Fitnessapparaten

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Roeitrainers
Xiu

Tunturi Cardio Fit R20 Roeitrainer – Review

De Tunturi Cardio Fit R20 is een roeitrainer waarmee je je lichaam optimaal kunt trainen.
Met de roeibeweging worden bijna alle belangrijke spieren aan het werk gezet.
Deze compacte roeier heeft 4 weerstandsniveaus, een LCD-monitor voor het bijhouden van je parameters en is makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde fitnesser, met de Tunturi Cardio Fit R20 haal je een efficiënte bewegingstrainer in huis voor een complete lichaamstraining. Kies vandaag nog voor een gezond en fit lichaam en bestel de Tunturi R20 Roeier uit de Cardio Fit serie..

Lees review »
Hometrainers
Amin

FitBike Ride 3 Hometrainer – Review

De FitBike Ride 3 is een moderne hometrainer met een lage instap, speciaal ontworpen voor een breed publiek. Met 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en maar liefst 16 weerstandsniveaus biedt deze hometrainer meer dan 200 trainingsvarianten.
Trainen op deze hometrainer is eenvoudig en comfortabel dankzij het eenvoudig bestuurbare display, waarop je verschillende trainingsgegevens kunt bekijken zoals tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik en hartslag. Met een robuuste staalconstructie en hoogwaardig lagerwerk kan deze hometrainer een maximaal gewicht van 135 kg dragen.
Omdat FitBike vertrouwen heeft in hun product, bieden zij een garantie van 2 jaar op onderdelen en 10 jaar op frame en laswerk. Start met het verbeteren van je conditie en bestel de FitBike Ride 3 vandaag nog!.

Lees review »
Crosstrainers
René

Luxari Crosstrainer – Review

De Luxari Crosstrainer Pro brengt de sportschool naar je huis. Deze crosstrainer heeft verstelbare weerstandsniveaus en verschillende trainingsprogramma’s, waardoor je op efficiënte wijze aan je gezondheid kunt werken.
De antislippedalen en ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele en veilige training. Met de mogelijkheid tot verticale en zijwaartse bewegingen train je maar liefst 100% van je beenspieren.
Deze professionele crosstrainer is ook nog eens ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen. Train je hele lichaam in stijl met Luxari..

Lees review »
Loopbanden
Tijmen

NexGen Loopband Fitrun 90i Hardloopband – Review

Weer of geen weer, met de FitRun 90i PRO loopband van NexGen en Tunturi train je altijd zoals een professional. Met een krachtige motor en een maximale snelheid tot 20 kilometer per uur kun je kiezen uit 20 verschillende hellingshoeken om je training uitdagend te maken.
De loopband heeft ook 16 trainingsprogramma’s, inclusief intervaltrainingen, en je kunt zelfs trainen op basis van je hartslag. De handige opties zoals de bidonhouder, speakers en het brede loopvlak maken het trainen nog aangenamer.
Na je workout kun je de loopband inklappen en naar een hoek van de kamer rollen, waardoor hij minder ruimte inneemt. Met de Tunturi Routes app kun je binnen trainen alsof je buiten bent, met de keuze uit verschillende video routes en coaching video’s. De loopband is ook compatibel met Zwift, waardoor je trainingen nog interactiever worden. Met Tunturi, een wereldwijd merk dat al ruim 100 jaar bestaat, ben je verzekerd van kwalitatieve producten en uitstekende garantie..

Lees review »
Loopbanden
René

Xiaomi Loopband A1 Pro Walkingpad – Review

Met de Xiaomi WalkingPad A1 Pro Opvouwbare Loopband hoef je nooit meer een excuus te hebben om niet te trainen. Dit opvouwbare model is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en neemt dankzij zijn compacte ontwerp tot wel 90% minder ruimte in dan traditionele loopbanden. Je kunt hem overal opbergen waar je maar wilt, zelfs onder je bed of bank.
Deze loopband is ook nog eens zeer verplaatsbaar, zodat je hem gemakkelijk van de ene kamer naar de andere kunt vervoeren. Met drie verschillende bedieningsmodi, waaronder een handmatige en automatische modus, kun je het tempo aanpassen aan jouw trainingsbehoeften. In de automatische modus past de loopband zich automatisch aan jouw tempo aan, dankzij een nauwkeurige sensor die jouw positie en tempo meet.
Dit model is tevens veiliger dan andere modellen, dankzij de sterke aluminium structuur en de EVA-rubberen demping, die de impact op je gewrichten vermindert en mogelijke verwondingen voorkomt. Met het ingebouwde LED-paneel heb je alle informatie die je nodig hebt tijdens je training in één oogopslag. Met de Xiaomi WalkingPad A1 Pro ben je klaar om thuis aan de slag te gaan en fit te blijven, ongeacht de ruimte of tijd die je tot je beschikking hebt..

Lees review »
Crosstrainers
Xiu

VirtuFit Easy Fit Crosstrainer FitShow – Review

Met de VirtuFit Easy Fit Crosstrainer kan je in de comfort van je eigen huis een uitgebreide workout doen.
Met 21 programma’s en 16 weerstandsniveaus is er genoeg variatie om je training interessant te houden.
Je kan ook je smartphone of tablet verbinden via de Fitshow app en genieten van streamingdiensten tijdens het sporten. De crosstrainer is voorzien van handige transportwieltjes, waardoor je het gemakkelijk kan verplaatsen. De VirtuFit Easy Fit Crosstrainer is een kwalitatief fitnessapparaat met veel functionaliteiten, ontworpen door het Nederlandse merk VirtuFit..

Lees review »
Trilplaten
Amin

Trilplaat Fitness Body Blauw BX – Review

Combineer je cardio- en krachttraining met slechts één apparaat – de BX Fitness trilplaat. Deze powerplate versterkt en versoepelt je spieren, helpt bij vetverbranding en afslanken, verwijdert cellulitis en verbetert je balans, coördinatie en kracht.
Met de combinatie van trillingen en oscillatie wordt je lichaam getraind als nooit tevoren. Train je hele lichaam gewoon thuis terwijl je je favoriete serie kijkt en verbeter je bloedsomloop.
Met 5 voorgeprogrammeerde programma’s blijf je altijd plezier houden in het sporten. Bouw je training langzaam op en gun je spieren af en toe wat rust. Fysieke beperkingen? Raadpleeg een arts voordat je dit product gebruikt..

Lees review »
Hometrainers
Senna

Tunturi Cardio Fit B30 Hometrainer – Review

De Tunturi Cardio Fit B30 is de keuze voor de beginnende of casual gebruiker die op zoek is naar een betrouwbare instapmodel hometrainer. Met deze beauty kun je eenvoudig in beweging blijven en werken aan je vorm en conditie, thuis of in een revalidatiecentrum.
Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en voorzien van handige monitorfuncties om je belangrijkste parameters te volgen tijdens je work-out. Zo hoef je slechts te draaien aan de weerstandsknop onder het stuur en volg je je inspanningen op het LCD scherm.
Je kunt zelfs tijdens het fietsen genieten van je favoriete serie dankzij de ingebouwde tablethouder. De monitor werkt op batterijen en heeft een duidelijke display en is makkelijk mee te nemen. Stijg boven jezelf uit terwijl je geniet van de stilte van het magnetisch vliegwiel dat nauwelijks geluid maakt. Met Tunturi heb je een betrouwbare partner voor een gezond lichaam en een gelukkig innerlijk..

Lees review »
Krachtstations
Amin

Zoluko Home Fitness Kabelsysteem 14delig – Review

Met de Zoluko home fitness kabelsysteem hoef je nooit meer naar de sportschool te gaan. Deze 14-delige set bevat 3 verschillende handgrepen, waardoor je voor iedere spiergroep de juiste handgreep kunt gebruiken.
Het kabelsysteem is geschikt voor onderweg en kan overal mee naartoe genomen worden. Door de verbinding tussen de karabijnhaken te wijzigen, kun je twee functionele trainingsmodi krijgen: pull down en lift up.
Daarnaast ontvang je bij je bestelling een gratis e-book met 15 oefeningen om je bovenlichaam te versterken. De set is van professionele kwaliteit, met een geluidloos katrolsysteem en een belastbaarheid tot 100 kilogram. Bestel nu en versterk je spieren eenvoudig vanuit huis!.

Lees review »
Hometrainers
Tijmen

Twist and Shape Lichaamstrainer AB – Review

De Twist & Shape Lichaamstrainer is de nieuwe manier om uw buikspieren en billen te trainen. Weg met de traditionele buikspieroefeningen die vaak oncomfortabel zijn en weinig effectief.
Stap op dit apparaat, pak de hendels vast en begin met draaien. De 240 graden draaibeweging zorgt voor een complete lichaamstraining: van uw buik tot aan uw armen.
Het gepatenteerde roteringssysteem en de zachte handgrepen maken het veilig en geschikt voor iedereen. Verbeter uw flexibiliteit en bloedcirculatie terwijl uw benen en billen strakker worden. Het digitaal display houdt uw vooruitgang bij. Een veelzijdig en leuk fitnessapparaat voor alle leeftijden en fitness niveaus!.

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo