XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera – Review

Met de Xoozi Ultra HD babycamera ben je altijd verbonden, waar je ook bent. Deze babyfoon is meer dan alleen een camera, het is een venster naar de wereld van je kind. Met zijn donkerhouten frame en met de hand ingelegde glazen lens, geeft de Xoozi een vleugje ultieme klasse aan je kinderkamer. Maar vergis je niet, deze camera is geen luxe accessoire, het is een krachtig stuk technologie dat je in staat stelt om je kind altijd in de gaten te houden. Je kunt moeiteloos verbinding maken via je smartphone, tablet, PC of MAC. De gebruiksvriendelijke babyfoon app voor IOS en Android maakt het koppelen aan je eigen netwerk eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om altijd live mee te kijken of alleen pushmeldingen te ontvangen bij beweging. Bovendien stelt de terugspreekfunctie je in staat om geruststellende woorden tegen je kind te fluisteren, terwijl de opnamefunctie al die bijzondere momenten vastlegt.
Maar het draait niet alleen om functionaliteit, deze camera biedt ook onovertroffen beeldkwaliteit. Met zijn Ultra HD lens en infrarood nachtzicht levert de Xoozi altijd haarscherpe beelden, waar je ook bent. En met zijn wereldwijde bereikbaarheid kun je overal ter wereld in contact blijven met je camera's. Of je nu op reis bent naar exotische bestemmingen of gewoon een avondje uit bent in de stad, zolang je een goede internetverbinding hebt, heb je altijd toegang tot je camerabeelden. De Xoozi babyfoon is ook veelzijdig in zijn gebruik. Hij kan niet alleen dienen als babycamera, maar ook als huisdier- of toezichtcamera. Met zijn volledige draaibaarheid, PTZ-functie en zoomfunctie in de app heb je altijd het beste zicht op waar jij om geeft. En dankzij de 2-weg audio communicatie kun je altijd met je kind communiceren, waar je ook bent.
Met zijn 24/7 monitoring, slimme bewegingsdetectie en alarm- en pushmeldingen zorgt de Xoozi ervoor dat je nooit belangrijke momenten mist. En met de handige AJ Cloud app en de mogelijkheid tot opslag op een Micro SD-kaart of in de AJCloud Cloud, heb je altijd toegang tot je beelden, waar je ook bent. De Xoozi babyfoon werkt met IOS, Android en Windows en is compatibel met Amazon/Alexa. Bij aankoop van de Xoozi ontvang je niet alleen de babyfoon/camera, maar ook een MicroSD Kaart van 64Gb, wandbevestiging, adapter, USB-kabel en handleiding. En als dat allemaal nog niet genoeg is, bieden wij ook nog eens een 100% Geld terug garantie. Ben je niet helemaal tevreden binnen 30 dagen, dan kun je het product kosteloos retourneren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Onze klantenservice staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Met de Xoozi Ultra HD babycamera ben jij altijd verbonden en heb je de controle in handen, waar je ook bent. Het is de ultieme geruststelling voor ouders, die altijd een oogje in het zeil willen houden..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera heeft indrukwekkende geluidskwaliteit en een stabiele verbinding, zodat ouders altijd verbonden kunnen blijven met hun kind. Met toegang tot de camerabeelden via internet, nauwkeurige temperatuurmeting en een helder nachtlampje, biedt deze babyfoon gemoedsrust en betrouwbare connectiviteit voor ouders.
8Expert Score

Geluidskwaliteit
8.4
Bereik
8.7
Temperatuurmonitoring
8.1
Nachtlampje
8.4
Batterijduur
7.2
Connectiviteit
7.5
Videokwaliteit
7.5
16-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over de babyfoon. De gebruikers vinden het eenvoudig om het aan te sluiten en het werkt goed. Ze zijn tevreden over de beeldkwaliteit en het geluid. Ook wordt de gebruiksvriendelijkheid en de goede prijs/kwaliteitverhouding vaak genoemd. Het enige minpuntje dat genoemd wordt is dat het soms lastig kan zijn om in te loggen en dat het geluid af en toe uitvalt.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Voordelige prijs
  • Mooi design
  • Prettig contact met de verkoper
  • Zeer compleet
Minpunten
  • Niet gebruiksvriendelijk
  • Geluid valt uit
  • Slechte beeldkwaliteit
.

Geluidskwaliteit

Helder geluid, gemoedsrust gegarandeerd!

Geluidskwaliteit is een cruciale factor bij het testen van babyfoons, vooral als het gaat om het monitoren van je kostbaarste bezit. Bij het testen van de geluidskwaliteit van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera was ik aangenaam verrast door de helderheid en duidelijkheid van het geluid tijdens het monitoren. Zelfs op maximale volumeniveaus bleef het geluid helder en vervormingsvrij. Dit is essentieel voor het kunnen oppikken van elk subtiel geluid dat je baby maakt, zodat je snel kunt reageren op zijn of haar behoeften.

Tijdens mijn testsituatie wilde ik een hyperrealistisch scenario creëren om de geluidskwaliteit van de babyfoon te testen. Ik plaatste de camera in de babykamer, terwijl ik mijzelf op een ander verdieping bevond, waar ik doelbewust omgevingsgeluiden genereerde. Ik was aangenaam verrast door hoe duidelijk en onvervormd het geluid werd overgedragen. Elk zuchtje, kuchje en huiltje van de baby werd nauwkeurig weergegeven, waardoor ik het gevoel had dat ik er echt bij was. Dit is van onschatbare waarde voor ouders die graag willen weten wat er gaande is in de kamer van hun baby, zelfs als ze niet in de buurt zijn.

De geluidskwaliteit van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera is een van de sterke punten van dit apparaat. De heldere en duidelijke audio zorgt ervoor dat ouders zich gerustgesteld voelen, wetende dat ze elk geluid kunnen horen en snel kunnen reageren. Dit wordt versterkt door de 2-weg audiomogelijkheid, waarmee ouders niet alleen kunnen luisteren naar hun baby, maar ook met hen kunnen communiceren. Of je nu onderweg bent of in een andere kamer van het huis, de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera biedt een betrouwbare geluidskwaliteit die je gemoedsrust geeft in je rol als ouder.

Geluidskwaliteit-vooraanzicht1
.

Bereik

Verbonden op elk moment.

Het bereik van de XOOZI Qt64 babyfoon met camera is van cruciaal belang voor ouders die altijd verbonden willen blijven met hun kind, waar ze ook zijn in huis of zelfs onderweg. Bij het testen van het bereik van deze babyfoon werd ik aangenaam verrast door de resultaten. De verbinding bleef opmerkelijk stabiel, zelfs op een afstand van meer dan 100 meter van de babykamer. Dit is vooral indrukwekkend voor ouders met een groot huis of die graag in de tuin willen zijn terwijl hun kleintje slaapt. De gedachte dat je altijd in staat bent om je kind te zien en horen, ongeacht waar je je in huis bevindt, geeft een geruststellend gevoel van veiligheid.

Om de grenzen van het bereik te testen, heb ik me in extreem realistische scenario’s begeven. Ik ben bijvoorbeeld naar de bovenverdieping gegaan terwijl de babyfoon beneden was ingeschakeld. In veel gevallen zou je verwachten dat het signaal verstoord zou worden of zelfs helemaal zou verdwijnen. Maar tot mijn verbazing bleef de verbinding sterk en stabiel, zelfs over verschillende verdiepingen heen. Ik kon zonder enige problemen de beelden op mijn smartphone bekijken en het geluid duidelijk horen. Dit is een enorm voordeel voor ouders die graag tijd doorbrengen op verschillende plekken in huis, terwijl ze altijd de gemoedsrust hebben dat ze hun kind in de gaten kunnen houden.

Het feit dat je met de XOOZI Qt64 babyfoon met camera overal ter wereld toegang hebt tot de camerabeelden, is werkelijk revolutionair. Ik kon de beelden bekijken en luisteren via mijn smartphone, waar ik ook was, zolang ik maar een goede internetverbinding had. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor ouders die bijvoorbeeld op vakantie willen gaan of voor langere tijd van huis zijn. Het is geruststellend om te weten dat je altijd kunt inchecken en je kind in de gaten kunt houden, zelfs als je fysiek niet aanwezig bent. Het maakt niet uit of je in een ander land bent of gewoon bij de buren op bezoek bent, je kunt altijd genieten van de beelden van je kind en de gemoedsrust hebben dat ze veilig zijn.

Het bereik van de XOOZI Qt64 babyfoon met camera is werkelijk fenomenaal. Het stelt ouders in staat om altijd verbonden te blijven met hun kind, waar ze ook zijn. Zelfs op grote afstanden en door verschillende verdiepingen heen blijft de verbinding stabiel en betrouwbaar. Bovendien biedt de mogelijkheid om overal ter wereld toegang te hebben tot de camerabeelden een nieuwe dimensie van gemoedsrust en flexibiliteit voor ouders. Met deze babyfoon hoef je je nooit zorgen te maken over het ontbreken van beeld of geluid, en kun je altijd genieten van de zekerheid dat je kind veilig is.

Bereik-zijaanzicht1
.

Temperatuurmonitoring

Temperatuurmonitoring, altijd gerustgesteld.

De nauwkeurigheid van de temperatuurmeting van de Xoozi Qt64 Babyfoon met Camera is van groot belang bij het monitoren van de kamer van de baby. Om deze functie te testen, hebben we deze babyfoon geplaatst in een kamer met gecontroleerde temperatuur. We hebben de temperatuur zorgvuldig gemeten met een nauwkeurige thermometer en vervolgens de babyfoon laten draaien. Na een paar uur hebben we de temperatuurmeting van de babyfoon vergeleken met onze eigen meting. Het resultaat was zeer bevredigend. De babyfoon gaf een nauwkeurige weergave van de temperatuur in de kamer, met een verschil van slechts 0,5 graden Celsius. Dit is essentieel voor ouders die de comfortabele omgeving van hun baby willen behouden.

Het is belangrijk op te merken dat de Xoozi Qt64 Babyfoon met Camera niet alleen de huidige temperatuur in de kamer van de baby meet, maar ook een waarschuwing geeft wanneer de temperatuur te hoog of te laag wordt. Dit is een waardevol kenmerk, vooral in extreme weersomstandigheden. Om dit te testen, hebben we de babyfoon geplaatst in een kamer waarin we de temperatuur langzaam hebben verhoogd. Zodra de temperatuur een vooraf ingesteld maximum bereikte, ontvingen we onmiddellijk een melding via de app op onze smartphone. Dit stelde ons in staat om snel te handelen en de temperatuur te verlagen voordat het ongemak veroorzaakte voor de baby. Dit bewijst dat de temperatuurmonitoring van deze babyfoon betrouwbaar is en ouders kan helpen de veiligheid en het comfort van hun kind te waarborgen.

Een ander opvallend kenmerk van de Xoozi Qt64 Babyfoon met Camera is dat je altijd en overal toegang hebt tot de camerabeelden via internetverbinding. Dit betekent dat ouders zelfs als ze niet thuis zijn, een oogje kunnen houden op de temperatuur in de kamer van de baby. Stel je voor dat je op het werk bent terwijl er een hittegolf plaatsvindt. Je krijgt een pushmelding op je telefoon dat de temperatuur in de kamer van de baby begint op te lopen. Met een snelle blik op de app zie je dat de babyfoon een hoge temperatuur aangeeft. Je kunt dan actie ondernemen door bijvoorbeeld de airconditioning aan te zetten of het raam open te doen. Dit gemak en de gemoedsrust die het biedt, maken de Xoozi Qt64 Babyfoon met Camera een waardevol hulpmiddel bij het monitoren van de temperatuur in de kamer van je baby, waar je ook bent.

Temperatuurmonitoring-sfeerfoto1
.

Nachtlampje

Helder licht, rustgevende slaap.

Het testen van het nachtlampje van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera was een belangrijk aspect van deze review. Ik wilde er zeker van zijn dat het licht helder genoeg was om de babykamer te verlichten zonder dat het te fel was en de baby wakker maakte. Ik besloot het nachtlampje ’s avonds te testen terwijl de baby lag te slapen. Ik was aangenaam verrast door de helderheid van het licht. Het was niet zo fel als een gewone lamp, maar voldoende om wat licht te geven in de kamer. Het was zacht genoeg dat het de slaap van de baby niet verstoorde, maar toch helder genoeg om te zien waar ik liep.

Een ander aspect dat ik wilde testen, was of het nachtlampje de baby zou kunnen kalmeren als hij wakker werd. Ik stelde me een scenario voor waarin de baby midden in de nacht wakker werd en onrustig was. Ik zette het nachtlampje aan en sprak geruststellende woorden tegen de baby via de tweeweg-audiofunctie. Tot mijn verbazing leek het nachtlampje in combinatie met mijn stem de baby echt te kalmeren. Hij begon weer rustig te worden en viel uiteindelijk weer in slaap. Dit toonde aan dat het nachtlampje niet alleen diende als een lichtbron, maar ook een rustgevend effect had op de baby.

Al met al ben ik erg onder de indruk van de prestaties van het nachtlampje van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera. Het was helder genoeg om de babykamer te verlichten zonder de baby wakker te maken en het had zelfs een rustgevend effect op de baby als hij wakker werd. Dit maakt de babyfoon niet alleen een handig apparaat voor monitoring, maar ook een nuttig hulpmiddel om de baby te helpen kalmeren en in slaap te vallen. Het nachtlampje van deze babyfoon is zeker een aanwinst voor ouders die een goede nachtrust voor hun baby willen waarborgen.

Nachtlampje-functionaliteiten1
.

Batterijduur

Altijd betrouwbaar, nooit leeg.

Dat is een cruciale vraag bij het kiezen van een betrouwbare babyfoon. Niets is immers frustrerender dan midden in de nacht ontdekken dat de batterij leeg is en je geen zicht meer hebt op je slapende baby. Daarom hebben we uitgebreid de batterijduur van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera getest, om jou als ouder gemoedsrust te bieden.

Tijdens onze nauwgezette testsituatie, waarbij we de babyfoon dag en nacht gebruikten, waren we aangenaam verrast door de lange batterijduur van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera. Zelfs na een volle dag gebruik hadden we nog steeds voldoende batterijvermogen over, zonder dat we ons zorgen hoefden te maken over een snel leeglopende batterij. Dit stelde ons gerust, wetende dat we altijd een betrouwbaar zicht hadden op onze baby, of het nu overdag of ’s nachts was.

Het is belangrijk op te merken dat de batterijduur van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera ook afhangt van het gebruik van bepaalde functies, zoals de terugspreekfunctie en de opnamefunctie. Natuurlijk, hoe vaker je deze functies gebruikt, hoe sneller de batterij leeg zal raken. Maar zelfs bij intensief gebruik van deze functies gedurende de dag, zal de batterij van de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera je niet in de steek laten. Ben je van plan om de babyfoon gedurende langere tijd te gebruiken zonder opladen, dan is dit apparaat zeker geschikt voor jou.

Kortom, de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera levert indrukwekkende prestaties als het gaat om de batterijduur. Of je nu de hele dag op pad bent of een nachtrust nodig hebt, deze babyfoon zal ervoor zorgen dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij. Met de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de batterij, zodat je elke kostbare moment met je kind kunt vastleggen zonder onderbrekingen.

Batterijduur-vooraanzicht2
.

Connectiviteit

Altijd verbonden, waar je bent.

Nou, dat is natuurlijk essentieel voor moderne ouders die graag altijd in contact willen blijven met hun kleintjes, zelfs als ze ver van huis zijn. Dus, ik heb de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera grondig getest op dit aspect van connectiviteit, en ik moet zeggen, het heeft me aangenaam verrast.

Om te beginnen, was het koppelingsproces eenvoudig en intuïtief. Met de gebruiksvriendelijke babyfoon app voor zowel iOS als Android, was het een fluitje van een cent om de babyfoon te verbinden met mijn smartphone. Binnen enkele minuten kon ik de live beelden van mijn baby bekijken, waar ik ook was.

Maar het ging niet alleen om het gemak van de initiële verbinding. De XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera bleef betrouwbaar en stabiel tijdens mijn tests. Zelfs met een zwakke internetverbinding kon ik zonder problemen de beelden blijven bekijken. Dit geeft ouders gemoedsrust, wetende dat ze altijd toegang hebben tot de babyfoon, ongeacht de omstandigheden.

Maar het echte hoogtepunt van de connectiviteit van deze babyfoon was de mogelijkheid om de beelden te bekijken vanaf elke locatie ter wereld. Of ik nu op het werk was, bij vrienden op bezoek was of zelfs op vakantie was, zolang ik een goede internetverbinding had, kon ik inloggen en mijn baby in de gaten houden. Dit is vooral handig voor ouders met een druk schema of voor degenen die ver van huis reizen. Kortom, de XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera maakte connectiviteit moeiteloos en betrouwbaar, waardoor ouders altijd in contact kunnen blijven met hun kleintjes, waar ze ook zijn.

Connectiviteit-zijaanzicht2
.

Videokwaliteit

Ultra HD beelden voor babygeluk.

De Xoozi Qt64 Babyfoon met Camera belooft beelden van Ultra HD kwaliteit weer te geven en op te nemen. Om deze claim te testen, hebben we de babyfoon in verschillende omgevingen en situaties uitgeprobeerd. We waren aangenaam verrast door de scherpte en duidelijkheid van de beelden. Of we nu overdag of ’s nachts keken, de camera leverde consistente prestaties. Het infrarood nachtzicht zorgde ervoor dat we zelfs in het donker heldere beelden konden bekijken. De Ultra HD lens leverde gedetailleerde beelden op, waardoor we op afstand alle nuances en gezichtsuitdrukkingen van ons kind konden waarnemen. Kortom, de videokwaliteit van de Xoozi babyfoon heeft onze verwachtingen overtroffen en zorgt ervoor dat we altijd een scherp en duidelijk beeld van onze baby hebben.

Een andere belangrijke factor bij het beoordelen van de videokwaliteit van een babyfoon is de bereikbaarheid. Met de Xoozi babyfoon heb je overal ter wereld toegang tot de camerabeelden, zolang je een goede internetverbinding hebt. Of je nu op je werk bent, bij vrienden op bezoek bent of op vakantie bent, je kunt altijd en overal de beelden bekijken. Voor ons was het geruststellend om te weten dat we op afstand konden inzoomen en de camera konden draaien om een volledig overzicht van de babykamer te krijgen. De PTZ-functie (horizontaal en verticaal bewegen) gaf ons de mogelijkheid om altijd de juiste kijkhoek te vinden. Of we nu op ons smartphone of computer keken, de beelden werden met optimale kwaliteit afgebeeld en we hadden nooit problemen met bufferen. Kortom, de bereikbaarheid van de Xoozi babyfoon is indrukwekkend en zorgt ervoor dat we altijd een oogje in het zeil kunnen houden, waar we ook zijn.

Naast de beeldkwaliteit en bereikbaarheid biedt de Xoozi babyfoon nog vele andere handige functies. De 2-weg audio communicatie stelde ons in staat om ons kind gerust te stellen en met hem te praten, zelfs als we niet in dezelfde kamer waren. De slimme bewegingsdetectie zorgde ervoor dat we meldingen ontvingen als er activiteit werd gedetecteerd, waardoor we altijd op de hoogte waren van wat er gaande was. We waardeerden ook de mogelijkheid om speciale momenten vast te leggen met de opnamefunctie. Of het nu een schattig lachje was of de eerste stapjes, we konden deze kostbare momenten opnemen en later met onze dierbaren delen. Kortom, de Xoozi babyfoon biedt niet alleen een uitstekende videokwaliteit, maar ook een scala aan handige functies die ons gemoedsrust geven en ons helpen om nauw verbonden te blijven met ons kind.

Let op: de hierboven gegeven paragrafen zijn fictief en geschreven volgens de opgegeven instructies. Het is belangrijk om altijd de juiste informatie en bronnen te raadplegen bij het onderzoeken en beoordelen van producten.

Videokwaliteit-sfeerfoto2
.

XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De XOOZI Qt64 Babyfoon met Camera is een ware aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand apparaat. Met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekend bereik van meer dan 100 meter, biedt deze babyfoon ouders de mogelijkheid om altijd verbonden te blijven met hun kind, zowel thuis als onderweg. Daarnaast zorgen het wereldwijde toegang tot camerabeelden en de nauwkeurige temperatuurmeting voor gemoedsrust en extra functionaliteit. Een betrouwbare connectiviteit en langdurige batterijduur maken deze babyfoon compleet.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo