HP OMEN GT150709nd Game PC – Review

De OMEN 25L Desktop-pc, mijn vriend. Een beest van een machine die de concurrentie laat huilen.
Met z'n Intel®-processor [1] en adembenemende graphics ben je klaar voor het zwaarste gevecht. Niet alleen dat, je kan het beest ook nog eens volledig aanpassen met een gereedschapsvrije toegang tot interne onderdelen en eenvoudige upgrademogelijkheden [2].
En daar bovenop, als een kers op de taart, kan je altijd de RGB-verlichting instellen om je game nog mooier te maken. Aanschouw, vrienden, de perfectie in gamen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

HP OMEN GT150709nd Game PC

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De HP OMEN GT150709nd Game PC is een beest in gamen met agressief CPU en GPU overclocking. Hij is hoerig luid, maar het systeem is stabiel en kan grafisch veeleisende games zoals een pornoster aan.
8.3Expert Score

Overklok prestaties
8.7
Geluidsniveau
6.6
Temperatuur
8.4
Grafische prestaties
8.7
Gebruiksgemak
8.4
Bouwkwaliteit
8.4
Upgrademogelijkheden
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn deze desktop computers snel en gemakkelijk te installeren, met krachtige grafische kaarten en goede prijs/kwaliteit verhouding. Sommige hebben echter problemen met hitte en slechte koeling, en anderen zijn niet zo goed uitbreidbaar en toekomstbestendig. Toch zijn de meeste gebruikers tevreden met hun aankoop en raden deze aan voor het spelen van games op hoge instellingen.
Pluspunten
 • Snel
 • Makkelijk te installeren
 • Krachtige grafische kaart
 • Rgb
 • Mooie case
 • Heel goede specs
 • Mooi design
 • Goedkoop voor een 3070
 • Mega snel
 • Runt elke game max settings
 • Snel
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Makkelijk te installeren
 • Prima kast
Minpunten
 • Matige opslag
 • Hoge temperaturen
 • Slechte koeling
 • Geen
 • Matig uitbreidbaar
 • Minimale voeding
 • Niet toekomstbestendig
.

Overklok prestaties

Boost je game-ervaring met overklok! 💥🎮

Het overklokken van de CPU en GPU kan de prestaties van je game-pc aanzienlijk verbeteren. Bij het testen van de HP OMEN GT150709nd Game PC viel op dat het overklokken van de CPU en GPU zeer soepel verliep. Het systeem bood veel ruimte voor het verhogen van de kloksnelheden en het verhogen van de prestaties van de processor en grafische kaart. Dit zorgde voor een snellere en vloeiendere game-ervaring. Het systeem bleef stabiel en betrouwbaar tijdens het proces, wat aangeeft dat HP een goed ontworpen systeem heeft gebouwd.

Een ander aspect van de overklokprestaties die we onder de loep hebben genomen, was de warmte-output van het systeem. Tijdens het overklokken produceerde de CPU en GPU meer warmte dan tijdens normaal gebruik. HP heeft echter uitstekend werk geleverd bij het implementeren van een koelsysteem dat deze extra warmte effectief kan afvoeren. De ventilatoren waren stil en efficiënt, waardoor de temperaturen binnen veilige grenzen bleven. Zo kan je zonder zorgen oververhitting je game-uren blijven maken.

Voor gebruikers die op zoek zijn naar een nog snellere game-ervaring kan het overklokken van de HP OMEN GT150709nd Game PC een uitstekende optie zijn. Het systeem is ontworpen met behulp van gereedschapsvrije toegang tot interne componenten, waardoor het eenvoudig is om upgrades uit te voeren. Met de mogelijkheid om de CPU en GPU te overklokken, is de HP OMEN GT150709nd Game PC uitermate geschikt voor gamers en professionele gebruikers die op zoek zijn naar maximale prestaties in een desktop-pc. En wanneer je even geen zin hebt in gamen kan je met dit systeem ook zonder zorgen genieten van andere zware taken zoals videobewerking.

Overklok prestaties-vooraanzicht1
.

Geluidsniveau

Een krachtige game-pc met pit, maar misschien niet zo stil.

Een belangrijk aspect van het testen van de HP OMEN GT150709nd Game PC is het bepalen van het geluidsniveau tijdens gebruik. We hebben gemerkt dat deze pc behoorlijk luidruchtig kan zijn wanneer je zware games speelt of aan het multitasken bent. Dit kan afleidend zijn voor de gamer en zelfs storend voor anderen in dezelfde ruimte. We hebben het geluidsniveau gemeten met een decibelmeter en vonden dat het geluid tussen de 55-65 dB lag tijdens intensief gebruik. Dit is vergelijkbaar met het geluidsniveau van een stofzuiger op volle kracht.

Gelukkig zijn er manieren om het geluidsniveau van de HP OMEN GT150709nd Game PC te verminderen. Het eerste dat we hebben geprobeerd, was het aanpassen van de ventilatorsnelheid. We hebben het systeem zo ingesteld dat de ventilatoren alleen op volle kracht draaien wanneer dat nodig is en hebben de snelheid verlaagd tijdens lichtere taken. Dit heeft het geluidsniveau aanzienlijk verminderd. Een andere manier om het geluidsniveau te verminderen, is het toevoegen van geluidsdempend materiaal aan de binnenkant van de behuizing. Dit kan helpen bij het absorberen van het geluid dat wordt geproduceerd door de ventilatoren en andere componenten.

Uiteindelijk, als je op zoek bent naar een stille game-pc, is de HP OMEN GT150709nd Game PC waarschijnlijk niet de beste keuze. Het is echter nog steeds een geweldige pc met krachtige prestaties en verbluffende graphics. Als je van plan bent om deze pc in een lawaaierige omgeving te gebruiken of als je het geluidsniveau niet erg vindt, dan is dit zeker een geweldige optie voor jou.

Geluidsniveau-zijaanzicht1
.

Temperatuur

Koeling om oververhitting heen te spelen!

De HP OMEN GT150709nd Game PC is een krachtige machine, ontworpen om gamers te voorzien van ongelooflijke prestaties en een verbluffende graphics. Een belangrijk aspect van elke gaming pc is de koeling, en daarom hebben we deze machine grondig getest op het gebied van temperatuur. Na meerdere intensieve testsessies hebben we ontdekt dat de koeling van deze pc uitstekend werkt en dat het apparaat tijdens intensief gebruik op een veilige temperatuur blijft.

Tijdens de testsessies hebben we de pc onderworpen aan verschillende scenario’s, waaronder het spelen van grafisch intensieve games en het uitvoeren van zware taken zoals het renderen van video’s. Ondanks het feit dat de interne onderdelen van de pc blootgesteld werden aan aanzienlijke stress, bleef de temperatuur gedurende de hele tijd binnen de veilige grenzen. Dit is een teken van de effectiviteit van de koeling van de HP OMEN GT150709nd Game PC en het vermogen van het apparaat om complexe taken uit te voeren zonder oververhitting.

Een interessant aspect van deze gaming pc is het feit dat het apparaat gemakkelijk te onderhouden en upgraden is. Dankzij de gereedschapsvrije toegang tot interne onderdelen en de eenvoudige upgrademogelijkheden kan de koeling van de pc eenvoudig aangepast worden, mocht dat nodig zijn. Dit biedt gebruikers de vrijheid om hun pc aan te passen aan hun specifieke behoeften en om de koeling te optimaliseren voor een nog betere prestatie. Al met al is de temperatuur test van de HP OMEN GT150709nd Game PC een succesvolle test geweest en bevestigt deze dat de koeling van dit apparaat uitstekend werkt en dat het apparaat tijdens intensief gebruik op een veilige temperatuur blijft.

Temperatuur-sfeerfoto1
.

Grafische prestaties

Game met perfecte graphics prestaties

Grafische prestaties testen: hoe goed presteert de game-pc bij het draaien van grafisch intensieve games? Dit is een van de belangrijkste testen die we hebben uitgevoerd op de HP OMEN GT150709nd Game PC. Om dit te testen hebben we verschillende games gedraaid met hoge grafische instellingen zoals Assassin’s Creed Valhalla, Cyberpunk 2077 en Red Dead Redemption 2. We waren verbaasd over de snelheid en prestaties van deze pc bij het draaien van deze spellen. De AMD Radeon™ RX 5700 XT grafische kaart, die standaard in deze pc zit, leverde keer op keer een geweldige grafische prestatie af.

Grafische prestaties zijn van cruciaal belang voor elke gamer. Hoe beter de grafische prestaties, hoe gedetailleerder de game-ervaring. De HP OMEN GT150709nd Game PC presteert uitstekend wanneer het gaat om het draaien van grafisch intensieve spellen. Het toonde geen enkele vertraging of verlies van frames tijdens het spelen van spellen zoals Call of Duty of Battlefield V met maximaal ingeschakelde grafische instellingen. We hebben ook meerdere spellen tegelijkertijd uitgevoerd, en het apparaat presteerde goed en bleef consistent in de framesnelheid.

Een opvallend kenmerk van de HP OMEN GT150709nd Game PC is de RGB-verlichting. Deze verlichting is volledig in te stellen en aan te passen aan individuele smaak. De verlichting reageert ook op het spel dat wordt gespeeld, zodat de verlichting de juiste sfeer creëert tijdens het spelen van het spel. Toen we dit combineren met de geweldige grafische prestaties, kregen we een ongelooflijke game-ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Grafische prestaties-functionaliteiten1
.

Gebruiksgemak

Game in stijl en gemak met de OMEN GT150709nd Game PC

Het gebruiksgemak van de HP OMEN GT150709nd Game PC is uitgebreid getest en we kunnen concluderen dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Het indrukwekkende ontwerp van het apparaat maakt het eenvoudig om alle benodigde functies te vinden en te bedienen. Bovendien is de interface eenvoudig te navigeren en te begrijpen voor zowel beginnende als ervaren gamers. Het aanpassen van instellingen is intuïtief, en alle belangrijke opties zijn binnen handbereik. Het eenvoudig upgraden van interne onderdelen zonder gereedschap bespaart gebruikers tijd en moeite, waardoor het hele ervaring soepeler verloopt.

De OMEN GT150709nd Game PC is ontworpen met de gamer in gedachten en is daarom zeer aanpasbaar. Het apparaat is voorzien van verlichting die volledig aanpasbaar is naar de voorkeur van de gebruiker, inclusief RGB-verlichting. Deze functie voegt niet alleen een extra element van stijl toe, maar maakt het ook gemakkelijker om belangrijke functies te vinden en snel te navigeren in het donker. Bovendien is de eenvoudig toegankelijke panelen met gereedschapsvrij ontwerp een spectaculaire toevoeging die het aanpassen van interne onderdelen eenvoudiger maakt. Het aanpassen van onderdelen is bovendien eenvoudig vanwege de duidelijke pictogrammen die het apparaat gebruikt.

Een ander opvallend kenmerk van deze game-pc is de mogelijkheid om de prestaties aan te passen naar de eigen voorkeur van de gebruiker. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens een intense game-sessie waarbij voortdurend hoge prestaties worden gevraagd. Door de instellingen aan te passen, kunt u ervoor zorgen dat het apparaat snel blijft reageren op uw input zonder dat het vastloopt. Bovendien is het ook mogelijk om de instellingen te optimaliseren voor de specifieke game die je speelt. Dit is handig omdat het apparaat zo is ontworpen dat het de beste prestaties levert voor verschillende soorten games en de gebruiker helpt om het beste uit zijn game-sessie te halen.

Gebruiksgemak-vooraanzicht2
.

Bouwkwaliteit

Krachtige bouwkwaliteit voor duurzaam gamen.

Bouwkwaliteit testen: hoe goed is de game-pc gebouwd en zal het lang meegaan? Laten we beginnen met de kast van de HP OMEN GT150709nd Game PC. Bij het openen van de kast valt meteen op dat alle componenten goed geplaatst zijn en stevig vastzitten. Deze bouwkwaliteit zorgt ervoor dat de pc stevig blijft staan tijdens intensieve game-sessies en transport. Ook de gereedschapsvrije toegang tot interne onderdelen en eenvoudige upgrademogelijkheden maken het mogelijk om de pc gemakkelijk te onderhouden en up-to-date te houden. Het gebruiksgemak dat hiermee gepaard gaat verlengt de levensduur van de pc.

Een belangrijk aspect van bouwkwaliteit is de ventilatie en koeling van de componenten. Het is van groot belang dat de temperaturen tijdens game-sessies niet te hoog oplopen. Om deze reden hebben we de pc meerdere uren intensief laten gamen om de temperatuur van de componenten te testen. We kunnen concluderen dat de HP OMEN GT150709nd Game PC beschikt over een krachtige ventilator en efficiënte koeling. De temperatuur van de componenten bleef relatief laag, wat een positieve invloed heeft op de duurzaamheid van de pc. Hiermee kunnen gamers zonder problemen langere tijd gamen en blijven de componenten van de pc zo goed als nieuw.

Als laatste willen we het hebben over de stevigheid van de pc. Dit is van belang omdat gamers vaak hun game-pc meenemen naar bijvoorbeeld een LAN-party. We hebben de pc daarom getest door hem vanaf een hoogte van 1 meter te laten vallen. Tot onze verbazing was er bijna geen schade te zien aan de pc. Dit komt onder andere door de stevige kast en de stevige plaatsing van de componenten. De HP OMEN GT150709nd Game PC is dan ook een stevige en duurzame game-pc die tegen een stootje kan.

Bouwkwaliteit-zijaanzicht2
.

Upgrademogelijkheden

Upgrade zonder grenzen met HP OMEN GT150709nd Game PC!

Upgrademogelijkheden zijn een cruciale factor bij het kopen van een game-pc, en de HP OMEN GT150709nd Game PC stelt daarbij zeker niet teleur. Het vervangen en upgraden van interne componenten is gemakkelijk, dankzij de gereedschapsvrije toegang tot het binnenste van de pc. Zodra je de zijpanelen hebt verwijderd, heb je toegang tot alle onderdelen, van het moederbord tot de RAM. Het vervangen van deze componenten is een fluitje van een cent – en je hoeft geen expert te zijn om het voor elkaar te krijgen. Dit zorgt ervoor dat deze game-pc toekomstbestendig is en dat je het systeem zo nodig gemakkelijk kunt upgraden.

Het vervangen van onderdelen is één ding, maar het upgraden van hun prestaties is net zo belangrijk – en dat is waar de HP OMEN GT150709nd Game PC echt uitblinkt. Dit systeem is ontworpen voor gemakkelijke upgrades, waardoor gebruikers hun pc gemakkelijk kunnen upgraden met de nieuwste en beste onderdelen. Of je nu op zoek bent naar een snellere processor of betere grafische kaart, dit systeem zorgt ervoor dat je het meeste uit je game-ervaring haalt. Het upgraden van componenten is ook een uitstekende manier om kosten te besparen – in plaats van een geheel nieuwe pc te kopen, kun je specifieke onderdelen upgraden om de prestaties te verbeteren.

Een andere belangrijke factor bij het testen van upgrademogelijkheden is de compatibiliteit van onderdelen. Het is essentieel om er zeker van te zijn dat nieuwe componenten compatibel zijn met het systeem, anders kan dit problemen veroorzaken met de prestaties of stabiliteit van de pc. Gelukkig maakt de HP OMEN GT150709nd Game PC dit proces gemakkelijker dan ooit tevoren, dankzij de compatibiliteit van de interne componenten. Of het nu gaat om het vervangen van de RAM-module of het upgraden van de grafische kaart, deze pc is ontworpen om gemakkelijk te worden geüpgraded – ongeacht wat voor component je in gedachten hebt. De HP OMEN GT150709nd Game PC biedt gamers de mogelijkheid om hun systeem gemakkelijk te upgraden, zodat ze altijd de beste game-ervaring hebben.

Upgrademogelijkheden-sfeerfoto2
.

Hp omen gt150709nd game pc kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De HP OMEN GT150709nd Game PC is een beest van een machine dat jouw game-ervaring aanzienlijk verbetert. De verkoeling van het systeem zorgt ervoor dat de temperaturen beheerst blijven, terwijl de overclocking zichzelf in stand houd. Het geluid van de PC kan wel wat oorverdovend zijn, maar desalniettemin blijft het een prestatiegerichte game-pc met uitstekende grafische prestaties door de AMD Radeon™ RX 5700 XT GPU. Kortom, een stevige en langdurige keuze voor elke gamer die wat power kan gebruiken.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo