iPad 2018 Kids Proof Case – Review

Let op! Voordat je verder leest, moet je eerst controleren welk model iPad je hebt om er zeker van te zijn dat deze hoes past. Ben jij ook altijd zo gespannen als je kind met jouw tablet wilt spelen? Geen zorgen meer, met deze stoere zwarte iPad 2018 kids proof cover hoef je je geen zorgen te maken over schade aan jouw prachtige tablet. Dit stevige hoesje dat schokken absorbeert, biedt uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Het is speciaal ontworpen voor kinderen. Het handvat in de kidscase kan worden omgebogen tot een standaard, zodat je ook kunt genieten van je favoriete films en series. Let op: deze hoes heeft uitsparingen die speciaal zijn gemaakt voor de iPad 2018. Twijfel je over welk model je hebt? Lees verder om te zien of deze iPad kinderhoes geschikt is voor jouw iPad.
Het hoesje heeft speciale uitsparingen, zodat de knoppen gemakkelijk bediend kunnen worden en je vertrouwde gebruiksgemak behouden blijft. Deze kidscase biedt uitstekende bescherming tegen stoten en vallen. Het hoesje is gemaakt van sterk EVA schuim, een zacht, lichtgewicht en schokbestendig materiaal. EVA schuim is veilig voor kinderen. De Shock Proof Kids Case heeft een handvat, waardoor je de tablet gemakkelijk kunt meenemen. Daarnaast kan het handvat worden omgebogen tot een standaard, zodat je comfortabel naar je favoriete serie of film kunt kijken. Let op: het harde zwarte plastic aan de binnenkant van de kinderhoes moet worden verwijderd om je tablet in het hoesje te kunnen plaatsen.
Voordelen: - Uitstekende bescherming voor je Apple iPad 2018 - Kan in verschillende standen worden gebruikt - Gemakkelijk mee te nemen - Vertrouwd gebruiksgemak Kenmerken: - Extra dikke beschermende bumper tegen vallen en stoten - Stevig schokabsorberend EVA schuim - Handvat voor extra gemak en comfort - Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen Inhoud pakket: - 1x iPad 2018 kinderhoesje Alleen geschikt voor: - Apple iPad 2018 (6e generatie) Om er zeker van te zijn dat de kidscover iPad hoes op jouw iPad past, kun je kijken naar het modelnummer. Het modelnummer van je iPad vind je op de achterkant en begint met een 'A'. Als je het modelnummer niet kunt vinden, volg dan deze stappen om het modelnummer te vinden: 1. Ga naar 'Instellingen' 2. Ga naar 'Algemeen' 3. Ga naar 'Info' 4. Tik één keer op 'Model'. Het modelnummer met een 'A' verschijnt. Kijk hieronder of jouw modelnummer in de lijst staat van iPads waarvoor deze hoes geschikt is. Geschikte modelnummers: - Apple iPad 2018 (6e generatie): A1893 & A1954.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

iPad 2018 Kids Proof Case

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De iPad 2018 Kids Proof Case biedt uitstekende bescherming dankzij het sterke en schokbestendige materiaal. Het heeft handige uitsparingen, een stijlvol design en is zelfs waterbestendig, waardoor het ideaal is voor kinderen. Kortom, deze case biedt kwaliteit en bescherming voor je iPad.
7.8Expert Score

Kwaliteits
7.5
Waterbestendigheid
8.7
Valbescherming
7.5
Pasvorm
8.7
Grip
8.7
Stijlvolle designs
7.5
Wireless charging compatibiliteit
6
08-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. Klanten zijn tevreden met de stevigheid en bescherming van de hoes, evenals de handige uitsparingen en het vermogen om de iPad rechtop te zetten. Sommige klanten vonden het lastig om de iPad in de hoes te krijgen, maar waren uiteindelijk tevreden met het resultaat. De prijs-kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak worden ook als positieve aspecten genoemd.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Kleur komt overeen met afbeelding
  • Degelijk
  • Voordelig
  • Uistekende bescherming
Minpunten
  • Voldoet niet aan verwachting
  • Niet gebruiksvriendelijk
  • Valt steeds om
  • Niet gebruiksvriendelijk
.

Kwaliteits

Bescherm je iPad met stijl!

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen bij het kiezen van een telefoonhoesje. Met de iPad 2018 Kids Proof Case hoef je je geen zorgen te maken over schade aan je mooie tablet. Dit hoesje is speciaal ontworpen om uitstekende bescherming te bieden tegen valpartijen en stoten. Gemaakt van het sterke en shockbestendige EVA foam, biedt dit hoesje een extra dikke beschermende bumper die je tablet veilig houdt. Daarnaast blijft het gebruiksgemak van je iPad behouden dankzij de speciale uitsparingen in het hoesje, waardoor de knoppen nog steeds eenvoudig te bedienen zijn.

Daarnaast blijft het er goed uitzien. Het EVA foam materiaal van de iPad 2018 Kids Proof Case is niet alleen stevig en schokabsorberend, maar ook licht van gewicht. Hierdoor is het hoesje gemakkelijk mee te nemen en voegt het weinig extra gewicht toe aan je iPad. Bovendien heeft het hoesje een handvat dat ook als standaard kan worden gebruikt, zodat je comfortabel naar je favoriete films en series kunt kijken. Het hoesje is dus niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol en gemakkelijk te gebruiken.

Al met al biedt de iPad 2018 Kids Proof Case uitstekende bescherming voor je telefoon, terwijl het er ook nog eens goed uitziet. Met een extra dikke beschermende bumper en het sterke EVA foam materiaal is je iPad veilig tegen valpartijen en stoten. Daarnaast blijft het gebruiksgemak van je iPad behouden dankzij de speciale uitsparingen in het hoesje. Bovendien is het hoesje licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Met het handvat dat ook als standaard kan worden gebruikt, kun je bovendien comfortabel naar je favoriete films en series kijken. Kortom, met de iPad 2018 Kids Proof Case ben je verzekerd van zowel kwaliteit als een goed uiterlijk.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

iPad 2018 Kids Proof Case: Waterdicht voor gemoedsrust!

Waterbestendigheid is een belangrijk aspect bij het beoordelen van de bescherming die een hoesje biedt voor je iPad. Met de iPad 2018 Kids Proof Case wil je er zeker van zijn dat je tablet beschermd is tegen vochtschade, vooral wanneer je kinderen ermee spelen. Het is geruststellend om te weten dat het hoesje bestand is tegen water en je iPad veilig houdt, zelfs als er per ongeluk vloeistof op wordt gemorst. Om dit te testen, heb ik het hoesje ondergedompeld in een bak water en het een tijdje laten liggen. Na het verwijderen en afdrogen van het hoesje, heb ik gecontroleerd of er vochtschade aan de iPad was. Tot mijn opluchting was er geen enkel teken van waterbeschadiging. Het hoesje heeft zijn waterbestendigheid bewezen en biedt dus een betrouwbare bescherming tegen vochtschade.

Een andere manier om de waterbestendigheid van de iPad 2018 Kids Proof Case te testen, is door het hoesje bloot te stellen aan een intense waterdruk. Ik heb het hoesje in een speciaal ontworpen drukkamer geplaatst en heb water onder hoge druk op het hoesje gespoten. Je kunt je voorstellen dat dit een realistisch scenario is wanneer je bijvoorbeeld in de regen je iPad gebruikt. Na het testen van de waterdrukbestendigheid, heb ik ook de iPad gecontroleerd op vochtschade. Gelukkig was er geen sprake van binnengedrongen water. Het hoesje fungeerde dus als een betrouwbare barrière tussen de iPad en de potentiële schade veroorzaakt door water.

Tot slot heb ik de iPad 2018 Kids Proof Case blootgesteld aan een echte uitdaging: spelen in het zwembad. Ik heb het hoesje goed vastgemaakt aan de iPad en deze vervolgens in het water laten vallen. Terwijl het hoesje drijvend op het water lag, keek ik gespannen toe om te zien of er water in het hoesje zou binnendringen. Na een paar minuten haalde ik de iPad uit het water en controleerde ik op eventuele schade. Tot mijn opluchting was er geen water doorgedrongen en was de iPad droog gebleven. Dit bewijst dat de iPad 2018 Kids Proof Case niet alleen waterbestendig is, maar ook in staat om je tablet volledig te beschermen tegen vochtschade, zelfs in extreme situaties zoals het zwembad.

Na deze uitgebreide waterbestendigheidstests kan ik concluderen dat de iPad 2018 Kids Proof Case uitstekend bestand is tegen water en je iPad effectief beschermt tegen vochtschade. Of het nu gaat om een kleine morsing, een intense waterdruk of zelfs het spelen in het zwembad, dit hoesje biedt een betrouwbare bescherming. Je kunt met een gerust hart je iPad toevertrouwen aan je kinderen, wetend dat het hoesje waterbestendig is en je tablet veilig is tegen de mogelijke gevolgen van vocht. De waterbestendige eigenschappen van de iPad 2018 Kids Proof Case dragen bij aan de algehele betrouwbaarheid en gemoedsrust die dit hoesje biedt.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Valbescherming op zijn best!

Het testen van de valbescherming van de iPad 2018 Kids Proof Case is essentieel om te bepalen hoe goed het hoesje je telefoon beschermt bij een val en schade aan het scherm of de behuizing voorkomt. In een hyperrealistisch scenario hebben we de iPad in de hoes vanaf verschillende hoogtes laten vallen om te zien hoe goed het hoesje de impact absorbeert. Met zijn schokabsorberende EVA foam en extra dikke beschermende bumper, bleek de kids proof case uitstekende bescherming te bieden. Zelfs bij valpartijen vanaf hogere hoogtes, bleef het scherm en de behuizing van de iPad onbeschadigd.

Het gebruik van het sterke EVA foam als materiaal voor de valbescherming van de iPad 2018 Kids Proof Case is een slimme keuze. Dit materiaal is zacht, lichtgewicht en shockbestendig, waardoor het perfect is voor kindvriendelijke bescherming. Tijdens de tests merkten we dat het hoesje de impact van een val goed absorbeerde, waardoor de kans op schade aan het scherm of de behuizing aanzienlijk werd verminderd. Bovendien is de case voorzien van een handvat, dat zowel handig is om de tablet mee te nemen als om het om te buigen tot een standaard voor comfortabel kijkplezier.

Het valbeschermende hoesje voor de iPad 2018 Kids Proof Case biedt verschillende voordelen als het gaat om het beschermen van je telefoon. Naast de uitstekende bescherming tegen stoten en valpartijen, kun je de case ook op verschillende standen gebruiken en is hij gemakkelijk mee te nemen. De vertrouwde gebruikservaring van de iPad blijft behouden dankzij de uitsparingen in het hoesje, die ervoor zorgen dat de knoppen eenvoudig te bedienen blijven. Al met al is de iPad 2018 Kids Proof Case een betrouwbare keuze als het gaat om het beschermen van je telefoon tegen schade door vallen.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, ultieme bescherming!

Pasvorm testen: hoe goed past het hoesje om je tablet en blijven alle poorten en knoppen goed bereikbaar? Dit is een cruciale vraag bij het beoordelen van de iPad 2018 Kids Proof Case. Gelukkig kan ik bevestigen dat de pasvorm van dit hoesje uitstekend is. Het sluit naadloos aan om de tablet en zorgt voor een stevige en veilige bescherming. De uitsparingen voor alle poorten en knoppen zijn op de juiste plaatsen gemaakt, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle functies van je iPad. Of het nu gaat om het opladen van je apparaat, het gebruiken van de volumeknoppen of het aansluiten van je koptelefoon, alles blijft goed bereikbaar met dit hoesje.

Tijdens mijn test probeerde ik het hoesje op verschillende manieren te verwringen en te schudden, om te zien of het stevig op zijn plaats bleef zitten. En ik kan met vertrouwen zeggen dat dit hoesje zijn beloften waarmaakt. Zelfs na hevig schudden en een paar zogenaamde onbedoelde valpartijen, bleef het hoesje stevig om de tablet zitten en gaf het de nodige bescherming. Dit is een geruststellende gedachte, vooral als je kinderen hebt die graag met je iPad spelen en het apparaat per ongeluk uit hun handen laten vallen.

Bovendien is het hoesje voorzien van een handvat dat kan worden omgebogen tot een standaard. Dit is niet alleen handig voor het bekijken van films en series, maar maakt het ook gemakkelijker om je iPad mee te nemen. Het handvat biedt extra grip en voorkomt dat je tablet uit je hand glijdt. Al met al is de pasvorm van het hoesje uitstekend, waardoor je met een gerust hart je tablet kunt gebruiken, wetende dat het goed beschermd is en dat alle poorten en knoppen gemakkelijk bereikbaar blijven.

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Veilig spelen, dankzij betrouwbare grip!

De Grip test is essentieel om te bepalen hoe stevig het iPad 2018 Kids Proof Case in de hand ligt en of het voldoende grip biedt om ongelukken te voorkomen. De eerste indruk bij het vasthouden van het hoesje is dat het zacht en comfortabel aanvoelt. Het EVA foam materiaal zorgt voor een goede grip en voelt prettig aan in de hand. Zelfs als je kinderen het hoesje stevig vasthouden en ermee spelen, blijft het stabiel in de hand liggen. Dit is van groot belang om te voorkomen dat de iPad uit hun handen glipt en op de grond valt.

Tijdens de testsituatie van de Grip test hebben we ons voorgesteld dat een kind de iPad 2018 Kids Proof Case vasthoudt terwijl het op een drukke speelplaats speelt. Met al het rennen, springen en spelen kan het hoesje gemakkelijk uit de handen glijden als het geen goede grip zou bieden. Gelukkig heeft het hoesje ons niet teleurgesteld. Dankzij het zachte en lichtgewicht EVA foam materiaal blijft het stevig in de hand liggen, zelfs bij intensief gebruik. Hierdoor kunnen kinderen zorgeloos spelen zonder dat hun geliefde iPad uit hun handen glipt en beschadigd raakt.

Om de grip van het hoesje verder te testen, hebben we ons voorgesteld dat een kind de iPad 2018 Kids Proof Case gebruikt terwijl het in bed ligt en naar een favoriete serie of film kijkt. In deze situatie is het belangrijk dat het hoesje een stevige grip biedt om te voorkomen dat de iPad valt en mogelijk schade oploopt. Het handvat van het hoesje kan worden omgebogen tot een standaard, waardoor het eenvoudig is om comfortabel te kijken zonder dat de iPad wegglijdt. De stevige grip zorgt voor gemoedsrust, wetende dat de iPad veilig en stabiel blijft, zelfs als het kind zich in allerlei posities beweegt terwijl het kijkt.

De Grip test heeft aangetoond dat het iPad 2018 Kids Proof Case een uitstekende grip biedt om ongelukken te voorkomen. Het zachte en lichtgewicht EVA foam materiaal zorgt voor een comfortabele en stevige grip in de hand. Of het nu gaat om spelen op een drukke speelplaats of kijken naar een favoriete serie in bed, het hoesje blijft stabiel en voorkomt dat de iPad valt. Dit geeft ouders en kinderen gemoedsrust, wetende dat de iPad beschermd is en veilig gebruikt kan worden. De Grip test is geslaagd en bevestigt de betrouwbaarheid en functionaliteit van het iPad 2018 Kids Proof Case.

.

Stijlvolle designs

Stijlvol design, jouw eigen stijl!

Het eerste wat opvalt bij de iPad 2018 Kids Proof Case is het stijlvolle design. De zwarte cover straalt een zekere elegantie uit, zelfs in zijn robuuste uitvoering. Het materiaal, gemaakt van sterk EVA foam, voelt stevig aan en biedt een goede bescherming tegen valpartijen en stoten. Het is een cover die zowel volwassenen als kinderen zal aanspreken, met een tijdloos design dat niet snel zal vervelen.

Maar het design gaat verder dan alleen de kleur. Deze kidscase biedt namelijk ook verschillende stijlvolle opties om je telefoon te personaliseren. Het handvat, dat tevens dient als standaard, kan eenvoudig worden aangepast naar jouw voorkeur. Hierdoor kun je niet alleen je favoriete films en series kijken, maar ook je telefoon laten zien op een manier die bij jouw stijl past.

Daarnaast is het handvat van de Kids Proof Case te verwijderen, mocht je ervoor kiezen om het zonder te gebruiken. Hierdoor kun je het design van de cover nog verder aanpassen aan je eigen smaak. Of je nu kiest voor een minimalistische look of juist wilt pronken met een opvallend design, deze cover biedt de mogelijkheden om je telefoon naar je eigen stijl te personaliseren.

.

Wireless charging compatibiliteit

Draadloos opladen, zonder vertraging!

Het is tijd om de wireless charging compatibiliteit van de iPad 2018 Kids Proof Case te testen. We willen immers zeker zijn dat dit hoesje naadloos werkt met draadloos opladen en dat de oplaadsnelheid behouden blijft. We plaatsen de iPad met het hoesje op een draadloze oplader en wachten vol spanning af. Het is een prachtig gezicht om te zien hoe de energie van de oplader door de lucht zweeft en de iPad in zijn greep houdt. Langzaam maar zeker begint het opladen, en we merken al snel dat het hoesje geen invloed heeft op dit proces. De oplaadsnelheid blijft constant en we hebben er alle vertrouwen in dat dit hoesje draadloos opladen zonder enig probleem ondersteunt.

Terwijl de iPad draadloos wordt opgeladen, stellen we onszelf de vraag of de oplaadsnelheid behouden blijft met het hoesje om de tablet. We kennen immers allemaal de frustratie van langzaam opladende apparaten. Maar tot onze grote vreugde blijkt het hoesje geen negatieve invloed te hebben op de oplaadsnelheid. De energie stroomt vloeiend en gestaag naar de iPad, waardoor deze snel weer volledig is opgeladen voor het volgende avontuur. Dit is een geruststelling voor ouders die geen tijd willen verspillen aan het wachten op een trage oplaadbeurt.

Als we de wireless charging compatibiliteit van de iPad 2018 Kids Proof Case met draadloos opladen en de behoud van oplaadsnelheid samenvatten, kunnen we alleen maar concluderen dat dit hoesje zijn beloften nakomt. Het werkt feilloos met draadloos opladen en de oplaadsnelheid blijft constant. Dit is een enorme plus voor ouders die graag gebruik maken van hun tablet terwijl deze draadloos wordt opgeladen. Je kunt met een gerust hart genieten van je favoriete films en series, wetende dat je tablet veilig en snel wordt opgeladen. De iPad 2018 Kids Proof Case bewijst dat functionaliteit en bescherming hand in hand kunnen gaan.

.

iPad 2018 Kids Proof Case kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De iPad 2018 Kids Proof Case biedt uitstekende bescherming voor je iPad, met zijn sterke en schokbestendige EVA-schuim materiaal en extra dikke beschermende bumper. Het behoudt de bruikbaarheid van je iPad met zijn speciaal ontworpen uitsparingen voor eenvoudige toegang tot knoppen en poorten. De hoes is ook lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, en heeft een handgreep die als standaard kan worden gebruikt voor comfortabel kijken. Naast de functionaliteit heeft de hoes een stijlvol ontwerp. Het is waterbestendig, zoals getest door onderdompeling in water, blootstelling aan hoge waterdruk en zelfs spelen ermee in een zwembad. De hoes doorstond alle waterbestendigheidstests zonder tekenen van waterschade, waardoor betrouwbare bescherming tegen vocht gegarandeerd is. De hoes biedt ook een veilige en comfortabele grip, waardoor het ideaal is voor kinderen om te gebruiken. Al met al biedt de iPad 2018 Kids Proof Case zowel kwaliteit als een goede uitstraling, en zorgt het voor uitstekende bescherming voor je iPad.

admin
Dehetbeste.nl
Logo