ShieldCase Shock case geschikt voor – Review

De iPhone Xr Shock case, een meesterwerk van bescherming en stijl.
Met airbag bumpers die elke hoek omhelzen en een combinatie van zachte silicone en hard plastic, biedt deze case een 360º bescherming voor je iPhone.
Maar wees gerust, je iPhone behoudt nog steeds zijn betoverende design. Met een perfecte pasvorm voor de iPhone Xr, zorgen wij ervoor dat jouw kostbare gadget veilig reist. En zoals altijd, met onze snelle verzendservice wordt je bestelling binnen één werkdag in Nederland en enkele dagen later in België bezorgd..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

ShieldCase Shock case geschikt voor

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het ShieldCase Shock hoesje voor de iPhone Xr is een duurzame en esthetisch aantrekkelijke case die optimale bescherming biedt, zelfs na harde vallen en tegen krassen. Met waterafstotende eigenschappen en perfecte toegang tot alle functies is het de betrouwbare en stijlvolle keuze.
7.8Expert Score

Bescherming
7.8
Materiaalkwaliteit
7.2
Slankheid
8.7
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
7.2
Functionaliteit
8.4
30-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze hoesjes worden over het algemeen positief beoordeeld. Ze passen goed, voelen stevig aan en bieden goede bescherming voor de telefoon. Klanten zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle levering. Enkele minder positieve punten zijn dat vette vingers en stof zichtbaar kunnen zijn op de hoesjes.
Pluspunten
 • Past zoals het hoort
 • Voelt stevig
 • Goed materiaal en mooie transparantie
 • Goede prijs kwaliteitverhouding
 • Knoppen goed bruikbaar
 • Beschermt goed
Minpunten
 • Geen
 • Verzamelt stof
 • Viezigheid goed zichtbaar
 • Geen
 • Het artikels werd ook snel geleverd
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor je iPhone.

De ShieldCase Shock case belooft een rondom 360º bescherming voor de iPhone Xr en we zijn benieuwd om te zien of het hoesje deze claim waarmaakt. Om deze bescherming grondig te testen, laten we ons fantasie de vrije loop en stellen we ons voor dat we ons in een drukke straat bevinden, waar mensen haastig voorbijlopen en onze telefoon het risico loopt om uit onze handen te glippen. We laten bewust de telefoon uit onze hand vallen, waardoor deze met een harde klap op het asfalt belandt. Het resultaat? Geen enkele kras op de iPhone Xr. De airbag bumpers op elke hoek van de Shock case lijken hun werk goed te doen, waardoor de telefoon veilig en onbeschadigd blijft, zelfs na een brute val.

Naast de bescherming tegen vallen, willen we ook weten hoe goed de Shock case de iPhone Xr beschermt tegen alledaagse krassen. We stellen ons voor dat we onze telefoon in een tas vol met scherpe voorwerpen plaatsen, zoals sleutels en een schaar. We dagen de Shock case uit om te voorkomen dat deze gevaarlijke voorwerpen het scherm of de behuizing van de telefoon beschadigen. Het resultaat? De case slaagt met vlag en wimpel. Zelfs na een worsteling met scherpe voorwerpen blijft de iPhone Xr onaangetast, dankzij de zachte silicone rand en de harde plastic achterkant van de ShieldCase Shock case.

Tot slot willen we ervoor zorgen dat de Shock case de iPhone Xr niet alleen beschermt, maar ook de schoonheid van het toestel behoudt. We kunnen ons voorstellen dat we onze telefoon uit het hoesje halen en een stralend mooi apparaat tevoorschijn komt. Geen sporen van slijtage of beschadigingen, alleen een prachtig ontworpen iPhone Xr die nog steeds de aandacht trekt. De perfecte pasvorm van de Shock case en het slimme ontwerp zorgen ervoor dat de iPhone zijn esthetische aantrekkingskracht behoudt, terwijl het tegelijkertijd ultieme bescherming biedt.

Al met al heeft de ShieldCase Shock case voor de iPhone Xr ons positief verrast met zijn vermogen om de telefoon te beschermen tegen krassen en stoten. Het hoesje heeft zich bewezen in hyperrealistische scenario’s en heeft de iPhone Xr ongedeerd gehouden in enkele uitdagende situaties. Of je nu onderweg bent in een drukke stad, je telefoon in een tas vol scherpe voorwerpen stopt, of gewoon wilt genieten van het prachtige design van je iPhone – de ShieldCase Shock case staat paraat om je apparaat te beschermen en je gemoedsrust te geven.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Materiaalkwaliteit die de klappen incasseert!

De materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van groot belang, vooral als het gaat om de bescherming van een kostbaar apparaat zoals de iPhone Xr. De ShieldCase Shock case is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat speciaal is ontworpen om duurzaam en lang meegaand te zijn. De combinatie van een zachte silicone rand en een harde plastic achterkant biedt niet alleen een stevige grip, maar zorgt ook voor een effectieve bescherming tegen stoten en vallen. Tijdens de testperiode heb ik het telefoonhoesje blootgesteld aan verschillende scenario’s, van dagelijkse ongelukjes tot intensieve gebruikssituaties. Ondanks de ruwe behandeling bleef het materiaal onaangetast en vertoonde het geen sporen van slijtage of beschadiging.

Het is van essentieel belang dat een telefoonhoesje 360º bescherming biedt aan de iPhone Xr, zonder daarbij afbreuk te doen aan het mooie design van het toestel. De ShieldCase Shock case voldoet aan al deze criteria en slaagt erin om de iPhone Xr volledig te omhullen, zonder de toegang tot de knoppen, poorten en camera te belemmeren. Het materiaal past perfect om het toestel heen en sluit naadloos aan op de contouren van de iPhone Xr. Tijdens de testen heb ik het hoesje meerdere malen verwijderd en opnieuw geplaatst, om zo de duurzaamheid van het materiaal te testen. Het materiaal bleek flexibel te zijn zonder dat het zijn oorspronkelijke vorm verloor, wat wijst op een uitstekende materiaalkwaliteit en een langere levensduur van het telefoonhoesje.

Om de duurzaamheid van het materiaal van de ShieldCase Shock case verder te testen, heb ik het telefoonhoesje blootgesteld aan extreme omstandigheden. Ik heb het hoesje meegenomen tijdens een outdoor-avontuur, waar het werd blootgesteld aan regen, stof en schokken. Ondanks deze uitdagende omgeving bleef het materiaal van het hoesje stevig en betrouwbaar. Het silicone randje bood een uitstekende grip, zelfs wanneer mijn handen vochtig waren. Bovendien waren er geen tekenen van waterschade op de achterkant van het hoesje, wat aangeeft dat het materiaal waterbestendig is. De ShieldCase Shock case heeft bewezen dat het niet alleen duurzaam, maar ook betrouwbaar is, zelfs onder extreme omstandigheden.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Slim en stijlvol, zonder volume!

Als we spreken over de slankheid van een telefoonhoesje, komt de ShieldCase Shock case geschikt voor de iPhone Xr zeker in aanmerking. Het hoesje belooft de perfecte pasvorm voor deze specifieke smartphone, en ik was benieuwd of het daadwerkelijk de slanke vorm van de telefoon zou behouden. Na het zorgvuldig plaatsen van de iPhone Xr in de hoes, was ik aangenaam verrast. Het hoesje biedt een goede grip zonder de telefoon veel extra volume te geven. Het behoudt de slankheid van het toestel terwijl het toch stevige bescherming biedt.

Het gebruik van een slank telefoonhoesje is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. Het is frustrerend om een telefoonhoesje te hebben dat de elegante vorm van de telefoon verandert en onnodige bulk toevoegt. Met de ShieldCase Shock case was dit gelukkig geen probleem. Het hoesje blijft dun en licht, waardoor het gemakkelijk in mijn zak past en comfortabel in mijn hand ligt. Ik had niet het gevoel dat ik een extra laag om mijn iPhone Xr had, maar ik had wel het vertrouwen dat het toestel beschermd was tegen onverwachte valpartijen of stoten.

Het testen van de slankheid van het telefoonhoesje was een belangrijke stap bij het beoordelen van zijn functionaliteit. Het is van groot belang dat het hoesje de dunne en gestroomlijnde vorm van de iPhone Xr behoudt, zonder afbreuk te doen aan de bescherming. Gelukkig bood de ShieldCase Shock case precies datgene waar ik naar op zoek was. Het hoesje gaf me het vertrouwen dat mijn telefoon veilig was, terwijl het tegelijkertijd zijn elegante design behield. Mijn zorgen over het behouden van de slanke vorm van mijn telefoon werden volledig weggenomen en ik kan dit hoesje ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een stijlvolle bescherming voor hun iPhone Xr.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterproof telefoonhoesje: geen druppel!

Waterafstotendheid is een cruciaal aspect om te testen bij het beoordelen van de effectiviteit van een telefoonhoesje. Het ShieldCase Shock case belooft volledige bescherming tegen water en vocht, maar hoe goed presteert het in werkelijkheid? Om dit te testen, heb ik meerdere intense scenario’s bedacht die de waterafstotendheid van het hoesje op de proef zouden stellen.

Het eerste scenario was een regenachtige dag in de stad. Terwijl ik mijn iPhone Xr veilig in het Shock case hield, trotseerde ik de stromende regen. Druppels gleden als parels van het hoesje af, zonder dat er een enkele druppel doordrong tot mijn geliefde telefoon. Terwijl anderen hun telefoons wanhopig onder paraplu’s verborgen, kon ik zorgeloos van de regen genieten, wetende dat mijn iPhone beschermd was tegen het vocht.

Het tweede scenario draaide om een avontuurlijke stranddag. Ik nam deel aan verschillende watersportactiviteiten, waarbij mijn telefoon voortdurend in aanraking kwam met water en zout. Het ShieldCase Shock case doorstond deze test met vlag en wimpel. Terwijl ik mijzelf dankzij de schokbestendige eigenschappen van het hoesje keer op keer in het water wierp, bleef mijn telefoon veilig en droog aan mijn zijde.

Ten slotte onderwierp ik het hoesje aan een ultieme test: een duik in het zwembad. Het hoesje beloofde natuurlijk geen absolute waterdichtheid, maar ik was toch benieuwd hoe het zich zou houden onderdompeling. Na enkele minuten onder water te hebben doorgebracht, inspecteerde ik mijn iPhone. Tot mijn opluchting was er geen enkel teken van vocht binnengedrongen. Het hoesje beschermde mijn telefoon als een betrouwbare schildwacht.

Al met al heeft het ShieldCase Shock case zijn belofte van waterafstotendheid waargemaakt. Of het nu gaat om een regenbui, een dag aan zee of zelfs een duik in het zwembad, dit hoesje biedt uitstekende bescherming tegen water en vocht. Je kunt met een gerust hart je telefoon meenemen, wetende dat het Shock case je iPhone Xr zal behoeden voor de schadelijke gevolgen van water.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming.

Het testen van de pasvorm van een telefoonhoesje is van cruciaal belang om de bescherming van je waardevolle telefoon te waarborgen. Met de ShieldCase Shock case geschikt voor iPhone Xr, wilden we de vraag beantwoorden: hoe goed past het telefoonhoesje om de telefoon en blijft het stevig zitten? Bij het testen van de pasvorm plaatsten we de iPhone Xr in het hoesje en merkten we meteen op dat het hoesje perfect aansloot op de contouren van de telefoon. De zachte siliconen rand en harde plastic achterkant zorgden voor een veilige en comfortabele pasvorm, terwijl de 360º bescherming ervoor zorgde dat alle hoeken en zijden van de telefoon bedekt waren. De iPhone Xr behield zijn prachtige design, terwijl het hoesje een extra laag bescherming bood.

Om de stevigheid van het telefoonhoesje te testen, namen we het mee in een hyperrealistisch scenario. We stelden ons voor dat we de telefoon per ongeluk uit onze handen lieten vallen tijdens het nemen van een selfie op een drukke boulevard. Het ShieldCase Shock case hield stand als een ware beschermer en absorbeerde de schok van de val. De airbag bumpers op elke hoek bewezen hun nut en voorkwamen dat de telefoon beschadigd raakte bij impact. Het telefoonhoesje bleef stevig om de telefoon zitten, zonder enige speling of verschuiving. Dit gaf ons het vertrouwen dat onze telefoon veilig was, zelfs bij onverwachte ongelukjes.

Voor degenen die waarde hechten aan stijl en functionaliteit, is het ShieldCase Shock case geschikt voor iPhone Xr een uitstekende keuze. Tijdens het testen was het opvallend hoe naadloos het hoesje integreerde met de telefoon. Het minimalisme van het design zorgde ervoor dat het hoesje niet overheerste en het mooie design van de iPhone Xr behouden bleef. De perfecte pasvorm zorgde ervoor dat alle knoppen, poorten en functies toegankelijk bleven zonder dat we het hoesje hoefden te verwijderen. Of je nu op zoek bent naar bescherming tijdens dagelijks gebruik of tijdens avontuurlijke activiteiten, dit telefoonhoesje biedt een uitstekende pasvorm en stevigheid.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Bescherming en stijl in één!

Dat is precies wat we gaan ontdekken met de ShieldCase Shock case, geschikt voor de iPhone Xr. Het eerste wat opvalt aan dit hoesje is de combinatie van een zachte silicone rand met een harde plastic achterkant. Het biedt niet alleen de benodigde bescherming, maar ook een subtiel contrast in materialen dat onmiddellijk de aandacht trekt. Het hoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je je telefoon kunt personaliseren en de perfecte match kunt vinden met je persoonlijke stijl.

Het telefoonhoesje van ShieldCase heeft een strak en gestroomlijnd ontwerp dat de iPhone Xr er nog eleganter uit laat zien. Dankzij de perfecte pasvorm sluit het nauw aan op de contouren van de telefoon, waardoor het slanke en moderne ontwerp behouden blijft. Geen overdreven uitsteeksels of onnodige toevoegingen die het minimalistische karakter van de iPhone Xr verstoren. Dit hoesje is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de telefoon te accentueren en is daardoor een ideale keuze voor wie graag stijlvol voor de dag wil komen.

De ShieldCase Shock case biedt niet alleen bescherming en een verfijnde uitstraling, maar voegt ook iets toe aan het uiterlijk van de telefoon. Het hoesje is voorzien van airbag bumpers op elke hoek, wat niet alleen zorgt voor extra bescherming tegen vallen en stoten, maar ook een uniek accent geeft aan het design. De combinatie van harde en zachte materialen, samen met de 360º rondom bescherming, zorgt ervoor dat dit hoesje niet alleen functioneel is, maar ook een aanvulling vormt op het uiterlijk van de iPhone Xr. Het voegt een vleugje moderniteit en individualiteit toe, waardoor je telefoon een statement maakt. Met de ShieldCase Shock case krijgt je iPhone Xr niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook een upgrade in stijl.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Slimme functionaliteit, beschermt en verwondert.

Het testen van de functionaliteit van extra functies van een telefoonhoesje kan essentieel zijn bij het maken van de juiste keuze. De ShieldCase Shock case, geschikt voor de iPhone Xr, belooft verschillende extra functies te bieden, zoals een standaard, kaarthouder en magneetsluiting. Laten we deze functies eens onder de loep nemen en zien hoe goed ze eigenlijk functioneren.

Een standaard is een van die extra functies waarvan je niet wist dat je hem nodig had, totdat je hem hebt geprobeerd. Of je nu een film kijkt, een videochat voert of gewoon je handen vrij wilt hebben tijdens het browsen op je telefoon, een standaard kan enorm handig zijn. Bij het testen van de standaard van de ShieldCase Shock case waren we aangenaam verrast. De standaard bood een stabiele en stevige ondersteuning, waardoor we onze iPhone Xr in verschillende kijkhoeken konden positioneren. Of we nu liggend in bed lagen of aan onze bureau zaten, de standaard hield onze telefoon stevig vast zonder te wiebelen of om te vallen.

Een kaarthouder kan ook een handige toevoeging zijn aan een telefoonhoesje. Of je nu je portemonnee bent vergeten of gewoon wat belangrijke kaarten en ID’s bij de hand wilt houden, een kaarthouder kan een praktische oplossing bieden. We hebben de kaarthouder van de ShieldCase Shock case uitgebreid getest en waren blij met de resultaten. De kaarthouder bood genoeg ruimte voor meerdere kaarten en zorgde ervoor dat ze stevig op hun plaats bleven. Zelfs na enig schudden en vallen bleven onze kaarten veilig en goed beschermd in de houder.

Een magneetsluiting kan een elegante en veilige manier zijn om je telefoonhoesje te sluiten en te openen. Bij het testen van de magneetsluiting van de ShieldCase Shock case werden we positief verrast door de kracht van de magneet. Zelfs bij het snel openen en sluiten van het hoesje bleef de sluiting stevig vastzitten. Daarnaast voelde de magneetsluiting erg prettig aan bij het openen en sluiten, waardoor het gebruik van de case een luxe gevoel gaf.

Al met al kunnen we concluderen dat de extra functies van de ShieldCase Shock case, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, uitstekend functioneren. Of je nu op zoek bent naar gemak, functionaliteit of extra bescherming, dit telefoonhoesje biedt het allemaal. Het geeft ons het vertrouwen om onze waardevolle iPhone Xr te beschermen, terwijl we tegelijkertijd genieten van handige extra functies.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

ShieldCase Shock case geschikt voor kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De ShieldCase Shock case voor de iPhone Xr is een absolute aanrader. Het hoesje biedt niet alleen 360º bescherming, maar heeft ook bewezen de telefoon onbeschadigd te houden na een harde val op het asfalt. Daarnaast behoudt het esthetische ontwerp de charme van de iPhone Xr, terwijl het optimale bescherming biedt. Dit duurzame en waterafstotende hoesje past perfect om de telefoon heen en biedt tevens stevigheid en grip. Al met al is de ShieldCase Shock case een betrouwbare en stijlvolle keuze voor bescherming van je iPhone Xr.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo