Lifting straps

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

Producten bekeken in deze categorie
0
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Lifting straps
Aafje

Fast Fit Ankle Strap Fitness – Review

Droom jij ook van die prachtige benen en kont? Voeg dan onze NINN Sports ankle straps toe aan jouw cable machine routine! Met deze comfortabele en handige straps til je jouw been- en bilspieroefeningen naar een hoger niveau.
Versterk je benen, krijg ronde billen en verbeter je legday! Deze roze straps zijn geschikt voor iedereen, hebben een veilige lussluiting en een dikke neopreen padding voor ultiem comfort.
Beginnend of gevorderd, licht of middelzwaar, deze straps zijn voor jou. En als je niet tevreden bent, bieden wij een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie. Waar wacht je nog op?.

Lees review »
Lifting straps
Tijmen

hustle Blauwe Figure 8 Straps – Review

Wil jij jouw deadlifts naar een hoger niveau tillen? Dat kan met de figure 8 straps! Deze straps zorgen ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je grip tijdens zware compound oefeningen zoals deadlifts en rows. De figure 8 straps hebben een uniek ontwerp dat ervoor zorgt dat ze stevig om de bar blijven zitten en je grip niet verliezen.
Daarnaast hebben ze ook nog een comfortabel design met zachte padding aan de binnenkant, waardoor ze ook geschikt zijn voor intensief gebruik. Met deze straps kun jij je volledig focussen op het verbeteren van je form en het behalen van hogere PR’s.
En als kers op de taart biedt hustle the original ook nog eens een 100% tevredenheidsgarantie, dus je kunt het product kostenloos retourneren als je niet tevreden bent. Wacht niet langer en haal het beste uit jezelf met de hustle Figure 8 Straps!.

Lees review »
Lifting straps
René

Thor Athletics Lifting Straps Zwart – Review

Met deze fitness straps laat je nooit meer je grip varen tijdens een Deadlift, Pull-Ups of Barbell Rows, waar een sterke grip van essentieel belang is! Deze lifting straps bieden talloze voordelen. Je verliest niet langer je grip voordat je spieren het opgeven, waardoor je je volledig kunt concentreren op je oefeningen.
Bovendien kun je soms extra gewicht toevoegen, omdat je grip geen beperkende factor meer is. Daarnaast zijn deze straps handig om micro plates aan vast te hangen.
Ze zijn gemaakt van 100% katoen en zijn neopreen gewatteerd voor extra polscomfort. Met een lengte van 59,6 cm en een breedte van 3,8 cm worden ze verkocht in paren. Gegarandeerd comfort en grip tijdens je workouts!.

Lees review »
Lifting straps
Tijmen

Flex Healthy Lifting strapsPowerlifting Fitness – Review

Ben jij iemand die van de gym houdt en alles wil halen uit je trainingen, zonder je grip op de fitnessapparaten te verliezen? Het is herkenbaar: je daagt jezelf uit met zwaardere gewichten, maar je grip voelt oncomfortabel aan en je voelt het eelt en de blaren in je handpalmen alweer opkomen. Maar dat moet toch anders kunnen, nietwaar? Maak dan kennis met de Flex Healthy straps.

Met de Flex Healthy straps kun jij alles geven in de gym, zonder achter te blijven met openliggende handpalmen vol met eelt en blaren na een intense trainingssessie. Deze straps zorgen ervoor dat je een sterke grip hebt tijdens je oefeningen en verminderen het ontstaan van blaren en eelt op je handpalmen.
Zo kun je je volledig concentreren op je training, zonder je zorgen te hoeven maken over het vasthouden van de gewichten.

Deze straps zijn super licht en gemaakt van 100% katoen. Ze zijn speciaal ontworpen om comfortabel en onopvallend te zijn tijdens het trainen, zodat je amper merkt dat je ze draagt. Met een lengte van 50,8-55,8 cm en een breedte van 3,8 cm passen ze perfect om je polsen en bieden ze de nodige ondersteuning.

Met de Flex Healthy straps kun je maximaal trainen zonder je grip te verliezen.
We geloven zo sterk in de kwaliteit van onze producten dat we een 100% kwaliteitsgarantie bieden. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen contact met ons opnemen voor een niet-goed-geld-terug-garantie. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Flex Healthy straps en ervaar zelf het verschil in je gym workouts..

Lees review »
Lifting straps
Tijmen

Lionetic PREMIUM Lifting Straps Fitness – Review

Ken je dat, mijn vriend? Je staat daar, beladen met gewichten, klaar voor die deadlift, maar je greep geeft het eerder op dan je spieren. Geen zorgen, mijn vriend, want de Lionetic Lifting Straps schieten te hulp. Deze beestachtige straps laten je gemiddeld wel 2 extra reps doen, waardoor je PR omhoog schiet.
Gemaakt van stevig katoen dat honderden kilo’s kan dragen zonder te breken. En dat is nog niet alles – het rubberen logo zorgt voor maximale grip, en de nylon padding geeft je polsen dat extra stukje luxe. Powerlifters en bodybuilders zweren bij deze Lionetische meesterwerkjes.
Gebruik ze voor de deadlift, lat pulldown, barbell/dumbbell rows, romanian deadlift en vele andere oefeningen waarbij je greep je in de steek laat. Volg gewoon de gebruiksaanwijzing, laat die band om de bar draaien en voel de strap aantrekken aan je polsen. Deze helden worden verkocht als paar en komen met een handige Nash Bag om ze in op te bergen. Laat die grip jou niet langer tegenhouden, mijn vriend. Haal die Lionetic Lifting Straps in jouw gym lifts..

Lees review »
Lifting straps
Xiu

hustle Zwarte Lifting Straps – Review

Wil jij die zware lasten de baas worden tijdens het deadliften? Of wil je jezelf uitdagen met die extra paar pull-ups? Kijk dan niet verder, want de lifting straps komen jouw kant op! Deze straps zorgen ervoor dat jouw grip nooit meer in de weg staat tijdens intense compound oefeningen zoals deadlifts, rows en pull-ups.

De hustle lifting straps maken gebruik van een slim siliconen anti slip patroon aan de binnenkant. Hierdoor blijven de straps niet alleen stevig om de bar of stang zitten, maar ook op hun plek blijven. Met de straps stevig omgedaan, hoef je je geen zorgen meer te maken en kun je je concentreren op het tillen.
Het is tijd om jouw grenzen te verleggen en hogere PR’s te bereiken!

Deze lifting straps hebben de perfecte lengte en zijn geschikt voor vrijwel alle pull oefeningen. Dankzij het siliconen patroon blijft de stang stevig op zijn plek. Dat betekent minder afleiding en meer focus op het tillen.
En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook zachte 180° padding om je polsen om ervoor te zorgen dat de straps niet snijden.

En als kers op de taart biedt hustle ook nog eens een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je binnen 60 dagen niet helemaal blij met je aankoop? Geen probleem, stuur het product terug en je ontvangt het volledige bedrag terug! Dat is nog eens service.

De hustle lifting straps zijn gemaakt met een siliconen antislip patroon, neopreen padding aan de binnenkant, en zijn gemaakt van 100% katoen. Ze hebben een afmeting van 59 x 3,9cm en zijn geschikt voor alle maten. Je ontvangt een paar lifting straps bij je bestelling, dus je kunt meteen aan de slag.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de hustle lifting straps en til je grip naar een hoger niveau!.

Lees review »
Lifting straps
René

NINN Sports Ankle Strap Fitness – Review

Met trots presenteren wij het nieuwste juweeltje in ons assortiment: de NINN Sports ankle straps. Voor degenen die dromen van strakke bovenbenen en ronde billen, en deze trainen met behulp van de cable machine, zijn deze straps een ware zegen.
Het gebruik ervan maakt jouw workout met de cable machine nog intensiever en effectiever. Versterk je benen en creëer die begeerde, weelderige billen met oefeningen zoals cablekicks, de cable hipabduction, mountainclimbers en cable lunges.
Met de veilige lussluiting en de dikke neopreen padding bieden deze ankle straps niet alleen comfort en een perfecte pasvorm, maar zijn ze ook geschikt voor zowel beginners als ervaren fitnessfanaten. Het is tijd om je legday naar een hoger niveau te tillen en het verschil te zien in de kracht van je bilspieren, hamstrings en quads. Kies voor de NINN Sports ankle straps en ervaar een nieuwe dimensie van fitness..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo