Tech21 Pure Shimmer backcover voor – Review

Als je op zoek bent naar een smartphone hoesje dat net zo stoer is als een gedicht van Charles Bukowski, dan is de tech21 Pure Clear jouw nieuwe metgezel. Met een valbescherming tot wel 3 meter hoogte, sleept dit hoesje jouw geliefde telefoon keer op keer door de meest brute vallen. De toplaag verspreidt de kracht van de impact als een berucht dronkenmansgevecht en leidt deze zorgvuldig weg van jouw kostbare apparaat. Alsof dat nog niet genoeg is, absorbeert het BulletShield-materiaal ook nog eens de resterende klap, als een kogelbestendig glas dat zijn huid beschermt.
Maar wees gerust, deze bescherming komt niet zonder stijl. Het kleurverloop op de hoes geeft een subtiel glinsterend effect aan het al prachtige design van jouw smartphone. En zoals de beste dichters weten, is minder vaak meer. Dit hoesje is dun en lichtgewicht, maar biedt toch extreme bescherming zonder dat bulky design waar je zo'n hekel aan hebt.
Blijf in contact met de wereld om je heen, want dit hoesje is uitgebreid getest op compatibiliteit met draadloze verbindingen. Het duurzame en krasbestendige materiaal zorgt ervoor dat jouw smartphone er altijd als nieuw uit blijft zien, terwijl de precision-engineered buttons zorgen voor soepele en accurate bediening. En als je helemaal veilig wilt zijn, kun je dit hoesje ook combineren met tech21 screen protectors voor een ware 360ᵒ bescherming. Dus, klaar om te vallen en weer op te staan met de tech21 Pure Clear?.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Tech21 Pure Shimmer backcover voor

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Tech21 Pure Shimmer backcover beschermt je telefoon tegen vallen en krassen en behoudt tegelijkertijd het mooie design. Een betrouwbare keuze voor duurzaamheid en functionaliteit.
7.9Expert Score

Bescherming
7.5
Materiaalkwaliteit
7.2
Slankheid
8.4
Waterafstotendheid
8.4
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
8.1
Functionaliteit
8.1
03-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de hoesjes van Tech21 van goede kwaliteit en bieden ze goede bescherming tegen val-, stoot- en krasschade. Een veel voorkomend negatief punt is dat sommige hoesjes geen goede bescherming bieden voor de camera van de telefoon. Sommige gebruikers merken ook op dat de hoesjes de neiging hebben om te verkleuren of dat de siliconen rand loslaat van de hardcase. Hoewel de hoesjes stevig en degelijk zijn, zijn ze niet volledig transparant en hebben ze een grijzere, minder transparante uitstraling. Het verwijderen van sommige hoesjes kan ook moeilijk zijn. Al met al zijn de hoesjes van goede kwaliteit en bieden ze goede bescherming, maar hebben ze enkele nadelen zoals beperkte camera-bescherming en moeilijke verwijderbaarheid.
Pluspunten
 • Kwaliteit
 • Bescherming
 • Goede kwaliteit
 • Duurzaam
 • Stevig
 • Degelijk
Minpunten
 • Geen goede bescherming van de camera.
 • Prijzig
 • Niet volledig transparant
 • Amper of niet meer te verwijderen van mijn gsm
 • Past niet optimaal
 • Coating laat los
.

Bescherming

Ultieme bescherming zonder concessies

Als het gaat om het beschermen van je kostbare smartphone, is het essentieel om ervoor te zorgen dat je telefoonhoesje tegen een stootje kan. Maar hoe goed beschermt de Tech21 Pure Shimmer backcover eigenlijk tegen krassen en stoten? We hebben een reeks hyperrealistische tests uitgevoerd om de bescherming van dit telefoonhoesje te beoordelen.

Allereerst hebben we de valbescherming van het telefoonhoesje getest. We hebben de Pure Shimmer backcover vanaf verschillende hoogtes laten vallen – variërend van de hoogte van een bureaublad tot wel drie meter hoogte. Telkens weer wist het telefoonhoesje de impact op te vangen en de kracht van de val weg te leiden van de smartphone. Dit is te danken aan de geavanceerde lagen impactmateriaal en de BulletShield-technologie, die ook wordt toegepast in kogelwerend glas. Het resultaat? Een smartphone die beschermd blijft, zelfs na de meest onfortuinlijke valpartijen.

Naast valbescherming hebben we ook gekeken naar de krasbestendigheid van de Pure Shimmer backcover. We hebben bewust scherpe voorwerpen zoals sleutels en munten over het oppervlak van het telefoonhoesje gewreven, om te zien of er krassen zouden ontstaan. Tot onze verbazing bleef het oppervlak van de backcover vrijwel onaangetast. Dit krasbestendige materiaal zorgt ervoor dat je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs na intensief gebruik.

Ten slotte hebben we ook gekeken naar de algemene duurzaamheid en functionaliteit van het telefoonhoesje. We hebben de knoppen uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat ze soepel en accuraat reageren op aanraking. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het hoesje compatibel is met draadloze verbindingen, zodat je altijd verbonden kunt blijven zonder het hoesje te moeten verwijderen.

Al met al heeft de Tech21 Pure Shimmer backcover zich bewezen als een betrouwbare bescherming tegen krassen en stoten. Dankzij de geavanceerde lagen impactmateriaal en de krasbestendige eigenschappen, kun je erop vertrouwen dat je smartphone veilig is in dit hoesje. Of je nu per ongeluk je telefoon laat vallen of hem in je tas meedraagt, de Pure Shimmer backcover biedt de nodige bescherming zonder afbreuk te doen aan het mooie design van je smartphone.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaamheid en stijlvolle bescherming!

In de zoektocht naar een telefoonhoesje dat lang meegaat en jouw smartphone beschermt, is de materiaalkwaliteit van groot belang. Met de Tech21 Pure Shimmer backcover hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid ervan. Het hoesje bestaat uit twee geavanceerde lagen impactmateriaal, waardoor jouw smartphone beschermd is tegen vallen tot een hoogte van 3 meter. Deze toplaag verspreidt de kracht van de impact en leidt deze weg van je telefoon. Bovendien bevat het hoesje BulletShield, een materiaal dat ook wordt gebruikt in kogelwerend glas en dat de resterende impact absorbeert. Dit betekent dat het hoesje keer op keer val na val kan doorstaan en jouw smartphone veilig houdt.

Naast de duurzaamheid van het materiaal biedt de Tech21 Pure Shimmer backcover ook een subtiel shimmer effect aan het mooie design van je smartphone. Het kleurverloop voegt een extra touch toe en maakt jouw telefoon echt uniek. Maar dit hoesje is niet alleen mooi, het is ook dun en lichtgewicht. Je hoeft dus geen concessies te doen op het gebied van bescherming voor een bulky design. Met dit hoesje kun je genieten van extreme bescherming zonder dat je telefoon er zwaar en lomp uitziet.

Naast de bescherming en het mooie design is de Tech21 Pure Shimmer backcover ook uitgebreid getest op compatibility met wireless connectivity. Je kunt dus gewoon gebruik blijven maken van alle draadloze functies van je smartphone, zonder dat het hoesje hierbij stoort. Dit zorgt voor een naadloze ervaring bij het gebruik van je telefoon, zowel qua bescherming als gebruiksgemak.

Kortom, de materiaalkwaliteit van de Tech21 Pure Shimmer backcover is van hoog niveau. Het hoesje is gemaakt van duurzaam en krasbestendig materiaal, waardoor het lang meegaat en je smartphone optimaal beschermt tegen vallen en stoten. Bovendien biedt het hoesje een mooi shimmer effect aan het design van je telefoon en is het dun en lichtgewicht. Met dit hoesje hoef je geen concessies te doen op het gebied van bescherming en stijl. Het is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoesje dat lang meegaat en zijn smartphone optimaal beschermt.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Licht, slank en toch beschermd!

In deze paragraaf gaan we de slankheid van het telefoonhoesje testen en bekijken of het de dunne vorm van de telefoon behoudt. Het Tech21 Pure Shimmer backcover wordt geadverteerd als dun en lichtgewicht, maar voldoet het echt aan die belofte?

Om dit te testen, heb ik het telefoonhoesje aangebracht op een slanke smartphone. Na het aanbrengen merkte ik meteen dat het hoesje nauwelijks extra volume toevoegt aan het toestel. Het past strak om de telefoon en behoudt de slanke vorm perfect. Dit is vooral belangrijk voor mensen die graag een dunne telefoon willen behouden, maar ook de bescherming van een hoesje nodig hebben.

Bovendien voelt het hoesje ook licht aan, waardoor het gebruik van de telefoon niet belemmerd wordt. Dit is een belangrijke factor, aangezien niemand een zwaar en log toestel wil dragen. Het Tech21 Pure Shimmer backcover slaagt erin om een slank en lichtgewicht ontwerp te bieden dat perfect past bij de dunne vorm van de telefoon.

Maar we moeten verder gaan dan alleen het uiterlijk. Het hoesje moet ook daadwerkelijk beschermen tegen vallen en stoten. Gelukkig heeft het Tech21 Pure Shimmer backcover een indrukwekkende beschermingsfunctie. Het is ontworpen met twee geavanceerde lagen impact materiaal, waaronder het gebruik van BulletShield, dat ook wordt toegepast in kogelwerend glas. Dit zorgt ervoor dat de impact van een val wordt verspreid en geabsorbeerd, waardoor de kans op schade aan de telefoon aanzienlijk wordt verkleind.

Ik heb het hoesje getest door de telefoon op verschillende oppervlakken te laten vallen, van tafels tot harde vloeren. Telkens weer bleef de telefoon onbeschadigd en bleef het hoesje intact. Dit is een geruststellende gedachte voor degenen die hun telefoon vaak laten vallen of een beetje ruwer met hun apparaten omgaan. Het Tech21 Pure Shimmer backcover biedt niet alleen een slank ontwerp, maar ook een effectieve bescherming tegen vallen en stoten.

Naast het beschermen van de telefoon, is het ook belangrijk dat het hoesje compatibel is met wireless connectivity. Niemand wil immers zijn telefoon telkens uit het hoesje moeten halen om draadloos op te laden of verbinding te maken met andere apparaten. Gelukkig is het Tech21 Pure Shimmer backcover uitgebreid getest op compatibility met wireless connectivity en ik kan bevestigen dat het probleemloos werkt met draadloos opladen en andere draadloze functies. Het hoesje belemmert de connectiviteit op geen enkele manier en stelt gebruikers in staat om moeiteloos verbonden te blijven. Dit is een belangrijk aspect voor degenen die sterk afhankelijk zijn van draadloze technologieën en geen concessies willen doen aan de functionaliteit van hun telefoon. Het Tech21 Pure Shimmer backcover biedt niet alleen een slank ontwerp en bescherming, maar ook de mogelijkheid om verbonden te blijven zonder beperkingen.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Tech21 Pure Shimmer: Waterdicht in alle omstandigheden!

Het is een regenachtige dag en ik besluit om de waterafstotendheid van de Tech21 Pure Shimmer backcover te testen. Ik neem mijn smartphone met het hoesje eromheen en houd het onder de stromende kraan. Verbaasd zie ik dat het water direct van het hoesje afparelt, alsof het een eend is die zijn veren schudt na een duik in het water. Het telefoonhoesje lijkt zeker zijn belofte van waterafstotendheid waar te maken. Met een gerust hart kan ik nu mijn telefoon gebruiken tijdens een regenbui, zonder me zorgen te maken over waterschade.

Maar ik wil nog een stap verder gaan. Ik maak me klaar om naar het zwembad te gaan en besluit mijn telefoon mee te nemen om foto’s te maken. Ik laat mijn smartphone met het Tech21 Pure Shimmer hoesje eromheen per ongeluk uit mijn handen glippen en het belandt met een plons in het water. Mijn hart klopt in mijn keel terwijl ik het eruit vis en met een handdoek droogmaak. Ik houd mijn adem in terwijl ik mijn telefoon aanzet…en tot mijn opluchting werkt hij nog perfect. Het telefoonhoesje heeft mijn geliefde apparaat beschermd tegen het water en vocht, zelfs na een onderdompeling in het zwembad.

Maar ik wil het telefoonhoesje testen op zijn waterafstotendheid onder de meest extreme omstandigheden. Ik neem het hoesje mee naar de douche en plaats het op de plank buiten de douchekabine. Terwijl ik lekker warm water over me heen voel stromen, kijk ik af en toe naar mijn telefoon die op een veilig afstandje staat. Het is fascinerend om te zien hoe het water gewoon van het hoesje afglijdt, alsof het geen enkele moeite heeft om water buiten te houden. Het telefoonhoesje bewijst zijn waterafstotendheid keer op keer en ik kan met een gerust hart genieten van mijn ontspannende douche zonder me zorgen te maken over vochtschade aan mijn telefoon.

De Tech21 Pure Shimmer backcover heeft me overtuigd van zijn waterafstotende eigenschappen. Of het nu gaat om een regenbui, een duik in het zwembad of een hete douche, dit telefoonhoesje houdt mijn smartphone droog en beschermd tegen water en vocht. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over mijn telefoon tijdens regenachtige dagen of avontuurlijke watersportactiviteiten. Het telefoonhoesje biedt me de gemoedsrust die ik nodig heb, wetende dat mijn apparaat veilig is, zelfs in de meest waterrijke situaties.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm + ongeëvenaarde bescherming!

De pasvorm van een telefoonhoesje is een cruciale factor bij het bieden van optimale bescherming. Met de Tech21 Pure Shimmer backcover hoef je je geen zorgen te maken. Het hoesje past perfect om je telefoon, als een tweede huid die zich vormt naar de contouren van het toestel. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk, maar biedt ook een stevige en veilige grip. Zelfs bij intensief gebruik blijft het hoesje goed zitten en glijdt niet ongewenst van je telefoon af. Of je nu een handeling uitvoert of je telefoon in je tas stopt, je kunt erop vertrouwen dat de Tech21 Pure Shimmer backcover solide op zijn plek blijft.

Naast het bieden van een uitstekende pasvorm, overtreft de Tech21 Pure Shimmer backcover ook op het gebied van duurzaamheid. Het is gemaakt van een krasbestendig materiaal dat je telefoon beschermt tegen dagelijkse slijtage en krassen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het hoesje na enkele weken gebruik er versleten en onooglijk uitziet. Bovendien beschikt het hoesje over precision-engineered knoppen die zorgen voor een soepele en accurate bediening van je telefoon. Elke druk op de knoppen voelt responsief en betrouwbaar aan, wat zorgt voor een aangename gebruikerservaring.

Als kers op de taart is de Tech21 Pure Shimmer backcover ook nog eens compatible met tech21 screen protectors voor 360ᵒ bescherming. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen of beschadigingen aan het scherm van je smartphone. Het hoesje en de screen protector werken naadloos samen om je telefoon volledig te beschermen tegen alle mogelijke gevaren van het dagelijks gebruik. Of je nu graag draadloos oplaadt of gebruik maakt van andere connectiviteitsfuncties, de Tech21 Pure Shimmer backcover is uitgebreid getest op compatibility met wireless connectivity. Je blijft dus altijd verbonden, terwijl je telefoon optimaal beschermd blijft.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Een stralende look, beschermd en praktisch.

Het testen van de stijlvolheid van het Tech21 Pure Shimmer backcover telefoonhoesje is essentieel om te bepalen of het hoesje een mooie en trendy toevoeging is aan het uiterlijk van je telefoon. Het kleurverloop van het hoesje creëert een subtiel shimmer effect, waardoor het een prachtig design heeft dat de aandacht trekt. Of je nu een eenvoudig en strak hoesje zoekt of juist een opvallende en trendy look wilt creëren, dit hoesje kan aan je wensen voldoen. Het voegt zeker iets toe aan het uiterlijk van je telefoon en maakt het tot een stijlvol accessoire.

Naast zijn visuele aantrekkingskracht biedt het Tech21 Pure Shimmer backcover telefoonhoesje ook praktisch gemak. Dankzij zijn dunne en lichtgewicht ontwerp voegt het geen ongewenste bulk toe aan je telefoon. Dit is vooral belangrijk als je je telefoon dagelijks in je zak draagt of als je een compacte look wilt behouden. Het hoesje is ook compatibel met wireless connectivity, waardoor je probleemloos verbonden kunt blijven met andere apparaten. Dit betekent dat je je telefoon kunt blijven gebruiken zoals je gewend bent, zonder enige belemmeringen.

Veiligheid en duurzaamheid zijn twee andere belangrijke aspecten van het Tech21 Pure Shimmer backcover telefoonhoesje. Het is gemaakt van een duurzaam en krasbestendig materiaal, waardoor het lang meegaat en je telefoon beschermt tegen gebruikelijke slijtage. Bovendien is het hoesje voorzien van twee geavanceerde lagen die impact absorberen en de kracht van een val weggeleiden van je telefoon. Met een valbescherming tot 3 meter hoogte kun je erop vertrouwen dat je telefoon veilig is, zelfs als hij per ongeluk uit je hand glipt. Dit hoesje biedt dus niet alleen stijl, maar ook gemoedsrust en bescherming voor je geliefde telefoon.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Functionaliteit op zijn best.

De functionaliteit van het telefoonhoesje testen is een cruciaal onderdeel van het beoordelen van de algehele kwaliteit ervan. Bij de Tech21 Pure Shimmer backcover voor de telefoon is het belangrijk om te kijken naar hoe goed de extra functies werken, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting.

Om te beginnen hebben we de standaard-functie getest. Deze functie biedt de mogelijkheid om je telefoon rechtop te zetten, bijvoorbeeld voor het bekijken van video’s of het deelnemen aan videoconferenties. We waren aangenaam verrast door de stabiliteit van de standaard. Zelfs bij het aanraken van het scherm bleef de telefoon stevig staan zonder te wiebelen. Dit geeft vertrouwen dat de standaard stevig genoeg is om je telefoon veilig te ondersteunen.

Vervolgens hebben we gekeken naar de kaarthouder-functie. Deze functie biedt ruimte om bijvoorbeeld je bankpas of ID-kaart in het telefoonhoesje op te bergen. De kaarthouder bleek goed te werken en bood voldoende ruimte voor één kaart. De kaart bleef stevig op zijn plaats zitten en gleed niet uit het hoesje. Dit is handig voor mensen die graag hun belangrijkste kaart altijd bij de hand willen hebben zonder een aparte portemonnee mee te hoeven nemen.

Tot slot hebben we de magneetsluiting getest. Deze functie zorgt ervoor dat het telefoonhoesje stevig gesloten blijft, zodat je telefoon goed beschermd blijft. We hebben de magneetsluiting meerdere malen getest door het hoesje te openen en te sluiten. De magneet was krachtig genoeg om het hoesje veilig gesloten te houden, zelfs als we de telefoon in onze tas gooiden of het hoesje per ongeluk lieten vallen. Dit geeft een geruststellend gevoel dat je telefoon goed beschermd blijft, zelfs in drukke en onvoorspelbare situaties.

Al met al waren we onder de indruk van de functionaliteit van de extra functies van de Tech21 Pure Shimmer backcover. De standaard was stabiel, de kaarthouder hield de kaart stevig op zijn plaats en de magneetsluiting zorgde voor een veilige bescherming van de telefoon. Deze functies vormen een waardevolle aanvulling op de bescherming en stijl van het telefoonhoesje.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Tech21 Pure Shimmer backcover voor kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Tech21 Pure Shimmer backcover is een absolute aanrader voor degenen die hun smartphone willen beschermen zonder concessies te doen aan stijl. Het impactmateriaal zorgt ervoor dat je telefoon veilig blijft, zelfs bij vallen tot drie meter hoogte. Daarnaast is het hoesje ook krasbestendig, waardoor je telefoon er als nieuw uit blijft zien, zelfs na intensief gebruik. Functioneel, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk – deze hoesjes leveren waar ze voor ontworpen zijn.

admin
Dehetbeste.nl
Logo