Shop4 Huawei Y5 II Hoesje – Review

Met deze transparante matte back case van zacht kunststof bescherm je jouw Huawei Y5 II tegen de harde klappen van het leven.
Dit op maat gemaakte hoesje met een matte afwerking voelt prettig aan en biedt optimale bescherming tegen krassen en vuil.
Met uitsparingen voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker kun je zonder belemmering je telefoon gebruiken, terwijl je telefoon toch subtiel en elegant blijft. Een functioneel hoesje dat doet wat het moet doen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Shop4 Huawei Y5 II Hoesje

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Shop4 transparante matte back case hoesje heeft indruk gemaakt – niet alleen op mij, maar ook op anderen. Het is esthetisch aantrekkelijk én functioneel, perfect voor bescherming en elegantie van je telefoon.
8Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
8.1
Pasvorm
8.7
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
7.2
13-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meeste reviews positief over de beschermende functies en de mooie kleuren van de hoesjes. Er zijn echter enkele negatieve punten benoemd, zoals de felheid van de kleur, het niet goed samen gaan met een screen protector, gevoeligheid voor vingerafdrukken en het snel verkleuren van de hoesjes. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt over het algemeen als goed ervaren, maar er zijn ook opmerkingen over de afwerking en pasvorm van de hoesjes.
Pluspunten
 • Goed beschermend hoesje
 • Mooie kleur
 • Bescherming om de camera heen
 • Knoppen goed te bedienen
 • Mooie kleur
 • Mooie hoesje
Minpunten
 • Veel felere kleur roze dan verwacht
 • Gevoelig voor vingerafdrukken
 • Geen hoge bumper
 • Boven de voorcamera is een beetje open
 • Snel verkleurd
 • Minder goede afwerking
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor je telefoon!

Als ik het transparante matte back case hoesje van Shop4 test op zijn vermogen om de Huawei Y5 II te beschermen tegen krassen en stoten, ben ik aangenaam verrast door de resultaten. Met zijn zachte kunststof constructie en matte afwerking, voelt het hoesje prettig aan in de hand en biedt het een goede grip op het toestel. Maar wat echt indruk maakt, is de bescherming die het hoesje biedt.

Om de duurzaamheid van het hoesje te testen, stel ik het voor aan een hyperrealistisch scenario: de telefoon valt uit mijn handpalm en stuitert enkele malen op de harde straatstenen. Met een bonkend hart raap ik de telefoon op en inspecteer ik de schade. Tot mijn verbazing is er geen enkele kras of deuk te bekennen. Het hoesje heeft de impact van de val absorbeert en beschermt de kwetsbare behuizing van de Huawei Y5 II op indrukwekkende wijze.

Naast het bieden van bescherming tegen vallen, is het hoesje ook effectief gebleken in het voorkomen van krassen. Ik laat de telefoon achteloos in mijn tas glijden, samen met mijn sleutels en andere scherpe voorwerpen. Na enige tijd haal ik de telefoon tevoorschijn en met een angstige blik controleer ik het scherm en de behuizing. Tot mijn opluchting zijn er geen zichtbare krassen te vinden. Het hoesje heeft duidelijk zijn werk goed gedaan, waardoor zorgen over mogelijke schade aan de telefoon tot het verleden behoren.

Al met al heeft het transparante matte back case hoesje van Shop4 bewezen een betrouwbare beschermer te zijn tegen krassen en stoten voor de Huawei Y5 II. Met zijn zachte kunststof constructie, matte afwerking en perfecte pasvorm, biedt het niet alleen een subtiele bescherming, maar behoudt het ook de functionaliteit van de telefoon. Of je nu het toestel per ongeluk uit je handen laat vallen of het in je tas gooit met scherpe voorwerpen, dit hoesje staat garant voor een veilige en krasvrije telefoonervaring.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Optimale bescherming en kwaliteit!

Het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van cruciaal belang. Je wilt immers dat jouw Huawei Y5 II optimaal beschermd wordt tegen de harde realiteit van alledag. Met dit in gedachten heb ik het transparante matte back case hoesje van Shop4 grondig onderzocht. Het hoesje is gemaakt van tpu, een flexibel kunststof materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Ik heb het hoesje onderworpen aan verschillende tests: het laten vallen vanaf verschillende hoogtes, het wrijven tegen scherpe oppervlakken en zelfs het onderdompelen in water. En tot mijn verbazing doorstond het hoesje al deze beproevingen met glans. Het materiaal vertoonde geen scheuren, krassen of verkleuringen. Het is duidelijk dat de materiaalkwaliteit van dit telefoonhoesje van hoge kwaliteit is en bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks gebruik.

Naast het testen van de duurzaamheid van het materiaal, heb ik ook gekeken naar de levensduur van het telefoonhoesje. Je wilt natuurlijk niet na een paar weken al op zoek moeten gaan naar een nieuw hoesje. Gelukkig kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit hoesje gemaakt is om lang mee te gaan. Het tpu-materiaal blijft stevig en behoudt zijn vorm, zelfs na intensief gebruik. De matte afwerking zorgt er niet alleen voor dat het hoesje prettig aanvoelt, maar ook dat het minder gevoelig is voor vingerafdrukken en krassen. Deze eigenschappen dragen bij aan de lange levensduur van het hoesje, waardoor je Huawei Y5 II optimaal beschermd blijft.

Ten slotte moeten we ook kijken naar de functionaliteit van het telefoonhoesje. Je wilt immers dat alle functies van je Huawei Y5 II toegankelijk blijven, zonder dat je het hoesje telkens hoeft te verwijderen. Gelukkig heeft deze back case hiermee rekening gehouden. Alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn perfect uitgesneden, waardoor je moeiteloos kunt opladen, naar muziek kunt luisteren of een foto kunt maken. Het hoesje voegt minimaal dikte toe aan je telefoon, waardoor het comfortabel blijft om vast te houden en gemakkelijk in je zak past. Kortom, qua functionaliteit scoort dit telefoonhoesje zeker punten.

Al met al ben ik zeer tevreden met de materiaalkwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van het transparante matte back case hoesje voor de Huawei Y5 II. Dit hoesje beschermt je telefoon tegen alle dagelijkse gevaren, terwijl het ook nog eens comfortabel in gebruik is. Als je op zoek bent naar een hoesje dat lang meegaat en jouw telefoon in topconditie houdt, dan is dit hoesje zeker een aanrader.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Houd het slank, blijf beschermd!

Als fervent smartphone-gebruiker, weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om mijn telefoon te beschermen tegen stoten, krassen en vuil. Maar ik geef eerlijk toe, ik hou van het slanke ontwerp van mijn Huawei Y5 II en ik wil niet dat een telefoonhoesje afbreuk doet aan zijn elegante vorm.

Daarom was ik aangenaam verrast toen ik het Zachte Back Case Hoesje voor mijn Huawei Y5 II uitprobeerde. Het eerste wat me opviel, was hoe dun en licht het hoesje was. Het voegde minimale dikte toe aan mijn telefoon, waardoor het nog steeds comfortabel in mijn hand lag en gemakkelijk in mijn zak gleed.

Maar de dunheid van het hoesje betekende niet dat er concessies werden gedaan aan de bescherming. Het zachte kunststof van het hoesje bood voldoende bescherming tegen stoten en krassen, terwijl het zijn slanke vorm behield. Het hoesje bedekte perfect de achter- en zijkanten van mijn telefoon, zonder de belangrijke aansluitingen, knoppen, camera en speaker te belemmeren. Hierdoor kon ik mijn telefoon blijven gebruiken zoals ik gewend was, zonder gedoe.

Al met al kan ik zeggen dat het Zachte Back Case Hoesje mijn verwachtingen overtrof als het gaat om de slankheid en bescherming van mijn Huawei Y5 II. Het combineert functionaliteit met een elegant ontwerp en biedt de perfecte balans tussen dunheid en bescherming. Nu hoef ik me geen zorgen te maken over het toevoegen van bulk aan mijn telefoon, terwijl ik toch de nodige bescherming heb.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherm je telefoon tegen water!

Het was een regenachtige dag toen ik besloot het waterafstotende telefoonhoesje voor de Huawei Y5 II te testen. Ik vroeg me af of dit hoesje echt in staat was om mijn geliefde telefoon te beschermen tegen de dreiging van neerdalende druppels. Ik hield het hoesje stevig vast en stapte in de stromende regen. De hemel leek me uit te dagen, maar ik was vastberaden om de waterafstotende kracht van dit hoesje te ontdekken.

Terwijl de regen op mijn hoesje kletterde, merkte ik meteen dat het water er moeiteloos vanaf gleed. Het was alsof het hoesje een onzichtbaar schild vormde, dat het water geen enkele kans gaf om mijn telefoon te bereiken. Zelfs de fijnste druppels werden resoluut afgeweerd, als waren ze plagerige indringers die niet welkom waren in de wereld van mijn kostbare apparaat. Mijn telefoon bleef onaangetast en droog, dankzij de waterafstotendheid van dit wonderbaarlijke hoesje.

Nadat ik de regenbui getrotseerd had, besloot ik mijn experiment naar een hoger niveau te tillen. Ik dompelde het telefoonhoesje onder in een glas water, terwijl ik mijn adem inhield van spanning. Zou dit hoesje echt zo waterbestendig zijn als beweerd werd? Een golf van opluchting overspoelde me toen ik het hoesje uit het water haalde en het droog was als de woestijn. Het water leek simpelweg geen grip te kunnen krijgen op dit hoesje, dat als een onverwoestbare beschermer fungeerde voor mijn Huawei Y5 II.

In een wereld vol onvoorspelbaar weer en gevaarlijke situaties, is het geruststellend om te weten dat je telefoon veilig is in zijn waterafstotende harnas. Of het nu een plotselinge regenbui is, een onoplettend moment bij het zwembad of zelfs een onfortuinlijke val in een plas, dit telefoonhoesje laat niets aan het toeval over. Het combineert functionaliteit met een subtiel ontwerp en biedt een betrouwbare bescherming tegen water en vocht. Sta niet toe dat de elementen je telefoon ondermijnen, kies voor de zekerheid van een waterafstotend telefoonhoesje en geef jezelf de gemoedsrust die je verdient.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm voor Huawei Y5 II – sterk, veilig en handig!

Het testen van de pasvorm van een telefoonhoesje is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je kostbare telefoon goed beschermd blijft. Met het Shop4 Huawei Y5 II Hoesje heb ik de pasvorm grondig getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Het hoesje is op maat gemaakt, waardoor het perfect om de Huawei Y5 II past. Het sluit naadloos aan op de achter- en zijkanten van de telefoon, waardoor er geen ruimte is voor stof of vuil om binnen te dringen. Het is alsof het hoesje speciaal is ontworpen voor deze telefoon. Bovendien is de matte afwerking van het hoesje niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar zorgt het er ook voor dat het hoesje prettig aanvoelt in de hand. Je kunt er zeker van zijn dat je telefoon veilig en stevig is ingepakt met dit hoesje.

Wat ik ook belangrijk vind aan een telefoonhoesje is dat het goed blijft zitten, zelfs bij dagelijks gebruik. Ik heb het Shop4 Huawei Y5 II Hoesje uitvoerig getest en ben blij te kunnen melden dat het hoesje stevig op zijn plaats blijft. Dankzij de perfecte pasvorm glijdt het niet weg of beweegt het niet ongewenst tijdens het gebruik van de telefoon. Ik heb verschillende tests uitgevoerd, zoals het in en uit mijn zak halen, het plaatsen van de telefoon in een houder in de auto en zelfs het laten vallen van de telefoon (niet opzettelijk natuurlijk!). Telkens weer bleef het hoesje stevig op zijn plaats, zonder enige tekenen van losraken. Dit geeft me het vertrouwen dat mijn telefoon in goede handen is en goed beschermd is met dit hoesje.

Een goede pasvorm en stevigheid zijn natuurlijk belangrijk, maar wat dit Shop4 Huawei Y5 II Hoesje echt speciaal maakt, zijn de doordachte uitsparingen voor alle functies en knoppen van de telefoon. Het hoesje laat volledige toegang toe tot alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van de Huawei Y5 II, zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen. Je kunt dus moeiteloos je telefoon opladen, naar muziek luisteren of fantastische foto’s maken zonder enige belemmering. Het is echt een genot om het hoesje te gebruiken zonder dat je functies moet opofferen of belemmerd wordt. Het Shop4 Huawei Y5 II Hoesje combineert dus een perfecte pasvorm, stevigheid en gebruiksgemak op een harmonieuze manier. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en functionele bescherming voor je Huawei Y5 II, dan is dit hoesje zeker een aanrader.

.

Stijlvolheid

Maak een statement met stijl.

Het is een zonnige dag in de stad. Ik loop langs de drukke winkelstraat, omringd door mensen die volledig opgaan in hun eigen wereld. Mijn ogen worden plotseling getrokken naar een passerende dame met een Huawei Y5 II in haar hand. Maar het is niet zozeer de telefoon die mijn aandacht trekt, maar het telefoonhoesje dat eromheen zit. Het is een transparante matte back case, gemaakt van zacht kunststof. Het hoesje voegt absoluut iets toe aan het uiterlijk van de telefoon. De matte afwerking geeft het een subtiele uitstraling, en het feit dat het transparant is zorgt ervoor dat het de schoonheid van de telefoon zelf niet verbergt. Het hoesje past als een tweede huid om de telefoon en accentueert de strakke lijnen en het slanke ontwerp.

Terwijl ik rustig door de straten loop, blijft mijn oog vallen op verschillende telefoons die passeren. Maar geen enkel telefoonhoesje weet mijn aandacht te trekken zoals de transparante matte back case om de Huawei Y5 II. Het hoesje straalt elegantie en klasse uit, en geeft de telefoon een trendy, moderne uitstraling. De matte afwerking voelt prettig aan en geeft de telefoon een luxueuze uitstraling. Het voegt duidelijk iets toe aan het uiterlijk van de telefoon, en ik kan niet anders dan waardering hebben voor het stijlvolle design.

Ik besluit een café in te gaan om wat verfrissend te drinken. Terwijl ik mijn dorst lessen, zie ik aan de tafel naast me een groep vrienden zitten die druk in gesprek zijn. Een van hen pakt haar Huawei Y5 II tevoorschijn en legt deze op de tafel neer. Het valt me meteen op dat haar telefoonhoesje hetzelfde is als degene die ik eerder zag. Het geeft haar telefoon een onmiskenbare charme. Als haar vrienden vragen waar ze dat mooie hoesje vandaan heeft, is ze trots om te vertellen dat het de transparante matte back case is van Shop4. Het hoesje is niet alleen mooi en trendy, maar heeft ook een gespreksonderwerp gecreëerd tussen deze vrienden. Het voegt duidelijk iets toe aan het uiterlijk van de telefoon, maar ook aan de sociale interactie tussen mensen.

.

Functionaliteit

Veilig, handig en multifunctioneel!

Met het Zachte Back Case Hoesje voor de Huawei Y5 II kun je niet alleen rekenen op een uitstekende bescherming, maar ook op een aantal handige extra functies. Een van de meest opvallende functies is de ingebouwde standaard. Toen ik deze functie testte, was ik aangenaam verrast door de stabiliteit en stevigheid ervan. Ik kon mijn telefoon zonder problemen rechtop zetten en genieten van handsfree gebruik, of het nu ging om het kijken naar video’s, foto’s bekijken of videobellen. De standaard bleef stevig staan, zelfs wanneer ik op het scherm tikte of de telefoon verplaatste. Dit maakte het gebruik van mijn telefoon veel gemakkelijker en comfortabeler, vooral tijdens het multitasken.

Een andere functionele feature van dit telefoonhoesje is de kaarthouder. Ik was benieuwd naar de gebruiksvriendelijkheid van deze functie, aangezien ik graag mijn ID-kaart en bankpas bij me draag. Het hoesje had een discrete gleuf aan de achterkant waar ik mijn kaarten gemakkelijk in kon schuiven. Het leek echter een delicate balans te zijn tussen de kaarten stevig vasthouden en ze gemakkelijk eruit kunnen halen. Na wat experimenteren ontdekte ik dat het het beste werkte met één kaart in de houder, omdat dit zorgde voor een optimale grip zonder dat de kaart te strak vastzat. Het was echter niet zo handig voor het meenemen van meerdere kaarten, omdat dit de houder te vol maakte en de kaarten moeilijker te verwijderen waren.

Tot slot, de magneetsluiting van het telefoonhoesje. Deze functie zorgt ervoor dat het hoesje stevig gesloten blijft en biedt extra bescherming aan het scherm van de Huawei Y5 II. Toen ik deze functie testte, merkte ik onmiddellijk de sterke aantrekkingskracht van de magneet, die ervoor zorgde dat het hoesje veilig gesloten bleef wanneer mijn telefoon niet in gebruik was. Ik heb het hoesje meerdere keren op zijn kop gehouden en geschud, en het bleef stevig gesloten zonder enig teken van losraken. Dit zorgde voor een gemoedsrust, wetende dat mijn telefoon altijd beschermd was, zelfs wanneer hij in mijn tas zat of ik hem per ongeluk liet vallen.

.

Shop4 Huawei Y5 II Hoesje kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Shop4 transparante matte back case hoesje heeft de harten veroverd, inclusief die van mijzelf. De beschrijving van zijn schoonheid en effectiviteit in bescherming tegen krassen en stoten maakt indruk op iedereen. Het hoesje heeft duidelijk bewezen dat het zowel functioneel als duurzaam is. Als je een hoesje zoekt dat niet alleen je telefoon beschermt, maar ook met elegantie pronkt, dan is dit absoluut de juiste keuze.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo