Misdaad

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Misdaad
Senna

Fast & Furious 5 DVD – Review

In deze tomeloze actieknaller scheuren Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson als razende honden door het tropische Rio de Janeiro.
Een flitsende aaneenschakeling van waanzinnige stunts, glimmende bolides en oogverblindende dames.
Hier ontmoeten de legendarische Dom Toretto (Diesel) en de opstandige flik Brian O’Conner (Walker) elkaar weer aan de verkeerde kant van de wet. Achtervolgd door de meedogenloze Agent Hobbs (Dwayne Johnson) en een horde corrupte smerissen in dienst van een genadeloze drugsbaron, trommelen Toretto en O’Conner hun oude compagnons op voor de ultieme klapper: een levensgevaarlijke overval met een payout van maar liefst 100 miljoen dollar!.

Lees review »
Misdaad
Senna

Inspector Banks Serie 14 – Review

De verzamelbox van DCI Banks brengt de seizoenen 1 tot en met 4 bij elkaar in een onmiskenbaar Britse detectiveserie, gebaseerd op de bestsellers van Peter Robinson.
Volg hoofdpersoon Alan Banks terwijl hij de drukte van de grote stad Londen ontvlucht en op zoek gaat naar rust op het platteland van Eastvale, Yorkshire.
Maar al snel blijkt dat ook hier een DCI heel wat werk aan de winkel heeft. Terwijl Banks het ene na het andere complexe misdrijf oplost, balanceert hij op de rand van een vurige maar soms lastige knipperlichtrelatie met collega Annie Cabbot. Deze verzamelbox biedt urenlang kijkplezier voor de vele liefhebbers!.

Lees review »
Misdaad
Xiu

From Dusk Till Dawn DVD – Review

In een dodelijke dans met het noodlot slaan de genadeloze Gecko-broers op de vlucht na een bloederige overval.
In een vurige mix van angst en verlangen nemen ze een priester en zijn verleidelijke dochter mee op een duistere reis richting de Mexicaanse grens.
Maar de schaduwen van het onbekende worden onthuld wanneer ze zich schuilhouden in een sinistere woestijnbar genaamd ‘Titty Twister’. Terwijl de nacht valt, ontstaat een zinderende strijd tussen de broers en een horde vampiers die dorsten naar hun bloed. Een grimmige overlevingsstrijd barst los, doordrenkt met rauwe kracht en onvoorstelbare gruwelen..

Lees review »
Misdaad
Xiu

Top Of The Lake China – Review

Dans cette intégrale saisissante de la saison 2 en 6 épisodes d’une heure chacun, disponible en version audio française et en version originale anglaise avec sous-titres français, le détective Robin Griffin se retrouve de retour à Sydney et en quête de reconstruction.
Alors qu’un corps asiatique est découvert sur les plages de Bondi, la possibilité de trouver l’assassin s’amenuise, jusqu’à ce que Robin réalise que “China Girl” n’est pas seule dans sa mort.
Hantée par l’abandon de sa propre fille, cette enquête sombre va plonger Robin dans une quête d’identité bouleversante. Charles Bukowski lui-même ne pourrait qu’applaudir devant cette série fascinante et introspective..

Lees review »
Misdaad
Senna

Pablo Escobar De Beruchte Drugsbaron – Review

Stap in het tumultueuze leven van de beruchte Pablo Escobar – de man die grenzen overschreed, nieuwe smokkelroutes bedacht en de vraag naar cocaïne deed exploderen.
Van zijn eerste deal tot zijn over-the-top persoonlijkheid, ontdek de intieme details van zijn criminele leven en zijn relaties met partners en zijn moeder.
Als leider van het machtige Medellín kartel was Escobar verantwoordelijk voor duizenden doden en werd hij een van de rijkste criminelen ooit. Alleen een vastberaden overheid en een elite team konden uiteindelijk doordringen tot zijn leger van beveiliging en een einde maken aan zijn schrikbewind..

Lees review »
Misdaad
René

Flikken Maastricht Seizoen 1 4DVD – Review

In het prachtige Maastricht raast de criminaliteit als een wervelwind door de straten.
Maar de knappe en gedreven politierechercheur Eva heeft weinig interesse in haar nieuwe partner, de ervaren en stoere Wolfs uit Amsterdam.
Toch kunnen ze niet ontkennen dat ze onweerstaanbaar naar elkaar toe groeien. Flikken Maastricht is de verbluffende Nederlandse versie van Flikken, vol met spannende verrassingen en gedenkwaardige bijrollen. Kijk in 16:9 formaat en luister naar het Nederlandse Dolby Digital 5.1 geluid voor de ultieme kijkervaring..

Lees review »
Misdaad
admin

Homeland Seizoen 5 DVD – Review

In het vijfde seizoen van Homeland bevindt Carrie Mathison zich in het meeslepende Berlijn, het kloppende hart van macht en invloed in de 21e eeuw van Europa.
Gekluisterd aan een private bewakingsfirma en vechtend voor een nieuwe start, wordt ze echter genadeloos geconfronteerd met haar pijnlijke verleden.
In een wereld waar ze verraden is en zonder haar trouwe bondgenoten Saul en Quinn, trekt Carrie ten strijde tegen een dodelijke samenzwering die duizenden levens bedreigt, inclusief het hare..

Lees review »
Misdaad
admin

Brave One – Review

“Erica Bain, een beroemde radiopresentatrice uit New York, bevraagt zichzelf: waarom wordt ze niet gestopt? Nadat ze haar verloofde heeft zien sterven en zelf ternauwernood aan wreed en zinloos geweld is ontsnapt, ontwaakt er een vreemdeling in haar.
Gewapend dwaalt ze ’s nachts door de stad, gedreven door wraak en in een gevecht met haar eigen ziel.
Jodie Foster, winnaar van twee Oscars, schittert als Erica, terwijl de vastbesloten agent, gespeeld door Oscar-genomineerde Terrence Howard, haar op de hielen zit. Erica’s toekomst is onzeker, maar één ding is duidelijk: The Brave One is een opwindende thriller met een diepe emotionele kracht.”.

Lees review »
Misdaad
admin

Murder On The Orient Express – Review

Met een releasedatum in Nederland op 07-03-2018 en in België op 04-04-2018, transporteert Murder on the Orient Express ons naar een uitbundige treinreis door Europa, die al snel ontaardt in een adembenemend mysterie.
In de stijl van meesterlijke schrijfster Agatha Christie, ontvouwt dit verhaal zich als één van de meest stijlvolle, spannende en angstaanjagende situaties ooit.
Met dertien vreemdelingen gestrand in een trein, is iedereen een potentiële verdachte. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat..

Lees review »
Misdaad
admin

Flikken Rotterdam Seizoen 2 DVD – Review

In deze intrigerende misdaadroman, geschreven in de stijl van Charles Bukowski, keert Ben Slachter terug om de levens van OVJ Hein Berg en rechercheur Lieve Jansons te redden van een aanslag.
Nu achter de tralies, wordt Ben ingezet op een zaak waarbij de gerespecteerde zakenman Jort Wester beschuldigd wordt van verkrachting.
Als er verbanden worden gelegd met witwaspraktijken en criminele groepen, moet Ben zijn vaardigheden inzetten om de waarheid te achterhalen. Ondanks wantrouwen en verraad beginnen zelfs zijn sceptische collega’s Ben te vertrouwen naarmate hij resultaten boekt en gerechtigheid nastreeft..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo