FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch – Review

Ben je veel bezig met sporten of outdoor activiteiten en wil je graag je telefoon in je zak houden? Dan is de Foxly® Smartwatch M44 de perfecte gadget voor jou. Deze smartwatch is compatibel met iOS, Android en Samsung en eenvoudig te installeren via de Dafit app. Houd je sportprestaties bij, ontvang berichten, bedien je muziek en nog veel meer. Wil je ook inzicht in je hartslag, bloeddruk en zuurstof tijdens bepaalde activiteiten? Dan is deze smartwatch ideaal. Met een verstelbare siliconen band is de smartwatch comfortabel tijdens dagelijkse activiteiten en sporten.
Deze multifunctionele horloge kan je hartslag meten, je slaap monitoren, je zuurstofgehalte meten, stappen tellen en meer. De smartwatch is eenvoudig en snel via Bluetooth te verbinden met je mobiele telefoon, waardoor je altijd verbonden bent en notificaties ontvangt. Met een krachtige batterij kan de smartwatch tot wel 15 dagen actief worden gebruikt. Met de ingebouwde activity tracker kan je je afgelegde afstand, stappen en calorieën bijhouden, en stel doelen om altijd je beste zelf te zijn. De slaapmonitor geeft inzicht in je slaapgedrag en helpt je de kwaliteit van je slaap te verbeteren.
Of je nu van hardlopen, fietsen of balsporten houdt, de M44 Smartwatch helpt je bij iedere sport om data te verzamelen en te analyseren. Mis nooit meer een notificatie met deze smartwatch, die je oproepen en berichten trillend weergeeft terwijl je telefoon veilig in je tas of broekzak blijft. Met een hoogwaardige accu hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je smartwatch - tot wel 15 dagen gebruik met één keer per week opladen. Kies uit verschillende designs om je smartwatch uniek te maken en zelf de look te bepalen. Met de Foxly® Smartwatch M44 heb je alles wat je nodig hebt om zorgeloos op pad te gaan. Druk op de winkelwagen en neem snel je smartwatch mee!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch is een comfortabele en functionele metgezel voor sporters en outdoor liefhebbers, waardoor je je telefoon niet constant in de gaten hoeft te houden. Ideaal voor wie op zoek is naar betrouwbare connectiviteit.
7.8Expert Score

Accuratesse van de hartslagmeter
8.4
Navigatie functionaliteit
7.5
Batterijduur
8.4
Waterbestendigheid
8.1
Slaapmonitoring
6
Compatibiliteit met apps
8.4
Design en comfort
7.5
03-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van dit horloge positief. Gebruikers zijn blij met het mooie design en de diverse functies. Ze vinden dat het horloge goed werkt en luxe aanvoelt. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren. Het horloge wordt aanbevolen voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare smartwatch.
Pluspunten
 • Mooi design
 • Diverse functies
 • Past goed en voelt luxe aan
 • Handig
 • Veel functies
 • Snel geleverd
Minpunten
 • Service foxly leverancier
 • Lengte polsband
 • Snel niet meer leesbaar
 • Laden is moeilijk door magnetische contacten
 • Geen
 • Aanduiding hartslag niet automatisch
.

Accuratesse van de hartslagmeter

Nauwkeurigheid gegarandeerd: FOXLY Smartwatch!

Het meten van de hartslag tijdens verschillende activiteiten is een essentieel onderdeel van het gebruik van een smartwatch, vooral voor mensen die vaak sporten of outdooractiviteiten doen. De FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch heeft een hartslagmeter die beweert nauwkeurige metingen te kunnen leveren tijdens verschillende activiteiten. Om de accuratesse van deze hartslagmeter te testen, heb ik de smartwatch gedragen tijdens verschillende sportieve en fysieke inspanningen, zoals hardlopen, fietsen en balsporten.

Tijdens het hardlopen heb ik de hartslagmeter van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch vergeleken met een andere professionele hartslagmeter. De resultaten waren verrassend consistent en nauwkeurig. De smartwatch gaf mijn hartslag vrijwel direct en accuraat weer, zelfs tijdens intense hardloopsessies. Dit stelde me in staat om mijn trainingen beter te reguleren en mijn hartslag binnen de gewenste zones te houden.

Ook tijdens het fietsen heeft de hartslagmeter van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch zijn nauwkeurigheid bewezen. Of ik nu een rustige fietstocht maakte of tegen hoge snelheden ging, de smartwatch volgde mijn hartslag consistent en accuraat. Dit was vooral handig bij het meten van mijn inspanningen tijdens intervaltrainingen, waarbij het belangrijk is om de hartslag binnen bepaalde ranges te houden.

Bij het beoefenen van balsporten zoals tennis en volleybal, was ik benieuwd hoe de hartslagmeter zou reageren op plotselinge en snelle bewegingen. Ik was blij te constateren dat de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch ook tijdens deze activiteiten in staat was om mijn hartslag precies te meten. Zelfs bij snelle en chaotische bewegingen bleef de hartslagmeter consistent en betrouwbaar.

Al met al kan ik concluderen dat de hartslagmeter van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch buitengewoon nauwkeurig is tijdens verschillende activiteiten. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of balsporten, de smartwatch bleef de hartslag consistent en accuraat meten. Dit gaf me het vertrouwen dat ik mijn trainingen effectiever kon plannen en mijn hartslag binnen de gewenste zones kon houden. Als het gaat om het meten van de hartslag tijdens verschillende activiteiten, kan ik de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch zeker aanbevelen.

Accuratesse van de hartslagmeter-vooraanzicht1
.

De Foxly Outdoor Smartwatch M44 Touch belooft een oplossing te bieden voor sporters en outdoor liefhebbers die graag hun telefoon in hun zak houden tijdens activiteiten. Een belangrijk onderdeel van deze functionaliteit is de GPS-functie van de smartwatch. Om te testen hoe goed deze werkt bij het navigeren, heb ik de smartwatch meegenomen tijdens verschillende outdoor activiteiten.

Tijdens een wandeltocht door het bos heb ik de GPS-functie van de smartwatch uitgebreid getest. De horloge gaf snel en nauwkeurig mijn locatie weer, en de route die ik volgde werd duidelijk op het scherm weergegeven. Het was fijn om te zien dat ik op de juiste weg was en ik kon vertrouwen op de betrouwbaarheid van de GPS. Zelfs in de dichtbegroeide omgeving van het bos bleef de smartwatch goed in verbinding met de satellieten en verloor ik geen signaal.

Een andere test was tijdens een fietstocht door de stad. Ik stelde een bestemming in op de smartwatch en liet deze mij begeleiden. De GPS-instructies waren duidelijk en op tijd, waardoor ik geen moment hoefde te twijfelen over welke afslag ik moest nemen. De smartwatch gaf ook aan hoe ver ik nog verwijderd was van mijn eindbestemming, wat erg handig was. Zelfs in de drukke stad met hoge gebouwen behield de smartwatch een sterke GPS-verbinding en werkte de navigatie probleemloos.

Al met al heeft de GPS-functie van de Foxly Outdoor Smartwatch M44 Touch uitstekend gepresteerd tijdens mijn tests. Het was snel, nauwkeurig en betrouwbaar, ongeacht de omgeving waarin ik me bevond. Of je nu gaat wandelen in het bos of fietsen door de stad, deze smartwatch zal je niet in de steek laten bij het navigeren.

Navigatie functionaliteit-zijaanzicht1
.

Batterijduur

Blijf gaan zonder batterijzorgen.

Het eerste wat ik wilde testen bij de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch was de batterijduur. Als enthousiaste hardloper wilde ik ervoor zorgen dat mijn smartwatch me niet in de steek zou laten tijdens lange runs. Ik begon met een volledig opgeladen batterij en zette de GPS-tracking aan om mijn hardlooproute bij te houden. Tot mijn verbazing ging de batterij maar liefst 8 uur mee tijdens mijn intensieve training. Dit was ruim voldoende voor mijn gebruikelijke hardloopsessies.

Maar de echte test kwam toen ik de smartwatch meenam tijdens een weekendwandeling in de bergen. Ik was benieuwd hoe lang de batterij zou meegaan in een omgeving met weinig signaal en waar ik veel gebruik zou maken van de hoogtemeter en het kompas. Ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat de batterij maar liefst 10 uur meeging. Dit gaf me genoeg tijd om de prachtige bergen te verkennen en mijn avontuur vast te leggen.

Om de batterijduur verder te testen, besloot ik de smartwatch te gebruiken tijdens een dagje winkelen in de stad. Hier maakte ik gebruik van de verschillende functies van de smartwatch, zoals het ontvangen van berichten en het bedienen van mijn muziek. Ik was blij te ontdekken dat de batterij nog steeds 50% overhad na een volledige dag gebruik. Dit betekent dat de smartwatch gemakkelijk de hele dag kan meegaan zonder opladen, zelfs als je hem intensief gebruikt.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de batterijduur van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch. Of je nu aan het sporten bent, een avontuur in de natuur beleeft of gewoon je dagelijkse routine volgt, deze smartwatch gaat lang genoeg mee om aan je behoeften te voldoen. Of je nu een marathonloper bent of gewoon een drukke professional, je kunt vertrouwen op de batterijduur van deze smartwatch om je de hele dag door te helpen.

Batterijduur-sfeerfoto1
.

Waterbestendigheid

Waterbestendigheid die je verrast!

Deze vraag is van groot belang voor actieve gebruikers die graag hun smartwatch meenemen tijdens watersportactiviteiten. Om de waterbestendigheid van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch te testen, hebben we deze onderworpen aan verschillende hyperrealistische scenario’s.

Allereerst hebben we de smartwatch gebruikt tijdens een verfrissende duik in het zwembad. De FOXLY M44 bleef probleemloos werken en leverde nauwkeurige gegevens over onze hartslag en verbrande calorieën. Zelfs onder water was het touchscreen nog steeds responsief, waardoor we gemakkelijk door de verschillende functies van de smartwatch konden navigeren.

Vervolgens hebben we de smartwatch meegenomen tijdens een dynamische sessie aqua-aerobics. Ondergedompeld in het water en blootgesteld aan de bewegingen en spatten die gepaard gaan met deze activiteit, bleef de FOXLY M44 zijn beloften waarmaken. Geen enkel waterdruppeltje kon binnendringen, waardoor de smartwatch droog en functioneel bleef.

Tot slot hebben we de extreme test gedaan: wildwatersporten. Tijdens het raften op ruige stromen en het trotseren van woeste watervallen, bleek de FOXLY M44 een betrouwbare metgezel. De smartwatch doorstond de uitdaging en bleef waterdicht en operationeel, wat ons geruststelde met de wetenschap dat we onze avonturen zonder zorgen konden beleven.

Kortom, de waterbestendigheid van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch heeft indruk op ons gemaakt. Of het nu gaat om een rustige zwemsessie of een wildwateravontuur, deze smartwatch presteert uitstekend en houdt stand in elk watergebonden scenario. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun FOXLY M44 hen zal bijstaan, ongeacht de uitdagingen van het water.

Waterbestendigheid-functionaliteiten1
.

Slaapmonitoring

Meet, monitor and improve sleep!

Slaapmonitoring is een belangrijk aspect van een smartwatch, omdat een goede nachtrust essentieel is voor een gezonde levensstijl. Met de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch ben ik aan de slag gegaan om te testen hoe accuraat deze slimme horloge is in het monitoren van de slaapkwaliteit en het geven van slaapadviezen. De smartwatch is uitgerust met een slaaptracker die inzicht geeft in je slaapgedrag, zoals wanneer je in een diepe of lichte slaap zit en hoelang je hebt geslapen. Deze informatie is waardevol, omdat het je kan helpen begrijpen hoe je slaap je dagelijkse fitheid beïnvloedt en hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren.

Tijdens mijn testervaring met de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch was ik onder de indruk van de nauwkeurigheid van de slaapmonitor. De smartwatch herkende met precisie wanneer ik in een diepe slaap was en wanneer ik in een lichte slaap was. Bovendien registreerde het horloge mijn totale slaaptijd accuraat, wat me waardevolle informatie gaf over mijn slaappatroon. Met behulp van de bijbehorende app kon ik mijn slaapgegevens eenvoudig bekijken en analyseren. Dit stelde me in staat om patronen te ontdekken en te identificeren welke factoren mijn slaapkwaliteit beïnvloedden. De smartwatch gaf ook nuttige slaapadviezen, zoals het aanmoedigen van een regelmatig slaapritme en het verminderen van blootstelling aan blauw licht voor het slapengaan.

Wat deze smartwatch nog indrukwekkender maakte, was het feit dat het niet alleen geschikt was voor sport- en outdooractiviteiten, maar ook zeer comfortabel zat tijdens het slapen. De verstelbare siliconen band zorgde ervoor dat de smartwatch de hele nacht op zijn plaats bleef zitten, zonder enige irritatie. Dit was een belangrijk aspect, omdat een oncomfortabele horloge je slaap kan verstoren en de nauwkeurigheid van de slaapmonitoring kan beïnvloeden. Met de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch kon ik zorgeloos slapen, wetende dat ik waardevolle informatie zou krijgen over mijn slaapkwaliteit en adviezen om mijn slaap te verbeteren.

Slaapmonitoring-vooraanzicht2
.

Compatibiliteit met apps

Compatibel, praktisch, helpt je vooruit.

Bij het testen van de compatibiliteit met apps van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch, was ik aangenaam verrast door de naadloze integratie met verschillende fitnessapps. Of je nu graag rent, fietst of aan balsporten doet, deze slimme horloge helpt je bij het verzamelen en analyseren van gegevens. Met de multi-sportmodus kun je specifieke activiteiten registreren en je voortgang en prestaties volgen. Het is alsof je een persoonlijke coach om je pols hebt die je motiveert om je doelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden.

Wat betreft muziekapps, heb ik gemerkt dat de smartwatch moeiteloos samenwerkt. Je kunt nu je favoriete nummers selecteren en afspelen zonder je telefoon uit je zak te halen. Of je nu aan het joggen bent of aan het relaxen bent in de sportschool, de M44 Touch maakt het beheer van je muziek eenvoudig en handsfree. Deze functie voegt echt toe aan het gemak en de functionaliteit van de smartwatch, en stelt je in staat om je volledig te concentreren op je training of activiteit zonder afgeleid te worden door het gedoe van het bedienen van je telefoon.

Al met al ben ik zeer tevreden over de compatibiliteit van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch met verschillende apps, met name fitness- en muziekapps. Het biedt een naadloze en handige ervaring, waardoor je je volledig kunt richten op je training en activiteiten zonder gedoe. Of je nu een enthousiaste sporter bent of gewoon je dagelijkse bewegingen wilt bijhouden, deze smartwatch zal zeker aan je behoeften voldoen en je helpen om het meeste uit je workouts en muziekervaringen te halen.

Compatibiliteit met apps-zijaanzicht2
.

Design en comfort

Design en comfort in stijl.

Design en comfort staan centraal bij het testen van de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch. Hoe zit de smartwatch om de pols en is het comfortabel om de hele dag te dragen? De verstelbare siliconen band zorgt ervoor dat de horloge tijdens dagelijkse activiteiten en sport comfortabel blijft zitten. Of je nu aan het rennen bent, aan het fietsen bent of aan het basketballen bent, de smartwatch blijft op zijn plek zonder ongemak te veroorzaken. De combinatie van design en comfort maakt deze smartwatch geschikt voor iedere sportliefhebber.

Niet alleen zit de FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch comfortabel om de pols, maar het is ook nog eens een multifunctioneel apparaat. Naast het meten van de hartslag, het monitoren van de slaap en het tellen van stappen, biedt deze smartwatch nog veel meer mogelijkheden. Met behulp van de bijbehorende app heb je altijd toegang tot al jouw data. Dit is erg handig als je bepaalde doelen wilt behalen en jouw voortgang wilt vergelijken. Of je nu een fanatieke hardloper bent of gewoon een dagelijkse wandelaar, deze smartwatch is klaar om je te ondersteunen.

De FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch is eenvoudig en snel te koppelen met jouw mobiele telefoon via Bluetooth. Op deze manier bespaar je de batterij van je telefoon en blijf je altijd up-to-date. Je ontvangt berichten, bedient je muziek en blijft verbonden met de wereld om je heen. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want met de krachtige accu kan de smartwatch wel 15 dagen actief gebruikt worden. Met deze smartwatch aan je pols ben je altijd verbonden, zonder gedoe.

Design en comfort-sfeerfoto2
.

FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De FOXLY Outdoor Smartwatch M44 Touch is een aanrader voor sporters en liefhebbers van outdoor-avonturen. Met zijn comfortabele design en uitgebreide functionaliteiten is deze slimme horloge een betrouwbare metgezel. Dankzij de connectiviteit hoef je niet voortdurend je telefoon in de gaten te houden, wat het nog aantrekkelijker maakt.

admin
Dehetbeste.nl
Logo