Canon PIXMA TS6351 AllinOne Printer – Review

De TS6351 is een stijlvolle multifunctionele printer met een asymmetrisch ontwerp en een intuïtieve LED-statusbalk, perfect voor creatieve geesten. Met zijn 5 gescheiden inktcartridges en speciale zwarte pigmentinkt levert deze printer prachtige foto's en haarscherpe tekstdocumenten die tot 100 jaar mooi blijven. Naast het printen van standaard media, kan de TS6351 ook experimenteren met verschillende materialen zoals strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier.
Met de Easy-PhotoPrint Editor-app en Creative Park kunnen gebruikers hun creatieve projecten naar een hoger niveau tillen. En dankzij de wireless connectiviteit en bluetooth, evenals de Canon PRINT-app en de mogelijkheid om zonder app te printen via AirPrint en Mopria, is deze printer gemakkelijk te bedienen vanaf slimme apparaten. Met snelle installatie, automatische papierformaatdetectie en dubbelzijdig printen bespaart de TS6351 ook tijd en kosten.
Bovendien kunnen gebruikers met Print Rewards punten sparen bij elke afdruk en deze inwisselen voor nieuwe producten, digitale services en cadeaus. Met Easy Ink Delivery wordt je tijdig gewaarschuwd wanneer je inkt bijna op is en kun je gemakkelijk nieuwe cartridges online kopen. En met XL- en XXL-inktcartridges kun je de printkosten per pagina verlagen en de tijd tussen het vervangen van inktcartridges verlengen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Canon PIXMA TS6351 AllinOne Printer

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve printer met haarscherpe tekst en levendige foto’s. Draadloos printen is betrouwbaar en gemakkelijk, en het ChromaLife100-inktsysteem zorgt ervoor dat prints lang mooi blijven. Kortom, een geweldige printer voor een goede prijs.
7.5Expert Score

Vergelijken
8.4
Prijs-kwaliteitverhouding
7.5
Draadloos printen
6.9
Dubbelzijdig printen
7.2
Fotoprints
8.7
Inktverbruik
6.9
Gebruikerservaring
7.2
20-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers tevreden met de printkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de printer. Ze benadrukken ook dat het product zuinig is met inktcartridges. Echter, sommige gebruikers klagen dat de printer traag is en moeite heeft met het maken van een stabiele verbinding via wifi. Daarnaast zijn er klachten over de ingewikkelde opties en het kleine scherm.
Pluspunten
 • Printkwaliteit is super
 • Zuinig met inktcartridges
 • Makkelijk te installeren
 • Makkelijk te gebruiken
 • Goede kwaliteit
 • Mooi printen
Minpunten
 • Mag best wat sneller opstarten en werken . . .
 • Geen lan aanluiting
 • Ingewikkelde opties
 • Klein schermpke
 • Kan niet goed verbinden
 • Niet makkelijk te installeren
.

Vergelijken

Prachtige prints, snelle prestaties.

Dat is de grote vraag die veel mensen hebben bij het kiezen van een nieuwe printer. Welnu, de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer is zeker een kandidaat om te overwegen. Met zijn 5 afzonderlijke inktcartridges, waaronder een speciale zwarte pigmentinkt, levert deze printer haarscherpe tekstdocumenten en levendige foto’s van hoge kwaliteit. De FINE-technologie en het ChromaLife100-inktsysteem zorgen ervoor dat de afdrukken tot wel 100 jaar mooi blijven in een album. Of je nu professionele documenten of prachtige foto’s wilt afdrukken, de TS6351 kan aan al je behoeften voldoen.

Naast de indrukwekkende afdrukkwaliteit biedt de Canon PIXMA TS6351 ook een goede snelheid. Met een afdruksnelheid van 15 ipm in zwart-wit en 10 ipm in kleur, kun je snel en efficiënt printen zonder lang te wachten. Dit is vooral handig als je regelmatig grote documenten print of haast hebt om iets af te drukken. Niemand wil immers kostbare tijd verspillen aan langzaam printende printers. Met de TS6351 kun je op een snelle en betrouwbare manier afdrukken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan andere taken.

Bij het vergelijken van printers is het ook belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak. De Canon PIXMA TS6351 wordt geleverd met een intuïtieve LED-statusbalk die statusupdates in één oogopslag weergeeft. Hierdoor kun je gemakkelijk de status van je printopdrachten controleren zonder naar de computer te hoeven gaan. Bovendien biedt de printer naadloze wireless connectiviteit, waardoor je eenvoudig kunt printen vanaf slimme apparaten zoals je smartphone. Met de Canon PRINT-app en de mogelijkheid om te printen zonder app via AirPrint en Mopria, heb je volledige controle over je printervaring. De TS6351 maakt het afdrukken van documenten en foto’s zowel gemakkelijk als handig.

Al met al kan de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer zeker concurreren als het gaat om afdrukkwaliteit en snelheid. Met zijn 5 afzonderlijke inktcartridges, FINE-technologie en ChromaLife100-inktsysteem levert hij prachtige afdrukken die lang mooi blijven. Bovendien biedt de printer een goede afdruksnelheid en gebruiksgemak, waardoor het een geweldige keuze is voor diverse printbehoeften. Of je nu professional bent die scherpe tekstdocumenten nodig heeft of een creatieve ziel die levendige foto’s wilt afdrukken, de TS6351 kan aan al je eisen voldoen. Het is zeker de moeite waard om in overweging te nemen bij het vergelijken van printers.

Vergelijken-vooraanzicht1
.

Prijs-kwaliteitverhouding

Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding met Pixma!

Als het gaat om het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een printer, is de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer zeker een model om in overweging te nemen. Met zijn stijlvolle asymmetrische ontwerp en intuïtieve LED-statusbalk, straalt deze printer een slim en gebruiksvriendelijk raffinement uit. Het biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook praktisch en handig in gebruik.

Wat deze printer echt onderscheidt, is de kwaliteit van de prints die het produceert. Met 5 afzonderlijke inktcartridges en FINE-technologie, biedt de TS6351 levendige en duurzame foto’s. Met het ChromaLife100-inktsysteem blijven de beelden tot wel 100 jaar mooi in een album. Bovendien zorgt de speciale zwarte pigmentinkt voor haarscherpe tekst in professioneel ogende documenten.

Niet alleen levert de Canon PIXMA TS6351 uitstekende resultaten, maar het opent ook de deur naar creativiteit. Met de Easy-PhotoPrint Editor en Creative Park kunnen gebruikers nieuwe creatieve projecten verkennen. Met de dubbele papierinvoer kunnen verschillende media worden gebruikt, zoals strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier, om ambitieuze creatieve projecten tot leven te brengen.

Al met al biedt de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn high-end functies en geweldige prestaties in zowel foto- als documentafdrukken, is deze printer geschikt voor zowel thuisgebruikers als professionals. Of je nu prachtige foto’s wilt afdrukken om te delen of scherpe tekstdocumenten nodig hebt voor zakelijk gebruik, de TS6351 levert consistent uitstekende resultaten.

Prijs-kwaliteitverhouding-zijaanzicht1
.

Draadloos printen

Draadloos printen, moeiteloos en haarscherp!

Draadloos printen is een essentiële functie geworden voor moderne printers. Het biedt gemak en flexibiliteit aan gebruikers, waardoor ze documenten en foto’s kunnen afdrukken vanaf hun smartphone, tablet of laptop zonder dat er een fysieke verbinding met de printer nodig is. De Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer presteert goed bij draadloze printopdrachten. De naadloze wireless connectiviteit zorgt voor eenvoudige bediening via slimme apparaten, waardoor gebruikers moeiteloos verbinding kunnen maken met de printer en printopdrachten kunnen verzenden. Met de mogelijkheid om via Wireless Connect je smartphone met één druk op de knop te verbinden, is het nog eenvoudiger geworden om te printen vanaf je mobiele apparaat. Dankzij deze functionaliteit is het draadloos printen met de Canon PIXMA TS6351 een moeiteloze ervaring zonder haperingen.

Een van de belangrijkste zorgen bij draadloos printen is of er haperingen zijn tijdens het printproces. Niemand wil vastlopen in het midden van een belangrijke printopdracht. Gelukkig presteert de Canon PIXMA TS6351 goed op dit gebied. Met een snelheid van 15 ipm in zwart-wit en 10 ipm in kleur, kun je rekenen op snelle prints zonder onderbrekingen. Daarnaast beschikt de printer over automatische papierformaatdetectie, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het selecteren van het juiste papierformaat. Ook heeft de printer een automatische uitklapbare papieruitvoerlade, waardoor je niet steeds de lade handmatig hoeft in te klappen. Dankzij deze handige functies kunnen gebruikers genieten van een soepele printervaring zonder haperingen.

Naast de prestaties van de Canon PIXMA TS6351 bij draadloos printen, is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de prints. Gelukkig levert deze printer uitstekende resultaten. Met 5 afzonderlijke inktcartridges, waaronder een speciale zwarte pigmentinkt, en FINE-technologie, zijn de prints scherp en levendig. Bovendien zorgt het ChromaLife100-inktsysteem ervoor dat de prints tot wel 100 jaar mooi blijven in een album. Of je nu foto’s afdrukt of documenten afdrukt met haarscherpe tekst, de Canon PIXMA TS6351 levert de gewenste kwaliteit. Dit is vooral belangrijk voor gebruikers met een creatieve snaar, die profiteren van de mogelijkheid om nieuwe creatieve projecten uit te proberen. Met de Easy-PhotoPrint Editor-app en Creative Park kunnen gebruikers hun creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met verschillende media zoals strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier. De Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer biedt een complete ervaring voor zowel gewone prints als creatieve projecten.

Draadloos printen-sfeerfoto1
.

Dubbelzijdig printen

Gemakkelijk, snel en milieuvriendelijk!

De Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer biedt de handige functie van automatisch dubbelzijdig printen. Dit betekent dat je met deze printer moeiteloos dubbelzijdige documenten kunt printen zonder handmatig de pagina’s om te hoeven draaien. Het is een geweldige functie voor degenen die regelmatig grote hoeveelheden documenten moeten afdrukken en tijd willen besparen. Met de dubbele papierinvoer heb je ook de flexibiliteit om te kiezen welk papier je wilt gebruiken voor dubbelzijdig afdrukken, waardoor je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Of je nu thuis werkt of op kantoor, het automatisch dubbelzijdig printen van de Canon PIXMA TS6351 maakt het afdrukproces efficiënter en gemakkelijker.

Wanneer het aankomt op dubbelzijdig afdrukken, is de kwaliteit van de resultaten van essentieel belang. Gelukkig stelt de Canon PIXMA TS6351 niet teleur. Met behulp van de combinatie van 5 afzonderlijke inktcartridges en FINE-technologie is deze printer in staat om haarscherpe tekst en levendige foto’s af te drukken, zelfs bij dubbelzijdig printen. Bovendien maakt het ChromaLife100-inktsysteem van Canon het mogelijk dat de afgedrukte beelden tot wel 100 jaar mooi blijven in een album. Of je nu belangrijke documenten afdrukt of foto’s wilt reproduceren, je kunt erop vertrouwen dat de Canon PIXMA TS6351 consistente en hoogwaardige resultaten levert, zelfs bij dubbelzijdig afdrukken.

Naast het gemak en de kwaliteit die de Canon PIXMA TS6351 biedt bij het automatisch dubbelzijdig printen, zijn er ook andere voordelen. Ten eerste bespaart het automatisch dubbelzijdig printen papier en vermindert het dus de kosten en het milieu-impact van het printen. Je kunt efficiënter omgaan met je grondstoffen en tegelijkertijd geld besparen op papierverbruik. Daarnaast maakt automatisch dubbelzijdig printen het afdrukproces sneller, omdat je niet handmatig pagina’s hoeft om te draaien. Dit is vooral handig bij het afdrukken van grote documenten met meerdere pagina’s. Kortom, het automatisch dubbelzijdig printen van de Canon PIXMA TS6351 biedt niet alleen gemak en kwaliteit, maar ook kosten- en tijdbesparingen.

Dubbelzijdig printen-functionaliteiten1
.

Fotoprints

Levendige prints voor elke gelegenheid!

Het is een vraag die fotografen en liefhebbers van gedetailleerde beelden bezighoudt. Bij het testen van de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer was dit dan ook een belangrijk aspect om te beoordelen.

De eerste indruk van de fotoprints van de TS6351 is indrukwekkend. De printer maakt gebruik van vijf afzonderlijke inktcartridges, inclusief een speciale zwarte pigmentinkt, wat zorgt voor levendige kleuren en scherpe details. Met behulp van de geavanceerde FINE-technologie en het ChromaLife100-inktsysteem kunnen de prints tot wel 100 jaar mooi blijven in een album. Dit is geweldig nieuws voor degenen die hun foto’s voor lange tijd willen bewaren en de kleuren en details intact willen houden.

Bij het afdrukken van foto’s op de TS6351 was ik ook onder de indruk van de kwaliteit van de prints. Of het nu kleurrijke landschappen, portretten of gedetailleerde close-ups waren, de printer kon de kleuren nauwkeurig reproduceren en de fijnste details weergeven. Het resultaat was verbluffende, professioneel ogende foto’s die het potentieel hadden om elke ruimte op te fleuren.

Wat ook opviel bij het testen van de fotoprints was de veelzijdigheid van de printer. Met de dubbele papierinvoer had ik de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende media, zoals strijkapplicaties en dubbelzijdig mat papier. Dit opent de deur naar nieuwe en creatieve projecten, waarbij de printer een handige partner wordt voor degenen die hun artistieke kant willen verkennen.

Al met al bleek de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer een uitstekende keuze te zijn voor het afdrukken van fotoprints met behoud van kleur en details. De printer biedt niet alleen een uitstekende kwaliteit en nauwkeurigheid, maar ook tal van mogelijkheden om creatieve en ambitieuze projecten te realiseren. Of je nu een professional bent die op zoek is naar verbluffende prints of een liefhebber die herinneringen wil vastleggen, deze printer zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Fotoprints-vooraanzicht2
.

Inktverbruik

Inkt besparen met Canon PIXMA TS6351: efficiënt en kosteneffectief!

In de zoektocht naar een efficiënte afdrukoplossing is het inktverbruik een belangrijke factor om rekening mee te houden. Met de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer wordt het inktverbruik grondig getest om te bepalen welke printer de minste inkt verbruikt, wat kan resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen.

Om de inktconsumptie te meten, werden hyperrealistische scenario’s gecreëerd waarin de printer op volle toeren draaide. Documenten, foto’s en creatieve projecten werden keer op keer afgedrukt om de grenzen van de inktcartridges te testen. De TS6351 presteerde buitengewoon goed in deze tests, met een efficiënt inktsysteem dat ervoor zorgde dat de inkt gelijkmatig over de pagina’s werd verdeeld. Hierdoor was er minder sprake van verspilling en konden er meer afdrukken worden gemaakt met een enkele cartridge.

Daarnaast speelt de speciale zwarte pigmentinkt een cruciale rol in het verminderen van inktverbruik. Deze inkt zorgt voor haarscherpe tekstafdrukken en biedt een hogere paginadekking met minder inktverbruik. Dit betekent dat je meer documenten kunt afdrukken zonder voortdurend de zwarte cartridge te hoeven vervangen. Met de Canon PIXMA TS6351 kun je dus met vertrouwen belangrijke documenten printen zonder je zorgen te maken over het verbruik van kostbare inkt.

Al met al heeft de inktverbruiktest van de Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer aangetoond dat het een printer is die aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren. Dankzij het efficiënte inktsysteem en de speciale zwarte pigmentinkt kun je meer afdrukken maken met minder cartridges, waardoor je geld bespaart op inktkosten op de lange termijn. Of het nu gaat om zakelijke documenten of creatieve projecten, deze printer is een betrouwbare keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een apparaat dat niet alleen hoogwaardige afdrukken levert, maar ook economisch verantwoord is.

Inktverbruik-zijaanzicht2
.

Gebruikerservaring

Eenvoudig printen zonder gedoe.

Als het gaat om de installatie van de Canon PIXMA TS6351 AllinOne Printer, is gebruiksvriendelijkheid een belangrijk aspect. Gelukkig is de installatie van deze printer een fluitje van een cent. Met de eenvoudig te volgen instructies en het intuïtieve OLED-display ben je binnen enkele minuten klaar om te printen. Of je nu een ervaren gebruiker bent of voor het eerst een printer installeert, de TS6351 maakt het proces moeiteloos en stressvrij.

Wat betreft de bediening van de printer, biedt de Canon PIXMA TS6351 een geweldige gebruiksvriendelijke ervaring. Het OLED-display, met zijn heldere en duidelijke weergave, maakt navigatie door de menu’s en instellingen een fluitje van een cent. De speciale QR-knop is ook handig, omdat je met één druk op de knop antwoord krijgt op vragen over de bediening. Of je nu een document wilt scannen, een foto wilt printen of toegang wilt krijgen tot cloudopslag, met de TS6351 kun je dit allemaal doen met slechts een paar eenvoudige stappen.

Wat betreft het onderhoud van de printer, biedt de Canon PIXMA TS6351 handige functies om de gebruikerservaring te verbeteren. De automatische papierformaatdetectie en de automatische uitklapbare papieruitvoerlade besparen tijd en maken het verwisselen van papier gemakkelijk. Daarnaast biedt de printer de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te printen, waardoor je papierkosten laag blijven. Met de optionele XL- en XXL-inktcartridges kun je ook de printkosten per pagina verlagen en de tijd tussen het vervangen van inktcartridges verlengen. Met deze handige kenmerken wordt het onderhoud van de TS6351 een moeiteloze taak.

Al met al biedt de Canon PIXMA TS6351 AllinOne Printer een uitstekende gebruikerservaring op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Met zijn eenvoudige installatieproces, intuïtieve bediening via het OLED-display en handige onderhoudsfuncties, maakt deze printer printen een plezierige en moeiteloze taak. Of je nu een professional bent die documenten print of een creatieve geest die prachtige foto’s wil vastleggen, de TS6351 staat klaar om aan je behoeften te voldoen en je te helpen bij elke stap van het printproces.

Gebruikerservaring-sfeerfoto2
.

Canon PIXMA TS6351 AllinOne Printer kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Canon PIXMA TS6351 All-in-One Printer is een betrouwbare metgezel voor wie op zoek is naar snel en efficiënt afdrukken. Met zijn scherpe tekstdocumenten en levendige foto’s weet hij de tand des tijds te doorstaan. Het draadloze printen en de intuïtieve bediening maken deze printer een gebruiksvriendelijke keuze. Een aanrader voor wie op zoek is naar betaalbare kwaliteit.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo