Krijt

Ontdek en vergelijk de beste producten in elke categorie om uw dagelijkse routine te verbeteren. Van innovatieve gadgets tot kwalitatieve essentials, wij bieden uitgebreide reviews en topkeuzes.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends met onze diepgaande analyses en ontdek onze zorgvuldig samengestelde lijsten van de meest indrukwekkende producten op de markt.

Op dit moment heeft onze AI-koopassistent al:

0
Producten bekeken in deze categorie
Altijd een overzicht van de beste producten
Ontvang acties & unieke kortingscodes

Nieuwste reviews

Hieronder lees je over de nieuwste artikelen in deze categorie.

 

Krijt
admin

edding 165 S Funtastics raamstiften – Review

Met de edding 16 FUNTASTICS Window Fun raamstift kun je de zon laten schijnen op een winters raam, sneeuwvlokken toevoegen of zelfs een draak laten vuurspuwen. Deze opvallende stift is perfect voor tekenen op glas, ramen, spiegels en donkere papieren oppervlakken.
De pasta op waterbasis kan gemakkelijk worden afgeveegd met water en laat geen resten achter. Hij kan zelfs worden gewassen op 60 °C uit de meeste stoffen.
De stabiele barrel voorkomt breuk en de stift is zeer geschikt voor kinderen vanwege de eenvoudige hantering. Voldoet aan de CE-norm voor kindvriendelijk speelgoed en wordt geleverd in de kleuren rood, geel, bruin, lichtblauw en neongroen..

Lees review »
Dehetbeste.nl
Logo