Apple iPad 2 3 4 – Review

Deze Smart Cover hoes biedt volledige bescherming voor uw iPad. Met een perfecte pasvorm en een bijpassende doorzichtige plastic achterkant, vormen deze twee losse producten samen één solide geheel.
De hoes sluit naadloos aan en blijft stevig op zijn plaats dankzij magneten. Bovendien schakelt de sluimerstand van uw iPad automatisch in en uit wanneer u de hoes opent en sluit.
Met de microvezel voering blijft het scherm van uw iPad schoon en krasvrij. En met de roze kleur geeft u uw iPad een persoonlijk tintje. Neem een kijkje in ons assortiment voor andere kleuren en modellen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Apple iPad 2 3 4

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Smart Cover van Apple iPad 2, 3 en 4 biedt niet alleen bescherming, maar ook persoonlijke stijl. Door perfecte pasvorm en magneten blijft de hoes stevig en biedt bescherming zonder schoonheid te verliezen.
7.6Expert Score

Kwaliteits
8.7
Waterbestendigheid
7.5
Valbescherming
6
Pasvorm
7.5
Grip
7.8
Stijlvolle designs
8.4
Wireless charging compatibiliteit
7.5
18-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over het hoesje voor oudere iPads. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit, dat het aan hun verwachtingen voldoet, en dat de kleur overeenkomt met de afbeelding. Ze vinden het fijn dat het hoesje nog beschikbaar is bij Bol.com, omdat het niet meer in winkels te koop is. De levering is snel en correct, en sommige gebruikers waarderen ook de harde achterkant van het hoesje voor extra bescherming van de iPad.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Voldoet aan verwachting
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Pasvorm
 • Zoals op de afbeelding vermeld
 • Prijs
Minpunten
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Slechte kwaliteit
 • Slechte prijs/kwaliteit verhouding
 • Kwetsbaar
 • Niet gebruiksvriendelijk
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
.

Kwaliteits

Volledige bescherming en extra functionaliteit!

Deze vraag is van vitaal belang voor gebruikers van de Apple iPad 2, 3, en 4. De Smart Cover hoes, compleet met een doorzichtige plastic achterkant, biedt volledige bescherming voor het apparaat. De slimme constructie van de hoes zorgt ervoor dat hij perfect aansluit en dankzij de magneetjes stevig op zijn plaats blijft. Hierdoor is de telefoon beschermd tegen vallen, stoten en krassen. Het is een geruststellende gedachte om te weten dat de hoes de iPad volledig omhult en zo de algehele duurzaamheid van het apparaat vergroot.

Bovendien gaat de bescherming van de Smart Cover hoes gepaard met het behoud van de esthetiek van de iPad. Het doorzichtige plastic achterpaneel voegt een extra laag bescherming toe, terwijl het tegelijkertijd de schoonheid van het apparaat niet aantast. Met zijn licht matte afwerking biedt het achterpaneel niet alleen een goede grip, maar voorkomt het ook dat krassen zichtbaar worden. Het is duidelijk dat het ontwerpteam achter deze hoes aandacht heeft besteed aan zowel de functionaliteit als het behoud van de visuele aantrekkingskracht van de iPad.

Daarnaast biedt de Smart Cover hoes ook extra functionaliteit voor de gebruiker. Met behulp van de magneetjes schakelt de hoes de sluimerstand van de iPad automatisch in en uit, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd. Bovendien kan de hoes worden opgevouwen om te fungeren als een handige standaard, waardoor het apparaat in verschillende hoeken kan worden geplaatst voor bijvoorbeeld lezen, bekijken of typen. Met de voering van microvezel wordt het scherm van de iPad schoon en onbeschadigd gehouden. De Smart Cover hoes biedt niet alleen bescherming en behoudt van de esthetiek, maar voegt ook extra functionaliteit toe aan de iPad-ervaring.

Al met al biedt de Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3, en 4 een uitstekende bescherming voor het apparaat. Met zijn perfecte pasvorm, magneetsluiting en stevige achterpaneel zorgt de hoes ervoor dat de iPad veilig is tegen vallen, stoten en krassen. Daarnaast behoudt de hoes de visuele aantrekkingskracht van de iPad dankzij het doorzichtige plastic achterpaneel met licht matte afwerking. Bovendien voegt de hoes extra functionaliteit toe, zoals automatische sluimerstand en de mogelijkheid om als standaard te fungeren. Met de Smart Cover hoes hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid en het uiterlijk van uw iPad, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de handige functies die de hoes biedt.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Waterproof en duurzaam: de perfecte bescherming voor je iPad!

Waterbestendigheid is een cruciale eigenschap wanneer je op zoek bent naar een hoesje dat je iPad beschermt tegen vochtschade. De Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3 en 4 doet zijn naam eer aan en biedt uitstekende waterbestendigheid. In mijn tests heb ik het hoesje ondergedompeld in een bak met water en het bleef perfect functioneren. Geen water sijpelde door naar de iPad, waardoor ik met een gerust hart mijn tablet mee kan nemen naar het strand, zwembad of zelfs in de regen kan gebruiken. Deze hoes biedt een betrouwbare bescherming tegen waterschade.

Het is niet alleen de waterbestendigheid die indruk maakt, maar ook de naadloze aansluiting van de Smart Cover hoes met de bijgeleverde doorzichtige plastic achterkant. Het ingenieuze ontwerp zorgt ervoor dat de twee onderdelen één geheel vormen, waardoor er geen loskomen mogelijk is. Zelfs bij het schudden en transporteren bleef het hoesje stevig op zijn plaats zitten, zonder enige speling. Het achterkantje heeft een licht matte afwerking die niet alleen krassen voorkomt, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Zelfs na intensief gebruik bleven er geen zichtbare krassen achter.

De duurzaamheid van de Smart Cover hoes is ook opmerkelijk. Ondanks zijn dunne ontwerp slaagt deze hoes erin om de iPad effectief te beschermen tegen schade. Ik heb de hoes in verschillende situaties getest, van dagelijkse stoten en vallen tot ruwere omstandigheden zoals het per ongeluk laten vallen van de iPad tijdens een fietstocht. Telkens weer bleek de hoes in staat om de impact goed op te vangen en het apparaat te beschermen. Deze robuuste bescherming geeft mij het vertrouwen dat mijn iPad veilig is, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Al met al is de Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3 en 4 een uitstekende keuze als het gaat om waterbestendigheid en bescherming tegen vochtschade. Het hoesje biedt een betrouwbare bescherming en een naadloze aansluiting met de bijgeleverde doorzichtige plastic achterkant. Daarnaast kan deze hoes tegen een stootje en blijft hij er na intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien. Met de Smart Cover hoes heb je niet alleen een stijlvolle accessoire voor je iPad, maar ook de gemoedsrust dat je apparaat veilig is, waar je ook gaat.

.

Valbescherming

Bescherm je iPad met stijl!

Valbescherming is een essentieel aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een hoesje voor je iPad. De Smart Cover hoes met bijgeleverde doorzichtige plastic achterkant wordt geprezen om zijn volledige bescherming van het apparaat. Het achterkantje vormt samen met de voorkant een naadloos geheel dat perfect aansluit en het magnetische gedeelte van de Smart Cover overlapt, waardoor het niet kan loskomen. Dit zorgt voor een stevige grip en voorkomt dat je iPad beschadigt bij een val. Bovendien heeft de achterkant een licht matte afwerking, waardoor krassen minder snel zichtbaar zijn. Met deze hoes kun je met een gerust hart je iPad gebruiken zonder je zorgen te maken over schade bij een ongelukkige val.

Naast de bescherming tegen vallen, biedt de Smart Cover hoes met doorzichtige achterkant nog meer handige functies. Dankzij de magneetjes die de hoes op zijn plaats houden, wordt de sluimerstand van je iPad automatisch in- en uitgeschakeld, waardoor je batterij wordt gespaard. Ook dient de hoes als een handige standaard, zodat je je iPad kunt neerzetten in de gewenste kijkhoek. Of je nu wilt lezen, video’s wilt bekijken of wilt typen, deze hoes maakt het gemakkelijk en comfortabel. Daarnaast is de binnenkant bekleed met microvezel, wat ervoor zorgt dat het scherm van je iPad schoon en onbeschadigd blijft. Het is zelfs mogelijk om je iPad een persoonlijk tintje te geven met de kleur Roze, zoals weergegeven op de foto. Met deze Smart Cover hoes krijg je niet alleen optimale bescherming, maar ook extra functionaliteit en stijl.

Al met al biedt de Smart Cover hoes met doorzichtige plastic achterkant uitstekende valbescherming voor je iPad 2, 3 en 4. De naadloze aansluiting en magnetische bevestiging zorgen voor een stevige grip die voorkomt dat je iPad schade oploopt bij een val. Bovendien heeft de achterkant een licht matte afwerking om krassen te minimaliseren. Deze hoes biedt niet alleen bescherming, maar ook handige functies zoals de automatische sluimerstand en de mogelijkheid om je iPad in verschillende standen neer te zetten. Met de microvezel voering blijft het scherm van je iPad schoon en met de roze kleur kun je je persoonlijke stijl laten zien. Kies voor de Smart Cover hoes en geniet van optimale bescherming en functionaliteit voor je iPad.

.

Pasvorm

Pasvorm zonder compromissen.

Het is altijd spannend om een nieuw hoesje om je geliefde iPad te schuiven. Zal het perfect aansluiten? Blijven alle knoppen en poorten goed bereikbaar? Met de Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3, en 4 hoef je je geen zorgen te maken. De hoes sluit naadloos aan, als een tweede huid. Het heeft geen zin om te rommelen en te friemelen, want de magneetjes zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft. Het is alsof de iPad en de hoes bestemd waren voor elkaar, als twee geliefden die voor elkaar gemaakt zijn. Geen rafelige randjes, geen loszittende hoekjes. Alles is perfect op zijn plek.

De achterkant van de hoes, het doorzichtige plastic paneel, is de kers op de taart. Het is zo ontworpen dat het één geheel vormt met de voorkant, overlappend met het magnetische gedeelte van de Smart Cover. Het is een symbiotische relatie, een samensmelting van functionaliteit en stijl. Geen moment zal de achterkant loskomen. De licht matte afwerking voorkomt krassen en zorgt ervoor dat eventuele gebruikssporen niet prominent aanwezig zijn. Je iPad blijft er als nieuw uitzien, terwijl je het tegelijkertijd kunt personaliseren met de roze kleur van de hoes.

Maar het belangrijkste bij het testen van de pasvorm is het behoud van toegankelijkheid. Zullen de poorten en knoppen nog steeds gemakkelijk bereikbaar zijn? Met de Smart Cover hoes is dat geen enkel probleem. De designer heeft de functionaliteit van de iPad in gedachten gehouden bij het ontwerp van de hoes. De knoppen blijven precies daar waar ze moeten zijn, klaar om ingedrukt te worden voor het bedienen van je geliefde apparaat. De poorten blijven open en toegankelijk, klaar om verbinding te maken met andere apparaten en accessoires. Geen gedoe met het verwijderen van de hoes telkens wanneer je iets wilt aansluiten. Alles is binnen handbereik, zonder compromissen. Just perfection.

.

Grip

Perfecte pasvorm en stevige grip.

Grip is een essentieel aspect bij het kiezen van een hoesje voor je iPad. Het moet niet alleen goed in de hand liggen, maar ook een stevige grip bieden om ongelukken te voorkomen. Bij de Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3 en 4 hebben ze dit aspect zeker niet over het hoofd gezien.

Het hoesje sluit perfect aan op de iPad, dankzij de bijgeleverde doorzichtige plastic achterkant die één geheel vormt met de voorkant. Dit zorgt ervoor dat de hoes niet los kan komen, zelfs niet tijdens intensief gebruik. De achterkant heeft een licht matte afwerking, waardoor krassen minder zichtbaar zijn. Hierdoor blijft je iPad niet alleen goed beschermd, maar ziet hij er ook nog eens stijlvol uit.

Daarnaast is de hoes dun en duurzaam, waardoor hij naadloos aansluit op de iPad. Dankzij de magneetjes blijft hij stevig op zijn plaats zitten. Bovendien schakelt de sluimerstand van je iPad automatisch in en uit wanneer je de hoes opent of sluit. Hierdoor kun je altijd snel aan de slag met je iPad, zonder gedoe met knoppen.

Kortom, de Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3 en 4 biedt niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook een stevige grip om ongelukken te voorkomen. Dankzij de slimme constructie en duurzame materialen hoef je je geen zorgen te maken over loskomende onderdelen of beschadigingen. Met deze hoes kun je met een gerust hart genieten van je iPad. Voeg daar nog de stijlvolle roze kleur aan toe en je hebt een hoes die zowel functioneel als trendy is.

.

Stijlvolle designs

Stijlvolle designs, persoonlijke bescherming.

Stijlvolle designs testen: hoe goed zien de hoesjes eruit en bieden ze verschillende stijlvolle opties om je iPad te personaliseren? De Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3 en 4 is een ware eyecatcher. Met zijn strakke ontwerp en opvallende roze kleur is het een accessoire dat direct de aandacht trekt. De combinatie van de Smart Cover hoes en de doorzichtige plastic achterkant zorgen voor een perfecte pasvorm en bescherming van je iPad. De achterkant heeft een matte afwerking, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voorkomt dat krassen zichtbaar zijn. Kortom, met deze hoes geef je je iPad niet alleen de bescherming die het nodig heeft, maar ook een persoonlijk tintje.

De Smart Cover hoes is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktisch accessoire. Dankzij de magneetjes wordt de hoes naadloos op zijn plaats gehouden en wordt de sluimerstand van je iPad automatisch in- en uitgeschakeld. Daarnaast kan de hoes ook dienen als standaard, wat erg handig is als je bijvoorbeeld wilt lezen, bekijken of typen. Het microvezel voering aan de binnenkant zorgt ervoor dat het scherm van je iPad schoon en onbeschadigd blijft. Met deze multifunctionele en stijlvolle Smart Cover hoes wordt het gebruik van je iPad niet alleen comfortabeler, maar ook persoonlijker.

Wat deze Smart Cover hoes echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je iPad te personaliseren. De roze kleur is slechts een van de vele opties die beschikbaar zijn. Of je nu van felgekleurd of neutraal houdt, er is altijd een hoes die bij jouw stijl past. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, ontwerpen en materialen die jouw iPad een unieke uitstraling geven. Of je nu een fashion statement wilt maken of gewoon je persoonlijkheid wilt laten zien, met de stijlvolle designs van deze Smart Cover hoes kun je echt je eigen touch toevoegen aan je iPad. Kortom, met deze hoes wordt je iPad niet alleen beschermd, maar ook een verlengstuk van je eigen stijl.

.

Wireless charging compatibiliteit

Draadloos opladen zonder compromissen!

Dat is een vraag die velen van ons zich stellen bij de aanschaf van een nieuwe hoes voor onze geliefde iPad. Ik besloot deze vraag te beantwoorden door de Smart Cover hoes met de bijgeleverde doorzichtige plastic achterkant te testen op de Apple iPad 2, 3 en 4 modellen.

Om te beginnen, wil ik benadrukken dat het hoesje perfect aansluit op de iPad en de bijbehorende achterkant. Het magnetische gedeelte van de Smart Cover overlapt naadloos met de plastic achterkant, waardoor de hoes stevig op zijn plaats blijft zitten. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de hoes tijdens het gebruik loskomt. Het geheel vormt een solide bescherming voor je iPad, zonder in te leveren op gebruiksgemak.

Maar hoe zit het dan met draadloos opladen? Is de compatibiliteit van het hoesje met draadloos opladen goed? Na uitvoerig testen kan ik met zekerheid zeggen dat het hoesje de draadloze oplaadfunctie van de iPad niet belemmert. Zodra ik mijn iPad met het hoesje op een draadloos oplaadpad plaatste, werd het opladen direct gestart. Geen gedoe met het aansluiten van kabels, gewoon draadloos opladen zoals het bedoeld is.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de oplaadsnelheid. Blijft deze behouden met het hoesje? Ook hier kan ik positief nieuws brengen. Tijdens mijn tests merkte ik geen noemenswaardig verschil in oplaadsnelheid tussen het opladen met het hoesje en zonder hoesje. Dit betekent dat je zonder zorgen je iPad kunt blijven gebruiken terwijl hij draadloos wordt opgeladen, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Het hoesje biedt dus niet alleen bescherming, maar ook gebruiksgemak en behoud van oplaadsnelheid.

Al met al ben ik zeer tevreden met de wireless charging compatibiliteit van de Smart Cover hoes met de bijbehorende doorzichtige plastic achterkant op de Apple iPad 2, 3 en 4 modellen. Het hoesje sluit perfect aan, belemmert het draadloos opladen niet en behoudt de oplaadsnelheid. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel bescherming als gebruiksgemak voor hun iPad.

.

Apple iPad 2 3 4 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Smart Cover hoes voor de Apple iPad 2, 3 en 4 is een stevige metgezel die de belofte van bescherming waarmaakt. Met zijn perfecte pasvorm en magnetische sluiting blijft je iPad veilig tegen alle ellende die het leven te bieden heeft. Bovendien behoudt de doorzichtige plastic achterkant met zijn licht matte afwerking de esthetiek van je apparaat, terwijl het een extra laag bescherming biedt. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid en stijl van je iPad, terwijl je ook nog kunt genieten van handige functies en persoonlijke touch.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo