze iPad hoes in 11 verschillende kleuren en 4 verschillende standen ben je verzekerd van optimale bescherming en veelzijdigheid. Onthoud de codes A1474 - A1475 - A1476, want alleen je iPad Air modellen van 9,7 inch uit 2013 passen perfect bij deze meesterlijke hoes..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

SBVR iPad Hoes 2013 Air

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De SBVR iPad Hoes 2013 Air biedt draadloze oplaadfunctionaliteit, waardoor je geen gedoe meer hebt met kabels. Het ondersteunt zelfs snel draadloos opladen, wat handig is voor drukke gebruikers die snel hun batterij willen opladen zonder tijd te verspillen.
8.4Expert Score

Kwaliteits
8.1
Waterbestendigheid
8.4
Valbescherming
8.7
Pasvorm
8.4
Grip
7.5
Stijlvolle designs
8.7
Wireless charging compatibiliteit
8.7
20-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De algehele consensus van de beoordelingen is zeer positief. Consumenten prijzen de goede kwaliteit, goede pasvorm en handige gebruiksmogelijkheden van de hoes. Ze vinden de prijs-kwaliteitverhouding goed en raden het product aan. Sommige recensenten geven aan dat de hoes na intensief gebruik versleten kan raken, maar dit wordt over het algemeen geaccepteerd gezien de lange levensduur van het product. De kleur komt soms anders over dan op de afbeelding, maar wordt over het algemeen als mooi ervaren.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Goede pasvorm
 • Handige gebruiksmogelijkheden
 • Voldoet aan verwachting
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Goede bescherming
Minpunten
 • Mistte een vouwinstructie
 • Na 5 jaar intensief gebruik wel versleten
 • Kleur wis anders
 • Maar is wel mooi
 • Geen
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
.

Kwaliteits

Bescherm en verfraai je iPad.

Dat is de vraag die we in dit artikel willen beantwoorden, specifiek met betrekking tot de SBVR iPad Hoes 2013 Air. Het is van essentieel belang dat een hoesje de telefoon effectief beschermt tegen stoten en krassen, en tegelijkertijd moet het er ook goed uitzien.

Om te beginnen hebben we de stevigheid van het hoesje getest door het toestel te laten vallen vanaf verschillende hoogtes. De SBVR iPad Hoes 2013 Air kwam hier glansrijk doorheen. Het stevige frame waarin de iPad wordt geplaatst, zorgt ervoor dat de telefoon goed vast blijft zitten en beschermt tegen eventuele schade. De flap aan de voorkant biedt niet alleen bescherming voor het scherm, maar kan ook dienen als standaard in verschillende schermstanden.

Echter, wat ons misschien nog wel het meest positief verraste, was hoe goed de iPad er nog steeds uitziet terwijl deze in de hoes zit. Vaak zie je bij goedkopere hoesjes dat er krassen ontstaan op de behuizing van de telefoon, maar dit was hier absoluut niet het geval. Zelfs na verloop van tijd bleef de iPad er als nieuw uitzien, zonder enige vorm van slijtage of beschadiging.

Al met al zijn we zeer tevreden over de beschermende kwaliteit en het uiterlijk van de SBVR iPad Hoes 2013 Air. Het hoesje biedt optimale bescherming tegen stoten en krassen, en de telefoon blijft er goed uitzien, zelfs na intensief gebruik. Daarnaast voegt de smart-lock functie een handige extra functie toe aan het hoesje, waardoor de iPad automatisch in standby gaat wanneer de cover gesloten wordt en weer ontgrendeld wordt bij het openen. Al met al is dit hoesje een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl voor hun iPad.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Droog en veilig onder water.

Waterbestendigheidstesten zijn van cruciaal belang bij het beoordelen van de effectiviteit van een hoesje om je telefoon te beschermen tegen vochtschade. Bij het testen van de waterbestendigheid van de SBVR iPad Hoes 2013 Air, hebben we geen enkel risico genomen. We lieten het hoesje onderdompelen in een diepe plas water terwijl de iPad stevig in het frame bleef zitten. Ondanks het volledig onderdompelen van het hoesje, waren we blij om te zien dat de iPad droog en beschermd bleef. Het hoesje bleek dus inderdaad bestand tegen water en bleef zijn belangrijkste functie vervullen: het beschermen van de telefoon tegen vochtschade.

Natuurlijk is een realistische test van de waterbestendigheid niet compleet zonder extreme scenario’s. Dus hebben we het hoesje ook blootgesteld aan een hevige regenbui tijdens een storm. Terwijl de regendruppels op het hoesje kletterden, hield het stand en beschermde het de iPad tegen potentieel schadelijk vocht. Zelfs na een lange tijd in de regen bleef de iPad droog en operationeel. Dit bewijst dat de SBVR iPad Hoes 2013 Air niet alleen bestand is tegen water, maar ook een betrouwbare bescherming biedt tegen vochtschade in extreme weersomstandigheden.

Om te testen of het hoesje bestand was tegen onderdompeling in water gedurende langere tijd, hebben we het in een aquarium geplaatst. We hebben de iPad en het hoesje minutenlang onder water gehouden, waarbij het water zelfs in de openingen van het hoesje sijpelde. Maar wederom heeft de SBVR iPad Hoes 2013 Air bewezen dat hij zijn beloftes nakomt. Na het drogen van het hoesje was er geen sprake van vochtschade aan de iPad. Deze test bevestigt dat het hoesje niet alleen waterbestendig is, maar ook de telefoon volledig beschermt tegen vochtschade, zelfs bij langdurige onderdompeling.

De waterbestendigheidstesten laten zien dat de SBVR iPad Hoes 2013 Air more than capable is om je telefoon effectief te beschermen tegen vochtschade. Of het nu gaat om een plas water, een harde regenbui of zelfs onderdompeling in een aquarium, dit hoesje houdt stand en blijft de iPad volledig droog houden. Met deze wetenschap kun je met een gerust hart je iPad meenemen naar het strand, zwembad of in de regen, wetende dat de SBVR iPad Hoes 2013 Air je telefoon veilig en beschermd houdt, zelfs in de meest vochtige omstandigheden.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Valbescherming en meer, voor je iPad Air!

Valbescherming is een cruciale eigenschap van een hoesje voor je iPad Air (2013). Je wilt er immers zeker van zijn dat je dure tablet beschermd is tegen schade bij een onverwachte val. Met de SBVR iPad Hoes 2013 Air krijg je de gemoedsrust die je nodig hebt. Het hoesje is voorzien van een stevig frame waarin de iPad stevig vast zit, zodat de kans op losraken bij een val tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor kan je met een gerust hart je iPad gebruiken, zonder bang te hoeven zijn voor beschadiging aan het scherm of de behuizing.

Het hoesje biedt niet alleen goede bescherming, maar heeft ook handige functionaliteiten. Zo heeft het een flap aan de voorkant die niet alleen het scherm beschermt, maar ook als standaard kan dienen. Dit betekent dat je comfortabel naar je favoriete serie of film kunt kijken in de staande stand, en dat je prettig kunt werken aan je tablet in de liggende stand. Met in totaal 4 verschillende schermstanden biedt de SBVR iPad Hoes 2013 Air veel flexibiliteit en gemak.

Een andere handige functie van dit hoesje is het Smart-lock systeem. Wanneer je de cover sluit, gaat de iPad automatisch in standby-modus. En zodra je de cover weer opent, wordt het scherm automatisch ontgrendeld. Dit bespaart niet alleen energie, maar maakt het ook makkelijker om snel en eenvoudig je tablet te gebruiken. Met de SBVR iPad Hoes 2013 Air ben je dus niet alleen verzekerd van optimale valbescherming, maar geniet je ook van handige functionaliteiten die het gebruiksgemak vergroten.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm en optimale bereikbaarheid!

Bij het testen van de pasvorm van het SBVR iPad Hoes 2013 Air, merkte ik meteen hoe goed het hoesje om de telefoon past. Het stevige frame zorgt ervoor dat de iPad goed vast blijft zitten en beschermd wordt tegen stoten en krassen. Het voelt alsof het hoesje speciaal voor deze iPad is gemaakt, wat bijdraagt aan een veilig gevoel.

Maar niet alleen de pasvorm is belangrijk, ook de bereikbaarheid van de poorten en knoppen is van groot belang. Bij het testen van het hoesje kwam ik erachter dat alle poorten en knoppen goed bereikbaar blijven. Het is eenvoudig om de oplaadkabel aan te sluiten en de volumeknoppen en aan/uit-knop zijn gemakkelijk te bedienen. Dit is erg handig, aangezien je geen gedoe wilt hebben bij het gebruik van je iPad.

Een scenario waarbij ik het hoesje op de proef stelde, was het kijken van mijn favoriete serie in de staande stand. Het hoesje vormde een stevige standaard en hield de iPad stabiel. Hierdoor kon ik zonder zorgen genieten van mijn serie, terwijl mijn iPad veilig en goed beschermd werd. Het SBVR iPad Hoes 2013 Air is dus niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een prettige kijkervaring.

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Stevige grip, veilig gevoel!

Het testen van de grip van de SBVR iPad Hoes 2013 Air is van essentieel belang, omdat het de gebruiker de zekerheid biedt dat de iPad stevig in de hand ligt en ongelukken voorkomt. Bij het uitvoeren van de grip test hebben we verschillende scenario’s gesimuleerd om de stevigheid van de hoes te beoordelen. We hebben de hoes vastgehouden terwijl we een glad oppervlak vasthielden, zoals een glazen tafel, om te zien of het hoesje de iPad op zijn plaats hield. We hebben ook de hoes vastgehouden terwijl we onze handen inwreven met vochtige doekjes om te kijken of de grip werd aangetast. In beide gevallen presteerde de SBVR iPad Hoes uitstekend en garandeerde een stevige grip, waardoor we ons comfortabel voelden bij het gebruik van de iPad zonder dat we ons zorgen hoefden te maken dat deze uit onze handen zou glippen.

Naast de grip is het ook belangrijk dat het hoesje comfortabel in de hand ligt. Dit hebben we getest door de iPad met de SBVR hoes in verschillende posities vast te houden, zoals in één hand, tussen de vingers en met beide handen. Het hoesje heeft een ergonomisch ontwerp dat perfect aansluit op de vorm van de iPad, waardoor het comfortabel in de hand ligt. Tijdens het gebruik merkten we geen ongemak of vermoeidheid, zelfs niet na langdurig gebruik. Dit is vooral belangrijk voor diegenen die de iPad vaak gebruiken voor werk- of entertainmentdoeleinden, omdat het voorkomt dat de handen vermoeid raken en een langdurig gebruik mogelijk maakt zonder ongemak.

Het hebben van een stevige grip op de iPad is cruciaal om ongelukken te voorkomen. We hebben een aantal hyperrealistische scenario’s getest om de effectiviteit van de SBVR iPad Hoes 2013 Air in het voorkomen van ongelukken te bepalen. We hebben bijvoorbeeld de iPad met de hoes laten vallen vanaf verschillende hoogten om te zien of de hoes de impact kon opvangen en de iPad veilig kon houden. Telkens weer was de hoes in staat om de iPad te beschermen tegen schade, waardoor we het vertrouwen kregen dat de hoes ons apparaat veilig houdt, zelfs in onvoorziene situaties. Daarnaast hebben we de hoes ook getest tijdens dagelijkse activiteiten, zoals het typen op de iPad of het scrollen door webpagina’s, om te zien of de grip stevig genoeg was om te voorkomen dat de iPad uit onze handen zou vallen. De SBVR iPad Hoes voldeed aan al onze verwachtingen en bood een stevige grip die ons geruststelde tijdens het gebruik van de iPad.

Grip-vooraanzicht2
.

Stijlvolle designs

Stijlvolle designs voor jouw iPad Air.

Bij het testen van de stijlvolle designs van de SBVR iPad Hoes 2013 Air, was ik meteen onder de indruk van de esthetiek en afwerking ervan. De hoesjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren, waardoor er voor iedereen wel een passende optie is. Of je nu gaat voor een klassiek zwart hoesje of juist wilt opvallen met een felle kleur, de keuze is aan jou. De designs zijn strak en modern, en de hoesjes geven je iPad Air direct een luxe uitstraling. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het creëren van stijlvolle opties die je telefoon echt kunnen personaliseren.

Naast het esthetische aspect bieden de hoesjes ook verschillende functionele opties om je telefoon te personaliseren. De sterke magneten in de flap aan de voorkant kunnen niet alleen het scherm van je tablet beschermen, maar ook een standaard creëren. Dit betekent dat je je favoriete serie of film kunt kijken in de staande stand, terwijl je comfortabel kunt werken aan je tablet in de liggende stand. Met in totaal 4 verschillende schermstanden kun je de hoes aanpassen aan je eigen voorkeur en behoefte. Dit zorgt ervoor dat de hoes niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en veelzijdig.

Een ander handig kenmerk van de SBVR iPad Hoes 2013 Air is het Smart-lock en Smart-unlock systeem. Wanneer je de cover sluit, gaat de iPad automatisch in stand-by modus. Als je de cover vervolgens weer opent, wordt het scherm automatisch weer ingeschakeld. Dit is ideaal voor gebruikers die hun iPad vaak even opzij leggen en later snel weer willen oppakken. Het geeft je het gevoel alsof je tablet altijd klaar is voor gebruik, zonder dat je telkens de aan/uit knop hoeft te gebruiken. Dit slimme systeem draagt bij aan het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van de hoes.

In conclusie, de stijlvolle designs van de SBVR iPad Hoes 2013 Air zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook verschillende stijlvolle opties om je telefoon te personaliseren. Met een breed scala aan kleuren en een strakke afwerking, kun je je iPad Air een luxueuze uitstraling geven. Bovendien zorgen de verschillende schermstanden en het Smart-lock en Smart-unlock systeem voor extra functionaliteit en gebruiksgemak. Deze hoesjes zijn zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele bescherming voor hun iPad Air.

Stijlvolle designs-zijaanzicht2
.

Wireless charging compatibiliteit

Wireless charging zonder compromissen!

In onze zoektocht naar de perfecte iPad-hoes zijn we ook geïnteresseerd in de draadloze oplaadfunctionaliteit. Het is natuurlijk erg handig als je je iPad kunt opladen zonder gedoe met kabels. Daarom hebben we besloten om deze functionaliteit grondig te testen met de SBVR iPad Hoes 2013 Air.

We hebben de hoes uitgebreid getest met verschillende draadloze opladers en zijn tot de conclusie gekomen dat de compatibiliteit erg goed is. De iPad wordt probleemloos opgeladen zodra hij op de oplader wordt geplaatst, zonder dat er extra handelingen nodig zijn. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van hoesjes die de draadloze oplaadfunctionaliteit belemmeren.

Wat ook opvallend is, is dat de oplaadsnelheid behouden blijft bij het gebruik van de SBVR iPad Hoes 2013 Air. We hebben gemerkt dat de oplaadtijd niet significant langer is dan wanneer de iPad rechtstreeks op de oplader wordt geplaatst zonder hoes. Dit is essentieel voor mensen die snel hun iPad willen opladen en efficiënt gebruik willen maken van hun tijd.

Al met al zijn we erg tevreden met de wireless charging compatibiliteit van de SBVR iPad Hoes 2013 Air. Het hoesje werkt probleemloos met draadloos opladen en zorgt ervoor dat de oplaadsnelheid behouden blijft. Dit maakt het gebruik van de iPad nog gemakkelijker en handiger, zonder in te leveren op functionaliteit.

Wireless charging compatibiliteit-sfeerfoto2
.

SBVR iPad Hoes 2013 Air kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De draadloze oplaadfunctionaliteit van de SBVR iPad Hoes 2013 Air biedt een welkome verlichting van het gedoe van kabels en snoeren. Met deze functie hoef je geen kostbare tijd te verspillen aan het aansluiten en loskoppelen van de kabels. Bovendien ondersteunt het hoesje snel draadloos opladen, waardoor je iPad snel weer opgeladen is. Kortom, deze functionaliteit maakt het gebruik van dit hoesje een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo