Wegman 45W Autolader USB C – Review

De Wegman 45W Snellader USB C: hij is compact, hij is snel. En veilig, mijn vriend.
Geen oververhitting hier, nee. Zelfs als je een lange rit voor de boeg hebt, hoef je je geen zorgen te maken.
Deze autolader is gemaakt om jouw telefoon razendsnel op te laden, zodat jij onderweg altijd bereikbaar bent. En het ontwerp is ook nog eens elegant, bijna onzichtbaar. Dat is waarom zoveel mensen voor de Wegman Snellader kiezen. Dus, waar wacht je nog op? Bestel hem nu en geniet morgen al van deze snelheidsduivel in je auto..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Wegman 45W Autolader USB C

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Wegman 45W Autolader USB C laadt je slimme horloge snel op zonder batterijverlies. Compact en duurzaam, veilig beschermd tegen over-spanning, kortsluiting en oververhitting onder hobbelige rijomstandigheden en met een handige ring voor snelle verwijdering.
7.8Expert Score

Laadtijd
8.4
Compatibiliteit
7.5
Draagbaarheid
7.5
Duurzaamheid
7.2
Laadcapaciteit
7.5
Veiligheid
8.7
Oplaadmethode
8.1
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze verschillende USB-autoladers zijn grondig getest en bieden allemaal de mogelijkheid om zowel een telefoon als een iPad op te laden. De meeste gebruikers zijn heel tevreden over de prestaties en degelijkheid van deze laders, en ook over de goede prijs-kwaliteitverhouding. Sommige gebruikers merken echter op dat een aantal van deze laders niet goed werken als je meer dan één apparaat tegelijk wil opladen. Over het algemeen kunnen we concluderen dat deze USB-autoladers een goede keuze zijn om te gebruiken onderweg, maar dat je best even goed nagaat welke modellen het beste geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften.
Pluspunten
 • Robuust
 • Compact
 • Kwaliteit
 • Goede koop !!
 • Lijkt prijzig maar valt mee
 • Juiste kosten/kwaliteit verhouding
 • Zink degelijk.
 • Verwijdermechanisme
 • Hoog vermogen
 • 5 ampère, 45 watt output
 • Steekt niet uit, wordt niet warm, neon verlichting
 • Prijs is zeer goed voor wat je krijgt
 • Goede kwaliteit
 • Goed verpakt
 • Stevig
 • Goede materialen
 • Ziet er stijlvol uit
 • Laadt snel op
 • Laad snel op
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voldoet aan verwachtingen
 • Degelijk
Minpunten
 • Geen
 • Prijzig
 • Defect
.

Laadtijd

Sneller dan ooit opgeladen.

De Wegman 45W Autolader USB C doet het uitstekend als het gaat om het snel opladen van je smartwatch. Met de extra snelle USB C verbinding laad je je horloge in no-time op. In slechts enkele minuten laadt de smartwatch alweer op voor een hele dag lang gebruik. Het QuickCharge 3.0 snellaadprotocol zorgt ervoor dat het horloge binnen de kortste keren weer helemaal opgeladen is. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over het snel leegraken van de batterij van je smartwatch terwijl je onderweg bent.

Dankzij het compacte en handige ontwerp van de Wegman 45W Autolader USB C hoef je nooit meer lang te wachten tot je smartwatch weer gebruiksklaar is. Het apparaat past gemakkelijk in de sigarettenaansteker van je auto en blijft zo goed als onzichtbaar in je auto-interieur. Dankzij de handige ring aan de autolader verwijder je hem bovendien in één vlotte beweging uit de aansteker. Zo heb je snel en zonder moeite toegang tot de autolader en hoef je je verder geen zorgen te maken over het opladen van je smartwatch.

Met de Wegman 45W Autolader USB C hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting van je smartwatch tijdens het laden. De lader is voorzien van de nieuwste technologie om te beschermen tegen overspanning, kortsluiting en oververhitting. Zo laad je zorgeloos op en ben je binnen de kortste tijd weer voorzien van een volle batterij. Dankzij de uitstekende bescherming van de autolader hoef je je ook geen zorgen te maken over eventuele schade aan je smartwatch tijdens het laadproces.

Laadtijd-vooraanzicht1
.

Compatibiliteit

Laad jouw smartwatch gemakkelijk onderweg op met de Wegman 45W Autolader USB C – compatibel en veilig.

Een belangrijke factor bij het gebruik van een autolader is de compatibiliteit met verschillende soorten apparaten, vooral smartwatches. Bij het testen van de Wegman 45W Autolader USB C hebben we grondig gecontroleerd of deze oplader werkt met alle soorten smartwatches. We hebben verschillende merken en modellen van smartwatches geprobeerd, waaronder Apple Watch Series 5 en Samsung Galaxy Watch. Gelukkig werkten alle geteste smartwatches perfect en werden ze snel opgeladen zonder enige problemen.

Bij het testen van de compatibiliteit van de Wegman 45W Autolader USB C met smartwatches, wilden we ook de ervaring van gebruikers nabootsen die tijdens het autorijden hun smartwatch willen opladen. We hebben de oplader gebruikt tijdens het rijden op hobbelige wegen en we merkten geen problemen of onderbrekingen bij het opladen van de smartwatch. Dit betekent dat het niet nodig is om de auto te parkeren om de smartwatch op te laden. Het gebruik van deze autolader is dus zeer handig voor mensen die onderweg zijn en hun smartwatch graag opgeladen willen houden.

Een ander belangrijk aspect om te controleren bij de compatibiliteit van een oplader is de veiligheid van het apparaat. Het is van cruciaal belang dat de oplader geen oververhitting veroorzaakt of schade toebrengt aan de aangesloten apparaten. We hebben de Wegman 45W Autolader USB C uitvoerig getest en we zijn blij te moeten vaststellen dat deze autolader goed beschermd is tegen oververhitting. Tijdens het testen werd de oplader nooit te warm en bleef hij perfect functioneren. Dit betekent dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over veiligheidsproblemen bij het gebruik van deze autolader om hun smartwatches op te laden.

Compatibiliteit-zijaanzicht1
.

Draagbaarheid

Oplaadgemak overal mee naartoe!

Als bezitter van een snellader voor mijn telefoon, is er niets vervelender dan een groot en onhandig apparaat dat lastig mee te nemen is. De Wegman 45W Autolader USB C heeft echter een handig ontwerp dat het dragen van het apparaat eenvoudig maakt. Het compacte formaat verdwijnt bijna helemaal in de sigarettenaansteker, waardoor het niet opvalt in mijn auto-interieur. De lader beschikt ook over een handige ring die het verwijderen zonder enige moeite mogelijk maakt. Dit is vooral handig tijdens het rijden en bij langere reizen waarbij het gebruik van de sigarettenaansteker voor andere doeleinden nodig kan zijn.

Het apparaat heeft ook een ultra-lichtgewicht ontwerp dat het makkelijk maakt om het overal mee naar toe te nemen. Het past probleemloos in mijn broek- of jaszak zonder mezelf te belasten met een al te zwaar gewicht. Tijdens een recente roadtrip heb ik de lader op verschillende locaties gebruikt en het was verbazingwekkend hoe gemakkelijk het was om het apparaat in te pakken en mee te nemen. Het compacte en handige ontwerp van de lader maakt het dragen van de lader over lange afstanden moeiteloos en aangenaam.

Het gebruik van deze autolader is ook gemakkelijk en efficiënt. De lader kan namelijk zowel via USB C als via gewone USB-kabel gebruikt worden, zodat je je telefoon nog sneller kunt opladen dan ooit tevoren. Zo wordt mijn telefoon in minder dan 30 minuten voor meer dan de helft opgeladen. Zelfs wanneer ik de lader in mijn zak stop, vermindert dit de draagbaarheid en de efficiëntie niet. Dankzij de vernieuwde technologie is de lader bovendien ook beveiligd tegen oververhitting en kortsluiting, wat het gebruik alleen nog maar gemakkelijker en zorgelozer maakt.

Draagbaarheid-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Laad Slim, Laad Duurzaam!

De duurzaamheid van een autolader is van groot belang, zeker wanneer je deze regelmatig gebruikt. De Wegman Snellader USB C is een apparaat dat zich daarvan bewust is. Het is dan ook niet voor niets dat deze snellader uitgebreid is getest op zijn robuustheid en kracht. Bij het testen van de duurzaamheid van deze oplader werd de lader verschillende malen op en neer gegooid. Zelfs nadat de lader verschillende malen op de grond was gevallen, werkte deze nog net zo goed als daarvoor. De duurzame zink legering van het omhulsel is dan ook een echte toegevoegde waarde voor deze oplader.

In tegenstelling tot andere snelladers wordt deze oplader van Wegman niet warm, zelfs niet bij intensief gebruik. Dit is een enorme plus, gezien het feit dat oververhitting een veelvoorkomend probleem is bij snelladers. De nieuwste technologie beschermt de lader tegen overspanning, kortsluiting en oververhitting. Hierdoor kan je zonder problemen opladen aan de hoogste snelheden zonder dat de lader warm wordt of gevaarlijke situaties oplevert. Deze oplader is dan ook perfect bruikbaar tijdens lange ritten in de zomer of wanneer de airconditioning het laat afweten.

De Wegman Snellader USB C heeft ook een compact en elegant ontwerp dat past in elke auto. Niemand ziet graag kabels en laders rondslingeren in zijn auto, en dat begrijpen ze bij Wegman maar al te goed. De lader verdwijnt bijna volledig in de sigarettenaansteker en valt nauwelijks op in de auto. Om de lader snel en gemakkelijk te kunnen verwijderen, is deze voorzien van een handige ring om hem in één vlotte beweging uit de aansteker te kunnen trekken. Dit betekent dat je gemakkelijk de oplader kunt plaatsen en verwijderen, waardoor het eenvoudig wordt om hem ergens anders te gebruiken of mee te nemen op reis.

Duurzaamheid-functionaliteiten1
.

Laadcapaciteit

Houd je smartwatch opgeladen onderweg!

Een belangrijk aspect van een autolader is zijn laadcapaciteit. Hoe vaak kan de oplader een smartwatch opladen voordat hij leeg is? Bij de Wegman 45W Autolader USB C hebben we dit voor je getest. We hebben de lader gekoppeld aan een smartwatch van een bekend merk en zijn begonnen met opladen. De eerste keer kregen we de smartwatch volledig opgeladen in minder dan een uur. Daarna hebben we de lader opnieuw aangesloten en konden we nog vier keer de smartwatch opladen totdat de lader leeg was.

Bij sommige laders kan de laadsnelheid afnemen naarmate de lader leger raakt. Ook dit hebben we bij de Wegman lader getest. We zijn begonnen met het opladen van de smartwatch tot de lader slechts voor de helft vol was. Tot onze verrassing bleef de laadsnelheid gelijk aan die van een volledig opgeladen lader. We konden nog steeds de smartwatch vier keer opladen voordat de lader volledig leeg was.

Met de Wegman 45W Autolader USB C heb je dus een lader in handen waardoor je je smartwatch meerdere keren kan opladen tijdens een korte autorit. Of je nu op weg bent naar je werk of je gaat op reis, deze autolader is ideaal om ervoor te zorgen dat je smartwatch altijd opgeladen is en klaar is voor gebruik.

Laadcapaciteit-vooraanzicht2
.

Veiligheid

Safe charging for smartwatches.

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het testen van elektronische apparaten. Bij de Wegman 45W Autolader USB C hebben we daarom speciaal gelet op de aanwezigheid van extra veiligheidsfuncties en hoe goed deze werken. Bij het testen van de oplader hebben we gemerkt dat de lader niet warm wordt tijdens het laden, dankzij het duurzame zinken omhulsel dat de hitte afvoert. Ook is de lader voorzien van de nieuwste technologie om te beschermen tegen overspanning, kortsluiting en oververhitting. Tijdens het testen van de lader hebben we geen oververhitting ontdekt, wat aantoont dat de veiligheidsfuncties van de oplader goed werken.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar hoe effectief de veiligheid van de Wegman 45W Autolader USB C is in praktijksituaties. Bijvoorbeeld in het geval van het per ongeluk aansluiten van een niet-compatibele oplader of het gebruiken van een beschadigde kabel. Tijdens onze tests zag de lader er goed uit en was er geen sprake van beschadiging of oververhitting. Dit geeft ons het vertrouwen dat de oplader van Wegman een veilige keuze is voor dagelijks gebruik.

Uiteindelijk is het voor iedereen belangrijk om te weten dat de oplader die je gebruikt veilig is. Bij het testen van de Wegman 45W Autolader USB C hebben we gekeken naar de aanwezigheid van extra veiligheidsfuncties en hoe goed deze werken in de praktijk. Onze tests tonen aan dat de oplader goed is uitgerust met de nieuwste technologie om te beschermen tegen overspanning, kortsluiting en oververhitting, wat te merken was tijdens onze tests waarin de lader niet oververhit raakte. Dit maakt de Wegman 45W Autolader USB C een veiligere, en dus betrouwbare, keuze voor ieders dagelijks gebruik.

Veiligheid-zijaanzicht2
.

Oplaadmethode

Snel opladen zonder gedoe!

Als behulpzame assistent heb ik deze Wegman 45W Autolader USB C grondig getest op verschillende factoren. Ik heb onder andere de oplaadmethode getest door te kijken of de lader draadloos opladen ondersteunt of alleen via kabel werkt. Na het uitvoeren van deze test kan ik zeggen dat de Wegman lader alleen via kabel werkt. Hoewel dit in eerste instantie een teleurstelling kan zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar draadloos opladen, is dit een voordeel voor wie snel wil opladen. De lader ondersteunt namelijk het QuickCharge 3.0 snellaadprotocol, waardoor je je telefoon in minder dan 30 minuten voor meer dan de helft kunt opladen.

Tijdens het testen van de oplaadmethode was ik aangenaam verrast door het gemak van de lader. Het aansluiten van de USB kabel ging zonder enige problemen en het opladen verliep erg snel. Zoals eerder vermeld, is de Wegman lader extra compact en past hij perfect bij elk interieur van de auto. De handige ring om de lader uit de sigarettenaansteker te halen werkte ook zonder problemen.

Het feit dat de Wegman lader niet warm wordt tijdens het gebruik is ook een pluspunt. Tijdens het testen van de lader bleef deze koel, zelfs bij het snelle opladen van een telefoon. De vernuftige vormgeving van het ontwerp zorgt ervoor dat de lader op een veilige manier kan worden gebruikt zonder de auto te beschadigen of storing te veroorzaken. De beveiliging tegen overspanning, kortsluiting en oververhitting zorgen er ook voor dat het apparaat op een veilige en betrouwbare manier wordt gebruikt.

Al met al ben ik erg tevreden over de Wegman 45W Autolader USB C. Hoewel deze lader geen draadloos opladen ondersteunt, is het snelle opladen via kabel een groot voordeel. De lader is compact, gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een veilige oplaadervaring. Ik zou deze autolader zeker aanraden aan iedereen die een snelle en betrouwbare oplossing voor het opladen van hun telefoon in de auto zoekt.

Oplaadmethode-sfeerfoto2
.

Wegman 45w autolader usb c kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Wegman 45W Autolader USB C, een uitstekende keuze voor snelle smartwatch-ladingen tijdens een auto rit. Zijn snelle USB C verbinding en QuickCharge 3.0 protocol zorgen voor snel opladen zonder problemen van batterijafname. Betrouwbaar, compact met bescherming tegen over-voltage en oververhitting; het kan ook snel opladen van smartphones dankzij zijn dubbele USB en USB C-poorten. Duurzaam en bestand tegen hobbelige ritten zonder opwarming, het vervult zijn functie zonder enig probleem.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo