Yogamatten

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Yogamatten
admin

Love Generation ● Design Yoga – Review

Deze mintkleurige yogamat van Love Generation is niet zomaar een gewone mat. Met zijn schitterende geometrische print, geïnspireerd op de henna patronen van Indiase bruiden, biedt deze mat niet alleen comfort, maar ook stijl.
Met zijn antislip effect en goede grip zal je stevig in de juiste positie staan tijdens je oefeningen. Het soepele en lichtgewicht materiaal maakt het eenvoudig mee te nemen, terwijl de royale dikte van 6 mm zorgt voor goede isolatie en demping.
Dus als je op zoek bent naar een yogamat die zowel functioneel als mooi is, dan is dit de perfecte keuze. En met het merk Love Generation weet je dat je kiest voor topkwaliteit en briljant design..

Lees review »
Yogamatten
admin

Eco Yoga Mat Inclusief Draagriem – Review

Ben je op zoek naar een yoga mat die je de beste ondersteuning en een zachte ondergrond biedt voor je yoga poses? Dan is de yoga mat van Eco Mat precies wat je nodig hebt! Gemaakt van hoogwaardig TPE, is deze mat comfortabel en stevig. Met een dikte van maar liefst 6 mm en een gewicht van slechts 400 gram, is deze mat gemakkelijk mee te nemen naar je yoga les.
Het antislip design zorgt voor veel grip en comfort tijdens je oefeningen, waardoor yoga leuker en ontspannender wordt. Deze mat draagt bij aan een goede ondersteuning, stabilisatie en een betere uitlijning van je lichaam.
Gemaakt van duurzaam TPE materiaal, is deze mat niet snel slijt of kapot gaat, waardoor je hem ook kunt gebruiken als trainingsmat bij fitnessoefeningen. Kies voor de yoga mat van Eco Mat en geniet van een gebalanceerde levensstijl..

Lees review »
Yogamatten
René

Yogamat sticky extra dik moon – Review

De Lotus yogamat is de ideale metgezel voor al je yoga-, pilates- en sportoefeningen. Met zijn extra dikke en veerkrachtige ontwerp biedt deze mat optimale ondersteuning voor je spieren en gewrichten, terwijl hij ook isoleert op koude vloeren.
Met zijn antislip oppervlak aan beide kanten biedt hij een uitstekende grip, zelfs op onregelmatige oppervlakken. Gemaakt van duurzaam PVC, is deze mat lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren.
Bovendien is hij vrij van latex en giftige stoffen, waardoor hij veilig is in gebruik. Met regelmatig gebruik zal het filmlaagje op het oppervlak slijten, wat resulteert in een nog betere grip. Onderhoud de mat eenvoudig door hem af te nemen met een vochtige doek en eventueel wat biologische zeep of azijn toe te voegen. Met de Lotus yogamat ben je klaar voor een comfortabele en doeltreffende oefensessie..

Lees review »
Yogamatten
admin

Yoga mat Fitness mat roze – Review

Heb je ooit geprobeerd om jezelf op te bouwen, terwijl je op een ongemakkelijke mat in de sportschool lag? Wat een nachtmerrie. Maar dat hoeft niet langer zo te zijn. Deze Rockerz Fitness yogamat is hier om je te redden.
Deze multifunctionele mat is perfect voor yoga, fitness en alles daartussenin. Het materiaal is zacht en antislip, zodat je niet van de vloer afglijdt. Met een dikte van 6 mm houdt het je ook warm en comfortabel.
En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de mat geleverd met een handig draagkoord en draagtas, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu gaat trainen in de sportschool of thuis je spieren wilt trainen, deze Rockerz Fitness yogamat is jouw nieuwe beste vriend. Waar wacht je nog op? Bestel hem nu en word lid van de groeiende Rockerz Fitness community!.

Lees review »
Yogamatten
Amin

Yoga mat Fitness mat grijs – Review

The Rockerz Fitness yogamat is een multifunctionele mat waar je niet zonder kunt als je regelmatig aan yoga of fitness doet. Met een score van 4.6 uit 5 en meer dan 360 tevreden klantrecensies, is deze mat een must-have! Het materiaal voelt zacht en prettig aan en is antislip, waardoor je stabiel blijft tijdens je oefeningen.
Met een dikte van 6 mm biedt de mat ook isolatie tegen koude vloeren. Bovendien is de mat gemakkelijk mee te nemen dankzij het handige draagkoord en de draagtas.
De Rockerz Fitness yogamat is eenvoudig schoon te maken en wordt geleverd met een instructiekaart met oefeningen. Bestel nu en til je (thuis)sport naar een hoger niveau met deze geweldige yogamat!.

Lees review »
Yogamatten
Aafje

YoZenga Premium yoga mat sportmat – Review

YoZenga Premium yogamat | sportmat | Fitnessmat | extra dik | extra breed | TPE

In het prachtige paars trekt deze yogamat direct de aandacht. De kleur van waarheid, visie en wijsheid brengt je in een staat van kalme opbeuring. Het is tijd voor wat extra ‘zen’ in ons leven, en deze paarse mat voorziet daarin.
Met een Lotus design en gemaakt van ECO-vriendelijk TPE materiaal, voldoet deze mat aan de hoogste eisen van natuurlijkheid. Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, heeft de mat een dikte van 6 mm en biedt een stroef oppervlak voor uitstekende grip tijdens elke intensieve yogales. Met zijn optimale grip, dikte en zachtheid is deze mat uitermate geschikt voor verschillende yogastijlen en workouts.
Met de toevoeging van lijnen, helpt deze mat je om je lichaam uit te lijnen en blessures te voorkomen. Een hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden mat, verhoogt de levensduur en zorgt voor een langdurig plezier tijdens je yoga- en sportbeoefening. YoZenga bekommert zich om duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is. Bij eventuele kwaliteitsproblemen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot snel op de mat! ~Namasté~.

Lees review »
Yogamatten
admin

Yogamat sticky extra dik taupe – Review

De Lotus yogamat is een betrouwbare metgezel voor je yogapractice. Met zijn extra dikke formaat biedt deze mat veerkracht en voorkomt overmatige druk op spieren en gewrichten. Bovendien is de isolatie op koude vloeren perfect voor een comfortabele sessie.
Dankzij de antislip eigenschappen blijft de mat stevig op zijn plek, zelfs op oneffen oppervlakken. Of je nu Hatha, Yin, Nidra, Restorative, Kundalini, Iyengar, Ashtanga, Vinyasa of Power Yoga beoefent, deze mat biedt ultieme grip en comfort. Gemaakt van hoogwaardig PVC, is de mat duurzaam en slijtvast.
Met een gewicht van slechts iets meer dan anderhalve kilogram is het ook gemakkelijk mee te nemen. Zorg ervoor dat je het filmlaagje op het oppervlak afslijt voor optimale grip. De Lotus yogamat is makkelijk te onderhouden en kan eenvoudig worden gereinigd met water, zeep, azijn of een yogamat spray. Met deze mat ben je klaar voor een nieuwe yoga-, pilates- of sportpractice..

Lees review »
Yogamatten
René

#DoYourYoga Yogamat met Memory schuim – Review

Onze #DoYourYoga “Kirana” yogamat is een instapmodel met een goede kwaliteit, zelfs tegen een lage prijs. Gemaakt van Eco PVC en verkrijgbaar in 15 kleuren, is deze mat duurzaam, antislip, huidvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen.
Met zijn afmetingen van 183 x 61 x 0,4 cm en gebruik van traagschuim, biedt deze mat optimale grip en stabiliteit voor asanas. Perfect voor yoga beginners en geschikt voor pilates, gymnastiek en meer.
Ontwikkeld in samenwerking met yogis en yogaleraren, belooft onze SGS geteste mat merkkwaliteit voor een kleine prijs. Ideaal voor training thuis, in sportscholen en yogascholen..

Lees review »
Yogamatten
René

Sportmat met Antislip Yoga mat – Review

Libido Yoga Mat: Een must-have voor zowel ontspanning als krachtige workouts. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met deze draagbare yogamat, perfect voor zowel binnen als buiten.
Met een comfortabele dikte van 6 mm en hulplijnen voor optimale ondersteuning, voel je geen pijn meer tijdens je oefeningen. Deze scheurvaste, waterdichte en milieuvriendelijke mat heeft ook een handige draagriem en draagzak, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
De bijgeleverde video-oefeningen zullen je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Kortom, een mat die je energie geeft en je helpt om jezelf weer helemaal op te laden. Neem een moment voor jezelf en klik nu op ‘in winkelwagen’ voor een heerlijk ontspannende me-time..

Lees review »
Yogamatten
Amin

DrawLegend Roze – Review

De Dralegend antislip yogamat is een must-have voor yogi’s en fitnessliefhebbers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Met zijn geavanceerde compressievormtechnologie is deze roze mat extra dik (6mm) en scheurbestendig.
De antislip punten aan beide zijden bieden optimale grip op elke ondergrond, waardoor hij perfect is voor houten vloeren, keramische vloeren en zelfs betonvloeren. Gemaakt van hoogwaardig en milieuvriendelijk TPE-materiaal, is deze mat hypoallergeen en zacht voor de huid.
Met zijn optimale formaat en draagbaarheid is hij geschikt voor zowel thuisgebruik als onderweg, en met de bijgeleverde draagband is hij gemakkelijk mee te nemen. Met de Dralegend yogamat kan je je lichaamsstofwisseling, lichaamsvorming en geestelijke gezondheid verbeteren, terwijl je geniet van ultiem comfort en robuustheid. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor hij er altijd verfrist en nieuw uitziet..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo