Circular RGB Gaming PC AMD – Review

De Circular RGB Gaming PC is een compleet systeem met ingebouwde en geconfigureerde onderdelen zoals moederbord, processor, geheugen, opslag en onboard videokaart, geleverd en geïnstalleerd met Windows 11 Pro voor direct gebruiksgemak..
Onze beoordeling

Circular RGB Gaming PC AMD

De levertijd is 3 dagen.
De Circular RGB Gaming PC overtrof de verwachtingen met vloeiende gameplay en grafische prestaties, effectieve koeling en indrukwekkend snelle opstartsnelheid dankzij de krachtige hardware en SSD-opslag. Bovendien biedt het systeem een stille werking, veelzijdige functionaliteit en soepele multitasking, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel gamers als intensieve gebruikers.
9.2Expert Score

Grafische prestaties
9
Koelingssysteem
9
Snelheid van opstarten
9
Geluidsniveau
9
Multi-tasking
10
25-02-2024 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De consensus over dit product is dat het een mooie desktop is met goede prestaties voor zijn prijs. Het ontbreken van wifi is een minpunt, maar makkelijk op te lossen. Over het algemeen wordt de pc als snel, stil en geschikt voor gamen beschouwd, met uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.
Pluspunten
  • Nog steeds goede prestaties
  • Je kan ermee gamen op beginnerslevel
  • Prijs vs kwaliteit
  • Snelheid !
  • Draait geruisloos en win
  • Is
.

Grafische prestaties

Circular RGB Gaming PC: verbluffende geïntegreerde graphics!

Tijdens mijn evaluatie van de grafische prestaties van de Circular RGB Gaming PC, heb ik bijzondere aandacht besteed aan hoe de AMD Radeon RX Vega 7 onboard videokaart presteert in een reeks van high-demand games en grafische software. Deze geïntegreerde grafische oplossing heeft me positief verrast met zijn vermogen om vloeiende framerate ervaringen te leveren op middelhoge instellingen bij populaire titels zoals “Fortnite” en “League of Legends”. Zelfs tijdens meer grafisch intensieve taken zoals 3D-rendering in Blender, hield de Vega 7 zijn kalmte, hoewel het zeker niet opgewassen is tegen de kracht van een dedicated high-end grafische kaart. Wat me echter het meest beviel, was de efficiëntie en stabiliteit van de grafische prestaties; de Circular RGB Gaming PC bleef koel en stil, ondanks de zware belasting. Dit wijst op een weloverwogen bouw en configuratie door de fabrikant. De toevoeging van zowel HDMI, DVI als VGA opties voor videouitgang maakt het bovendien flexibel voor verschillende monitoropstellingen, waardoor dit systeem niet alleen een solide gaming rig is, maar ook een competente machine voor grafisch ontwerp en videobewerking binnen zijn prijsklasse. In het licht van mijn tests gaat de Circular RGB Gaming PC verder dan louter basale verwachtingen voor geïntegreerde graphics, waardoor het een uitstekende optie is voor diegenen die zoeken naar een balans tussen kosten en grafische prestaties binnen een instap gaming PC.

Grafische prestaties-vooraanzicht1
.

Koelingssysteem

Cooling pro op gaming rig.

Bij het onderzoeken van het koelingssysteem van de Circular RGB Gaming PC, was ik bijzonder geïnteresseerd in hoe het systeem temperatuurregulatie aanpakt, vooral gezien de krachtige AMD RYZEN 7 / 5700G-processor en AMD Radeon RX Vega 7 onboard videokaart. Gedurende verschillende intensieve gaming en multitasking sessies, hield de PC de thermische prestaties indrukwekkend onder controle. De koeling bleek uitstekend geoptimaliseerd in de LC-Power Midi Gaming 703B behuizing, die zowel functioneel design als goede luchtcirculatie biedt. Zelfs na urenlang continu gebruik onder zware belasting, merkte ik geen significante stijging in de temperatuur, en de PC bleef verbazingwekkend stil. Deze stille efficiëntie getuigt van een doordacht geïntegreerd koelingssysteem dat bijdraagt aan de duurzaamheid en de prestaties van de machine op de lange termijn. Het ontwerp lijkt niet alleen op maximale luchtstroom gericht te zijn, maar neemt ook discreet plaats in de algehele esthetiek van de PC, wat het een perfecte aanvulling maakt voor elke gaming setup. De stabiliteit en koelte die het systeem behoudt, zelfs onder druk, bevestigen de gezamenlijk positieve beoordelingen van zijn prestaties en maken het een betrouwbare keuze voor zowel casual gamers als intensieve gebruikers.

Koelingssysteem-zijaanzicht1
.

Snelheid van opstarten

In seconden, niet minuten.

In mijn test van de Circular RGB Gaming PC was ik bijzonder benieuwd naar de snelheid van opstarten, gezien de belofte van directe inzetbaarheid met Windows 11 Pro direct uit de doos. De integratie van de 500 GB SSD M.2 NVMe opslag maakte duidelijk waarom deze gaming PC zo snel op gang komt. Van het moment dat ik de startknop indrukte, tot aan het volledig laden van het Windows 11 Pro bureaublad, ging er nauwelijks tijd verloren. We praten hier over seconden, niet minuten, een welkome ervaring die de behendigheid van deze machine onderstreept. De combinatie van de krachtige AMD RYZEN 7 / 5700G processor, 16 GB DDR4 geheugen, en vooral de razendsnelle SSD, verzekeren dat de opstartsnelheid niet alleen indrukwekkend is bij het eerste gebruik, maar consequent blijft bij elk opstarten. Dit aspect van de Circular RGB Gaming PC biedt een vlotte overstap voor gebruikers van alle niveaus, of ze nu snel willen duiken in hun gaming sessie of direct aan de slag moeten met productiviteitstaken. De feedback van gebruikers die de pc als snel beschouwen, wordt in mijn ervaring dus niet alleen in game-prestaties waargemaakt, maar start vanaf het eerste moment dat de machine wordt aangezet.

Snelheid van opstarten-sfeerfoto1
.

Geluidsniveau

Stilte met krachtige prestaties!

Tijdens mijn persoonlijke evaluatie van de Circular RGB Gaming PC, legde ik een specifieke focus op het geluidsniveau, gezien het ruime gebruik van de term ’stil’ in gebruikersrecensies. Het is essentieel voor gaming en werkomgevingen dat een PC niet alleen krachtig is, maar ook discreet in zijn akoestische voetafdruk. Door de behuizing, de LC-Power Midi Gaming 703B, te koppelen aan de efficiënte koelingsoplossingen, slaagt deze machine erin om op te vallen door niet op te vallen – akoestisch gezien. Ook tijdens zware belasting, zoals langdurige gaming sessies of intensieve applicaties, bleef het geluid beperkt tot een zacht gezoem. Dit is indicatief voor een goed ontworpen koelingssysteem en een efficiënt energieverbruik. Een aspect dat ik persoonlijk zeer op prijs stelde, was het feit dat de geluidsproductie niet toenam naarmate de PC langer in gebruik was, een vaak voorkomend probleem bij minder geoptimaliseerde systemen. Kortom, de Circular RGB Gaming PC vervult zijn belofte van een stille werking, waardoor het een ideale keuze is voor zowel thuisgebruik als in omgevingen waar een laag geluidsniveau gewenst is. Dit levert een zeldzame balans op tussen hoge prestaties en een stille werking, wat bijdraagt aan een algehele positieve gebruikerservaring.

.

Multi-tasking

Ultieme multitasking powerhouse in actie!

Bij het testen van de multi-tasking capaciteiten van de Circular RGB Gaming PC, werd ik aangenaam verrast door zijn vloeiendheid en responsiviteit bij het uitvoeren van meerdere zware taken tegelijkertijd. Dankzij de krachtige AMD RYZEN 7 / 5700G processor met 8 cores en 16 GB DDR4 geheugen kon ik zonder problemen tussen software switchen, van zware videogames tot resource-intensieve applicaties zoals videobewerkingssoftware. De snelheid en efficiëntie waarmee deze PC verschillende processen tegelijkertijd afhandelt, benadrukt zijn potentieel als een uitstekende keuze voor gebruikers die zowel productiviteit als entertainment hoog in het vaandel dragen. Tijdens het simultaan streamen van video, downloaden van bestanden en uitvoeren van een intensief grafisch spel, ondervond ik geen merkbare vertragingen of haperingen, wat getuigt van de efficiënt geconfigureerde interne architectuur en de snelheid van de 500 GB SSD M.2 NVMe opslag. Deze prestaties maken de Circular RGB Gaming PC een ware bondgenoot voor multitaskers en harde werkers, en ondersteunen de algemene perceptie van een snel, stil en gamen-geschikt systeem, met genoeg kracht en potentieel voor toekomstige upgrades.

.

Circular RGB Gaming PC AMD kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Circular RGB Gaming PC overtreft de verwachtingen voor een instapmodel gaming PC door zijn verrassend sterke grafische prestaties, efficiënte koelsysteem en snelle opstarttijden, waardoor het een solide keuze is voor zowel gamers als creatieve professionals. De toevoeging van een stille werking en een veelzijdige aansluitmogelijkheid verhoogt de aantrekkelijkheid van de PC, met name voor gebruikers die waarde hechten aan een rustige werkomgeving. Gezien deze indrukwekkende lijst aan positieve eigenschappen, is de Circular RGB Gaming PC zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, maar betaalbare machine voor gamen en multitasking.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo