Speed Pedelec helmen

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Speed Pedelec helmen
Senna

ABUS Pedelec 20 Fietshelm Maat – Review

De ABUS Speed Pedelechelm Signal Yellow Urban is geen gewone fietshelm. Het is een stukje ingenieuze technologie dat je hoofd beschermt terwijl je de straten van de stad doorkruist op hoge snelheid. Met zijn In-Mold constructie, zorgt deze helm voor een duurzame verbinding tussen zijn robuuste buitenkant en het schokabsorberende helmmateriaal.
Maar dat is nog niet alles – deze helm laat je ook opvallen met zijn stralende reflectoren en een groot, hoog geplaatst LED achterlicht dat een 180° zichtbaarheid biedt. En maak je geen zorgen over oververhitting, dankzij de Forced Air Cooling Technology en het intelligente ventilatiesysteem met vijf ventilatieopeningen. Bovendien is deze helm ook geschikt voor fietsers met een staart, dankzij zijn ponytail-compatibiliteit.
Pas de helm perfect aan je hoofd aan met het Zoom Ace Urban instelsysteem en geniet van optimale stabiliteit en vormsluiting dankzij de halve ring van sterke en licht vervormbare kunststof. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze helm ook bescherming tegen vliegen en weersinvloeden, en heeft hij zelfs een handige ingebouwde regenkap. Dus rijd door de stad met stijl, comfort en veiligheid met de ABUS Speed Pedelechelm Signal Yellow Urban..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo