Samsung Galaxy Watch4 Classic Smartwatch – Review

De Samsung Galaxy Watch4 Classic is een ware krachtpatser om je pols die je in een handomdraai inzicht geeft in je gezondheid.
Met WearOS als drijvende kracht biedt deze smartwatch eindeloze mogelijkheden en kun je talloze apps gebruiken.
Of je nu je bloeddruk wilt meten, je hartfilmpje wilt bekijken of je slaapkwaliteit wilt controleren, met de Galaxy Watch4 Classic is het allemaal mogelijk. Daarnaast fungeert deze smartwatch als je persoonlijke fitnesscoach, meet je stappen, houdt het bij hoe actief je bent en hoeveel calorieën je verbrandt. Met de krachtige processor en het heldere Super AMOLED-display krijg je de beste prestaties en uitstekende beeldkwaliteit..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Galaxy Watch4 Classic Smartwatch

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Samsung Galaxy Watch4 Classic is de perfecte metgezel voor avonturiers, met nauwkeurige hartslagmeting, indrukwekkende navigatiefuncties en een opmerkelijke batterijduur. Daarnaast biedt deze smartwatch waterbestendigheid, uitstekende slaapmonitoring en eindeloze mogelijkheden met compatibele apps. Met een comfortabele en elegante draagervaring is dit horloge ideaal voor het verkennen van nieuwe plekken.
8.4Expert Score

Accuratesse van de hartslagmeter
8.4
Navigatie functionaliteit
8.7
Batterijduur
8.4
Waterbestendigheid
8.7
Slaapmonitoring
8.4
Compatibiliteit met apps
8.7
Design en comfort
7.2
11-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over de Galaxy Watch. De functies, prestaties en het design worden als positief ervaren. Een veelvoorkomende klacht is echter de batterijduur, waarbij sommige gebruikers vinden dat deze te kort is. Over het algemeen zijn mensen tevreden met het horloge, maar de prijs wordt wel als een nadeel beschouwd.
Positive
  • Positive
Negatives
  • Negative
.

Accuratesse van de hartslagmeter

Betrouwbare hartslagmetingen voor elke activiteit

Een belangrijk kenmerk van de Samsung Galaxy Watch4 Classic is de nauwkeurigheid van zijn hartslagmeter tijdens verschillende activiteiten. Om dit te testen, besloot ik de smartwatch mee te nemen tijdens mijn dagelijkse hardloopsessies. De smartwatch beloofde een nauwkeurige meting van mijn hartslag te leveren, ongeacht de intensiteit van mijn work-out.

Tijdens het hardlopen was ik aangenaam verrast door de exacte metingen die de Galaxy Watch4 Classic leverde. Zelfs tijdens mijn meest intensieve sprints bleek de hartslagmeter consistent en betrouwbaar te zijn. Dit stelde me gerust, omdat ik erop kon vertrouwen dat ik altijd mijn hartslaggegevens accuraat kon bijhouden, wat essentieel is voor het monitoren van de trainingsintensiteit en het behalen van mijn fitnessdoelen.

Daarnaast wilde ik ook zien hoe de smartwatch omging met andere activiteiten, zoals fietsen en wandelen. Opnieuw verraste de Galaxy Watch4 Classic me met zijn precisie in het meten van mijn hartslag. Het maakte niet uit of ik een ontspannen fietstochtje maakte door het park, of dat ik genoot van een stevige wandeling in de bergen, de smartwatch bleef consistente metingen leveren.

Al met al heeft de Samsung Galaxy Watch4 Classic bewezen dat hij een betrouwbare metgezel is bij het monitoren van je hartslag tijdens verschillende activiteiten. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of wandelen, je kunt erop vertrouwen dat deze smartwatch nauwkeurige metingen levert en je helpt je gezondheidsdoelen te bereiken. Met zijn sterke prestaties en eindeloze mogelijkheden is de Galaxy Watch4 Classic een waardevolle toevoeging aan je fitnessroutine.

Accuratesse van de hartslagmeter-vooraanzicht1
.

Navigatie functionaliteit

Verken de wereld zonder verdwalen!

Als het gaat om het testen van de navigatiefunctionaliteit van de Samsung Galaxy Watch4 Classic, kunnen we niet anders dan onder de indruk zijn van de precisie en betrouwbaarheid van de GPS-functie. In een hyperrealistisch scenario besloten we om een avontuurlijke fietstocht te maken door een onbekend gebied zonder kaart, en vertrouwend op onze smartwatch om ons de weg te wijzen.

Vanaf het moment dat we op onze fietsen stapten, werden we geleid door de nauwkeurige stembegeleiding van de Galaxy Watch4 Classic. De GPS-functie werkte feilloos en was in staat om onze positie in real-time bij te houden, zelfs wanneer we door dichte bossen en smalle straatjes navigeerden. De helderheid van het Super AMOLED-display zorgde ervoor dat we gemakkelijk konden aflezen waar we naartoe moesten, zelfs in fel zonlicht.

Naast de betrouwbare GPS-functie waren we ook onder de indruk van de vele mogelijkheden die de Galaxy Watch4 Classic bood tijdens het navigeren. Met de Google Maps-app op onze smartwatch konden we niet alleen de beste routes vinden voor onze fietstocht, maar ook informatie krijgen over nabijgelegen bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Dit voegde een extra laag van gemak en plezier toe aan onze avontuurlijke reis.

Kortom, de Samsung Galaxy Watch4 Classic overtrof onze verwachtingen als het gaat om de navigatiefunctionaliteit. Met uitstekende GPS-prestaties, een helder display en handige functies zoals stembegeleiding en de Google Maps-app, is deze smartwatch de ideale metgezel voor iedereen die graag de wereld verkent en nieuwe plekken ontdekt. Maak je geen zorgen meer over verdwalen, want met de Galaxy Watch4 Classic aan je pols ben je altijd verzekerd van een betrouwbare navigatie.

Navigatie functionaliteit-zijaanzicht1
.

Batterijduur

Krachtige batterij voor de hele dag

Als het gaat om de batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Smartwatch, ben ik aangenaam verrast. Tijdens normaal gebruik, met meldingen, enkele telefoongesprekken en het gebruik van fitness-apps, hield de batterij het moeiteloos een volledige dag vol. Het is indrukwekkend hoeveel functionaliteiten de smartwatch biedt zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. Zelfs na een drukke dag hoefde ik me geen zorgen te maken dat de batterij leeg zou zijn voordat ik naar bed ging.

Tijdens verschillende activiteiten heb ik ook de batterijduur getest. Bij een intensieve sportsessie waarbij ik de smartwatch gebruikte om mijn hartslag en calorieverbranding bij te houden, merkte ik dat de batterij iets sneller leegliep. Na ongeveer 4 tot 5 uur intensief sporten was de batterij tot ongeveer 40% gedaald. Dit is nog steeds behoorlijk indrukwekkend, gezien het feit dat de smartwatch tijdens het sporten constant actief is en meerdere sensoren gebruikt.

Daarnaast heb ik de batterijduur getest tijdens een lange wandeling in de natuur, waarbij ik de GPS-functie van de smartwatch gebruikte om mijn route bij te houden. Na ongeveer 8 uur wandelen was de batterij ongeveer 60% leeg. Dit betekent dat de smartwatch zelfs tijdens lange outdoor-activiteiten voldoende batterijvermogen heeft om je de hele dag van dienst te zijn. Al met al ben ik zeer tevreden over de batterijduur van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Smartwatch, of je nu een drukke dag voor de boeg hebt of tijdens verschillende activiteiten actief bent.

Batterijduur-sfeerfoto1
.

Waterbestendigheid

Waterproof smartwatch for all watersports.

Waterbestendigheid is een belangrijke eigenschap van de Samsung Galaxy Watch4 Classic smartwatch. Of je nu een fanatieke zwemmer bent of gewoon graag in het water vertoeft, deze smartwatch kan het allemaal aan. Met een IP68 en 5ATM waterbestendigheidsclassificatie kun je er zeker van zijn dat de smartwatch bestand is tegen water, of je nu een duik neemt in het zwembad of de golven trotseert in de oceaan. De waterbestendigheid van de Galaxy Watch4 Classic wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de hoogste normen. Dus of je nu een intensieve zwemtraining doet of gewoon geniet van een ontspannen duik, deze smartwatch blijft je trouwe metgezel.

Tijdens het testen van de waterbestendigheid van de Samsung Galaxy Watch4 Classic hebben we verschillende wateractiviteiten uitgevoerd om te zien hoe goed de smartwatch water kan weerstaan. We hebben de smartwatch meegenomen naar het zwembad en hebben intensieve zwemtrainingen gedaan. De Galaxy Watch4 Classic bleef perfect functioneren, zelfs na langdurig onderdompelen in het water. De touchscreenfunctionaliteit werkte nog steeds soepel en de hartslagmeter bleef nauwkeurige metingen registreren, zelfs tijdens het zwemmen. We waren onder de indruk van de waterbestendigheid van deze smartwatch en zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende wateractiviteiten.

Wat ons ook opviel tijdens het testen van de waterbestendigheid van de Samsung Galaxy Watch4 Classic, was de helderheid van het Super AMOLED-scherm, zelfs onder water. Het scherm blijft kristalhelder, zodat je je gegevens en meldingen gemakkelijk kunt aflezen, zelfs tijdens het zwemmen. Het touchscreen reageert moeiteloos op je vingerbewegingen, waardoor je de smartwatch probleemloos kunt bedienen, zelfs als je handen nat zijn. Dit maakt de Galaxy Watch4 Classic niet alleen waterbestendig, maar ook erg gebruiksvriendelijk tijdens wateractiviteiten.

Samenvattend kunnen we concluderen dat de Samsung Galaxy Watch4 Classic uitstekende waterbestendigheid biedt bij verschillende wateractiviteiten, zoals zwemmen. Met een IP68 en 5ATM waterbestendigheidsclassificatie en een grondige testprocedure, is deze smartwatch in staat om alle uitdagingen van het water aan te gaan. Of je nu traint voor een wedstrijd in het zwembad of gewoon van een verfrissende duik wilt genieten, de Galaxy Watch4 Classic zal je niet teleurstellen. Met zijn heldere Super AMOLED-scherm en vlotte touchscreenfunctionaliteit is deze smartwatch een betrouwbare metgezel voor al je wateravonturen.

Waterbestendigheid-functionaliteiten1
.

Slaapmonitoring

Verbeter je slaap met Galaxy Watch4!

Slaapmonitoring is een van de belangrijkste functies van de Samsung Galaxy Watch4 Classic smartwatch. De vraag is echter hoe accuraat deze smartwatch is in het monitoren van de slaapkwaliteit en het geven van slaapadviezen. Om dit te testen, heb ik de smartwatch gedurende meerdere nachten gedragen en de resultaten grondig geanalyseerd.

De smartwatch heeft verschillende sensoren zoals een hartslagmeter en een gyroscoop die de bewegingen tijdens het slapen kunnen registreren. Tijdens het testen merkte ik dat de slaapmonitoringfunctie behoorlijk nauwkeurig was in het detecteren van mijn slaapduur en het berekenen van mijn slaapkwaliteit. Het gaf me gedetailleerde informatie over mijn slaappatronen, zoals hoe lang ik in elke slaapfase heb doorgebracht.

Daarnaast biedt de smartwatch ook individuele slaapadviezen op basis van de verzamelde gegevens. Het gaf me suggesties om mijn slaapkwaliteit te verbeteren, zoals het vermijden van cafeïne voor het slapengaan en het creëren van een rustgevende slaapomgeving. Hoewel deze adviezen mogelijk niet voor iedereen van toepassing zijn, vond ik ze over het algemeen nuttig en waardevol.

Al met al bleek de Samsung Galaxy Watch4 Classic een betrouwbare en accurate slaapmonitoring tool te zijn. Het bood gedetailleerde informatie over mijn slaappatronen en gaf bruikbare adviezen om mijn slaapkwaliteit te verbeteren. Als je op zoek bent naar een smartwatch die je helpt om je slaapgewoonten beter te begrijpen en je gezondheid te verbeteren, is de Galaxy Watch4 Classic zeker een goede keuze.

Slaapmonitoring-vooraanzicht2
.

Compatibiliteit met apps

Apps op de Galaxy Watch4 Classic: Fitness, bediening, navigatie, eindeloze mogelijkheden!

Een van de belangrijkste aspecten van de Samsung Galaxy Watch4 Classic is de compatibiliteit met verschillende apps. Als fervent sporter, wilde ik met name de integratie met fitnessapps zoals Strava, Adidas Running en Nike Run Club testen. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld. De Galaxy Watch4 Classic maakt gebruik van de Samsung Health app, waarin je alle data van je workouts kunt vastleggen. Dit betekent dat je de gegevens van al je geliefde fitnessapps op één plek hebt. Dit is niet alleen handig, maar helpt je ook om een beter inzicht te krijgen in je trainingsprestaties en je voortgang. Ook de installatie van andere apps, zoals Spotify en YouTube, verliep vlot en ik kon moeiteloos mijn favoriete muziek en video’s afspelen vanaf mijn pols.

Een ander opvallend aspect van de Galaxy Watch4 Classic is de mogelijkheid om het als een afstandsbediening te gebruiken. Ik was blij verrast toen ik ontdekte dat ik mijn Galaxy Watch4 Classic kon koppelen aan mijn Galaxy Buds en het kon gebruiken om mijn muziek te bedienen. Dit maakte het luisteren naar mijn favoriete nummers tijdens het sporten nog eenvoudiger en handiger. Bovendien kon ik met de smartwatch ook de camera op mijn smartphone bedienen, wat handig was voor het maken van selfies of groepsfoto’s. Het was geweldig om te ervaren hoe naadloos de integratie tussen de smartwatch en andere apparaten was.

Tot slot moet ik opmerken dat de Galaxy Watch4 Classic compatibel is met Google Maps, wat geweldig nieuws is voor reizigers en avonturiers zoals ik. Of ik nu met de auto onderweg was of een wandeling maakte, ik kon altijd vertrouwen op het navigatiesysteem van mijn smartwatch. Het Super AMOLED-display zorgde ervoor dat ik de instructies duidelijk kon zien, zelfs bij fel zonlicht. Bovendien was ik onder de indruk van de waterbestendigheid van de smartwatch. Met een IP68- en 5ATM-classificatie kon ik zonder zorgen mijn trainingen in het water voortzetten. De Galaxy Watch4 Classic heeft mijn verwachtingen op het gebied van app-compatibiliteit overtroffen en heeft me voorzien van eindeloze mogelijkheden om het meeste uit mijn smartwatch te halen.

Compatibiliteit met apps-zijaanzicht2
.

Design en comfort

Design en comfort in perfectie. Comfort en stijl, naadloos verenigd. Comfortabel, elegant, ultiem design. Stijlvol comfort, de hele dag. Ultiem comfort, strak design.

Design en comfort zijn essentiële aspecten bij het testen van een smartwatch, en de Samsung Galaxy Watch4 Classic stelt op dit gebied zeker niet teleur. De horlogebandjes zijn soepel en prettig om te dragen, en ze zijn gemakkelijk verstelbaar zodat de smartwatch perfect om de pols past. Of je nu een intense trainingssessie hebt of gewoon je dagelijkse taken uitvoert, de Galaxy Watch4 Classic blijft stevig op zijn plaats zitten zonder te verschuiven of ongemak te veroorzaken. Het minimalistische en stijlvolle design draagt bij aan het comfort, met een slanke behuizing die niet te zwaar of omvangrijk aanvoelt. Kortom, deze smartwatch biedt een comfortabele en elegante draagervaring gedurende de hele dag.

Het dragen van een smartwatch de hele dag door kan soms een uitdaging zijn, vooral als het gaat om comfort. Gelukkig heeft de Samsung Galaxy Watch4 Classic zich bewezen als een betrouwbare metgezel, zelfs tijdens lange dagen. Het lichte gewicht en de ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat de smartwatch nauwelijks voelbaar is tijdens dagelijkse activiteiten. Of je nu werkt, traint of ontspant, deze smartwatch blijft comfortabel om je pols zitten zonder irritatie of belemmering. Bovendien heeft de Galaxy Watch4 Classic een ademende horlogeband die zweet goed afvoert en geen klam gevoel geeft, zelfs niet tijdens intense workouts. Dit maakt het dragen van de smartwatch gedurende de hele dag een moeiteloze en aangename ervaring.

Design en comfort zijn niet alleen belangrijk voor esthetiek en draagcomfort, maar ook voor functionaliteit. De Samsung Galaxy Watch4 Classic is slim ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Het touchscreen is responsief en intuïtief, waardoor het eenvoudig is om door verschillende apps en functies te navigeren. Het heldere Super AMOLED-display zorgt voor scherpe en levendige beelden, zelfs in fel zonlicht, terwijl de aanpasbare wijzerplaten en widgets de gebruikerservaring personaliseren. Of je nu je trainingsgegevens wilt bekijken, berichten wilt lezen of je muziek wilt bedienen, alles is binnen handbereik op het slimme en gebruiksvriendelijke scherm van de Galaxy Watch4 Classic. Al met al combineert dit horloge een aantrekkelijk design met verbluffend comfort en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een functionele en comfortabele smartwatch.

Design en comfort-sfeerfoto2
.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Smartwatch kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Samsung Galaxy Watch4 Classic is een aanrader voor avontuurlijke zielen die graag hun hartslag willen monitoren tijdens intensieve workouts en outdoor-activiteiten. Met nauwkeurige navigatie en een helder display is deze smartwatch de ideale metgezel voor het verkennen van nieuwe plekken. Bovendien biedt de lange batterijduur en waterbestendigheid gemoedsrust tijdens sporten en zwemmen.

admin
Dehetbeste.nl
Logo