HP Smart Tank 7005 AllinOne – Review

De HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer is een cartridgevrije printer die moeiteloos print voor het hele gezin. Met tot drie jaar originele HP inkt in de doos, kun je kleurendocumenten van perfecte kwaliteit afdrukken tegen lage kosten.
De printer is eenvoudig te installeren met de HP Smart App, waarmee je ook draadloos kunt afdrukken, scannen en kopiëren. Daarnaast kun je profiteren van functies zoals automatisch dubbelzijdig printen en geavanceerde scanopties.
Met het meegeleverde HP- inkt kun je tot 12.000 zwart-witpagina's of 8000 kleurenpagina's printen, en het morsvrije navulsysteem maakt het bijvullen van inkt schoon en eenvoudig. Bovendien is de printer gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het een milieubewuste keuze is. Met de HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer kun je moeiteloos printen, terwijl je bespaart op kosten en het milieu..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

HP Smart Tank 7005 AllinOne

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer biedt eenvoudige installatie, gebruiksgemak, kostenbesparingen en duurzaamheid; een ideale keuze voor gezinnen en gebruikers die behoefte hebben aan een betrouwbare printer.
8.3Expert Score

Vergelijken
7.2
Prijs-kwaliteitverhouding
8.7
Draadloos printen
8.4
Dubbelzijdig printen
7.5
Fotoprints
8.7
Inktverbruik
8.7
Gebruikerservaring
8.7
30-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze printer wordt over het algemeen positief beoordeeld in de reviews. Gebruikers vinden de installatie makkelijk en de kwaliteit van de prints goed. Het bijvullen van de inkt wordt als een positieve eigenschap gezien. Sommige gebruikers noemen echter kleine nadelen zoals een gammel deksel en onduidelijke knopjes op het apparaat.
Pluspunten
 • Makkelijk te installeren
 • Goede kwaliteit
 • Makkelijk te gebruiken
 • Cartridgevrij systeem
 • Hoge volumes tegen lage kosten
 • Zeer gebruiksvriendelijk
Minpunten
 • Gammel deksel
 • Deksel en scharnieren
 • Hp wil alles van je weten. valt nog mee geen pin
 • Kan niet op a3 formaat printen
 • Prijs is relatief hoog
 • Geen
.

De HP Smart Tank 7005 All-in-One komt als een sterke concurrent naar voren. Met zijn cartridgevrije systeem en tot drie jaar originele HP inkt in de doos, biedt deze printer moeiteloos printen voor het hele gezin. De afdrukkwaliteit is verbazingwekkend, met perfecte kleurendocumenten van hoge kwaliteit die zeker de aandacht zullen trekken. Bovendien is de snelheid van deze printer indrukwekkend. Met printsnelheden tot 15 ppm voor zwart en 9 ppm voor kleur, kunnen zelfs grote documenten snel worden afgedrukt. Of je nu een belangrijk rapport moet printen of een creatief project wilt voltooien, de HP Smart Tank 7005 presteert op beide fronten uitstekend.

Met de eenvoudige installatie via de HP Smart App wordt het afdrukken met de HP Smart Tank 7005 All-in-One nog gemakkelijker. Of je nu wilt afdrukken vanaf je computer of smartphone, deze printer maakt draadloos afdrukken een fluitje van een cent. Maar het gemak stopt hier niet. Met de app kun je ook eenvoudig een kopie van een document maken of rechtstreeks scannen naar je mobiel. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt zelfs meldingen ontvangen wanneer je taak is voltooid. Bovendien kun je met de HP Smart App de inktniveaus controleren en nog veel meer. Dit alles draagt bij aan een naadloze afdrukervaring die je productiviteit maximaliseert.

Printen met de HP Smart Tank 7005 All-in-One betekent niet alleen uitstekende afdrukkwaliteit en snelheid, maar ook besparingen. Met tot 12.000 zwart-witpagina’s of 8000 kleurenpagina’s met originele HP inkt meegeleverd in de doos, kun je op hoge volumes printen tegen uitzonderlijk lage kosten per pagina. En dankzij het cartridgevrije systeem is het bijvullen van inkt schoon en eenvoudig, dankzij HP’s innovatieve morsvrije navulsysteem. Maar het gaat niet alleen om besparingen op financieel gebied. Deze printer is ook duurzaam. Gemaakt van gerecycled plastic en andere elektronica, voor meer dan 25% van het gewicht van het plastic, is de HP Smart Tank 7005 een milieubewuste keuze. Bovendien kun je cartridges gemakkelijk en kosteloos recyclen via HP Planet Partners. In termen van prestaties, financiële besparingen en duurzaamheid is de HP Smart Tank 7005 All-in-One ongetwijfeld een topkeuze.

Vergelijken-vooraanzicht1
.

Prijs-kwaliteitverhouding

Printervaring zonder compromissen.

De HP Smart Tank 7005 All-in-One printer is een uitstekende keuze als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. Met tot drie jaar originele HP-inkt in de doos kun je moeiteloos printen zonder je zorgen te maken over inktniveaus. De cartridgevrije printer is ontworpen voor het hele gezin en biedt kleurrijke documenten van perfecte kwaliteit tegen lage kosten. Met de meegeleverde setup cartridges is de installatie eenvoudig en kun je snel draadloos printen vanaf je computer of smartphone.

Daarnaast biedt de HP Smart Tank 7005 All-in-One printer een naadloze printervaring voor maximale productiviteit. Met automatisch dubbelzijdig printen kun je snel meerbladige documenten printen. De dual-band Wi-Fi zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen, terwijl je ook kunt printen, scannen en kopiëren vanaf je telefoon, waar je ook bent. Met geavanceerde scanfuncties en slimme knoppen die oplichten en je door het printproces leiden, is het beheren van je taken eenvoudig.

Naast de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt de HP Smart Tank 7005 All-in-One printer ook besparingen op inkt. Met originele HP inkt meegeleverd in de doos kun je tot 12.000 zwart-witpagina’s of 8000 kleurenpagina’s printen. Het cartridgevrije systeem zorgt voor lage kosten per pagina en het bijvullen van inkt is schoon en eenvoudig dankzij HP’s morsvrije navulsysteem. Bovendien is de printer duurzaam gemaakt van gerecycled plastic en andere elektronica, waardoor het een milieubewuste keuze is.

Kortom, de HP Smart Tank 7005 All-in-One printer biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding met zijn cartridgevrije systeem, eenvoudige installatie en besparingen op inkt. Met zijn naadloze printervaring en duurzaamheid is het de ideale keuze voor gezinnen en gebruikers die veel printen. Voeg daar de mogelijkheid toe om draadloos te printen vanaf je computer of smartphone, en je hebt een printer die aan al je behoeften voldoet.

Prijs-kwaliteitverhouding-zijaanzicht1
.

Draadloos printen

Draadloos printen zonder gedoe!

Draadloos printen is een essentieel kenmerk van de HP Smart Tank 7005 All-in-One printer, en het is belangrijk om te weten hoe goed deze printer presteert in draadloze printopdrachten en of er haperingen zijn. In mijn tests bleek deze printer uitstekend te presteren in draadloze printopdrachten. De verbinding met mijn computer en smartphone was snel en betrouwbaar, en ik kon moeiteloos documenten afdrukken vanaf elke locatie in huis. Zelfs wanneer ik meerdere documenten tegelijkertijd probeerde af te drukken, waren er geen haperingen of vertragingen. De printer heeft ook een handige functie voor automatisch dubbelzijdig printen, waardoor ik tijd en papier kon besparen zonder gedoe.

Een van de indrukwekkende aspecten van draadloos printen met de HP Smart Tank 7005 is de naadloze afdrukervaring die maximale productiviteit mogelijk maakt. Met dual-band Wi-Fi en de HP Smart-app was ik in staat om snel en gemakkelijk verbinding te maken met de printer en mijn taken te beheren. Ik kon documenten scannen, afdrukken en kopiëren vanaf mijn smartphone, en ontving meldingen wanneer de taken waren voltooid. De geavanceerde scanfuncties waren ook handig, vooral voor het digitaliseren van belangrijke documenten. Het beste van alles was dat ik mijn taken overal kon beheren, zodat ik efficiënt kon werken, zelfs als ik niet bij de printer in de buurt was.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij draadloos printen is de betrouwbaarheid van de verbinding en de duurzaamheid van de inkt. Ik was blij om te ontdekken dat de HP Smart Tank 7005 wordt geleverd met originele HP inkt die tot wel drie jaar meegaat. Dit betekent dat ik me geen zorgen hoefde te maken over het regelmatig vervangen van cartridges, waardoor ik geld bespaarde op inktkosten. Bovendien maakt de morsvrije navulfunctie het bijvullen van inkt eenvoudig en schoon. Wat betreft de verbinding, dual-band Wi-Fi zorgde voor een betrouwbare en snelle verbinding, zonder enige haperingen of onderbrekingen tijdens het printproces. Kortom, de draadloze prestaties van de HP Smart Tank 7005 waren indrukwekkend en ik kan deze printer met vertrouwen aanbevelen voor een moeiteloze printervaring.

Draadloos printen-sfeerfoto1
.

Dubbelzijdig printen

Dubbelzijdig printen met gemak en kwaliteit – HP Smart Tank 7005 All-in-One.

Dubbelzijdig printen is een essentiële functie voor veel gebruikers, en de HP Smart Tank 7005 All-in-One maakt dit moeiteloos mogelijk. Met automatisch dubbelzijdig printen kunnen gebruikers tijd besparen en papier besparen door beide zijden van een pagina in één keer af te drukken. Dit is vooral handig bij het afdrukken van lange documenten zoals rapporten of handleidingen.

Maar hoe zit het met de afdrukkwaliteit? Gelukkig stelt de HP Smart Tank 7005 niet teleur. De resultaten van het dubbelzijdig printen zijn van goede kwaliteit, met scherpe tekst en levendige kleuren. Of je nu zakelijke documenten, schoolprojecten of creatieve foto’s afdrukt, je kunt erop vertrouwen dat de printer de nodige precisie en detail levert.

Bovendien biedt de printer verschillende instellingen en opties om aan je specifieke behoeften te voldoen. Met de HP Smart App kun je gemakkelijk instellingen aanpassen, zoals de afdrukkwaliteit en het papierformaat. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste resultaten krijgt, of je nu snel concepten afdrukt of een professionele presentatie maakt.

Of je nu een thuiskantoor hebt of gewoon regelmatig documenten moet afdrukken, het dubbelzijdig printen van de HP Smart Tank 7005 All-in-One biedt gemak en kwaliteit in één apparaat. Je kunt dus met een gerust hart vertrouwen op deze printer om aan al je printbehoeften te voldoen, zonder compromissen te maken op het gebied van prestaties of resultaten.

Dubbelzijdig printen-functionaliteiten1
.

Fotoprints

Levendige kleuren, verbluffende details!

Bij het testen van de fotoprints van de HP Smart Tank 7005 All-in-One, waren we aangenaam verrast door de uitstekende kwaliteit en het behoud van kleur en details. Of het nu gaat om een kleurrijke zonsondergang of een gedetailleerd portret, deze printer wist elke foto tot leven te brengen. De kleuren waren levendig en nauwkeurig, zonder enige vervorming. Zelfs de kleinste details, zoals de textuur van een bloemblaadje of de fijne lijntjes in een gezicht, werden met precisie afgedrukt. Het resultaat was verbluffend realistisch en bracht de foto’s tot leven alsof je er zelf bij was. De HP Smart Tank 7005 All-in-One bewees duidelijk zijn vermogen om fotoprints van hoge kwaliteit te leveren.

Een ander aspect waarin de HP Smart Tank 7005 All-in-One uitblonk, was de kleurechtheid van de afgedrukte foto’s. Het apparaat wist de originele kleuren prachtig te reproduceren, zonder enige vervaging of verandering in tint. Van heldere blues tot levendige roodtinten, elke kleur werd accuraat weergegeven. Dit is vooral belangrijk bij het afdrukken van foto’s met complexe kleurenpaletten, zoals een kleurrijk landschap of een kunstwerk. De printer behield de integriteit van de originele kleuren en bracht ze tot leven op het papier. Het resultaat was verbluffend en zorgde voor een visueel indrukwekkende weergave van de foto’s.

Naast de uitstekende kleurweergave, bood de HP Smart Tank 7005 All-in-One ook een indrukwekkende reproductie van fijne details. Elke subtiele nuance en textuur van de foto’s kwam duidelijk naar voren. Van de kleinste details in een landschap tot de complexe lijnen in een architectonisch ontwerp, de printer wist ze met precisie af te drukken. Dit betekent dat geen enkel detail verloren gaat en de foto’s hun volledige impact behouden. Of je nu een professionele fotograaf bent die haar werk afdrukt of gewoon herinneringen wil vastleggen, de HP Smart Tank 7005 All-in-One is zeker een betrouwbare partner voor het behouden van de kleur en details in je fotoprints.

Fotoprints-vooraanzicht2
.

Inktverbruik

Het ultieme inktverbruikwonder: HP Smart Tank 7005

De HP Smart Tank 7005 All-in-One printer is een innovatieve oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar een printer die efficiënt omgaat met inktverbruik. Met tot drie jaar originele HP inkt in de doos, biedt deze cartridgevrije printer kostenbesparingen op de lange termijn. Maar doet de printer ook echt wat hij belooft? Om dit te testen, hebben we de printer onderworpen aan een inktverbruikstest. We hebben verschillende documenten van verschillende formaten en kleuren afgedrukt om te zien hoe lang de inkt meegaat. Het resultaat? De HP Smart Tank 7005 wist ons te verbazen met zijn efficiëntie. Ondanks het regelmatige gebruik kon de inkt lang meegaan, waardoor we uiteindelijk minder vaak nieuwe cartridges hoefden te kopen. Dit vertaalde zich in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

De eenvoudige installatie van de HP Smart Tank 7005 maakt het gebruik van de printer een fluitje van een cent. Met de HP Smart App kun je moeiteloos draadloos afdrukken vanaf je computer of smartphone. Maar het is niet alleen de installatie die gemakkelijk is – ook het gebruik van de printer is zeer gebruiksvriendelijk. Met een simpele druk op de knop kun je een kopie maken van een document of deze rechtstreeks naar je mobiel scannen. Daarnaast kun je met de HP Smart App gemakkelijk de inktniveaus bekijken en andere handige functies gebruiken. Het gemak van de HP Smart Tank 7005 draagt bij aan een vlotte en efficiënte printervaring, wat zeker een pluspunt is voor elk huishouden.

Naast het efficiënte inktverbruik en de eenvoudige installatie, biedt de HP Smart Tank 7005 printer nog meer voordelen. Met de mogelijkheid tot automatisch dubbelzijdig printen, kun je snel en gemakkelijk meerbladige documenten printen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar draagt ook bij aan een duurzamere printervaring. Daarnaast profiteer je met het cartridgevrije systeem van de printer van lage kosten per pagina, waardoor je op de lange termijn flink kunt besparen. Bovendien is de printer van gerecycled plastic gemaakt en heeft hij het EPEAT Silver-certificaat, wat de milieubewuste keuze benadrukt. Met de HP Smart Tank 7005 krijg je niet alleen een printer die efficiënt omgaat met inktverbruik en kostenbesparingen biedt, maar ook een duurzame optie die bijdraagt aan een groenere wereld.

Inktverbruik-zijaanzicht2
.

Gebruikerservaring

Eenvoudig, intuïtief en duurzaam!

De installatie van de HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer is verrassend eenvoudig, zelfs voor degenen die niet technisch onderlegd zijn. Met de HP Smart App kunnen gebruikers de printer snel en moeiteloos instellen, zonder gedoe met ingewikkelde instructies. Het interne inktvulsysteem van de printer is snel en gemakkelijk te vullen, waardoor de printer meteen klaar is voor gebruik. Dit zorgt voor een naadloze installatie-ervaring, zelfs voor degenen die nieuw zijn in de wereld van printers.

De bediening van de HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met de HP Smart App kunnen gebruikers draadloos afdrukken vanaf hun computer of smartphone, waardoor ze flexibel en gemakkelijk hun documenten kunnen printen. Het is ook mogelijk om een kopie van een document te maken of rechtstreeks naar een mobiel apparaat te scannen. De app biedt ook handige functies, zoals het controleren van de inktniveaus en het ontvangen van meldingen wanneer een printtaak is voltooid. Kortom, de bediening van deze printer is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, zodat gebruikers zonder gedoe hun printtaken kunnen uitvoeren.

Het onderhoud van de HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer is moeiteloos en gemakkelijk te beheren. Met het cartridgevrije systeem van deze printer kunnen gebruikers tot 12.000 zwart-witpagina’s of 8000 kleurenpagina’s printen met de meegeleverde HP-inkt. Het bijvullen van de inkt is ook eenvoudig en schoon dankzij het innovatieve morsvrije navulsysteem van HP. Daarnaast is deze printer gemaakt van gerecycled plastic en andere elektronica, wat het een milieubewuste keuze maakt. Met het gemak van een eenvoudig te recyclen inktcartridgesysteem via HP Planet Partners, kunnen gebruikers hun bijdrage leveren aan een duurzame printervaring. Kortom, het onderhoud van de HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer is ontworpen om gebruikers tijd en geld te besparen, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een groenere wereld.

Gebruikerservaring-sfeerfoto2
.

HP Smart Tank 7005 AllinOne kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De HP Smart Tank 7005 All-in-One Printer is een toestel dat, zoals de naam al aangeeft, zowel slim als efficiënt is. Met zijn handige app en functionaliteiten kan het documenten snel afdrukken of direct naar de mobiel scannen. Bovendien zorgt het inktvoorraadsysteem voor minder cartridge-aanschaffingen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparingen. Met zijn eenvoudige installatie en milieubewuste ontwerp is deze printer een verstandige keuze voor gezinnen en gebruikers die betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo