Western

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Western
Xiu

Rawhide Seizoen 1 – Review

Gil Favor, de stoere leider van een groep cowboys, leidt zijn mannen met een kudde vee door het uitgestrekte land. Ondersteund door veteraan Quince en Nolan, de bedreven kok Wishbone, de jeugdige Mushy en de opvliegende Rowdy Yates (gespeeld door Clint Eastwood), komen ze op hun trektocht verschillende excentrieke personages tegen en belanden ze in diverse avonturen.
Rawhide, de legendarische tv-serie uit de jaren vijftig en zestig, werd internationaal een groot succes, inclusief Nederland. Voor Eastwood betekende het zijn doorbraak en het begin van een indrukwekkende carrière.
Het onvergetelijke titelnummer van Frankie Laine, ‘Rollin’, Rollin’, Rollin’…’, klinkt nog altijd in onze oren. Deze dvd-box van Rawhide bevat het volledige eerste seizoen met maar liefst 22 afleveringen, verdeeld over 6 discs..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo